Proposta de sopar i dinar de cap d'any a Ca les Senyoretes (Otos)
Amics de
Ca les Senyoretes
Vos desitgem
Bon Nadal
i
Bon any nou
Vos adjuntem els menús de Cap d'Any per si voleu passar una estona amb nosaltres
SOPAR DE CAP D’ANY
Entrants
Paleta d’embotits ibèrics
Patés valencians i formatges d’untar
Gambes torrades amb salsa d’all i julivert
Llesca d’albarginia, tomaca seca, formatge fresc i rúcula amanit
amb reducció de vinagre de mòdena
amb reducció de vinagre de mòdena
Farcellets de col amb botifarra i poma
Primer plat
Salmó amb verdures i reducció de taronja
Sorbet de llima
Segon plat
Llom de tito amb prunes i creïlles al romeret
Postres
Coulant de xocolate amb gelat de vainilla i xarop de fruïtes del bosc
Cafès i infusions
Celler
Blanc: Verdil de D. Belda, rosat: Rosa Rosae d’Agullent
Negre: Heretat de Taverners i Cup d’Agullent
Cotilló
Raïm de la sort i bossa de cotilló
Ressopó
Cava Ponsalet de Daniel Belda
Pastissets de Nadal
Licors
Herbero de Bocairent
Mistela de la Vall de Xaló
Preu: 58 €
DINAR DE CAP D'ANY
Entrants
Paleta d’embotits ibèrics
Gambes torrades amb salsa d'all i julivert
Amanida de Nadal
Figatellets d’ànec amb foie
Formatges de l’Heretat de Pere
Plat (a triar entre)
Rellom amb reducció de Pedro Ximenes i creïlla farcida de verdures
o
Pastís de peix amb salsa d’escalivada i bròquil
Postres
Crep de xocolate i fruïts secs
Cafés i infusions
Cava Ponsalet de Daniel Belda
Torrons i dolcets
Beguda
Cervesa, refrescs, aigua...
Celler: Cup d’Agullent, Heretat de Taverners i Verdil de D. Belda
Preu : 30 €
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.
Gràcies per opinar.