RESTAURANT SÀEZ
MENÚ DIA 24 DE MARÇ
- DETALL DEL XEF
PER COMENÇAR:
- CREMA DE CARXOFA AMB OLI D’AMETLA, MASCARPONE I PERNIL
- OU A BAIXA TEMPERATURA, PURE PARMENTIER, I PASTA DE BOTIFARRA
CONTINUEM AMB:
- ARRÒS MELÓS DE BOTIFARRA I CARXOFA
COM A PLAT PRINCIPAL:
- ENTRECOT AMB CREILLES PANADERES I MOSAIC DE VERDURES
PER A FINALITZAR:
- EL POSTRE DE LA NOSTRA CUINERA
EL PREU DEL MENÚ SÓN 15 EUROS PER PERSONA. INCLOU BEGUDA I CAFÉ. 962257158
RECORDEM QUE PODEU DISFRUTAR DE LES NOSTRES TAPES ELS DIVENDRES I DIUMENGES.
I NO OBLIDEU VISITAR LA NOSTRA NOVA PÀGINA WEB
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.
Gràcies per opinar.