dijous, 22 de març del 2012

MENÚ DIA 14 DE MARÇ


RESTAURANT SÀEZ

MENÚ DIA 24 DE MARÇ

  • DETALL DEL XEF

PER COMENÇAR:

  • CREMA DE CARXOFA AMB OLI D’AMETLA, MASCARPONE I PERNIL
  • OU A BAIXA TEMPERATURA, PURE PARMENTIER, I PASTA DE BOTIFARRA

CONTINUEM AMB:

  • ARRÒS MELÓS DE BOTIFARRA I CARXOFA

COM A PLAT PRINCIPAL:

  • ENTRECOT AMB CREILLES PANADERES I MOSAIC DE VERDURES

PER A FINALITZAR:

  • EL POSTRE DE LA NOSTRA CUINERA

EL PREU DEL MENÚ SÓN 15 EUROS PER PERSONA. INCLOU BEGUDA I CAFÉ. 962257158

RECORDEM QUE PODEU DISFRUTAR DE LES NOSTRES TAPES ELS DIVENDRES I DIUMENGES.

I NO OBLIDEU VISITAR LA NOSTRA NOVA PÀGINA WEB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.