- · DETALL DEL XEF
- PER COMENÇAR
- · - AMANIDA DE HAUMATS AMB FRUITS SECS, TOCS DE FORMATGE I VINAGRETA D’ANET
- · -CARABASSETES FARCIDES AMB POLS DE KIKOS I SALSA DE PANíS
- CONTINUEM AMB
- · ARRÒS MELÓS DE PEBRASSOS AMB GAMBETES
- COM A PLAT PRINCIPAL
- · - COSTELLA DE BOU, PURÉ DE LLENTIES I PIMENTONS “ DEL PADRÓN”
- PER FINALITZAR
- · LA TARTA DE LA NOSTRA CUINERA
96 2257158 WWW.SAEZRESTUARANTE.COM
- TAPES AL SÀEZ
- -Mandonguilla d’abadejó o d’ibèric amb llagrima de pimento del piquillo i xips de creilla.
- · - La nostra cullereta d’ensaladilla de marisc amb piparra i tosta de pa
- · - Tosta de pernil amb formatge de cabra i mermelada de tomata.
- · - Tosta de sobrassada ibérica amb ceba confitada i formatge
- · - Pinxo de tortila de creilla amb all-i-oli.
- · - Tosta de melva d’atun amb anchova i tomata.
- · - Tosta de revolt de butifarra.
- · - Tosta d’ibèrics variats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.
Gràcies per opinar.