RESTAURANT SÀEZ
MENU DEL 6 D’AGOST
- DETALL DEL XEF
PER COMENÇAR
- AMANIDA DE FRUITS SECS AMB POMADA DE FORMATGE DE CABRA, MOLLES DE PA AL PIMENTÓ I VINAGRETA DE POMA
- UNA TOSTA DE PA DE POBLE AMB ASGUELLAT, FORMATGE, ANXOVA I MELVA DE TONYINA
CONTINUEM AMB
- ARRÒS MELÓS DEL SENYORET
COM A PLAT PRINCIPAL
- LLUS A LA PLANXA AMB MOSAIC DE VERDURES
PER FINALITZAR
- LA TARTA DE LA NOSTRA CUINERA
El menú inclou una beguda i café per persona. El preu són 15 euros.
www.saezrestaurante.com 962257158
La próxima setmana el restuarant Sàez realitzarà un menú degustació el qual consistirà en una gran variacío de plats per a que la gent puga gaudir de la cuina d’avantguarda.
MENÚ DEGUSTACIÓ DIA 13 D’AGOST
DETALLS DEL XEF
- ROSQUILLETA DE FORMATGE ROQUEFORT AMB
LLAVORS D’AMAPOLA- COCTEL DE CAVA Y GRANADINA
- XUPITO DE FOIE AMB PURE DE CREILLA I ALGUN PREBRAS
- PIRULETA DE PARMESÁ
ENTRANTS
- GASPATXO ANDALÚS AMB MOLUSCS, PATE D’OLIVA, VEL DE TOMATA I PORRADELL RISAT.
- OSTRES AMB ALOE VERA, NUVOL DE FENOLL AMB PINYA I GRANISSAT D’ANIS I LLIMA
- CARPACCIO DE CIGALA AMB PARMESÁ, VINAGRETA D’ALL I ELS SEUS GERMINATS.
- OU A BAIXA TEMPERATURA AMB CONSOME DE CIGRÓ I CANSALDA IBÈRICA
- ARRÒS MELÓS D’ANGUILA HAUMADA AMB LES ULTIMES CIRERES
- SORBET DE FRAMBUESA
PEIX
- LLOBARRO AMB SUC DE CARLOTA, PURE DE CEBA I OLI DE PORRADELL
CARN
- JARRET DE PORC IBÈRIC AMB PURE DE CREILLA I EL SEU SUC
LES POSTRES
- SOPA DE CIRERES, GELAT DE FORMATGE FRESC, REMOLATXA CONFITADA I POLS DE PA D’ESPECIES
- QUADRAT DE XOCOLATA, GANATCH DE PLATAN, GELAT I CRISPIS DE PLATAN
I el preu d´eixe segón menu?. Te una pinta fabulosa!!!!!
ResponElimina