dimecres, 3 d’agost del 2011

Menú dia 6 d'agost/ Menú degustació dia 13 d'agost


RESTAURANT SÀEZ
MENU DEL 6 D’AGOST
- DETALL DEL XEF
PER COMENÇAR
- AMANIDA DE FRUITS SECS AMB POMADA DE FORMATGE DE CABRA, MOLLES DE PA AL PIMENTÓ I VINAGRETA DE POMA
- UNA TOSTA DE PA DE POBLE AMB ASGUELLAT, FORMATGE, ANXOVA I MELVA DE TONYINA
CONTINUEM AMB
- ARRÒS MELÓS DEL SENYORET
COM A PLAT PRINCIPAL
- LLUS A LA PLANXA AMB MOSAIC DE VERDURES
PER FINALITZAR
- LA TARTA DE LA NOSTRA CUINERA
El menú inclou una beguda i café per persona. El preu són 15 euros.

La próxima setmana el restuarant Sàez realitzarà un menú degustació el qual consistirà en una gran variacío de plats per a que la gent puga gaudir de la cuina d’avantguarda.
MENÚ DEGUSTACIÓ DIA 13 D’AGOST
DETALLS DEL XEF
- ROSQUILLETA DE FORMATGE ROQUEFORT AMB
LLAVORS D’AMAPOLA
- COCTEL DE CAVA Y GRANADINA
- XUPITO DE FOIE AMB PURE DE CREILLA I ALGUN PREBRAS
- PIRULETA DE PARMESÁ
ENTRANTS
- GASPATXO ANDALÚS AMB MOLUSCS, PATE D’OLIVA, VEL DE TOMATA I PORRADELL RISAT.
- OSTRES AMB ALOE VERA, NUVOL DE FENOLL AMB PINYA I GRANISSAT D’ANIS I LLIMA
- CARPACCIO DE CIGALA AMB PARMESÁ, VINAGRETA D’ALL I ELS SEUS GERMINATS.
- OU A BAIXA TEMPERATURA AMB CONSOME DE CIGRÓ I CANSALDA IBÈRICA
- ARRÒS MELÓS D’ANGUILA HAUMADA AMB LES ULTIMES CIRERES
- SORBET DE FRAMBUESA
PEIX
- LLOBARRO AMB SUC DE CARLOTA, PURE DE CEBA I OLI DE PORRADELL
CARN
- JARRET DE PORC IBÈRIC AMB PURE DE CREILLA I EL SEU SUC
LES POSTRES
- SOPA DE CIRERES, GELAT DE FORMATGE FRESC, REMOLATXA CONFITADA I POLS DE PA D’ESPECIES
- QUADRAT DE XOCOLATA, GANATCH DE PLATAN, GELAT I CRISPIS DE PLATAN

1 comentari:

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.