RESTAURANT SÀEZ
MENÚ DEGUSTACIÓ DIA 13 D’AGOST
DETALLS DEL XEF
- ROSQUILLETA DE FORMATGE ROQUEFORT AMB LLAVORS DE ROSELLA
- COCTEL DE CAVA Y GRANADINA
- XUPITO DE FOIE AMB PURE DE CREILLA I ALGUN PREBRÀS
- PIRULETA DE PARMESÁ
ENTRANTS
- GASPATXO ANDALÚS AMB MOLUSCS, PATE D’OLIVA, VEL DE TOMATA I PORRADELL RISAT.
- OSTRES AMB ALOE VERA, NUVOL DE FENOLL AMB PINYA, GRANISSAT D’ANIS I LLIMA
- CARPACCIO DE CIGALA AMB PARMESÁ, VINAGRETA D’ALL I ELS SEUS GERMINATS.
- OU A BAIXA TEMPERATURA AMB CONSOME DE CIGRÓ I CANSALDA IBÈRICA
- ARRÒS MELÓS D’ANGUILA HAUMADA AMB LES ULTIMES CIRERES
- SORBET DE FRAMBUESA
PEIX
- LLOBARRO AMB SUC DE CARLOTA, PURE DE CEBA I OLI DE PORRADELL
CARN
- JARRET DE PORC IBÈRIC AMB PURE DE CREILLA I EL SEU SUC
LES POSTRES
- SOPA DE CIRERES, GELAT DE FORMATGE FRESC, REMOLATXA CONFITADA I POLS DE PA D’ESPECIES
- QUADRAT DE XOCOLATA, GANATCH DE PLATAN, GELAT I CRISPIS DE PLATAN
El preu del menú són 35 euros per persona. No inclou beguda i café.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.
Gràcies per opinar.