MENÚ DIA
6 D’OCTUBRE AL SÀEZ
- DETALL DEL XEF
PER COMENÇAR
- CREMA DE CARABASSA I TARONJA AMB UN MUS DE MASCARPONE EN ESPECIES I VIRUTES DE PERNIL
- CIGAL·LETES SALTEJADES AMB ALLETS TENDRES, CARXOFA I XORIÇ
CONTINUEM AMB
- ARRÒS MELOS NEGRE DE POLPETS AMB MOLUCS I VERDURES
COM A PLAT PRINCIPAL:
- RABO DE TERNERA A BAIXA TEMPERATURA AMB LA SEUA SALSA, PURÉ DE XIRIVIA I PIMENTONS DEL PADRÓ.
PER FINALITZAR:
- LA NOSTRA TARTA DE CANELLA I BAILEYS
EL MENÚ SÓN 15 EUROS. INCLOU BEGUDA I CAFÉ.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.
Gràcies per opinar.