MENÚ DIES 8, 9, 11 I 12 D’OCTUBRE
- DETALL DEL XEF
PER COMENÇAR
- AMANIDA DE FRUITS SECS AMB RULO DE FORMATGE DE CABRA I VINAGRETA DE MEL DE TARONJA
- REVOLT DE CARABASSA AMB BOTIFARRA
CONTINUEM AMB
- ARRÒS MELOS DE BOLETS AMB GAMBETES I POLP
COM A PLAT PRINCIPAL:
- ABADEJÓ A LA VIZCAINA AMB LA SEUA CEBA CONFITADA
PER FINALITZAR:
- LA TARTA DE LA NOSTRA CUINERA
EL MENÚ SÓN 15 EUROS. INCLOU BEGUDA I CAFÉ.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.
Gràcies per opinar.