dimarts, 16 d’octubre del 2012

MENÚ DIA 20 D'OCTUBRE AL SÀEZ


MENÚ DIA 20 D’OCTUBRE AL SÀEZ
  • DETALL DEL XEF

PER COMENÇAR
  • CREMA DE BOLETUS AMB POLS DE PERNIL, VIRUTES DE PARMESÀ I OLI DE ROMER
  • LA NOSTRA COQUETA DE DACSA

CONTINUEM AMB
  • ARRÒS MELOS DE CIGRONS AMB ABADEJÓ I ALLS TENDRES

COM A PLAT PRINCIPAL:
  • RABO DE TERNERA A BAIXA TEMPERATURA AMB EL SEU SUC, PURE DE NAP I PIMENTONS DEL PADRÒ

PER FINALITZAR:
  • LA TARTA DE LA NOSTRA CUINERA


EL MENÚ SÓN 15 EUROS. INCLOU BEGUDA I CAFÉ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.