MENÚ DIA 20 D’OCTUBRE AL SÀEZ
- DETALL DEL XEF
PER COMENÇAR
- CREMA DE BOLETUS AMB POLS DE PERNIL, VIRUTES DE PARMESÀ I OLI DE ROMER
- LA NOSTRA COQUETA DE DACSA
CONTINUEM AMB
- ARRÒS MELOS DE CIGRONS AMB ABADEJÓ I ALLS TENDRES
COM A PLAT PRINCIPAL:
- RABO DE TERNERA A BAIXA TEMPERATURA AMB EL SEU SUC, PURE DE NAP I PIMENTONS DEL PADRÒ
PER FINALITZAR:
- LA TARTA DE LA NOSTRA CUINERA
EL MENÚ SÓN 15 EUROS. INCLOU BEGUDA I CAFÉ.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.
Gràcies per opinar.