dimecres, 8 de febrer del 2012

Menú San Valentin ( dies 11 i 18 de Febrer)

RESTAURANT SÀEZ
MENÚ DE SAN VALENTÍ (11 i 18 DE FEBRER)
DETALL DEL XEF
  • ROSQUILLETA DE FORMATGE AMB SEMILLES D’AMAPOLA
  • XIPS DE REMOLATXA Y CARABASSA
  • LA NOSTRA CULLERETA D’ENSALADILLA
  • ESPUMA DE FOIE AMB FRUITS SECS CARAMEL·LISSATS I REDUCCIÓ DE MISTELA
PER COMENÇAR
  • CREMA DE XAMPINYO AMB TROPESSONS DE BOLETS, PERNIL I ALLS TENDRES I UN OLI DE TIMO.
  • CARPACCIO DE CIGAL·LA AMB VINAGRETA SORPRESA
  • OU DE CORRAL A BAIXA TEMPERATURA, PURE PARMENTIER, SALTEJAT DE BLEDES, CRUIXENTS D’IBÈRIC I SOPA DE PERNIL
CONTINUEM AMB
  • ARRÒS MELÓS DE SEPIA AMB BUTIFARRA
COM A PLAT PRINCIPAL
  • CARRILLERA IBÈRICA AMB CREILLES PANADERES, MOSAIC DE VERDURES I LA SEUA SALSA
PER FINALITZAR
  • TARTAR D’ALVOCAT AMB MADUIXES, SOPA D’AQUESTA I GELAT DE FLOR D’AZAHAR
  • BROWNIE AMB GANACH DE XOCOLATA, MOLLES DE PANETONE I GELAT D’AVELLANA
El preu del menú són 20 euros. No inclou beguda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.