MENÚ SANT VALENTÍ (16 DE FEBRER)
SÀEZ RESTAURANT
- DETALLS:
- ROSQUILLETA
DE ROQUEFORT
- PAPES
DE CARABASSA I XIRIVIA
- CARAMELS
DE SOBRASSADA I DE BOTIFARRA
- LA
NOSTRA CULLERA D’ENSALADILLA
- MONTADITO
DE MELVA AMB ANXOVA
- AMANIDA TEMPLADA DE FORMATGE DE CABRA, FRUITS SECS, POMA AMB MOUSSE DE FOIE I VINAGRETA DE MEL
- CREMA DE BOLETUS AMB POLS DE PERNIL
- GAMBA A LA PLANXA (3 UNI) I CIGAL·LA (2 UNI)
- ARRòS MELóS DE FAVA DE L’OMBRIA, CARXOFA I CONILL
- COM A PLAT PRINCIPAL (TRIAR-NE UN)
·
LLOBARRO
A LA PLANXA AMB CEBA CONFITADA I TOMAQUES SEQUES
·
CORDER A
BAIXA TEMPERATURA AMB LA SEUA SALSA I CREïLLES PANADERES
- SOPA DE YOGURT GREC AMB COULANT DE XOCOLATE, GELAT DE CARAMEL I POLS DE FRUITS SECS CARAMELITZATS
EL PREU
DEL MENÚ ÉS DE 20 EUROS. NO INCLOU BEGUDA.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.
Gràcies per opinar.