La millor conversa és aquella de la que no podem recordar res amb precisió, però que sense saber com, hi ha alguna cosa que ens acompanya i sens dubte, ens deixa una impressió general molt agradable.Ben Jonson
- Benvinguts al món de Cervesa L’Ombria -
De vegades les il·lusions es
converteixen en projectes i aquests, omplin la nostra ment de noves
il·lusions. I aquesta és la història de L’Ombria, un projecte
que va nàixer fa tres anys al nostre poble i amb el que el temps,
els continus esforços, la constant perseverança i la gran
implicació de dos joves emprenedors, l’ha fet possible. Avui el
projecte L’Ombria veu la llum, i aprofitem la possibilitat
tecnològica que ens ofereix aquest bloc com una eina de difusió per
presentar-nos i donar-la a conèixer.
Som +Eduardo Gandia i +Ovidio Mascarell Castells .
Junts, després de tres anys d’investigació, ens hem endinsat en
el món cerveser, amb la intenció de fabricar un producte autòcton
i natural que nasca del nostre poble i que faça homenatge a la
meravellosa població que tenim i als indrets del seus paratges, on
qualsevol ciutadà puga gaudir degustant aquesta cervesa d'autor,
tant al casc urbà (restaurants i bars del terreny), com a la natura
(que encapçala el fantàstic paratge de les nostres ermites).
Vivim al poble i som del poble. Per
aquest fet, volem agrair els missatges d’ànim i els recolzaments
emocionals, el cara a cara que ens ha arribat al llarg d’aquest
temps, però també i en aquest punt, l’aposta i positiva acollida
dels bars, establiments i veïns de la nostra localitat. Cadascuna
d’aquestes opinions ha suposat una dosi d’ànim i impuls en la
nostra trajectòria emprenedora, que com no, també ha comptat amb
entrebancs. Gràcies de nou per la vostra actitud i alhora, per
traçar el camí de L’Ombria amb les vostres positives apreciacions
i judicis sobre el seu tast. Així mateix, animem a aquelles persones
que a hores d’ara no l’han poguda degustar, a fer-ho i, com no, a
opinar.
I com no podia prendre diferent
consideració, un producte valladí havia de difondre’s en primer
lloc, a Vallada. Aprofitem per informar-vos que, de moment, teniu a a
la vostra disposició dos varietats diferents de cervesa L’Ombria
(L'Ombria Blat i L'Ombria IPA), tot i que l’abast d’aquest
projecte no s’acaba ací, L'Ombria Red eixirà més endavant, i
tenim en ment noves il·lusions i sorpreses per a què aquest cervesa
seguisca captivant tant a aquells que ja l'han provat, com a la gent
que encara no ha tingut l'oportunitat.
La nostra cervesa és artesanal, i per
això, l’ informació que us proporcionem no pot centrar-se en el
resultat final. El procés d’elaboració es duu a terme de forma
acurada, amb maltes seleccionades degudament al cap de molt de temps
de proves i d'investigació, igual que els llúpols, l’origen dels
quals (uns països o altres) depèn del tipus de fabricació d’un o
altre tipus de cervesa.
I ara que ja sabeu un poc més de la
seua història, que compartiu amb ella el lloc de naixement, el seu
entorn i la seua gent, … podeu tenir un encontre amb L’Ombria al
Restaurant Sàez, Bar de Ximo, Bar els Molinets, La Sal del Romer,
Restaurant de l'Ermita, Pub Boro´s i Pub Glaçò. Aprofitem per
informar que la difusió està en vies d’expansió, pel que les
visites a nous establiments tindran lloc en breu.
Si voleu tenir més informació
(característiques d’elaboració, propostes de maridatge,
recomanacions per al tast,..) podeu visitar el nostre bloc o la nostra pàgina de Facebook, on
trobareu noticies de cates, nous llocs de venda i altres novetats.
Bona iniciativa. La vaig provar l'altre dia al Glacó. Estava prou bona, un sabor diferent. El que em va pareixer és molt, molt cara: 3,50€. Amb eixe preu, pense que la gent la provarà per curiositat, i poc més, perquè l'assunt no està per tirar coets.
ResponEliminaés una cervessa artesanal. Em pareix que és molt més car pagar 4€ per un xorro de ginebra industrial , dos trossos de gel i coca cola o tònica.
ResponEliminaToni jo vaig escoltar una xarla dels elaboradors de la socarrada i es el mateix tipus de cervesa bona , artesanal i cara.
ResponEliminaEl que pasa es que ells varen saber estar en el moment just i lloc exacte, com per exemple en el castell de Xativa en la fira i una reunio de empresaris on varen captar l'atenció de un Business Angels per a promocionar-se i financiar-se.
Una cosa que me'n recorde molt que varen dir, ës que la seua cervesa no era com la Mahon o San miguel on ells no poden competir, ells fan una cervesa de restaurant per a un moment especial. I " que no es van sentir recotzats pels negocis locals " .Jo pel que veig, en Vallada ja la puc trobar a tots llocs, i no l'he tastada encara per que la desconeixia i no sóc molt de bar per la meua situació econòmica però faré un esforç i la tastaré.M'agrada veure que en Vallada hi ha gent emprenedora. Anim Eduard i Ovidi.
Enhorabona a Eduard i Ovidi per la iniciativa. Us desitge l'èxit que mereix un bon producte.
ResponEliminaJo l'he tastat i està boníssima. La meua preferida, la IPA! I molt xula l'etiqueta, encara que per a les persones curtes de vista costa llegir (per vore l'adresa i el telèfon vaig haver d'utilitzar una lupa).
Coincidixc amb Manolo G., preferixc beure'm una cervesa bona en una bona ocasió, que a més a més és saludable, que 4 ó 5 que no em diuen res i no em senten bé.