MENÚ DIA 29 DE DESEMBRE AL SÀEZ
PER A COMENÇAR:
- CREMA DE CARXOFA AMB POLS DE PERNIL IBÈRIC I OLI DE ROMER
- EL NOSTRE SAQUET AMB VERDURES DE TEMPORADA I OU
CONTINUEM AMB:
- ARRÓS MELÒS NEGRE
COM A PLAT PRINCIPAL:
- SOLLOMILLO DE PORC IBÈRIC AMB PURÉ DE CREILLA I SALSA A L'ESTRAGÓ
PER A FINALITZAR:
- LA TARTA DE LA NOSTRA CUINERA
EL MENÚ INCLOU BEGUDA I CAFÉ. EL PREU SÓN 15 EUROS.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.
Gràcies per opinar.