RESTAURANT SÀEZ
MENÚ DIA 14 DE JULIOL
- DETALL DEL XEF
 
PER A
COMENÇAR:
- GASPATXO ANDALÚS DE MELÓ D’ALGER AMB PERNIL
 - CIGAL·LETES SALTEJADES AMB VERDURES
 
CONTINUEM
AMB:
- ARRÒS MELÓS DE NEGRE
 
COM A PLAT
PRINCIPAL:
- CORDER A BAIXA TEMPERATURA AMB PURE DE CREILLA I PIMENTONS DEL PADRÓ
 
PER A
FINALITZAR: 
- EL NOSTRE POSTRE
 
EL PREU DEL MENÚ SÓN 15 EUROS. INCLOU BEGUDA I CAFÉ.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.
Gràcies per opinar.