ANIVERSARI DELS MENÚS DEL SÀEZ
DIA 27 D’ABRIL
DETALL
DEL XEF:
- ROSQUILLETA DE ROQUEFORT AMB XIPS DE CARABASSA
- BUNYOL DE BACALLÀ AMB COULIS DE PIMENTÓ DEL PIQUILLO
- “SALMOREJO” AMB POLS DE MOIXAMA
MENÚ:
- TARTAR D’ATÚN MARINAT AMB MOSTASSA, SOJA, ALVOCAT I MEZCLUM
- PUNTILLES SALTEJADES AMB PARMENTIER DE CREILLA, AIRE D’OLI D’OLIVA I UN MOSAIC DE SEPIA I PIMENTO DOLÇ
- ARRÓS MELÒS DE TUETANO DE VEDELLA AMB CARXOFES I ALLS TENDRES
- CANELÓ DE RABO DE BOU AMB SALSA DE BOLETS I PURE DE CARABASSA
- EL NOSTRE TIRAMISU AMB BISCUIT DE XOCOLATA
- LACTIC “POSTRE DEL CELLER DE CAN ROCA”: DOLÇ DE LLET AMB GELAT D’OVELLA, ESPUMA DE REQUESÓN, PUNTS DE GUAIABA I EL PEL DE L’OVELLA
EL MENÚ ESTARÀ REALITZAR PEL NOSTRE CUINER
ESTREL·LA EUSEBI SÀEZ, EL QUAL ACABA DE FINALITZAR EL SEU STAGE AL CELLER DE
CAN ROCA A GIRONA.
EL PREU DEL MENÚ SÓN 15 EUROS INCLOU BEGUDA I
CAFÉ.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.
Gràcies per opinar.