dilluns, 23 de maig del 2011

I ara què?

Primer de tot cal felicitar a tots els regidors que han aconseguit ser elegits. Especialment a Mª José, la que, presumiblement, serà la nova alcaldessa de Vallada. I a Fernando, que ha tornat a ser el partit més votat i ha aconseguit, a més, continuar com diputat a les Corts Valencianes des d’on esperem que faça el que estiga en la seua mà pel seu poble.
Esperem del nou Ajuntament que funcione sense els elements que hem criticat a l’equip que ara acaba. Que gestione amb transparència, que explique com i perquè fa les coses; que ho faça amb la nostra llengua, la que tots parlem al poble; que tracte a tots els valladins de la mateixa manera, siguen del partit que siguen; que la seua preferència siguen els ciutadans i no els poders fàctics; que el treball públic es repartisca de forma equitativa entre els que ho necessiten, en base a criteris clars i raonables; que es faça tot el possible per portar noves empreses al poble per a que creen llocs de treball; i, com no, que s’acabe amb la indignitat de veure als pensionistes sense local per reunir-se.
Però la situació econòmica no està per alegries. Tots els que han portat a Vallada en el cor, tots aquests temps que estaven en el poder, han de demostrar que era veritat el que deien. El poble ha castigat amb el seu vot una gestió dolenta però, sobre tot, unes maneres d’exercir el poder despòtiques, tramposes i poc democràtiques. També esperem de la nova oposició que siga lleial amb els valladins i sàpiga comportar-se dialogant i col·laborant amb tot allò que beneficie al poble. 

"... Aquesta col·laboració pot començar per rebaixar el nivell de crispació i agressivitat que demostren els seus partidaris..."

Aquesta col·laboració pot començar per rebaixar el nivell de crispació i agressivitat que demostren els seus partidaris. Els llocs polítics de l’administració no són propietat de ningú i, en democràcia, es guanya i es perd. El relleu en els governs de tots els nivells: estatal, autonòmic i local, és la garantia de que la democràcia funciona. I dins de quatre anys tornarà a haver eleccions i la ciutadania valorarà el que s’ha fet be o malament. 

 "... cal demanar als guanyadors que frenen l’eufòria..."

També cal demanar als guanyadors que frenen l’eufòria. El respecte és bàsic per la convivència. Hi ha molta feina per fer per a traure Vallada del pou en el qual està immersa. Totes les mans són necessàries. Ara cal treballar proposant, discutint, aprovant o discrepant, però sense rancors i amb la mirada posada en els valladins, no en les pròximes eleccions.
Iron Maiden

9 comentaris:

  1. es molt bonic lo que dius, el mal es que sera dificil de fer si la gent no es consciencia que es be per el poble camviar la gent que mana en el ajuntament, i tambe es bo no tindre majoria absoluta en cap lloc.

    ResponElimina
  2. Que explique com i per què farà les coses, sí, correcte, però que abans de fer-les, ho consulte amb el poble i l'escolte.
    M'agradaria molt que el nou govern utilitzara aquest bloc per a comunicar-se amb els seus ciutadans i demanar opinions, veure reaccions, informar, etc...

    ResponElimina
  3. Per fí podrrem tenir en ajuntament en laplaça major i no en la plaça de l'esglesia... Tots els que hem sigut cuquets sabràn entende el que dic! Esic content amb el canvi!

    ResponElimina
  4. Quin canvi? Mentres no es faça la investidura...

    Hi han moltes combinacions possibles i la força més votada continua sent el PP.

    ResponElimina
  5. La gent que ha votat AIPV o PSOE ha votat partits d'oposició manifesta al govern local. Per tant ha votat Canvi.

    ResponElimina
  6. No sé perquè continueu pegant-li voltes al tema.
    S'ha votat pel canvi, no va a governar el PP, al menys durant 4 anys, aixi és que accepteu-ho ja i deixen el tema tancat.

    ResponElimina
  7. pero en ca no esta clar pp a guañat ar ve tot el futur del poble esta en perales no en el pesoe no cateu victoria en cara, perales es de dretes
    dona mala sort selebraro antes.

    ResponElimina
  8. Pense que el poble de VALLADA és ingobernable,i si no!!, a les proves hem remitisc,no tinc rés que agrairli a ningú, puis tinc el plaer de escriure que FERNANDO GINER ha fet tot i més per el poble, si!!!!!!,per el meu poble,i vullc que sapiguen tot el món cençer que EL PARO,no té res a vore amb ell,un abraç molt fort al que va ser mestre d'escola meu. ENHORABONA FERNANDO ERES PER A MI MOLT RESPETABLE AVANT AMB LA TEUA TASCA.

    ResponElimina
  9. Hui en el periodic Fernando li diu a Perales que pacte que ell està disposat a abandonar (cosa que ja saviem abans de les eleccions, no es novetat),Doncs jo crec que no deu abandonar que aixó seria de cobars deu lluitar per el seu poble i procurar que els seus no façen Por dient ara quines subvencions vindran o no vindran,per què això no té res a vore, sinò ells mateixa es donarien a coneixer.I deu estar tranquil que en els plenos a ell no el tractarán como ell a tractat al demés. Ja que saver fer oposició...
    En aço crec que no insulte a ningú, simplement done una opinió.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.