dilluns, 23 de maig del 2011

22-M. Com va ser aquest dia i la seua nit al nostre poble? Conteu-nos-ho!

Ens agradaria que deixàreu ací totes les vivències que es varen viure al poble el dia de les eleccions: Problemes sorgits durant les votacions, anècdotes, alegries compartides, sentiments vixcuts, etc, etc, etc...
Conteu-nos-ho!

(amb respecte i civisme per favor)

63 comentaris:

  1. A mi no ma vingut massa be la veritat, perque ara em costara diners cridar al escayolista pa que m'arregle el techo del salt que vaig pegar de l'alegria! jajajajajaja

    ResponElimina
  2. Emocionant veure la gent major plorar de l'emoció. Enhorabona MªJosé, confiem en tu.

    ResponElimina
  3. Yo vaig arribar a la plaça a les 22:00 hores , i vaig preguntar ,com va la cosa ? I em van dir : esta molt igualat , en aixo men vaig a L'ajuntament que sestaba acabant de contar i als 5 minuts veig que tots els del PP sen entren a la peixera en tromba , habien perdut !! I començen a anarsen rapidament amb llagrimes als ulls , de sobte veig a paquillo i un. bulgar discutint i li deia : ahora el trabajo que ? I paquillo s'hen va corregents i ami mentra la risa . Vallada es un gran poble i anit va parlar ,Enhorabona Maria Jose !!

    ResponElimina
  4. Inoblidable. Veure gent plorar de l'emoció i de pensar que molta gent, malauradament, no ho havia pogut veure.
    Enhorabona Mª José.

    ResponElimina
  5. Fantàstic, veies a gent que durant anys i anys i més anys, que mai se li havia donat treball per qüestions ideològiques plorant, gent jove que en tota la seua vida a Vallada havia conegut res més, es a dir la llibertat, de festa i contents.
    Per l´altra banda gent desolada del PP, plorant i pensant, ja s´acabat la mamella, amb la mirada al terra de culpabilitat, els importants de sempre, no podíen mirar al ulls al poble.
    Quin descans..... ENHORABONA VALLADA
    JR

    ResponElimina
  6. En primer lloc donarli la enhorabona a Mª Jose per el seu triunf. Despres dir que crec que ya habia aplegat el moment de que la arrogancia y la prepotencia tingera el seu castic. Ara no mes voldria que feren les cosses be y el Sr. Perales y Mª Jose pactaren per a un gobern de coalisio en el que pugeren posar en pactica no mes la mitad de lo que an promes al poble, ya que en ahiso Vallada seria un altre poble. Y Sobre tot que sen recorden de les persones que no tingem treball, independente ment de les ideologies politiques.

    ResponElimina
  7. Extrany, expectant,amb la incertesa de vorer si el "pucherazo" de la peixera els donaria de nou l'alcaldia, desprès de consumar-se la gran notícia...incredulitat? ja que moltes persones que ho desitjaven pensaven que no era veritat...i els deia que sí...que sí que ja està clar. Inocentment em preguntaven però el vot per correu ja está contat, que sí...collons que ja estan fora...ara a vorer si els canvi es fa visible.

    ResponElimina
  8. El vot per correu? Tant important és? Però si Vallà és un poble xicotet i seran pocs vots per correu, no? I ademés seran vots repartits entre els 3 o 4 partits que hi ha, no? Serà que no soc del poble i hi ha algo que desconec?
    Per cert un 90% de participació és més que a la resta de pobles, això com és?

    ResponElimina
  9. si...antecedents
    Levante emv "Alertan de otro voto por correo «masivo» en Vallada tras las 500 papeletas de 2007"

    ResponElimina
  10. La meua única alegria d'ahir, lluny del poble, va estar una telefonada que em va comunicar que el canvi a Vallada era possible.
    El PP ha guanyat quasi per tot arreu, però en alguns llocs, potser menuts i poc "importants" (importantíssims en la nostra geografia sentimental!) ja no té majoria absoluta: Vallada, Montesa, La Font de la Figuera. Persones que han convençut els seus conciutadans amb coherència, il·lusió, credibilitat.
    No seré jo qui qüestione la força de la majoria, però seguiré treballant perque s'escolten raons, unes altres raons.

    ResponElimina
  11. Crec que la participació i el debat a aquesta pàgina ha tingut molt a veure amb el canvi tan desitjat. No vull referir-me a Vallada city com a una eina anti PP, sinó com a un lloc de discussió sana i d'intercanvi d'impressions intergeneracional i pluralista; el qual és impossible d'articular d'una altra manera. Visca Vallada city! Visca la higiene política! Visca la tecnologia!

    P.D: Ara ja podem llevar la horrorositat eixa de mural del carrer mig??? I al Harry Potter?

    ResponElimina
  12. Situació teatral, peixera del PP, ahir nit, després de saber-ne el resultats.
    Espectacle teatral: Frutos a un grup important de peperos, "açò no es pot quedar així" " tenim que fer algo o perdem tot"
    Nus de l´obra: un pepero molt important, suquem a Vicent Perales?
    Veu en Off: ha tingut algun problema amb Mª José
    Finalització: aquesta conversa ha arribat al meu mòbil aquest matí ???, i a dos mòbils més???
    Què fem, foc o fugirem.............
    JR

    ResponElimina
  13. q fort¡¡¡ es q ja me crec tot el q em conten... ells mateixa es califiquen
    Que tenen poreta a q ixca tot a la llum?¡, tots el xanxullets......., el poble de valla reclama una auditoria pública i uns conters clars de les arques publiques

    ResponElimina
  14. Un descans li vindra be a fernando.... pero ara cuant ixca la merda q hi ha baix l'alfombra vorem......

    ResponElimina
  15. Democracia a l'estil de l'antiga Grècia? Tot un luxe per a Vallada. Potser aparega la Renaixença clàssica al poble.
    Sort!

    ResponElimina
  16. com aso va de impresions, etc. destacar la cantitat de gent major plorant d´alegria per veure que han pogut arribar a vore en esta vida lo que tants anys an somiat. felicitats a totes eixes persones

    ResponElimina
  17. Algú hem pot aclarir un dubtee??Si MªJosé pasa a ser l'alcaldessa, aquestes festes sonarà l'himne de la comunitat??si per sort, permet posar-lo, com a valencians que som..es quedarà sentada amb la poca educació i amb la vergonya que van fer pasar els seus fills???buf!el q ens esperaa..que models a seguir deu meu!

    ResponElimina
  18. si aixo és el q més et preocupa, ves i gitat

    clar es millor pecar tots els dies i el dumenge anar a misa a confesar-se(resar 1 padre nuestro) i una altra volta a començar, ai mare¡¡

    ResponElimina
  19. Per cert, m'he quedat amb la intriga: Què és això del Harry Potter? jaajaja

    ResponElimina
  20. si q ho explique q jo tampoc ho se, deveres

    ResponElimina
  21. per al de les 23:13 això no és el que més hem preocupa..el que hem proucupa és el model d'alcaldessa que tindrem..i l'educació que demostra tenir...

    ResponElimina
  22. Permeteu-me fer unes aclaracions.
    Per una part dir que Mª José no ha demostrat en cap moment ser una maleducada i una irrespectuosa (encara que els seus fills hajen protagonitzat diverses accions questionables)

    Per altra banda he de dir que hem de defensar allò que es nostre (incloent l`himne) però en allò de la religió ja no hi entre

    ResponElimina
  23. Posar-se d'empeus o no no et dona més o menys educació. Ja veus, Bocatxa era el primer en plantar-se....

    ResponElimina
  24. Ojalà Mª José descontamine una miqueta la merda religiosa que mos han obligat a tragar durant tants anys. Ja està bé home, que van 10 a missa i açò pareixia un poble dels anys 40.

    Crec que Mª José és una persona educada, molt, i preferisc deu voltes ixes tonteries de l'himne a les que es referiu que l'arrogància, la xuleria, la mala llet i la prepotència de Ramón V. i molts altres que han conformat la cuadrilla de Fernando.

    I a voltes la d'ell mateix també. Massa anys en el poder.

    I no vos olvideu, peperos, que ixe ha sigut el gran error de Fernando, rodejar-se de gent que a voltes pareixien brigades politico socials chaval, i tratanmos als demes com si forem inferiors o no tinguerem dret ni a parlar. Al final la gent es cansa de tanta prepotència i de tant de tratar als demes com a idiotes, i ahi està, que 300 no han vullgut anar a votar per correu i van "pasar" de la cridaeta de turno que es feen al teléfono. I han votat a uns atres. Normal.

    Estic segur que això sabreu reconeixero la majoria de vosatros.

    Ojalà mos olvidem pronter de la merda esta de la política i pensem en traure el poble avant com siga, entre tots.

    I ojalà el PP es refunde tamé en Vallà, com haurà de fero el PSOE en España, i agarre a gent millor, que la té. Pa que en les próximes es presenten millorats, i aixina guañarem tots guanyen uns o atres.

    De moment ja hem guanyat. Ha guanyat la democràcia i, per tant, ha guanyat Vallada.

    Ah, per cert, em fa molta gràcia això que diuen que el pacte PSOE AIPV és anti natura. I un ou amics. Anti natura es lo del PP i PSOE en Euskadi, o lo de Fernando durant tota la seua trajetoria política, abandonant a uns i a atres.

    I la primera volta que va guañar en Vallà eu va fer anjuntanse en un partit "d'esquerres". AIPV és un partit local díndependents. I els partits d'independents son independents, o siga que fan lo que creuen millor pal seu poble. I no estan condicionats per la política nacional.

    ResponElimina
  25. No m´ho crec!! estic molt orgullosa de ser vallaina tot i que per motius laborals no visc ahí.Si Vallada ha conseguit el canvi, ara si que em crec que podem canviar el mon. DEMOCRACIA REAL JA!! Vos deixe el link de toma la plaza amb el decàleg que s´ha aprovat. Molts d´aquest punts s´haurien de tenir en compte a l´hora de governar el nostre poble.

    Enhorabona a tots i benvinguda siga esta pàgina web.

    http://valencia.tomalaplaza.net/decalogo-de-propuestas/valencia-catala/

    ResponElimina
  26. PERO COM PODEU SER TAN MALEDUCATS? CRITICANT A ISABEL PER SER FILLA DE QUI ES, CRITICANT ALIS COM L´HEU CRITICADA I A TOTA LA GENT Q VOS HA PAREGUT.
    A MI SEM VA BORRAR UN COMENTARI EN EL Q CRITICAVA LA MALA IMATGE DE PAU, FILL DE MªJOSE QUANT VA SER FESTER I AÇO NO HO LLEVEU??
    Q BAIX CAU ALGUNA GENT, DE VERES, I Q POC MIRAMENT TENIU, ACI TOTS PODEM DIR MOLTES COSES DE MOLTA GENT, L´UN Q COBRA D´INUTIL I VA FENT FEINETES PER AHI, L´ALTRE QUE FA I DESFA EL Q LI PASA PEL CAP...PERO ARA BE, SI DIGUEREM NOMS ENS LLEVARIEU EL COMETARI.
    I UN ALTRA COSA VAIG A DIR-VOS, LES FALTES D´ORTOGRAFIA O L´L ESCRITURA D´UNA PERSONA, PERO VOSALTRES QUI SOU PER A FALTAR D´EIXA MAENERA?? MIREU PRIMER ELS COMENTARIS DE MOLTS Q PENSEN COM VOSALTRES I NO ES DEDIQUEU A ATACAR SEMPRE A LA MATEIXA GENT.
    MOLT D´ACORT AMB EL RECIO!! LA Q SE AVECINA, VECINA...

    ResponElimina
  27. A eixe que brama tant,
    QUE NO VEUS QUE S'HAN LLEVAT ELS COMENTARIS?
    per cert eren molt desafortunats i fets en molta mala llet.

    ResponElimina
  28. L'hora del PP s'ha acabat , i ara es l'hora de la democracia i de Maria Jose i la de Vicent Perales .Sense dubte guanya Vallada !!

    ResponElimina
  29. Recorde que Valladacity ha dit mil-i-una vegades, que qui volguera ser administrador que ho demanara. Ja fan prou feina desinteressada, així que qui pense que ho faria millor que ho demane.
    Els comentaris malsonants es lleven quan els administradors els veuen, i els administradors no es connecten les 24 hores al dia.
    Pluralitat i respecte.

    ResponElimina
  30. Considere que Mª José el primer que ha de fer és aprendre dels errors de Fernando i no cometre'ls.

    El primer i màxom error de Fernando, i el que li ha fet perdre la majoria del suport del poble, ha sigut el de rodejar-se de canalles. I si, dic canalles. Gent que ens mirava als demés per damunt del braç, que s'ha pixat de la risa cada volta que algú que "no era d'ells" dia alguna cosa, que mos han tratat com a miserables. Ixe ha sigut el seu màxim error.

    Pero per lo que veig ací la esquerra tamé va sobrada de subnormals i prepotents, de gentola que s'atrevix a malparlar i criticar a una xiqueta, en este cas la reina de les festes elegida democráticament, siga filla de qui siga. Vos se hauria de caure la cara de vergoña.

    Espere que no et rodejes d'ixe tipo de gent, MªJosé, perque duraràs un telediario.

    Imagine que Vicente Perales no serà tan ingenu com per a pactar en el PP, después de lo que han dit de ell, i de saber que d'ací 4 anys li pegarien una patà al cul enorme, i entonses s'hauria acabat tot per a ell. Em pereix una persona en seny i paraula.

    I el poble ha demanat CANVI. (Tots sabiem que hi hauria pacte)

    ResponElimina
  31. una valladina, per al senyor vicente perales24 de maig del 2011, a les 16:38

    Per favor, Vicent Perales, si lliges aquest bloc sols vaig a dirte una cosa.
    Sempre has sigut de dretes, i sempre ho serás, jo també soc de dretes i no puc creure q vages a fer pacte amb el PSOE, saps q el q deus fer per el be del poble i els teus interesos polítics, es associarte amb el PP, posant les teues condicions, per suposaat, llevant a lacres q hi han ahi clavades, pero pacta, pacta per poder ser tu l´alcalde de Vallada, per el be del poble, per que tot funcione be, pero per favor, no deixes q Vallada es convertisca en un poble socialista.
    Demana l´alcaldía, serás un bon alcalde, coherent i entregat al poble.
    Tinc fé en que ho fages, jo t´he votat a tu i a la teua gent, i per a mi, que com ja he dit soc de dretes, sería tot un colp q pactares amb el PSOE.

    ResponElimina
  32. NO ESCRIGEU EN L'ENTRADA DE "RESULTATS DE LES ELECCIONS" PERQUE NO ES PUBLICA LO QUE ESCRIGEU.

    ResponElimina
  33. A l'anònim que diu que no és publiquen els comentaris en l'altra entrada:
    Has provat a punxar el l'opcció: últim missatge?
    Com s'ha botat de 250 missatges, apareixen en una altra pàgina.

    ResponElimina
  34. Nano pos aixó no eu veu ningú!

    Pero gracies!

    ResponElimina
  35. Gracies, estava notant coses rares i no sabia xq.

    ResponElimina
  36. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  37. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  38. a perales crec q ningu li te que dir res perque ell es majoret i sap com la tratat fernando estos ultims anys i la seua gent, aixo es el vullgueu pero habero pensat antes, perales: a fernando ni aigua que ja en a vegut prou.( sabieu que en el valpark nia un pou?)

    ResponElimina
  39. Anònim de les 20:51 i 20:52, per què, de pas, no et dones a conéixer tú també ja que et costa tan poc insultar?

    En este poble no volem gentola que malbarate l'esforç de tanta gent insultant i donant mala imatge del blog. No podries dir-li a la xica lo mateix d'una altra manera? Jo també pense que és del PP, però per què no li ho dius com les persones?

    Igual ella "no te figa" però tú no tens educació ni valor per dir-li el que li has dit amb el teu nom.

    Tots els que insulteu com a anònim sou igual de covards. Està molt bé escriure com a anònim, però no fer-ho per a insultar.

    ResponElimina
  40. perales parla en fernado no mos dises caure en les mans del pesoe que mira com ba españa en el pesoe damunt van a fer eleccion antisipades y no mos donaran res a valla per manar el peso que el pp sa fet mol fort a espña feso pel be del poble que no tangañen el del pesoe reflesiona eres de dretes i pots ser alcalde igual fes un tracte que aniras millor

    ResponElimina
  41. Per favor Vicent, et demane que pactes amb mariajose, les persones que t'hem votat hem votat per a canviar de deveres, les condicions del pacte les podeu negociar de la forma que cregau mes convenient pero despres del que hem patit i del que has patit tu personalment no et rebaixes a cedir a la presió de fernando i la seua gent confiem en tu i en Agustí.

    ResponElimina
  42. PSOE no pesoe, la Y no existeix en valencià es I, feso no es fes-ho,sa fet tampoc es s´ha fet, tangañen tampoco, etc... consultem un poc el diccionari..

    ResponElimina
  43. 1: "tampoco" no, serà "tampoc" (o en tot cas, si ho has escrit en una altra llengua, deuries d'haver-ho posat entre cometes).

    2: la tercera persona del singular del present d'indicatiu del verb "ser" s'accentua en valencià, o siga que deuries d'haver escrit "és" i no "es".

    3: En últim lloc s'han de posar tres punts suspensius, no dos.

    "Listillo"

    Perales, pacta en MªJosé però no faces cas dels listillos com este, que només fan que tocar el nap. Dediqueu-se a governar este poble, que falta té, i no a tocar la guitarra.

    ResponElimina
  44. Deixem ja els insults i esperem al dia 10 de juny!!!!..........Bona nit a tots.

    ResponElimina
  45. Hola salt, trobe que no és correcte corregir als altres, perquè et fiques al seu nivell, així que no ho hauries de fer. No obstant això fes-te mirar les perífrasis per favor.

    Perales pacta amb mariajose, pense que és el millor.

    ResponElimina
  46. Del munto.

    No e pugut llegir tots el comentaris de esta entrada, pero vull donar la megua opinio al respecte.

    Crec que el pacte normal, en cuansevol poble seria el de AIPV i PP per algunes raons com:

    Entre el 2 partits sumen mes voluntats de Valladins i Valladines. (mes vots)
    I el altra es que crec que podrien vindre mes ajudes i demes, degut al color politic de les institucions que les donen.

    Aspere no ofendre a ningu amb el comentari.

    Gracies.

    ResponElimina
  47. La perífrasi potser no és oportuna però no és incorrecta.

    Si llegires més, anònim, (més amunt, vull dir), veuries que l'únic que he fet ha sigut el mateix que tu: corregir a qui corregia.

    Així que si trobes que no és correcte has fet un doble error: no atendre als motius de l'altre i fer el mateix que critiques. Per tant trobe que no trobes el que dius que trobes o que t'has perdut.

    ResponElimina
  48. Si passara aixó el partit AIPV no cumpliria en la voluntat dels seus electors, el canvit. I despues de lo que els han dit els del pp...

    ResponElimina
  49. La perifrasi és tan inoportuna com incorrecta Salt. En lloc de "deuries d'haver", hauries d'haver posat "hauries d'haver" o "deuries haver".

    No teu dic per mal creu-me, a mi m'agrada que em corregisquen sempre que faig alguna cosa malament així aprenc i no ho torne a fer malament.

    :)

    ResponElimina
  50. Pau i concòrdia doncs, ja que imagine que també tu has vist que el que jo havia fet és exactament el mateix que tu amb mi.

    De tota manera, pel meu nom, deuries imaginar-te que puc cometre moltes errades gramaticals i ortogràfiques.

    Salt

    (T'ho dic, no "teu dic")

    ;)

    ResponElimina
  51. Del monto.
    Anonim de les 23.37.

    Pero si es lo "millor" i no eu fan tambe faltaran al seu eslogan electoral que crec que diu: Gent disposada a donaro tot per Valla.

    No el pareix?

    ResponElimina
  52. Si Perales pacta en Fernando se li acaba el xiringuito en 4 anys i se'n va mes dolç que un sucre pa tota la vida.

    Lo bo es que ell ya coneix com se les gasten els de Fernando, i de tonto no te un pel.

    I li han dit mes que a pedas.

    ResponElimina
  53. AIPV i PP agafats de la mà dreta durien el millor per al poble. A Vallà li fa falta el caràcter i disciplina de Perales i l'experiencia de Fernando. Una unió explosiva...

    Uno que va votar AIPV.

    ResponElimina
  54. Perales i Fernando? Açò hem sona de algo?.

    ResponElimina
  55. perales y fernado lo millor mes ayudes al poble y mol millor per a tots y yo e votat a perales reflesiona perales pensateu ve pel teu poble asi an criticat al pp y ningu a dit res y ara que diuen del pesoe mira a defendres internet es una cosa que se posa en contra sense aperase i es inparable ojo por ojo i diente por diente

    ResponElimina
  56. vosaltres no heu votat a perales, els q han votat a perales volen el canvit, fora el pp.. si era una unió tan bona segons el del pp, xq fernando i el seu equip el van maltractar, sin tan bona parella feien? q se vos veuen les orelletes, voleu estar ahi a qualsevol preu, inclus en persones q un dia presos de la prepoyencia vau rebutjar...ara ja heu fet tard....
    el canvit ha aplegat a valla, a tradat xo a aplegat

    ResponElimina
  57. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  58. a l´anonim de la 1.16, ves spai, q igaul et diuen q no l´has votat, igual et diuen q has votat al PP, pareixen el nostre senyor!! q ho saben tot!!!
    Et done tota la raó!!
    Un q TAMBÉ va votar AIPV!

    ResponElimina
  59. de nou, demane per favor saber qui es eixa persona q m´ha insultat d´eixa manera, i per lo vist no vaig a sebero per aci, supose q tindre q prendre les mesures pertinents per sabero. si no voleu publicar el comentari, no ho feu, pero feu sabedor (si sabeu qui es) a l´autor.
    Gràcies.

    ResponElimina
  60. Mariscos Recio, Mayorista...no limpio pescado25 de maig del 2011, a les 21:24

    Por haber oído por los pasillos de MONTEPINAR que Dña.Mªjose puede que no sea la nueva alcaldesa de la villa de Vallada, remitiendome a lo dicho hace ya dos días, con el poder de me otorga el ser presidente de la escalera, (bajo A), debo destituir dicho título a la susodicha, En el nombre de PAtrius, del Filus y Spirito Santus (si realment sou taaaaaaan lliberals, per favor, no esborrar, es per donar un punt d´humor)

    ResponElimina
  61. a l´anonim de les 9.43, i tu q saps? els q hem votat a perales volem q MANE ELL i no esl psoe, ja q els q som de dretes no volem a Mª jose.no sigues tan listillo, q com diu el comentari de dalt paregueu el nostre senyor.

    ResponElimina
  62. be, pareix q eixe q es tan valent insultant en l´anonimat clava el cabet baix terra quant te q donar la cara.
    Aixina anem.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.