dijous, 19 de maig del 2011

Valladacity, una eina de comunicació en el punt de mira.



Hola a tothom.
Dir amic dels llibres es dir Santi Boix. La majoria sabeu qui sóc. Administradors som tots els que porten seccions del blog no? Doncs bé. Jo porte la secció dels refranys i frases fetes. Per a la vostra informació, molta gent està criticant el blog, als administradors i col·laboradors com si nosaltres tinguerem la culpa d’allò que es diu.
En el  meu cas la major part de les entrades i comentaris de caire polític no les llegeixc, no vull dir el que pense d’uns i d’altres –comentaristes anònims-, per educació i guardar les formes. No sóc l’únic que pensa així, ja que la gent també comenta fora del blog. Sí, augmenten les visites per vore com airegeu draps bruts, s’insulteu i es falteu el respecte els uns als altres, Valladacity està creant la mateixa espectació que la teleporquería. Això sí de manera anònima sou molt valents per criticar, què tingueu por que algú vos toque l’estora? Vos heu mirat a l’espill? Després una vegada encés el foc voleu que se suprimixquen entrades, comentaris i ens digueu que no fem la faena ben feta. Ara ja sabeu perquè jo no faig la meua faena ben feta, pequè  eixa no és la meua faena a este blog.  Perquè  si una cosa no és del meu interés ni la mire.
   Valladacity s'ha convertit en un catalitzador d'emocions negatives. rancúnies, frustracions, malixies... Al mateix temps és un combustible que les alimenta i les transforma en malestar. Crec que Valladacity no es va crear amb esta finalitat.
 Quan em parlaren de l'existència d'este blog el veia com una ferramenta molt útil per al poble. Un lloc virtural on la gent poguera compartir informació de manera constructiva, un lloc on emmagatzemar la nostra llengua, les nostres tradicions i la nostra cultura. Una eina que ens acostara un poc més a eixe desconegut que és Vallada el poble de tots. Quants racons per descobrir, quants detalls que estan ahí i no els    havíem vist. Ara gràcies a les fotos de Kike i a altres col·laboradors coneguem i estimen un poc més el nostre poble.
El temps passarà, i amb ells les eleccions, les aigües es calmaran, uns celebraran el triomf i els altres acumularan resentiment. Valladacity seguirà ací a l’abast de tothom i tornarà a la normalitat.

Salut i força!

2 comentaris:

  1. Hola, AMIC DELS LLIBRES, sóc una persona que forma part de la minoría que no et coneix però que te segueix habitualment. Jo també lamente molt que comence a identificar-se Vallada city amb polèmica i insults perquè aquest blog està molt per damunt de tot això.

    ResponElimina
  2. Estic d'acord amb el que has expressat. Jo continuaré "passant" de comentaris destructius que no aporten res i, en canvi, continuaré llegint tot allò que m'agrada i em sembla que, com bé dius, és una "ferramenta molt útil per al poble"... Una eina per construir i NO destruir. Gràcies a aquestes aportacions puc conèixer molt millor el poble, fins i tot des de la distància.
    Regina Cañaveras Vila.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.