dimarts, 17 de maig del 2011

Un altre joc brut del PP: forasters que decidiran el futur de Vallada


No ens cansarem de dir que fa molts anys que les eleccions locals no es fan d'una manera neta, democràtica, justa i equitativa a Vallada, que no tots seguim les mateixes regles del joc i que hi ha qui utilitza totes els recursos i estratègies al seu abast sense importar-li si són ètics i legals i si tenen cabuda en l'Estat democràtic de Dret. Sí, una altra volta una acusació contra la manipulació que el PP de Vallada practica en cada elecció local. El fi justifica els mitjans i el PP ho té molt clar: l'objectiu és guanyar a tota costa les eleccions per no perdre una font de poder i privilegis que els ha vingut molt bé durant 24 anys; i per a aconseguir-ho farà el que faça falta, recorrent si cal a una pràctica caciquil que frega la delinqüència política. Ja no n'hi ha prou amb el vot per correu, que ja és un escàndol.

Ara, a la vista del cens electoral de Vallada que se'ns ha lliurat recentment als partits polítics, hem descobert que el PP ha estat empadronant en cases tancades del poble persones de fora que no tenen cap vinculació amb el poble, ni tenen família ací, ni vénen ací per a res. Són persones forasteres que el PP empadrona per tindre més vots i que probablement deu haver fet votar per correu ja, per tal que no hagen de vindre al poble ni tan sols el dia de les eleccions. I els posem un exemple: en el pis de sr. Alcalde del carrar sant Bertomeu, on tots sabem que no viu ningú, hi ha empadronades 4 persones de nacionalitat àrab, on per cert va anar a buscar-los la Policia Nacional per un assumpte i clar, com que no els hi va trobar perquè no viuen allí, la Policia va anar a l’Ajuntament a preguntar per ells. Hi ha altres casos flagrants que no volem esmentar per respectar la intimitat de persones del poble que no són públiques, però que han permés que en les seues cases tancades s’empadronen persones de fora per votar el PP.

Hem de permetre els valladins que, damunt de l’espectacle del vot per correu, persones de fora que no viuen ací i que no s’estimen el nostre poble, decidisquen amb el seu vot el govern municipal i el futur de Vallada? Vostés tenen la paraula el 22 de maig.

33 comentaris:

  1. una vergonya!!! els socialistas teniu el meu vot

    ResponElimina
  2. Per favor senyor alcalde dixe ja de fer el rídicul i dixe que la gent de poble lliurement decidisca que vol que vosté seguisca al càrec o no.

    Vergonyos, un altra manipulación més del PP local.

    ResponElimina
  3. es una practica molt habitual en els vostres socis de govern, el partit de perales..

    ResponElimina
  4. No s'hi val açò que estan fent. Jo sóc nascut a Vallada, tinc casa a Vallada, vaig tots els caps de setmana, els meus tres fills també. Ens dol el que passa però no som capaços de fer eixes coses.
    Em sent orgullós de no ser com ells, d'identificar-me i compartir els valors de Mª José, però lamentablement guanyaran els tramposos que juguen brut.
    !!Que pena!!

    ResponElimina
  5. Es deurien anul.lar tots els vots per correu, és algo lamentable que es vote més per correu ací, que en ciutats com Granada (té més de 100000 habitants) o Soria.

    Ells agaxen el cap i es riuen, no donen ninguna explicació lògica per a aquest fet, saben que tenen en la butxaca una barbaritat de vots abans de que comencen les eleccions, així és molt complicat que canviem d'alcalde.

    Senyor alcalde i regidors, feu un comunicat explicant el perque hi han tants vots per correu, o es que no hi ha cap explicació democratica pels vots per correu en aquest poble?

    Com be a dit l'anònim d'abans : tramposos.

    I que no siga esta circunstància un delicte me pareix molt greu, s'omplin la boca en la paraula democracia, i després veus les estadístiques del vot per correu i donen ganes de pegar a fugir. Eixos vots no estàn aconseguits democraticament, el poble heu sap, i recorde que ací hem de conviure tots, si tu obligues a algú a votar d'una forma o d'una altra, igual en un futur açò es torna en contra teua. No és la millor manera de fer amics, el obligar a votar per correu.

    ResponElimina
  6. Els mateixos votans del PP no es donen conter de les maniobres rastreres que estan portan a terme els caps del partit en tal de quedarse 4 anys mes.Simplement per maniobres com eixes en demostrem que no son persones honraes,que no volen el be per el poble sino el d'ells soles.

    ResponElimina
  7. No es preocupeu tant,ells fan el que necesiten per estar ahi robant al poble,la culpa de tot la tenen ixos que encara no saben que es la DEMOCRACIA,per que el PP guanya per que enia xent covart y que es creu tot el que ells els diuen,SEÑORS Y SEÑORES DE VALLADA DEURIUE DE SABER QUE YA FA UNS CUANS AÑYS QUE ESTEM EN DEMOCRACIA,FEU LO QUE VUIGUE Y LO QUE NECESSITEU PER AL VOSTRE POBLE Y NO VOS DIXEU MANIPULAR PER NINGUN FANTASMA.

    ResponElimina
  8. El partido del señor Perales tambien suele hacer lo mismo y no he oido a nadie criticarlo. Esto es mas o menos lo mismo que hizo la vicepresidenta de la VEGA,¿no?,aun estan buscandola por Beneixida....

    ResponElimina
  9. De la Vega ja no està a Beneixida... Que no passen més temps buscant-la..!!

    ResponElimina
  10. solo saveis que criticar al pepe sois mala gente a perales no lo criticais ai nos damos cuenta de este bloc anti pp solo noticias que critican al pp malagente como vais a ganar sai sois maos perdedores arriva el pp. esta pajina tendria que poner nombres a la gente que critica gentuza pesoe pp aze lo mismo con los votos yo voto por correo no vivo en vallada sinpre votare por correo para ver las caras de la gentuza no voy malagente

    ResponElimina
  11. mira chico/a, lo primero que tienes que hacer es escribir gramaticalmente correcto porque parece ser de la misma cultura que los del PP. y en segundo lugar este blog está abierto a todo tipo de ideologías para así poder expresar sus inquietudes, alegrías, penas,etc.. siempre y cuando se ajuste a la legalidad. Hago especial hincapié en que el voto por correo debería estar más regularizado porque como bien se muestran en comentarios anteriores....esa gente que no tiene vinculación alguna con nuestro pueblo o que sólo se empadronan para poder así agrandar la diferencia de votos,son los que deben decidir el futuro de los valladinos/as?? es incongruente, antidemocrático y sobre todo lamentable. Doy mi voto, con la mano en el corazón, a MªJosé, por que la considero una persona sincera, entregada y preparada para governar éste municipio sin amiguismos ni enchufismos. espero que el dia 22 sea un dia en que la democracia, por fin, penetre en el municipio de vallada y haga justicia a las injusticias llevadas a cabo por el Sr.Giner durante su larga estancia.

    ResponElimina
  12. LO QUE TIENE QUE HACER EL GOBIERNO ACTUAL, ES PUBLICAR EL PADRÓN MUNICIPAL PARA QUE LOS VECINOS DE VALLADA COMPRUEBEN DE PRIMERA MANO TODOS LOS AMIGUETES Y LA GENTE QUE LES DEBEN FAVORES A SEÑORES DEL PP, PORQUE NO ME EXTRAÑARÍA QUE DE TENER 3400/500 HABITANTES, PASÁRAMOS A SER MÁS GRANDE QUE MOGENTE...

    ResponElimina
  13. Jo ho tinc ben clar, No votes ni a Fernando ni a la Tortosa, vota a Pelosa...En fí açó com podreu comprovar es fals, MªJosé, tens el meu vot. Perqué en vista de les cacauaes que fa el PP...no cal ni parlar, ja ho sabem tots.

    ResponElimina
  14. El senyor Perales empadrona militars que després voten per correu.
    El senyor Giner empadrona àrabs i obliga als seus treballadors a votar per correu però davant d'ells, per a que vegen quin és el vot que fiquen dintre.

    Açò té poc que vore en una democràcia. Ja està be d'intentar enganyar-mos, no tenim feina, i els pocs que la ténen voten per correu en la peixera. Estàn jugant en la por de perdre el lloc de treball dels nostres veïns.

    Torne a recordar que som un poble xicotet, mos coneguem tots, hem de viure junts, si tu me coacciones, dubte que siga el teu amic en un futur.

    ResponElimina
  15. hace un momento he oído en la cadena SER que si una persona ha votado por correo y está arrepentida, puede volver a votar el día 22 en la urna y su voto por correo quedaría anulado.Lo digo por si acaso...

    ResponElimina
  16. però com és posible tot açò?? que fort si és que de veritat ho fan, perque també diuen que els auelets de la residencia estan "aconsellats".
    Espere que tot siguen bulos i no realitat
    Però m'alegre de saber que si una persona d'ixes vol, encara està a temps d'anar el dia 22 a votar en persona i que no valguen coples!!
    Per favor, votem tots, a qui siga, pero votem, que quedarse en casa no val de res, i votar en blanc, la veritat, tampoc sé si ho conten en les estadístiques, que tot es del color del cristal con que se mira
    SIga quin siga el cens actual del poble,
    REFLEXIONEM I VOTEM JA !!!

    ResponElimina
  17. Respecte al comentari de "am";
    Com ja hem dit en nombroses ocasions, aquest bloc és un llibre obert on tothom pot publicar entrades i comentar-les.
    Tots sabem que fer oposició és relativament fàcil: sols hi ha que fixar-se en el que s'ha fet malament i fer una crítica constructiva. És per això que, en aquest bloc, l'oposició al govern del nostre poble és nombrosa i les entrades ho demostren.
    També pensem, però, que debatre i defendre's d'acusacions falses també és fàcil, però hi han pocs escrits raonats i cívics que ho demostren.

    Siga el que siga, els administradors tenim una cosa ben clara: Que després de les eleccions, guanye qui guanye, aquest bloc seguirà sent un llibre obert on tothom podrà publicar i opinar LLIUREMENT, i que nosaltres, farem el possible per fer d'aquest poble, un lloc millor.

    Aprofitem també per demanar-vos que, una vegada passades les eleccions, la vostra participació al bloc siga la mateixa (o millor) i que col·laboreu en tot allò que proposem, que "exploteu" aquest mitjà que se vos ofereix desinteresadament per a tot allò que necessiteu transmetre i compartir.

    ResponElimina
  18. En les anteriors eleccions municipals a vallada van votar 590 persones per correu, tenint en conte que tenien dret a vot 2646 persones.

    ResponElimina
  19. Pa cagar-se i no torcar-se!!!!

    ResponElimina
  20. FERN & IN

    Aquesta gent no és demòcrata, per que la democràcia es basa en la LLIBERTAT: llibertat de veu i llibertat de vot.
    Aquesta gent són simplement una espècie de màfia, una màfia que trasteja amb els vots d'un poble i en el seu futur.
    Ara bé, jo la culpa d'açò no li la done tota als ********* del PP (cadascú que canvie els * pel adjectiu que més li agrade), moltíssima part la tenen tots els qui, tapant-se el nas, els segueixen la corda i voten el que els diuen: QUÉ LLÀSTIMA EM DONA EIXA GENT ¡!
    B- El teu fill no té feina, veritat?
    Valladí/na- No, ja du 3 mesos aturat.
    B- Que passe per l'ajuntament a parlar amb mí que va a eixir un curs a l'escola-taller
    Valladí/na- Però ell no té prou punts per a entrar-hi.
    B- No patiu, no patiu
    Valladí/na- Ah....moltíssimes gràcies R. ¡ Com podrem agrair-t`ho?
    B-Uhmmm..no ho sé...bé, sí, voteu-nos tu i tota la teua família a les properes eleccions,...,bé i a les altres...i a les altres, ...,bé, ja vos direm quan podeu parar.
    Valladí/na- Clar home, compta amb el nostre vot
    B- I tant !, es més, per a evitar que se vos "oblide" vos prepararem el vot per correu, de forma gratuïta clar !
    Valladí/na- Qué bé! Moltes gràcies de nou, estem molt contents. Gràcies, gràcies, gràc...

    Gràcies a tota aquesta magarrufa, el nostre poble, eixe poble que ells "tant i tant volen i duen al cor" s'ha convertit en un poble de zombis, on la gent per fora sembla la mateixa però si poguérem veure l'interior del cap veuríem que està buit, o, per no ser tat dur, tenen cervell però el tenen craquejat per a fer-los creure que un burro vola.

    Esperem que aquest 22M canvie l'història i entre aire nou que puga sanejar tot el podriment que any rere any s'ha produït al nostre poble.

    Sort

    ResponElimina
  21. Los del PP hacen trampas hasta en los sobres que envían en la propaganda para votar.Fijaos en el tipo de letra,en el tamaño del sobre,en el tono del color blanco...

    ResponElimina
  22. Que fort, però si hi ha persones del PP que van diguent pel carrer tots els xanxullos que fan i tots els favors que obtenen, i encara ho diuen donant-se-les de privilegiats i de llestos. JAJAJAJAJAJA menuda colla teniu al PP, hala, aneu aneu...

    ResponElimina
  23. A Vallada City sobre el comentari que ha fet del comentari de "AM" "bayada city aver si aam le escrivis en castellá sino no os ba a entender ni tortada lla que hal xic@ se le bé un gran entenimento pero nosave parlar el balensiano, grasias."

    ResponElimina
  24. a quien corresponda: aquí os dejo una notícia con la que el señor giner y alguien más se sentirá muy muy identificado. A caso el PSPV de vallada no debería hacer lo mismo?, creo que si. no quiero entrar en detalles, juzguen ustedes mismos.

    http://www.levante-emv.com/comarcas/2011/05/19/pspv-detecta-diez-empadronados-irregulares-benimuslem/808213.html

    ResponElimina
  25. El programa del PP molt bonic, moltes fotos, molt de color...
    PERO ON ESTÁ LA MAR D'ENDINS, ON ESTA VALPARK, ON ESTAN ELS LLOCS DE TREBALL QUE VAN PROMETRE AL POBLE FAN TAAAANT DE TEMPS I QUE TOTS VAM CREURE???
    "EL MOVIMIENTO SE DEMUESTRA ANDANDO", I AL FINAL NO HEU FET RES DE RES!!

    ResponElimina
  26. No creen llocs de treball, valpark és un desastre, concebit per a donar més de mil llocs de treball, ara només té deutes. A més, empreses han vingut a establir-se al poble i l'únic que han fet ha sigut deixar-les anar, estaria be donar facilitats a les empreses per a que vingueren al poble, tant de polígon per a que?
    Com "el perro del hortelano" ni creen llocs de treball ni en deixen crear.

    ResponElimina
  27. fa 4 anys Servilio abans de les eleccions va prometre ,que cuant feren el nou tracat de l,AVE i el trasvase, el PSOE emplearia a gent de VALLA, on estan eixos empleos.En aixo no vull justificar a Fernando,pero son tots iguals

    ResponElimina
  28. Però si el alcalde de Valla es Fernando no Servilio,ell no pot fer res xk qui mana es fernando.

    ResponElimina
  29. per al anonim de les 12.55 .
    Pero soco sevilio va dir q si entraven a governar donaria faena a gent del poble ell no va entrar ¿ PERQUE EIXA FAENA NO LA VA DONAR GINER TANT Q VOL AL POBLE?

    ResponElimina
  30. Esta es la democracia que tanto alardea la gente que escribe en este blog de la que ni siquiera uno,repito uno, ni los del equipo administrador del blog, son capaces de identificarse y dar la cara,coño ni hasta yo mismo. valla_ mierda de tertulianos.
    ¿Somos cobardes?
    bLA bLA bLa bLa me guata jugar con mi amiga la josita me gusta jugar con mi amigo peralico megusta jugar con mi amigo joselito aiiii....me gusta jugar con mi amigo fernandon Lalalalalala...........

    ResponElimina
  31. A l'anònim de les 16:53:

    Esta és la democràcia que hi ha en este poble, si enlloc de ficar anònim ficaren el seu nom, més d'un perdria el seu lloc de treball. Normal que estiguen temerosos de que sapien qui són, en la faena no es juga (els pocs que la tenen, i que voten per correu, per supost).

    ResponElimina
  32. per a la soco del anonim:
    Eres molt progre, o del PP? l’únic que he volgut dir es que tots els politics prometen moltes coses i en aquest poble lamentablement prometen llocs de treball precaris, en compte de facilitar tant a autònoms com empreses crear llocs de treball.
    Jo no he faltat el respecte a ningú, però veig que en aquesta pàgina molta gent que escriu ho fa des de el rancor.
    Eres Servilio o deus molts favors politics? Pensava que no mes devien favors els votants del PP però veig que sou tots iguals.

    ResponElimina
  33. Sobre la posibilidad de retirar el voto por correo y votar el día de las elecciones en la mesa electoral, tengo que aclarar que no es posible. Una vez el elector ha recibido el sobre con el certificado censal que acredita que está inscrito en el censo y las diferentes papeletas para introducir en los sobres, se entiende que ha emitido el voto por correo.

    El siguiente paso es entregar el sobre dirigido a la mesa electoral en la oficina de correos, debidamente certificado; pero aunque no entregara el sobre en correos, tampoco podría votar personalmente en la mesa electoral el día de las elecciones, pues en el censo que tiene la mesa hay una marca como que ha ejercido el voto por correo y no le dejarían votar.

    Quede claro que quien ha ejercido el voto por correo no puede votar en la mesa el día de las elecciones, aunque retirara el sobre por correo, lo único que conseguiría es que las papeletas emitidas por correo no se introdujeran en la urna, pues no habría votado.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.