dissabte, 14 de maig del 2011

Preguntas sin respuesta (o sí)

La foto de la izquierda muestra la conexión del alcantarillado del camino de la Font d’Espanya con la Avda. Diputación, que discurre por el interior del muro que está chapado con piedra, y que llega hasta los campos de la otra parte del puente. ¿Cuándo se ha visto construir una red de alcantarillado para conectar con unos campos de cultivo? ¿Para qué? ¿A quién beneficia? La fotografía de la derecha puede alumbrar alguna respuesta.

El alcantarillado ha costado 42.000 €. El contratista al que se le adjudicó la obra ofreció unas mejoras de 46.592,28 €, que no sabemos en qué se han gastado y a pesar de las preguntas realizadas en el Pleno, el Alcalde no ha dado respuesta alguna. ¿Dónde están?



En la Via Parc de entrada a Vallada, inaugurada en 2007, hay 75 farolas. Aún no se han puesto en funcionamiento nunca, a pesar de que es necesaria la iluminación para ir al apeadero del tren. ¿Para qué tantas farolas si no funciona ninguna?


Son preguntas sin respuesta sobre cuestiones de Vallada que todos nos hacemos y que a todos nos interesa saber, porque todo eso se paga con el dinero de todos.

Grup Municipal Socialista
PSPV-PSOE Vallada

35 comentaris:

  1. Pareix mentira que el Psoe local es pregunte per l'alcantarillat instalat en el Pont. Deurien de tindreu molt clar, perque es part del proiecte que ells mateixa van aprovar en el Ple. No és cap de modificació, sino que forma part des del mateix moment de l'aprovció del Proiecte que estos senyors van votar a favor.
    ¿ Que no s'enteren ? ¿ O es que lo que volen es sembrar veneno i fer suposicions tan sols encaminades difamar ?
    I respecte a les faroles de l'entra ya se'ls han donat explicacions en el Ple i saben molt be que depen de la Diputació i que si no estàn és perque han robat en dos ocasions el cablejat i hi ha unes diferències entre el contratiste i l'administració provincial?. Quan s'arregle el problema es donarà la llum, que ya està contratada.
    Vaja forma de fer campanya. Panfletos i mal fe.

    ResponElimina
  2. Hola anonim... paraix mentida que ens faga tan tontos a la gent d'aquest poble. Tots saben el alcantarillat!! però pa que parlar !!!

    ResponElimina
  3. ¿ Cóm s'atrevix el PSOE local a fer insinuacions insidioses, injurioses i falses respecte a una obra, que ells mateixa han votat favorablement el seu proiecte on, -com per atra part era normal- es deixava una tubería conectada al alcantarillat?. Es a dir, això estava en el proiecte, no es tracta de ninguna obra complementaria.
    I DIC QUE ¿COM S'ATREVIXEN A FER EIXES INSINUACIONS PERQUE EN ESTE CAS , COM EN ATRES, VEUEN LA PALLA QUAN NO EXISTIX EN L'ULL DE L'ATRE I NO VEUEN LA BIGA EN EL SEU PROPI?
    ¿ PERQUE NO LI FAN UNA FOTO A LA CASETA DE LA SRA. CANDIDATA QUE TE EN LA UMBRIA I ES PREGUNTEN SI ES LEGAL I SI VAN DEMANAR LLICENCIA D'OBRES I EN CONSEQUÈNCIA PAGAR LA TASA QUE ELS CORRESPONIA?
    ¡POCA VERGONYA I MOLT MALA BAVA!.

    ResponElimina
  4. Ara compararàs la caseta de merda que la candidata te en l'ombria (la pugueu vore, que està vora el camí de Moixent) en la enorme cagà i explanà que es veu més que el Tossal la propietat de la qual ostenten altres.

    La caseta de la candidata és tan ilegal com la majoria de casetes del poble, per no dir totes, i és mes xicoteta que la majoria.

    La mansión del camí de la Font d'Espanya és una altra cosa...

    I a qui tinga dudes, que es pegue una volta pel terme i comprove. Que pa algo estan els ulls.

    ResponElimina
  5. Després els socialistes es pregunte tant aci al poble, com a la generalitat, que fan mal per a dur mes de 20 anys sense guanyar unes eleccions, i aci tenim una mostra, en lloc de proposar, donar idees, tindre un programa electoral, donar ilusió al poble, es dediquen a insultar, calumniar i difamar, ¿serà que no tenen idees i es mereixen estar mes anyas encara a l'oposició???

    ResponElimina
  6. si, la mansió del cami de la font d'espanya es va comensar a construir sent propietat de la filla d'un socialiste, pero com tot el que toqueu els sociamistes acava en la ruina, aixina va acavar la mansió..

    ResponElimina
  7. En mans del que todo lo acapara y todo lo quiere, clar. Pregunteuliu a Paleta.

    ResponElimina
  8. Disculpa anònim de les 20:53, però el Partit Socialista de Vallada hem el·laborat un programa amb propostes innovadores i d'altres que el poble demanava a crits des de fa anys.

    Informa't abans de parlar, Gràcies.

    ResponElimina
  9. Batiste,,,, una caseta de merda res. Es una caseta com un altra i molt digna amb l'esforç dels pares. Una caseta com tantes i tantes que hi han.... arrreu del terme.

    ResponElimina
  10. Pero bueno esto es indignante vulgar y d muy mal gusto mentiis como siempre manipulais la verdad y creo q ya esta bien ya nia prou .
    En primer lugar todos sabemos d sobra para quien fue el alcantarillado para la hija del alcalde quien lo pago el pueblo al igual q el muro otra cosa ilegal y pagada x el pueblo y si la casita esa la vendio la hija d cerda fue x asuntos personales no x q los del psoe hicieran ni ensuciasen nada .
    En segundo lugar otra mas d tus mentiras el alumbrado de la carretera no esta x q era todo lo mismo estaba conectado con el famoso valparc como el valparc no se construyo ni lo haran los del pp no hay luces no x q hayan robado el cable ¿pero tan tontos nos haces tu de q vas?
    El veneno y la division y el malestar entre veins el provoqueu vosaltres

    ResponElimina
  11. solo saveis que criticar me averguenzo de mi `pueblo, difamar insultar .... lo que sabeis azer en ves de uniros y ayudar al pueblo

    ResponElimina
  12. Jo no m´avergonye del meu poble, m´avergonye de la gent que durant 20 anys està al govern del poble i no fa res, ni ha fet res per ell, tan sols arreglar ermites i esglèsies.
    Mireu, si es doneu un passeig pel poliesportiu ( i ahir diumenge ho hagueren pogut fer Frutos, Pilar La Cascalla i Ramon Bocacha, que sols que feien donar voltes amb el 4X4), es donarieu conte de l´estat del parc infantil, està brut, trencat, perillos per als xiquets i xiquetes que jugen alli.
    Mireu que han fet en 20 anys d´ajuntament els del PP per als jovens del poble, RES, on van els caps de setmana?... què fan?, ni tans sols una casa de la cultura o un espai on els jóvens del poble tinguen un lloc on poder vorer cine, escoltar conta-contes, jugar escacs, teatre, música, sols tenen l´opció d´anar de parc en parc i trencar-los.
    Sols pense , si torna a guanyar el PP, amb la candidatura que té, qui s´encarrega de cultura?
    Bocacha, la del Bar del Poli, Pilar la Cascalla, Frutos, Mari...... Déu en pille confesat, "pueblus mortus per sempre"

    ResponElimina
  13. Sempre observe que els primers que llançen pedres i crítiques moltes voltes infundades s´n els socialistes.
    No he vist mai, pero lo que es diu mai, que fora el PP en Vallà qui començara ninguna guerra dìnsults, ni de mentires. Ben al contrari sempre es limiten a defendre's. Això és algo constatable.
    Ara el muro perimetral de la casa de la filla de Giner. He consultat i tinc la seguretat que té l'autorisació, que té permís d'obres. No fea massa falta perque sino l'haguera tingut, ¿ s'imagineu la que haveren montat els del PSOE.
    ¡ Vale ya !

    ResponElimina
  14. Queremos responder al anónimo del 15 de mayo a las 18:22 h. y a otros anónimos del mismo día en comentarios posteriores. Por la información que maneja, debe tratarse de un concejal del Equipo de Gobierno del PP o de alguna persona muy cercana al Grupo Popular, por lo que aprovechamos para plantearle las mismas preguntas que el señor alcalde sigue sin responder:

    - En primer lugar, nosotros nunca hemos hecho referencia a la casa propiedad de la hija del sr. alcalde -de la que preferimos no hablar por el momento- y únicamente hemos criticado el fin, el sentido y el coste del alcantarillado del puente del camino de la Font d'Espanya. Efectivamente, el proyecto del puente se aprobó en Pleno por unanimidad, pero los concejales del Grupo Socialista desconocían por completo la parte que se refiere al alcantarillado. El proyecto se presentó al Pleno para su aprobación y el Grupo Socialista, confiando que se trataba solamente del proyecto de un puente (tal como se hizo antes en el puente del camino del Pla), no exigieron ver el proyecto para estudiarlo pormenorizadamente y, confiando en el Equipo de Gobierno, dieron su voto favorable. Así que, en efecto, el Equipo de Gobierno les "coló" el alcantarillado en el proyecto que los concejales socialistas, fiándose inocentemente del Grupo Popular, votaron favorablemente. A pesar de ello, los dos interrogantes siguen pendientes de respuesta, y tal vez el anónimo tan bien enterado pueda responderlos aquí, ya que el sr. alcalde no lo hace: en primer lugar, ¿cuál es el fin o el sentido de tal alcantarillado, que conecta con unos campos de cultivo?, ¿a quién beneficia? Y en segundo lugar, ¿en qué se han gastado los más de 46.000€ de mejoras que ofreció el contratista? ¿Dónde están?

    - En segundo lugar, la caseta de campo de la candidata socialista a la que se refiere el anónimo, como la mayoría de las casetas de Vallada, es una herencia familiar de la candidata y fue contruída hace más de 30 años, cuando no eran necesarias licencias de obra y, por tanto, estas casetas estaban fuera de la ordenación urbana. Cuando en los años 80 se regularizaron este tipo de contrucciones, la caseta fue también inventariada, se le dio placa y número y desde entonces paga su correspondiente impuesto de urbana (IBI) como le corresponde. Esta situación la comparten la inmensa mayoría de las casetas de campo de Vallada. Lo sí que es grave y delictivo es que esta situación de ilegalidad haya continuado en la actualidad porque el Ayuntamiento de Vallada gobernado por el PP no actúa contra las construcciones ilegales, no abre expediente de infracción urbanística y, si lo hace, no cobra las multas correspondientes o las deja caducar. Y más aún: actúa de una forma u otra según la persona que sea y su color político. Esto sí que es grave y discriminatorio.

    - Y en tercer lugar, respecto de las farolas de la Via Parc que siguen sin funcionar, resulta increíble que en 4 años no haya podido el Ayuntamiento solucionar los problemas que hubieran, más aún cuando la Diputación la gobierna también el PP y su gran amigo y aliado Alfonso Rus. ¿No hay tiempo en 4 años para arreglarlo? No podemos pensar otra cosa que nuestros gobernantes son unos ineficaces e incompetentes, porque su inacción e incapacidad perjudica a los valladinos.

    Quedamos a la espera de que el anónimo bien informado pueda responder los interregantes que siguen sin tener contestación.

    ResponElimina
  15. Dir que en 20 anys no han fet res per la joventut i parlar del polideportiu ya és tindre cara o desconeixer que el 100% del polideportiu en les seues infraestructures, des del camp de futbol, fins al Pavelló, l`han conseguit en eixos 20 anys. Fa falta estar cego o no voler vore la realitat.

    ResponElimina
  16. Al anònim de les 11:26, dir-te que parle del parc infantil que hi ha dins del poliesportiu, que està destrosat per a l´us del xiquets i xiquetes que tenen que fer ús d´ell.
    Referent a que no es fa res per la joventut, no a tota la joventut, li agrada el futbol, hi ha molta gent que li agrada la cultura, es a dir, el cine, el teatre, jocs culturals, jocs d´entreteniment, etc... i no tenen cap lloc on poder disfrutar-los, perque no hi ha ni llocs, ni ganes de fer res per part de la´Ajuntament.
    Per finalitzar, si després de 20 anys, i sent president de la Diputació, no s´hagueren fet eixes infraestructures, és de ser capullos, no cal fer-les, cal cuidar-les.

    ResponElimina
  17. Als del PSOE dir-los que no intenten desviar l'atenció, perque és molt clar lo que yo he dit i he tornat a obtindre informacó que confirma que la Sra. Candidata va obrar en la seua caseta afegint un piso més d'altura sense permís i sense pagar la tassa, i això es perfectament ilegal. Que no donen lliçons perque fa falta molt de cinisme per a dir que no s'han clavat en la casa de la filla de l'alcalde.

    ResponElimina
  18. contestar al q va preguntar q ha fet mal els socialistes per a no eixir en 20 anys...

    la resposta es molt sencilla, la compra del pp. El pp no sap fer atra cosa q anganyar a la gent i comprar-la. Per a comprovar-ho sols tens q pegar una volteta pel poble i preguntar als bulgaros

    ResponElimina
  19. Em pareix que els que intenteu desviar l'atenció sou vosaltres,primer penjant una pancarta que diu: "Si ho sabem, no voteu al PSOE ni a ZParo"crec que encara no eu sabeu, però en aquestes eleccions no s'elegix al president del gobern sinó al alcalde de vallada i al president de la generalitat i segon vosaltres parleu de ilegalitat????no teniu vergonya.
    Per últim pots clavarte tu en la caseta de la candidata al PSOE però ningu se pot clavar en la casa de la filla de l'alcalde...

    ResponElimina
  20. jjaajaj o siga, que vau aprovar un projecte sense llegir-lo??? jajajaaj i ara denuncieu el que vau aprovar sense llegir?? jajaajj xq q fort i ¿Vosaltres voleu ser els representats del poble?? jajaajj per a fiar-se de vosaltres que no sou capaços de llegir un projecte abans de firmar-lo ajaja

    ResponElimina
  21. El donyet de l'albelló16 de maig del 2011, a les 14:28

    Tarròs, més que tarròs llepó, deixa que et diga que mal van fer els regidos socialistes de fiar-se de l'equip de govern i aprovar un projecte sense llegir-ne els detalls tècnics, en principi era només un pont i no hi havia per què malpensar res. Però una volta més, les trampes i les mentires del PP estaven ahí, no haurien d'haver-se fiat, perquè aquells no són mai de fiar. La gent bona, honrada i decent creu que tots són com ells, però no és així. I este és un exemple més, entre mil. JO sí que vull que siguen els meus representants, perquè són gent honesta i de fiar, que no estan en política per a beneficiar a ningú ni aprofitar-se del càrrec, com han fet altres. Ara ja pots riure't, pot ser que el dia 22 no et rigues tant. De fet, crec que per l'Ajuntament no hi ha molts risses últimament, perquè és que ni fent el vot per correu els ixen els comptes. No tindreu collons de jugar net, no, no sereu valents de deixar que la gent vote lliurement el que li done la gana. Però tot s'acaba i els vostre abusos estan a punt d'acabar-se.

    ResponElimina
  22. a insultar que es l'unic que sabeu fer, bueno també sabeu molt be dur un pais dos vegades a la ruina...

    ResponElimina
  23. ma vergoñe del poble i de la jent sempre criticnat tan un com altres ma legre de avermen anat inpresiont asina es quedareu sense llent tot abulos y abules ma que sou mala yent
    abriu el ulls el pesoe no mes que a fet que criticar ma que no llellir el proyete
    que inutils asina com au de gobernar cuan votes tens que llellir
    vinga no voteu al pesoe

    ResponElimina
  24. mireu al valencia de PP
    http://www.vilaweb.cat/noticia/3884577/20110511/tall-canta-camps.html

    ResponElimina
  25. no pasa res les proximes tal vegada les guanyeu, sigueu mol desonrats els del Psoe menuts sou fixos vuigueu i aixi eu tingueu i ademes tan sols vuigueu guanyar per a podrer xuplar de la mamella ven gran que te el estat,per aixo vos va com vos va jajajajajaja

    ResponElimina
  26. se cree el ladron que todos son de su condición.
    a vore si els que perdeu sou vosaltres

    ResponElimina
  27. No entenc com la gent jove vota al PP.

    ResponElimina
  28. Als socialistes els diria que pq no deixen de clavar-se en la familia de la oposició i es dediquen a fer propostes bones per al poble... que mala llet... havent votat a favor ara diuen que no saben que han votat (això no es escusa).... Crec que el que es passa es diu ENVEJA.... quina llàstima!!!

    ResponElimina
  29. Tens tota la raó... la enveja es lo pijor... i en el sector socialiste se la tiren per montera...increible la tonteria de la conexió i del pont... al que damunt votaren a favor els del PSOE en Ple... es per a partir-se de la risa... crec que per a governar hi ha que tindre un atre estil polític que sincerament vos falta i enterar-se més de les coses.. que esteu fosquets...

    ResponElimina
  30. LES paraules mes utilitzades ultimament per la gent del PP, es enveja i odi, no serà que vosaltres tingeu enveja i odi????Perque els unics que falteu al respete de les persones sou vosaltres.
    Al anonim de les 16:54 dir-li que la oposicio es el psoe no el pp, i les propostes estan totes recollides al progrma electoral.

    ResponElimina
  31. En primer lloc dir-li l'anònim de les 16:54 que no sap per on va!! Avui la oposició és la del PSOE, ara be!! si pensava la del proper 23 de maig tenia raó! .
    A l'anònim les 14,47 dir-li que te que llegir i escrire un poc més.
    Endavant Mªjose

    ResponElimina
  32. És un poc trist vore l'ambient de tensió que s'ha generat en aquest poble. Ací tots som veïns del mateix poble, i després hem de conviure juns.

    Irregularitats (que no delictes, almenys de moment) se'n veuen a totes bandes. Sincerament no me senc identificat en ningún dels representants que es presenta a les properes eleccions. Si per mi fóra hi hauria canvi però en tots els partits, hi ha que sanejar els polítics del poble.

    Ara, una cosa és ben certa, l'actual alcadia mos ha portat a una situació pràcticament crítica, sense faena (a no ser que treballes per a ells, i obviament votes per correu) i a més un deute de més de 14 milions d'euros, entre altres coses.

    Vist lo vist, sols entrant el psoe podria hi haure un canvi, no el suficientment gran com jo voldria, però almenys seria un començament. Si açò passara (no està molt clar, malauradament) demane que no mos enganyeu, volem claritat i honorabilitat. Ja estem farts d'actituts dictatorials.

    ResponElimina
  33. A causa de les intervencions insistents d'un comentarista anònim que reiteradament ha volgut entrar, deliberadament i per iniciativa pròpia, en la polèmica de la casa de la filla del sr. alcalde en el camí de la Font d'Espanya, ens veiem obligats a intervindre novament sobre este tema i aclarir diverses qüestions al respecte que el poble ha de saber.

    Hem de dir que no volíem abordar la qüestió per tractar-se d'un tema personal que no consideràvem rellevant ni apropiat en este moment. Però el comentarista anònim tan ben informat ha volgut entrar en tal polèmica i d'eixa manera ens obliga a fer-ho a nosaltres. Aixi, és necessari deixar ben clar que el mur perimetral que rodeja la casa NO té la preceptiva llicència d'obres i, per tant, és absolutament il·legal. Comprovat l'expedient corresponent, s'ha constatat que en el projecte de l'anterior propietari no constava cap mur ni en el pressupost figurava cap unitat d’obra referida a un mur perimetral. Quan l'actual propietària adquireix la casa, únicament sol·licita un canvi en la titularitat de la llicència d'obres i una pròrroga, pel fet que s'havia esgotat el termini d'execució de l'anterior. Mai se sol·licita llicència per a la construcció d'un mur perimetral. Per això, l'única resolució que existix al respecte és l'Acord de la Junta de Govern de data 7/11/2008 que concedix a la nova propietària el canvi de titularitat i la pròrroga de la llicència, i practica una nova liquidació en la qual s’actualitzen els preus amb un informe tècnic amb una valoracio extra de 11.498,08 euros. Però el mur no apareix en cap lloc, no té cap cobertura legal. En conseqüència, tal com establixen les Normes subsidiàries vigents en l'actualitat, la propietària de la casa només hauria pogut construir, i sempre amb la pertinent llicència, 60 cm d'obra i una valla metàl·lica de torsió d'1,5 metres d'alçària. Res més. El mur, en definitiva, és IL·LEGAL.

    I en eixa situació d'il·legalitat es troben la pràctica totalitat de les cases i casetes de nova construcció que s'han alçat els últims anys al terme de Vallada, cases senceres. L'Ajuntament de Vallada, com ja vam criticar, incomplint la seua obligació i diferenciant segons qui en siga el propietari, obri o no obri expedients d'infracció urbanística amb la sanció corresponent, o els deixa simplement caducar, fent una pràctica discriminatòria, erràtica i irregular.

    NO volem entrar en molts altres exemples particulars del mateix sr. alcalde, d'algun regidor del PP, d'afins i amics, perquè no era eixe el nostre propòsit i perquè volem deixar al marge les qüestions personals.

    D'altra banda, els interrogants plantejats sobre l'alcantarillat (i les obres de millora, més de 46.000 €) i les faroles de la Via Parc continuen sense obtindre resposta, i no són cap tonteria com assenyala un anònim. Parlem de desenes de milers d'euros i d'un servici que ha pagat i que necessita el poble de Vallada. Això són tonteries? Nosaltres diem contundentment que no. Continuem a l'espera de les respostes pertinents.

    ResponElimina
  34. no se si eixirà mªjosé pero seria lo millor. els peperos estàn tremolant, no tenen respostes, no tenen escuses, estàn cagats. Fernando ja fa molts anys q no fa res pel poble, després de 24 anys (crec) d'alcaldía s'ha fet molt cómodo i no es preocupa gens pel poble. En serio voleu altra volta a fernando d'alcalde??? no es doneu conter de com enganya a tota la gent. mireu la llista! la majoria dels que estàn a la llista estàn xq se pensen q van a tindre faena. però com sou tan ignorants!!! reflexioneu i no dixeu que vos minjen el cap. Els de la llista m'han donat a entendre q personalitat no en tenen gens i que tenen q anar xuplant com siga, menuda vergonya!!!

    ResponElimina
  35. Tens tota la rao anònim de 13.05.. Si observes la gent de la candidatura del PP el 99% enxufada directa o inderectament. Si es fixeu en la candidatura del PSOE tota gent trevalladora, des de la primera " que tots la coneguem" fins a l'ultim reserva gent honesta i amb dignitat.
    Sort Mª Jose i companyia.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.