dimarts, 17 de maig del 2011

Dignitat

Les pròximes eleccions es presenten en la Comunitat Valenciana amb previsions gens afalagadores per a l’esquerra. Segons totes les enquestes són les llistes plenes d’indignes imputats per corrupció les que portaran més diputats al Parlament Valencià. Però són només previsions, perquè està en la nostra mà, en els nostres vots, que això siga realitat o no.
València té una llarga tradició de lluita per la llibertat i la dignitat de les persones. Pensem en els nostres avantpassats i recobrem la capacitat de raonar, de decidir i d’actuar amb determinació per a canviar allò que els esclavitzava i humiliava. Si volem podem

2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Si Esquerra Unida tinguera més oportunitats d’arribar a la gent no estaria tan en minoria. Els informatius la ignorem completament. Només parlen d’ells quan tenen algun folló intern que servisca per a desacreditar-los. I tot és perquè són dels pocs que critiquen lo que està passant i donen alternatives que beneficien als espanyols, i això no li agrada als que manen i tenen el poder i els diners.
    És una llàstima que Simò haja suprimit el seu comentari. era espontani i vertader

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.