dijous, 5 de maig del 2011

Fènix 1123, una nova forma de fer cinema

Aquest dimecres no ha hagut vídeo. Per això em permet la llibertat de penjar aquest per promocionar una nova manera de fer pel·lícules, al marge dels interessos del gran capital i dels nuclis de poder. Un altre motiu és que la història que vol contar la pel·lícula m'ha resultat colpidora. Espere que a vosaltres no us resulte indiferent. Salut

Al Azraq

Fènix 11·23 from BENECÉ PRODUCCIONS on Vimeo.

Ja fa més de cinc anys que l'actor i director Joel Joan prepara un film basat en la història real d'Èric Bertran, el minyó de Lloret de Mar que, als catorze anys, fou acusat de terrorisme per haver enviat correus electrònics als supermercats demanant que etiquetessin els productes en català. El projecte ha pres forma i 'Fènix 1123' es començarà a rodar a la tardor. Joan ha parlat avui en un xat (llegiu-lo íntegre) de tots els detalls del film amb els lectors de VilaWeb. Així mateix, ha valorat la història d'Èric, de qui n'ha destacat la valentia i la intel·ligència, i ha parlat del micromecenatge, un sistema de finançament que costejarà una part del pressupost.

1 comentari:

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.