dimecres, 4 de maig del 2011

PRESENTACIÓ AIPV



EL PARTIT ALTERNATIVA D'INDEPENDENTS PER VALLADA



INFORMA

         El pròxim dia 6 de maig, divendres, es durà a terme la presentació del PARTIT ALTERNATIVA D'INDEPENDENTS PER VALLADA.

        Per tal motiu s'invita a tot el poble a assistir a este acte, que tindrà lloc a les 20-hores en el local del Musical de Vallada.

7 comentaris:

  1. A vore si fa com lo dels vells, en la casa la por.
    Que no liu diga a la SP o que no li pague, i aixina poder dir que el PP el a fet fora.


    ¿Per cert?.
    ¿Com que cuant es demostra la rao del equip de gover o del PP es tanquen els comentaris?

    ResponElimina
  2. Però de que aneu espavilats no sabeu ni la meitat de les coses. Tant de parlar i no tingueu ni idea. No confieu tant en el Senyor Giner que al final s'enganyareu. Temps al temps.

    ResponElimina
  3. axo pareix un mercat de negres, i el sr. giner es el major falsante que pot existir en esta terra,tot son promesses,i lo unic que sap fer es que li regalen pisos en la ciutat de les arts i les ciencies, ell i els seus machaque son els delincuents mes grans que ian en este poble, no mes saben que extorsionar al debil i enganyar al honrrat

    ResponElimina
  4. valladin i valladines obriu els ulls,que este poble antes era ric, i ara fernandin,enrique el sardin bocacha el tio genit i gabar, son els amos,doneuse conter de una cosa tot el poble dependeix de ells, pero lo millor de tot es que tenen tot el poble manipulat i hipotecat hasta la balarma.¿que pasa que estos corruptes son la bona gent? ¿la gent de be son estos?

    ResponElimina
  5. aqui habla una persona que es de este pueblo pero gracias a las promesas de este partido pp, hace 8 años vino jose maria(el valencia,otro fantasma falsante),pidiendo en especial el boto,prometiendole a mi madre un buen puesto de trabajo en la diputacion de valencia para su hijo,el obtuvo mi boto pero todo fue una mentira,como hasta hoy,lo mejor es que solo te buscan cuando son elecciones,por mi situacion me encantaria que pasaran,me encantaria ver sus salidas en situaciones iguales tanto de ellos como de parte de mi familia como MADRE,HERMANOS,ABUELA,Y PARTE DE TIOS,PERO TENGO UN PADRE QUE LO VE TODO, QUE ME HA SANADO,QUE EL SI QUE DE VERDAD ME HA QUERIDO Y ME QUIERE Y AQUI ESTOY YO SOLITO,AGUANTANDO TODO ESTO QUE ES UNA GRAN MENTIRA.CUATRO PERSONAS EN ESTE PUEBLO MERECEN MI RESPETO, DOS VIVEN EN LA TORRE Y DOS SON MIS PADRINOS.Me encanta este pueblo pero hasta que no se quite del medio la gente nefasta, obsoleta y desfasada,teniendo casa no volvere,cuando este pueblo se de cuenta de lo que tiene como politicos y la gente deje de venderse por dos bocadillos,yo volvere y demostrare,atentamente un saludo. Hasta pronto

    ResponElimina
  6. Valladins i Valladines aneu despaiet en paquillo ,juanito el penca, bocaxa,com be ha dit el anterior anonim en el escrit de dalt,que esta perfecte explicat,el fantasma chaquetero Jose Maria el de Valencia,que viu en el C/ San Ramon denfront de ca la garula, i la familia els sardines i tots els que deriven de ella, que la sardin es el unic peix que despues de mort pica, entre tots ,!anem a llevarlos de mitg, que ja esta be de aguantar¡ estos del PP ja no seu creuen ni ells, i es mes deuen tant que deuen hasta de callar.

    ResponElimina
  7. Per favor, podrieu especificar qui es eixe Jose María de Valencia? La garula viu per una altra zona. I la tenda la tenia al carrer Mig.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.