dijous, 19 de maig del 2011

FINAL DE LA COSTERA SONA



La Costera Sona, concurs itinerant de música de la comarca, celebrarà la seua Final el proper divendres 20 de maig!
L’absència de semifinals ha estat ocasionada per la renúncia del grup Flaco Favor. D’aquesta manera, hem hagut de precipitar-ne la Final que, finalment, se celebrarà amb els grups restants seleccionats de la primera fase: Naia, Siren i Skalingrad.



Els concerts tindran lloc al CSA “La Lloca”, a Canals (c/València, 11), el divendres 20 de maig, a les 22 hores. Aquesta vegada hi haurà preu d’entrada simbòlic d’1€, que servirà per evitar el frau en els vots presencials.
La novetat que introduïm en la cloenda del concurs va referida al sistema de vots, que tindrà les característiques següents:
Es podrà votar, presencialment, després de cada concert.
Es podrà votar també durant els dies 20 i 21 de maig online mitjançant Causes de Facebook. (Les causes del Facebook seran publicades a la pàgina web del concurs lacosterasona.wordpress.com i en els espais Facebook dels grups).
Els percentatges de les puntuacions finals es repartiran de la següent manera: 30% internet / 30% públic / 40% jurat.

Publicarem els resultats globals tant a la web de l’Assemblea de Joves (www.jovescostera.ppcc.cat) com a la web del concurs lacosterasona.wordpress.com.
Molta sort als tres grups! Us esperem a totes i tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.