divendres, 27 de maig del 2011

PSOE i AIPV arriben a un acord per a governar l'Ajuntament de Vallada amb una alcaldia compartida

En el dia d'ahir, representants del PSPV-PSOE de Vallada i de l'Alternativa d'Independents per Vallada (AIPV) de Vicent Perales vam arribar a un acord per a sumar els regidors obtinguts per ambdós formacions en les eleccions locals de diumenge passat -4 edils el PSPV-PSOE i 2 l'AIPV- i obtindre la majoria absoluta necessària, establida en 6 regidors d'un total d'11, per a governar l'Ajuntament de Vallada durant la pròxima legislatura. Així, els dos partits polítics vam decidir acordar les línies generals d'un pacte de govern que permetrà establir una alcaldia compartida entre els dos candidats de les formacions socialista i independent, Mª José Tortosa i Vicent Perales, respectivament, de manera que cada un d'ells ocuparà l'alcaldia de Vallada durant un període de dos anys, així com també els sis edils triats d'ambdós partits es repartiran les tinències d'alcaldia i les diferents regidories. Els primers dos anys de govern ocuparà l'alcaldia el candidat d'AIPV Vicent Perales, mentres que els dos últims de la legislatura l'alcaldia serà per a l'aspirant socialista i la primer dona que ocuparà este càrrec en tota la història democràtica de Vallada, Mª José Tortosa.

L'acord entre ambdós grups s'ha produït després de constatar que els resultats electorals dels comicis de diumenge passat, en què els dos partits fins ara en l'oposició hem obtingut més vots totals i més regidors que el Partit Popular, llancen un missatge de
clara voluntat majoritària de canvi a Vallada, després de 24 anys de govern de Fernando Giner en diferents partits polítics, 20 d'ells amb majories absolutes. Així, existix una voluntat inequívoca de renovació dels representants municipals expressada en les urnes pels valladins i les valladines i un clamor popular que demana un canvi profund en la gestió de l'ajuntament i en la forma de governar en la població.


A més, els dos partits hem constatat també una coincidència significativa en els nostres respectius programes electorals i de govern, la qual cosa permet un acord ampli per a posar en marxa els projectes i mesures prevists, de manera consensuada, coherent i estable durant els pròxims quatre anys.

Ens felicitem per este gran acord i el fem extensiu a tota la població de Vallada, amb el compromís de contribuir a un canvi necessari per a un futur millor per a tots.

Vallada, 27 d'octubre de 2011

49 comentaris:

  1. Ara a treballar i apechugar en el que quede al ajuntament.
    Tenieu ganes de governar, ahi tingueu l'alcadia¡¡
    Que siga per a bé i no acabe com el ball de Torrent.

    ResponElimina
  2. Permeteu-me q exprese la meua disconformitat amb aquest acord. El primer q he sentit dins meu en llegir la notícia ha sigut disgust, disgust pq el PSOE en va traure 4 i AIPV 2, Maria Jose es la persona que la majoria de votants del PSOE esperavem que fora l'alcaldessa. Pero be, una vegada mes, al meu parer, ens han tornat a guanyar la batalla. Inexplicable la decisió presa, jo vaig votar per a que Maria Jose fora l'alcaldessa i si ho sé no vos havera donat el meu suport. Ja vorem per on vos fa passar Perales, si encara no heu començat i ja s'ha proclamat alcalde... Ell no es meteix eixe lloc.

    ResponElimina
  3. Me parece que eso del "clamor popular" por el cambio, es un poco fuerte, ya que, los dos partidos ahora coaligados, han obtenido 6 concejales, por un muy escaso margen de votos, y con la ayuda "involuntaria" por supuesto, del aspirante CHOU, que simplemente con sus 45 votos que obtuvo y se perdieron, fueron suficientes para que por 6 votos el PP, no consiguiera el sexto concejal, así que un poco mas de humildad a los coaligados.

    ResponElimina
  4. En primer lugar decirle al anonimo de las 19:15 decirle que no fueron 6 los votos que impidieron que Fernando Giner consigiera un concejal mas sino UN SOLO VOTO (informate mejor antes de hablar). En segundo lugar indicar que si sumas los votos de los partidos coaligado alcanzan un total que supera a los del PP en mas de 100 votos sin contar los de CHOU (como lo llamas tu) y aun te dire mas el PP consigio mas de 200 votos menos de los que consigio en las elecciones del 2007, eso te dira claramente que el PP en Vallada estaba caducado antes de empezar la votaciones.

    ResponElimina
  5. Anonim del 27 de maig a les 19:15;

    Coincidisc en tu en que la humiltat, que no ha tingut en cap moment l'ostentós govern popular que s'ha fet eco de cada pedra que ficaven i cada placa que inaguraven, ha de ser un estendard del nou govern.

    Ara bé, em pareix com a poc, erroni, el que dius del partit de Jou, gran part dels vots del qual haguessen estat per a AIPV (per la relació familiar amb Agustí), i a més, si et fiques a puntualitzar vots li'n podem llevar 300 o 400 al PP pel vot per correu no?

    :)

    ResponElimina
  6. Lo del vot per correu i lo del home de la recidencia,que ja l'avien fet votar tingent la filla el D.N.I.
    Ens fea falta un canvi i ja el tenim,que ja esta be tant de mamandungo xuplant del potttttttttt.

    ResponElimina
  7. BYE BYE PP¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  8. A ARRIBAT L'HORA DE LA VERITAT.

    Llegado el momento previo al nombramiento del nuevo ayuntamiento, y puesto que esta plataforma tiene como finalidad teórica, el exponer públicamente inquietudes referentes a los temas de la actualidad local. Y como consecuencia directa del anuncio de pacto. Me gustaría ver publicado en este medio, una copia integra del pacto con toda la letra pequeña. De no ser así, qué debemos pensar de la transparencia del nuevo consistorio.

    ResponElimina
  9. bueno es hora de salir corriendo del pueblo vallada se va apique perales as undido a vallada creo que as hecho mala eleccion de derechas a isquierdas vas a perder a tus botantes disfruta de tus 2 añitos que pasaran bolando que luego viene la marea roja que acabara con el pueblo

    ResponElimina
  10. lo que faltava ahora ni livertad de espresion como se nota que en este boc manda el pesoe patraña , veremos si salen los cometarios

    ResponElimina
  11. Coincido plenamente con el comentario de las 20:13 que los votos de jou podian haber ido a AIPV, asi como creo que tambien coincidiras conmigo que podria aver sido al reves (por el mismo motivo que dices(. Con los votos por correo estoy tambien de acuerdo y añado tambien a perdido, el PP, los votos de unos 100 extranjeros que se han ido a su pais. Creo sinceramente que simplemente haciendo una parte de las premisas de los dos partidos coalicionados, Vallada podra empezar a salir de la crisis y sera un pueblo de todos y para todos. Un saluda y ARRIA LA DEMOCRACIA.

    ResponElimina
  12. Debatiendo con el tertuliano del día 27, a las 20:04 horas-
    Eso de que el PP no consiguió el sexto concejal por 6 votos, sino por 1 solo voto, y que la suma de los votos de los coaligados (Perales y María José), sumaron mas de 100 votos por encima del PP, sin contar los votos de CHOU, no creo que sea correcto, ello, según los resultados electorales que simplemente a título informativo (y no para incordiar), te recuerdo:
    PP........ 48%.......... 1.166 votos
    PSOE...... 32%.......... 781 votos
    AIPV...... 16%.......... 404 votos
    CVA....... 1%.......... 45 votos

    Estos son los resultados, sin contar los votos en blanco, ni los nulos.
    Verás que la suma de los votos de Perales y María José, es de 1.185 votos, es decir solamente 19 votos mas que el PP, y si se aplica la REGLA HONDT, se asignó el 11 concejal, con un RESTO DE 195 VOTOS, que fue al PSOE, pero con 6 votos mas para el PP, dicho concejal hubiera ido al PP, consiguiendo la mayoría absoluta.
    Saludos y ya estoy esperando disfrutar de lo lindo teniendo un alcalde cada dos años.



    Con independencia de

    ResponElimina
  13. Anem a ser el poble de la risa, 2 anys tu 2 anys jo com xiquets! mare deu fins quin punt apleguem a Vallada, un partit d'extrema dreta amb un d'extrema esquerra. Esto dona vergonya!, I tingueu en compte que el PP va guanyar com sempre pero l'absurda llei de fer coalició en Espanya fa estos destrellats que vorem com acaben que fara Mª Jose llevar els himnes?, perque clar si una alcaldesa no es posa de peu amb el himne del seu poble i el de la comunitat, vergonya hem dona a mi tindre una alcaldesa aixi. Pero clar tot per estar a la sala dels cuadres de alcaldes del poble encara que siga per 2 anys. ai senyor senyor.

    ResponElimina
  14. Ja em segut el poble de la risa que ens han conegut como el poble del exufis-me i el canvi de jaquetes..., ara toca canvi i hem de respetar i acceptar l´acord.
    Per cert, dubte molt que al Sr Giner li faça gràcia que aneu dient que ara no rebren cap subvenció. Que a cas ell no va a seguir treballant per el seu poble des de açí o des de valència? que a cas sou capaços de dir que el PP discrimina als pobles que no pensen com ells?etc..., si ho cregueu i realment ho apoieu cal fer reflexió per a vore si en 4 anyets tirem tb al Sr Camps (si no el tanquen antes.)

    ResponElimina
  15. Jo si fora Fernando Giner no portaria ni aigua al poble, despres de tot el que li han dit,a ell i a les seues filles.No han sigut unes eleccions ben guanyades,ni tan sols han guanyat,si l'oposicio esta a l'Ajuntament es de rebot.El poble ha votat al PP,i si no ha tret majoria absoluta es per culpa d'un gran grup desagraits, i en perdó(malnaixcuts),que mentres Fernando tenia feina per a ells,¡que bó era!,ara que ja no en té,si le vist no m'enrecorde.Eixos son els que cambien de jaqueta,(segons l'oratge que fasa).Que el nostre señor vos pille confesats,perque com no els doneu feina,igual que li han fet a Fernando vos faran a vosaltres.

    ResponElimina
  16. SOBRE EL SEÑOR DE LA RESIDENCIA:
    Voy a aclarar ya de una vez por todas que es lo que paso exactamente con el señor de la residencia, por que creo que estan hablando demasiado cuando en realidad deberian callar.
    Al parecer el señor voto por correo mucho tiempo antes, su voto fue para el PP, ya que sabia que el dia 22 su familia, de izquierdas, no le dejaria votar. Y poco o menos asi fue ya que la hija, que desconocia que el voto de su padre habia sido por correo, fue a la mesa electoral pidiendo explicaciones de como era posible que su padre hubiera votado ese dia si era ella la que tenia el DNI del señor, DNI que habia guardado para impedir que ese dia su padre votara...

    ResponElimina
  17. La verdad es que me dais pena ajena la gran mayoria de los que participais aqui unos por no saber perder y otros por no saber ganar, yo naci aqui en vallada y me he sentido orgulloso de pertener a este pueblo ahora me da verguenza ajena me da igual que ganen unos que otros, pero segun me han contado ya que yo no lo vi porque no se habla de los insultos y agresiones verbales que se vivieron tras los resultados obtenidos el domingo, todos los supuestos democratas que hay en este querido pueblo, me pregunto tanto odio y tanto rencor hay en un pequeño pueblo, donde la persona que ha sido alcalde me imagino que habra intentado hacer lo mejor para su pueblo, asi como me imagino que lo intentaran hacer los que sean alcaldes en un futuro yo creo que tambien tenemos que reflexionar un poquito.

    ResponElimina
  18. En contestació al comentari 10:24. Que una persona no es fique en peu, quant sona un himne que realment no es sap molt be perque sa fet no significa que no puga governar en Vallada ni que no senca les arrels valladines. Jo tampoc m alse i no em senc identificada amb eixe himne!

    ResponElimina
  19. Em sembla absurd que les persones parlen dels vots que han guanyat de mes, o la poca diferència que ha hagut... Sobretot sabent les prop de 400 persones que han votat per carta al PP, entre elles gent major que ni sabia que havia votat... Tenint en compte eixe aspecte, el PP no hagués tret ni 3 consejals... Veurem que passa dins de 4 anys que el PP ja no tindrá a la gent agafada del coll, crec que no es votaran ni ells mateixos.
    Ànims Vicent i Mª José, segur que ho fareu molt millor

    ResponElimina
  20. Casi que estic estupefacte de la risa!!! com pot ser que un poble tan xicotet estiga tan tan enguerrillat per la política. Ja hem tingut la nostra oportunitat de votar i si el resultat ha quedat així es lo que el poble ha volgut. Per supost que molta gent ha exigit més del conter i com no li s'han concedit certs favors ha pasat a l'altre bando. En este poble no s'ha decidit a Mª José com alcaldessa sino que han anat a desfer-se de Fernando Giner sense pensar que el PP de Vallada no es sol Fernando sino tota la gent vinculà a unes ideologíes o uns projectes.
    Com a vallaí espere que ara tots puguem comprovar que el que diu Vicent Perales i Mª José siga cert. Que puguem comparar sobre una realitat. Ara està per vore si ara treballaran pel poble o per els seus nomes, tal i com s'ha criticat continuament de que el ex- alcalde de vallada feia. Espere que siga a millor per tots els del poble i no caiguen en fer el mateix que han estat criticant. També m'agradaría dir que no estic d'acord en tanta burla cap al PP ni cap a coalició valenciana ja que jo no estaría orgullós de perteneixer a un partit que es basa en insultar i degradar en volta de raonar i explicar-se tal i com toca.

    ResponElimina
  21. anònim del 28 de maig a les 17:26

    Amb tot el respecte del món, tu dius que no ha guanyat MªJosé sinó que s'ha pretés desfer-se de Fernando Giner.

    Per la mateixa regla de tres, jo afirme que Fernando Giner no va guanyar les seues primeres eleccions sinó que es va pretendre desfer-se de Pepín.

    No?

    ;)

    ResponElimina
  22. UN matiz tan solo, despues de conseguir la alcaldia en coalición y antes de que se cuelguen medallas, esta nueva coalicion; dire que cuando acaven su mandato no se atrevan a decir que ellos arreglaron el ayuntamiento( me refiero al fin de obra) que la idea y comenzamiento de este a sido del gobierno anterior ( ya tienen una placa para colocar este ayuntamiento se finalizo siendo alcalde el Sr. Viente Perales y luego Mº Jose tambien podra colocar otra ( el hotel de las Hermitas fue terminado siendo alcaldesa la Sra. Mº Jose) digo esto por que son dos de las obras que se haran gracias al antiguo gobierno sin contar las famosas casitas que se haran donde tambien estara el hotel.
    Por otro lado creo que despues de esto, lo de las subvenciones, "Ja vorem" esa sera la contestación del Ajuntament de Ajuntaments osease; el presidente de la Diputación de Valencia asi que vamos a tener una alegria y un bien estar laboral de aqui te espero en estos cuatro años. Y si tanto que van a dar las cuentas claras que expliquen el pacto, hasta con las letras pequeñas, que nos vamos a quedar todos boca- abiertos,primero tendremos dos años un ayuntamiento a toque de Diana (estilo militar) y luego dos años más con la alegria( del peno ultimo)tal vez de la huerta.
    Y una alcaldesa que no se levanta al oir el himno Reginal de Valencia me parece que deja mucho que desear a un Himno de una comunidad Valenciana ( que siendo valencianos deberiamos respetar) tan democraticos que sois.

    Viva la vida alegre y divertida,los del pueblo nos lo vamos a pasar de P.M. nunca mejor dicho.

    ResponElimina
  23. Em segut el poble de la risa? ara si serem el poble de la risa encantada,si que la esquerra a caigut vaiget pactar per tindre l'alcadia amb "detres" i aixo que no anavem a pactar amb ningu vixca la baixada de bragues i calÇotets, a camvi de dos anys de alcaldia.

    ResponElimina
  24. Al anónimo de las 12:10. Si el señor de la residencia no tenía el D.N.I. ¿Como pudo votar por correo?.

    ResponElimina
  25. Al anonim de les 16.19. TAMPOC T'ALSES WUAN SONA L'HIMNE DE LA COMUNITAT O EL D'ESPANYA????? Pos jo si.

    ResponElimina
  26. RURALCAJA hay perdon Ruralcaba, estos socialistes diuen que fan primaries, y les primaries de hui de madrid el ha posat a DIT ZP...pues igual en el nostre poble...que vergonya, que injusticia, i la veritat que la democracia esta asi, pero de deveres que esta asi, un partit de dretes y uno de no sabem que diuen que esquerres, pero son mes catalanistes que Carod Rovira, mireu si algu enten tot esto lo que pasa en Valla, que vinga ZP o la PAJIN y que me ho explique, esto es la vergonya mes gran que anem a patir estos cuatre anys!! quines banderes posaran en el ajuntament!!! el bando el faran en moixaranga??? farem castellets humans en la plaza???? el bous al carrer soles pa les capees...esto es lo que volen fero tot pols...y ho faran!!!

    ResponElimina
  27. Al de les 23:24 tu si que saps cuan de coneiximent s'esta pergent en este poble

    ResponElimina
  28. ¿Perque ningú parla dels insults i calumnies que van tindre que suportar alguns dels PP que estaben contant vots a les taules el dia 22?.Quant van dir els resultats, un poc més i els apedreguen,hasta la policia va tenir q'intervindre per a posar ordre i endurse enmanillats a alguns partidaris dels nous equips.¡AçO NO S'AVIA VIST MAI!.Jo entec que es posen contents,que vrinden amb xampan,que tiren traques,etc...,pero lo de que insulten dient,paraules textuals,(fills de putes,fascistes,lladres,aneusen ja,fora d'aci,tireulos,etc...).¿Vosaltres eu vegeu normal?,perque jo no.Epere que tot aÇo pase i puguem ser tots persones civilitsades i entendremos, encara que cadascú pense diferent a l'altre.Jo tinc amics i amigues tant de dretes com d'esquerres i mai he tingut ningun problema amb ells.Parlant s'entenen les persones.

    ResponElimina
  29. Estic molt molt d'acord en el que dius. La falta de respete cap als del PP a sigut exagerada, fins a un punt extremista. I el pitjor es que pasada una setmana de les eleccions encara ens miren com a repudiats i amb burlesca, pero si no hagueren fet coalició els triomfadors som els populars, per això lo més ridicul es tanta festa com si hagueren arrasat. Pero algú s'ha donat conter que el PP per lo mínim no ha tingut la majoría absoluta??? cadascú convenç als seus votants de la manera millor, ara als governants a vore si cumpliu en el que heu promés !!! o es que els Populars impediran que ho feu??? en 6 partits per a uno ( psoe, IU, Bloc, verds, Perales, Coalició) encara ens podem sentir vencedors perque aixina i tot a ixos 6 el PP els supera en vots. Goberneu a vore si podeu fer el que ho promés per a que vos voten.

    ResponElimina
  30. Hola PP, Psoe y AIPV.
    Lo siento, hemos ganado la izquierda.
    VIXCA EL BLOC

    ResponElimina
  31. Ahora sí que seremos la risa!!!

    ResponElimina
  32. Jo estic totalment d'acord en el pacte que s'ha fet, en unes eleccions locals no cal ser tan radicals. Jo soc d'esquerres però opte per que la persona que ho faja, ho faja be, damunt en esta llegislatura tindrem la oportunitat de coneixer dos opcions per a les pròximes eleccions una d'esquerres i un altra de centro dreta. A més En Fernando ja estava acabat politicament i sabia mes per "viejo que per sabio" i aixo en la politica i en els bancs mai funciona be, per favoritismes, abus de poder, malversació d'informació, etc..
    Jo crec que anirà bé, confie en que s'entendran i lluitaran pel poble i per guanyarse vots per a les pròximes eleccions.

    Donem un vot de confiança i no jutgem a la primera de canvi si eres de dretes o d'esquerres, siguem mes inteligents per que realment als del PSOE i AIPV busquen el mateix, millorar el poble, cadascú a la seua manera, però aixo ja tindrem temps de jutjar-ho d'açí cuatre anys.

    Angel

    ResponElimina
  33. Normal que la gent s'alborotara després de 24 anys de dictadura. En canvi els del PSOE no van armar una gran festa, cosa que fa 4 anys el PP tirant sidra i tot per la plaça (sabent que anaven a guanyar a causa dels 700 vots per correu). Que vergoña em donaria a mi ser del PP, i saber que la gent sap el escandol que fan totes les eleccións votant per correu, no tindria valor de eixir al carrer. Desafortunadament els de dretes no conegeu la vergoña.

    ResponElimina
  34. Que content estic de poder tenitr un ajuntament com deu mana a mans de gent honrada i no tindre que anar amagant papelorios de "xanxullos i deutes"! Enhorabonaa tots els guanyadors, a pesar de totes les trampes del PP hey conseguir majoria.
    Visca Vallà!

    ResponElimina
  35. A tots els que tingueu ganes de parlar, perquè no heu assumit que S'ACABAT I PUNT.

    bla bla bla bla bla bla però no hi ha res més que rascar.

    ES PODRIA CANVIAR DE TEMA, PER FAVOOOOOOOOR.

    ResponElimina
  36. un ultim comentari referinme a una xica q diu q ella tampoc s´alsa quant sent l´himne, esq resulta q tu NO eres cap figura publica, pero l´alcaldessa, alcalde i TOTA persona clavada en politica, sols per EDUCACIO i respecte s´ha d´alsar, i si no, no et presentes a unes eleccions, aci es fa tot o no es fa res, i be, si no s´alsa, ahi em demostrara l´educació q te.

    ResponElimina
  37. Ara que ja esta tot firmat, vaig a fer una copia i guardar esta pàgina on tots els d'esquerres alaben a Perales i dins de dos anys le pegaré una repasaeta a vore com està la situació...

    ResponElimina
  38. Ningú de esquerres està albant a Perales, llig bé els comentaris, simplement estem dient que siga o no de detres, és un home de paraula i esperem que ho continue siguent.

    ResponElimina
  39. Per cert, de açi 4 anys a més de copiar els comentaris pega una ulladeta a eixos defensors del PP, per que segurament ja no ho seràn tant. Ja hi ha uns quants dels més coneguts que ens han dit pel carrer "lo que faça falta" i més i més...

    ResponElimina
  40. Al anonim del dia 29 a les 17:32. ¿GENT HONRADA?,jajajajajajaja¡QUE BÓ!.Eixe chiste m'el apunte.O millor vaig a fer com el anonim del dia 30 a les 8:50,vaig a copiar i guardar el teu comentari,i d'aÇi 4 anys,ens veiem i eu parlem,¿val?.Un bes.

    ResponElimina
  41. Carta: VEIENT LA VIDA PASSAR.
    Asseguda al portal de ma casa veig la vida passar.Passa el alacalde d'un poble que ha hagut d'aguantar tota mena de crítiques: constructives crec que poques i despectives totes les que ens han vingut per davant.I tot açò passava per la nostra comoditat, la dels ciutadans, ja que anavem quedant-nos-en sense treball, i què feiem? Agafar la postura més comoda: la de no calfarmos el cap en ser emprendedors, en obrir negocis ni en la de buscar alternatives per al poble, sinò la de tocar el timbre, fòrem del partit que fòrem, perque sabíem que més o menys en tindríem.
    Mentrestant passen els dies i l'oposició anava senyalant "eixe a anat a ca Fernando", ens unflava a panfletos, i d'una forma o altra anava posant trabes per a fer dificils els projectes al poble sense que veierem les seues solucions i projectes. Per tot açò i juntament amb 2 o 3 del PP que es pensaven que per ser d'aquest partit teníen tot el dret de mirar per dalt del muscle, anava creant-se i minant un ambient de resquici, d'odi i de ser de Fernando o antiFernando en nosaltres, els ciutadans.
    La vida continuava pssant i xicotets tallers i grans empreses tancaven les portes i gràcies a què?: als xinos, a la crisi, a la gestió de ZP...?, doncs no sé a què.Però d'açò també li tirem la culpa al alcalde, i io em quede pensant:"serà que l'alcalde també dirigix les empreses del poble".
    Bé i ara em plantege : "quina vida vore passar?" i pense la que m'agradaria vorer passar:
    Que l'opsició ho fera desde l'entendiment i la coheréncia de ser constructiva i no basar-se en "fer com ens han fet no es pecat".Que el nou anjuntament mantinga el que hi ha al poble, que duga treball i que treballe per al poble i per últim que d'una vegada els dos junts no alimenten el setiment d'odi sinò el de estar orgullós de ser Valladí.
    I que hem queda demanar, hem queda demanar-li a la vida que contiue brindant-me l'oportunitat de: DE VORER LA VIDA PASSAR.

    ResponElimina
  42. Reflexions: 1-dos anys d'un alcalde "un poc a la dreta" i dos anys d'una alcaldessa "un poc a l'esquerra. 2- els vots del PSOEserviran per posar Perales d'alcalde 3- compreu-se una camisa de força (barça)

    ResponElimina
  43. primera dir als administradors, que tant de queixarse per els insults i els noms al igual que san llevat comentaris de filles i reines tampoc em pareix be que saja publicat un diguent si la tomaquera va ficant o dixant de ficar el que vullga perque la pobra dona fara el que crega.crec que no deuria de nombrarse a gent que no esta a les llistes ja que no volen ser publics.

    segona dir als del pp que es pasen el dia criticant de que si un poble de risa que si AIPV ultradretes que si no salsaran amb limne(ni falta que fa) que ja quedeu poquets perque la majoria ja van tot el dia darrere de perales que sera el proxim alcalde pa quedar be am ell.

    ResponElimina
  44. Jo crec que aquest pacte té que perjudicar moltíssim al poble, perquè V.P. lo únic que volia era tirar a Fernando i ha fet el que fera falta per fer-ho. Tot, sen-se mirar el millor per al poble que era pactar amb el PP, i així rebre totes les ajudes de la diputació i generalitat que ara NO ANEM A TINDRE. (Fora bus de renfe, fora escoles taller, fora cursets, etc...) Ja vorem com quedem en aquest nou govern. Però, van a tindreu molt difícil, i lo pitjor, que el poble serà encara més un desastre. Jo ho tenia clar, votar al partit menys roin de tots.

    ResponElimina
  45. el millor pe ral poble votar al PP? pa que per a que ens seguixquen furtant diners, cobrant bons sueldos, endeutant al poble, comprant a la gent... cuants del PSOE han votat per carta? quin escandol es eixe? espere que no torne a guanyar el PP mai mes. Ara que es rumoreja pe rle poble que Vallà deu nosecuants mil euros a la basura? en cuant som el poble d el acostera que mes impost de basura esta pagant? que ganes tinc de que vajen eixint totes les cosetes, per aixo han anat tan a muerte a comprar a Vicent, per a que no vegem coses.
    Visca Vallà!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  46. Es millor que no haja ixit el PP ni siquiera per a molts que han votat ( i no viuen d'esto) ja que així podrán llevar a gent de alguns llocs de treball que ni seu mereix ni ho agraix. Gent que no sap el que es lluitar i quan una persona es lluitadora per el seu dia a dia esta gent encara mira per damunt del muscle. Gent que s'ha fet rica a costa de la nostra suor, i no ens han passat ni un pago. Si tanquen la residencia, fora de valla hi han moltes altres residencies per a treballar. molts joves i no tan joves viatgem tots els díes molts kms per anar a treballar fora. El que vol treballar tard o pronte ho conseguix sense cap ditet. Algu te que governar i si el que entra fa algun fallo o el que estava l'ha comés es que som humans i governar tot un poble es dificil pero crec que hem de dixar esta guerra que no mereix la pena. Segur que la majoria no hi som ningu en l'ajuntament i el pique es masa tremendo. Perteneixem a un mateix poble. Per cert m'agradaria dir-li al PP que modifique la llista, no han agradat els primers candidats a ningu. hi ha gent jove més arrere que podria donar més força en la llista i no gent major i en deutes o revenges en mig poble. així no es pot guanyar. Gracies a tots per opinar pero m'agradaria que la gent opinara més en coses que es poden fer i així donem idees als nous governants.

    ResponElimina
  47. em pareix perfecte el que ha dit el comentari de la 13:08, :D

    ResponElimina
  48. Estic molt d'acord en l'anonim de les 13:08. Crec que els teus comentaris han sigut molt coherents sense discriminar a ningu. En respecte a la llista del PP, jo vote als populars i de fet tampoc m'ha agradat gent de la llista, crec que no era mereixedora de representar-nos...error garrafal...en això no vuic dir tots perque crec que hi havia gent molt bona pero ixa gent no arribaria a representarmos al lloc que hi estava en llista. F, P, R...no volem que mos representen. Necesitem gent jove i que tinga bones idees i que puga solucionar altres no gent conflictiva.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.