dissabte, 28 de maig del 2011

Socialistas e independientes pactan en Vallada y desalojan a Giner tras 24 años

Vicent Perales será alcalde los primeros dos años y la candidata del PSPV, M.ª José Tortosa, en 2013

AGUSTÍ GARZÓ VALLADA en LEVANTE-EMV 28-05-2011
Un partido independiente de corte conservador y el PSPV han hecho historia. Después de lograr, el domingo, que en Vallada sean más los ediles de ambas formaciones que los del PP (seis contra cinco) el siguiente paso era entenderse. Y si lo habían hecho a la perfección durante cuatro años en la oposición, ¿por qué no en un gobierno? Dicho y hecho, los socialistas y AIPV sellaron anteanoche un acuerdo que obliga a Fernando Giner, del PP, a dejar la alcaldía tras 24 años de ejercicio del cargo de manera ininterrumpida. Las dos formaciones se repartirán la vara de mano: los dos primeros años será para Vicent Perales, ex concejal del PP que lideró por segundo año la lista independiente, y los dos últimos estará en manos de Mª José Tortosa, alcaldable socialista en estos comicios.

El acuerdo sellado entre Alternativa Independent pel Poble de Vallada y los socialistas es general. Al margen de la alcaldía, durante los próximos años los concejales de ambas formaciones asumirán las diferentes áreas de trabajo y compartirán la labor de gobierno, debido fundamentalmente a que "constatamos también una coincidencia significativa en nuestros respectivos programas electorales y de gobierno, lo que permite un
acuerdo amplio para poner en marcha los proyectos y medidas previstos, de manera consensuada, coherente y estable durante los próximos cuatro años", señalaron ayer.

Socialistas e independientes, que durante cuatro años han compartido de manera expresa la labor de oposición y que incluso han firmado conjuntamente sus comunicados de prensa en contra de la gestión de Giner, añaden que han obtenido "más votos totales y más concejales que el Partido Popular" y, a su juicio,dicho resultado "arroja un mensaje de clara voluntad mayoritaria de cambio en Vallada, tras 24 años de gobierno de Giner, 20 de ellos con mayorías absolutas". "Existe -según agregaron ayer- una voluntad inequívoca de renovación y un clamor popular que pide un cambio profundo en la gestión del ayuntamiento y en la forma de gobernar". El aplazado y problemático desarrollo de Valpark será, sin duda, la patata más caliente para este equipo de gobierno.

Font: Levante-EMV

50 comentaris:

  1. Vicent, et vaig votar perq tampoc volia q Fernando estaguera més, pero no pa q et juntares alm el PSOE, sinó per q a imposares condicions i pactares amb el PP, sols dir-te q molt be tenen q anar les coses per a q torne a votarte.

    ResponElimina
  2. Mira un altre votant D'AIPV, si ens fiquem a contar tots els que han aparegut en aquest bloc des de les eleccions crec que Vicent Perales i els seus camarades de partit haveren tret majoria absoluta.

    ;)

    ResponElimina
  3. Al senyor Vicent Perales, m'agradaría dir-li el perquè fa coalició amb un partit d'esquerres. Jo soc de dretes i et vaig votar a tu, al teu partit, als teus projectes...i he sentit una gran decepció ja que teníes la clau i la porta per a coalicionar-te en la dreta i no amb un partit que es tot el contrari. Ara pense si has fet un partit per vengarte d'una persona i no per el nostre poble. Com el anterior jo tampoc crec que torne a votar a Perales.
    Gracies pero la decepció es molt gran.

    ResponElimina
  4. Estoy leyendo en vallada city, que el PSOE y AIPV, han llegado a un acuerdo para la alcaldía.

    Que ya se da por sentado que igual que se han entendido en la oposición, lo van a hacer en la alcaldía.

    Me parece a mi que se está repartiendo la tarta, y todavía no se han comprado ni los huevos para hacerla.

    ¿Ya se ha votado el Alcalde?

    ¿Ya han transcurrido los cuatro años de gobierno?

    No nos olvidemos que el pacto es entre un partido de DERECHAS, y una coalición de partidos de izquierda “Psoe, Compromís, Bloc y Verdes”.

    No nos olvidemos que al PSOE, lo han votado muchas personas que votaban antes a Izquierda Unida (Comunistas), y que con este pacto están apoyando a un partido de DERECHAS.

    Vayamos por partes, y no lancemos las campanas al vuelo.

    Primero que se vote al alcalde, y luego dejemos transcurrir el tiempo, y ya veremos si se entienden igual que en la oposición.

    Un Valladino preocupado.

    ResponElimina
  5. abanç d ejuntar-se amb el PSOE, ningu del partit de Perales va dir que li pareixeria mal juntarse amb ells, i ara apareixen aquests comentaris de la indignació de alguns respecte aquesta decisio... em pareix molt estrany, eixos comentaris de dalt tenen tota la pinta de ser d'algú de dretes que intenta fer-lo cambiar de idea. Si fa 4 anys també es juntà amb el PSOE, deurieu de saber que ara passaria igual no? ahi vos heu delatat. Sabent que de juntarse amb algú seria amb el PSOE, ¿perque no heu votat al PP si voleu a Fernando?
    Definitivament arribem a la conclusió que els 2 comentaris de dalt son d'algú del PP.

    ResponElimina
  6. la cantitat de PPeros que estàn aparegent estos díes per el blog fentse pasar per votans de AIPV diguent que han votat a Vicent i que estan molt disgustats en ell es totalment cómica.

    ResponElimina
  7. Estos comentaris son pura rabia al saber segur que tenen que soltar ¨la cadira ¨
    sigeu coherents i acepteu que el poble no esta conten en la seua forma de governar...
    moltes gracies

    ResponElimina
  8. si ja ho dic jo, son el nostre senyor, ho saben tot!! q way, a mi tame m´agradaria sabero tot!!
    Qui guanyara el proxim mundial?? ja q sabeu qui vota a AIPV i al PP...supose q aço tame ho sabreu!!
    Vicent, definitivament, ara si q veig molt clar q moooooooooolt be tenen q anar les coses per a q la gent et torne a votar!

    ResponElimina
  9. No feu cas als comentaris de votants que diuen ser d'AIPV son falsos segur

    ResponElimina
  10. Jo tampoc el tornaré a votar Vicent. Mai en la vida!!!. Pactar en el PSOE!!! T´has tornat boig. 4 añys es passarà Vallà sense rebre un duro. Això és el que hem conseguit.

    ResponElimina
  11. Qué graciosos els votants del PP fent-se passar per votants d'AIPV. Bé almenys participen al blog que fins ara el blog era com un reducte de llibertat del que no volíen saber res. Benvinguts a la llibertat d'expressió, espere us agrade i no es torne a repetir aquestos 24 anys d'aïllament del poble.

    ResponElimina
  12. a vore si ara a Vicent no l´ha votat ningú.
    Ja que esteu tan segurs de q tots ens fem pasar per peperos, perq no dones la cara i aixi podem anar i dirte a qui hem votat??
    Ademés, a tu q t´importa?

    ResponElimina
  13. De anònim a anònim, no he dit que m'importe a qui vota cadascú,sols he mostrat que hem feia gràcia la circumstància i volia donar-vos la benvinguda al blog, tots junts podrem intercanviar opinions. Hem sap greu si t'has sentit ofés i et demane disculpes, però no era la meua intenció aquesta.

    ResponElimina
  14. Tant els que votaren a AIPV com els que votaren al PSOE (o coal.lició d'esquerres al poble) el que tenen en comú es que no volien a la llista del PP, ja que si no, haveren votat a aquesta. El primer pas era fer fora als que estaven i aixó passa per pactar i s'ha fet. Els felicite. Crec que les coses es poden fer d'altra forma i més enllà de les sigles, als pobles, tan xicotets com Vallà la politica es cosa de persones, no de dretes ni d'esquerres, si no de persones que volen viure en pau, amb treball i les mateixes possibilitats.

    ResponElimina
  15. ja cansa el discurset de que sajunten un partit de ultra dretes i un dultraesquerres, no digueu tonteries, sajunten 2 partits per fer un canvi a vallada, per tirar fora a un equip directiu desgastat i que habia deixat al poble afonat en una deuda important i sajunten per fero be units i per a millorar el poble i prou i dona igual del que siguen, un en 2 anys fara el que puga per valla i laltra en els altres 2. Vicent tu sas de masa qui ta votat, i saps que es que tan votat a tu no volien a fernando i sabien de masa que existia la opcio de ajuntarte amb el PSOE. A tots els del PP que esteu pasantse per votants del AIPV, tranquils no el torneu a votar(encara que no leu votat mai).A tots ells els dic Bye Bye Fernando

    ResponElimina
  16. SOC VOTANT DEL PP ( PEPERO QUE DIGUEU VOSALTRES).VIÇENT EL SEMBLABA UN POC MES LISTO,PERO HA VIST QUE EL ORGULL A POGUT EN TÙ, LO MAL ES QUE JUGUES EN 400 I PICO DE VOTANTS. M`AGRADARIA ENGANYARME PERO ÒJALA NO S`ARREPENTIRA EL POBLE.I ARA JA PUGUEU FALTAR.

    ResponElimina
  17. realment algún votant de AIPV esperava un pacte entre Giner i Perales?


    PD: Que inocent es la gent d´aquest poble, uns que ens dixen manipular per promeses de treball... per votar a Giner i altres que no estan d´acord amb Giner i creuen que el canvi al poble te que ser de "persona" no d´idiología s´indignen perque com era evident Perales no pacta amb un partit del que va ixir per la porta de d´arrere i ha estat 4 anys criticant tots els seus moviments.

    ResponElimina
  18. Jo el què espere amb els braços oberts és la auditoria a l'Ajuntament.

    He sentit coses, què de ser certes serien molt fortes, com per exemple, què l'Ajuntament paga el mòbil a persones què no són precisament ni concejals ni treballadors del mateix ajuntament.

    Això és el què espere: AUDITORIA I INFORMACIÓ DE COM ESTAN ELS CONTERS!!!

    ResponElimina
  19. Por que no ha salido la lista de los votos a la comunidad de aqui del pueblo? quizas ahi se vea si muchos de los que votamos a Vicente Perales en la comunidad hemos votado al PP.
    Los listitos se callaran la boquita de lleno, porque en los votos de la comunidad el PSOE ni los agregados de Izquierdas que aqui han votado el cambio los habeis votado a los del Psoe, por que? jajajaja lo dicho no sois listillos ni naaaa

    ResponElimina
  20. Ha pasat una setmana de les eleccions i encara no ha entrat el nou govern en el ajutament. Pareix que hi ha "gent" que te molt mal pedre perque seguix en la mateixa canço de que tenien mes vots el PP, o de que els altres partits no mes volien "tirar" a Fernando de l'ajuntament, o altres excuses varies. Crec que les persones que estaben en la oposicio en el ajuntament estan en politica molts anys treballant per el poble i tinguent unes altres idees que en estos moments han resultat més determinans per la gent que va anar a votar el dia 22 sense coaccio de cap classe, amb les idees clares de un canvi i que aixi sa donat. Tots aquells que estan amenaçant com en els contes " que ve el llop..." mes es valdria esperar a vore que pasa en el futur i centrarse mes en la seua vida propia que en si Fernando era bo o no perque ara ja no esta.

    ResponElimina
  21. existeix alguna pàgina per poder vore els vots locals a les eleccions autonómiques? Jo duc dies buscant per internet i no he trobat res al respecte i son dades que m´agradaría analitzar.

    El pp reginal ha obtés més vots que el local segur, dels 700 votans del Psoe local avore cuants han votat a Alarte i cuants a Marga sanz i cuants a Morera/Monica oltra... Son unes dades molts interesants.

    ResponElimina
  22. A que si? aixo mateig pense yo, a vore si ens els mostren (les dates a les autonomiques) segur que no, perque no els interesa, masaaaaaaa listetssssssss jajajjaa

    ResponElimina
  23. Al anonimo del 31 de mayo a las 0:11

    Te parece poco? tu crees que tenemos mal perder? yo creo que te equivocas y de por mucho, los que votamos al PP como tu dices sabemos que para las autonomicas arrasamos y en Vallada tambien, y si te crees que pactando dos partidos habeis ganado segun vosotros vais mal,
    porque lo cierto es que jutandose es de la unica forma que el Psoe y AIPv podeis alcanzar el gobierno del ayuntamiento de Vallada y eso es tan cierto como que por solitario lo dudo que goberneis en este ayuntamiento en la Vida.
    Si eres del PSOE donde esta vuestra dignidad? ya que dijisteis aqui en Vallada City que no hibais a pactar con nadie? asi engañais a vuestros votantes? como Alarte en el año 2009 dijo que si no ganava las autonomicas se iria a casa y ahi esta a ver si chupa del bote, nos haceis tontos o que? la gente no es tan analfabeta como os pensais y la vida da tantas vueltas que donde las dan las toman, no te preocupes, aqui no amenazamos a nadie ni insultamos a nadie como algunos que piensan como tu que si lo han hecho.
    Por otro lado no se si saldra este comentario, porque ya se sabe de que pluma es este bloc, y los que no pensamos como vosotros y os decimos las verdades del barquero, no os interesamos para nada ya que no podeis contestarnos,porque la verdad tan solo tiene un camino y ese camino lo teneis marcado con cuentos de votaciones, que ha querido un cambio el pueblo, cosa que es mentira, y tantas otras patrañas, como lo de las casitas que creavan un impacto ambiental etc...
    Seguir por el buen camino que llevais que dentro de dos años vais a tener la alcaldia ya veremos entonces cuantas cosas se han mejorado en el pueblo, y entonces seremos los de la oposición los que os diremos donde estais fallando, no lo dudes, ni tu ni los que piensan como tu, la unica diferencia es que nosotros haremos una oposición constructiva, cosa que vosotros en esdtos cuatro años no lo habeis hecho, y ya veremos como dicen los ciegos si el cambio ha sido para bien o para peor, no lo dudes, aprovecharlos bien que el epueblo os estaremos vigilando en estos cuatro años en lupa. jajajajajjaa

    ResponElimina
  24. Són ja molts els comentaris que he llegit acusant al bloc de imparcialitat. Aquestos comentaris són vergonyosos, ja que critiquen una ferramenta del poble i per al poble,la qual no dubten en emprar sols per fer la seua política. Amics el bloc està así per a tots, pugueu comprovar com els vostres comentaris es publiquen si no falten al respecte, i a més podeu fer servir el bloc per a més coses.
    Un lector del bloc.

    ResponElimina
  25. ¿Oposición constructiva? …y ya estáis advirtiendo de la vigilancia continua.

    ResponElimina
  26. Jo crec que aquest pacte té que perjudicar moltíssim al poble, perquè V.P. lo únic que volia era tirar a F.G. i ha fet el que fera falta per fer-ho. Tot, sen-se mirar el millor per al poble que era pactar amb el PP, i així rebre totes les ajudes de la diputació i generalitat que ara NO ANEM A TINDRE. (Fora bus de renfe, fora escoles taller, fora cursets, etc...) Ja vorem com quedem en aquest nou govern. Però, van a tindreu molt difícil, i lo pitjor, que el poble serà encara més un desastre. Jo ho tenia clar, votar al partit menys roin de tots.

    ResponElimina
  27. CARTA AL SR.PERALES:
    Sr. Perales no nia ducte que esta pasant per moments molts complicats, y que tendria que ser consient que els vots conseguits per vosté y per la seua candidatura SON DE VOSTE Y DE NINGU MES, en la meua opinio debria de guiarse per el seus sentiments y votarse a voste mateix de esta manera podria apoyar al PP cuant considerara que lo que es proposara fora positiu y decantarse por el PSOE si fora al contrari.
    Sigua valent, y no es deixe guiar ni per el rencor ni per el temor, actue en consecuensia y de esta manera mantendra el seur grup politic, sino a la volta de 4 añs aura desaparegut perque els seus votans tiraran directament a votar al PP ó a votar al PSOE
    Si es votara voste mateix y no pactara en ningú
    ademes de poder anar en la cara ven alta, seria la pesa clau del govarn de Vallá, respetat per tots, valorat per tots, y representaria en plenitud al seu grup no tinguent que donar contes a ningú, ya que els vots conseguits por el seu crup politic son SEUS Y DE NINGU MES.

    ResponElimina
  28. quines ajudes? treballs de 3 i 6 mesos? aixo es el que volia fernando per a tindremos a tots comprats. I ara els del PP ens amenaçen que no ens donaran undiro, imaginat la mala gent que son i lo poc que volen al poble. M'alegre moltissim que governe AIPV i el PSOE, perque el PP no ha fet res per traure faena, soles 4 contrats de 6 mesos i tots a votar-lo com a locos... Mos ha engañat com ha volgut, mos ha dixat bons deutes, sa comprat bones cases i bons coches, ha fet una democràcia caciquil comprant-nos els vots i encara seguiu confiant amb ells... deu meu, hi ha gent capaç de tot

    ResponElimina
  29. al anonimo de las 15:41 crees que dentro de 4 años existira el pp en Vallada? y vaya parece que si te publican lo que escribes,lo arrasar en Vallada me parece que no,cuenta los votos esto es la DEMOCRACIA bienvenidos y vigila bien.

    ResponElimina
  30. Seguix pensant el matex i tu en dones la rao. Per lo vist no pots dormir tranquil si no tornes a dir que el PP va arrasar en Valencia i en Vallada, per lo cert es que heu perdut l'alcaldia encara que siga amb una coalicio de partits i que es molt liegal i democratic que es fa en molts llocs i que Fernando fa fer en algun moment per poder ser alcalde. Els pecats de els altres no son mes grans ara de lo que han segut els vostres, son els mateixos aixi que no hi ha que ser tan prepotent i pensar que la veritat no mes te un cami i que eixe es el teu o el vostre segons convinga. Jo crec que es molt millor tindre en conter les idees de molts valencians o vallains al hora de prende decisions per el be del poble en general igualant a tots en oportunitats.I si que crec que amenaçen i atemoritzen en cuant a la politica economica de Valencia, si es de eixa manera estem fomentan la idea de que tots els valencians son igual que els peperos de Valencia i crec que aixo si que no es democracia.

    ResponElimina
  31. En primer lloc, no crec que ningú puga dir que s'amaguen dades de resultats electorals. No entenc quina legitimitat es preten demostrar.
    Les dades de totes les eleccions a nivel municipal es poden trobar a l'Arxiu Històric Electoral de la Generalitat Valenciana.

    Concretament, les dades de totes les eleccions a Vallada estan al següent enllaç:
    http://www.pre.gva.es/pls/argos_elec/DMEDB_ElecMunicipios.informeElec?aNMuniid=46251&aVLengua=v

    Les dades de les autonòmiques de 2011 es poden consultar en:
    http://www.pre.gva.es/pls/argos_elec/DMEDB_Elecmunicipios.informeElecDetallado?aNMuniId=46251&aNNumElec=1&aVTipoElec=A17&aVFechaElec=2011&aVLengua=v

    I les dades de les locals 2011 en:
    http://www.pre.gva.es/pls/argos_elec/DMEDB_Elecmunicipios.informeElecDetallado?aNMuniId=46251&aNNumElec=1&aVTipoElec=L&aVFechaElec=2011&aVLengua=v

    Es poden fer totes les interpretacions que es vullguen, però les responsabilitats pel que fan o deixen de fer els nostres representants s'exigeixen a les urnes. Ara toca que els grups polítics que han pogut arribar a acords es posen a treballar i a governar per totes les persones. Ànim i endavant.

    (si els enllaços no funcionen, es poden copiar i enganxar a la caixa d'URL del navegador, no sé posar-los més senzills)

    ResponElimina
  32. Al Anònim del 31 de maig de 2011 23:22 :


    Doncs ara, no tindrem ni eixos contractes per a la gent no suficientment preparada del poble. No es ninguna amenaça, si no tot el contrari. Es un avís de que no anem a rebre tantes ajudes (sí es trist), perquè la política funciona així. No es mira el millor del poble, si no el millor per a que puguen tornar a guanyar en 4 anys. Fa uns dies vingué el Sr. Rus al poble. Qué creus? que vingué per a pendre un café en ca el Besó? No, vingué com he dit abans, per a oferir un pacte a AIPV amb el PP, i clar, oferir cursos, subvencions (entre elles la de pagar a la empresa de bus que va a l'estació de tren), oferta cultural de la diputació, treball "temporal", etc, ... i el Sr. V.P. no ho ha acceptat. Creus que pel bé del poble? no, per l'orgull de carregarse a qui ell volia. A més de enganyar a tots els seus votants, que la majoria son de dretes de tota la vida. Ala, doncs a manar junt el PSPV+BLOC+EU. Es un acte de covardia i poc intel·ligent, mirant des del punt de vista, que viu a un xicotet poble i que serà senyalat per molta gent.

    Ara no tindrem ni aixó. Per què a tota Espanya s'està fent un canvi, menys en Vallada, que va a haver molta fam estos anys, i ho tindrem molt difícil. Ojalà m'equivoque i el nou govern que puga fer-se ho faça genial, i el poble tinga moltíssima feina i prosperitat.
    Vuic molt a aquest poble, i espere que vaja tot molt bé.
    Bon dia a tots.

    ResponElimina
  33. Gràcies per ficar l´enllaç dels resultats de les autonòmiques al poble.

    Comparació local/autonómiques

    PP= 1166/1254
    PSOE= 794/781
    Compromis= 0/106
    EUPV= 0/71
    AIPV= 404/0

    Conclusions:
    El PP a nivell autonòmic sols trau 88 vots mes que el local, per tant prou gent que vota a AIPV no es de dretes perque no voten al PP autonómic.

    El psoe trau pràctiment els mateixos vots que en la coalició local.
    EU,Compromis i Verds trauen 195 vots a nivell autonómic, es a dir si la gent que vota PSOE/Compromis/EUPV a nivell autonómic votaren tots al PSOE el psoe local tindría 182 vots mes, es a dir molt d´estos vots han anat a AIPV.

    ResponElimina
  34. A l'Anònim de 1 de juny a les 9:01:
    Crec que si reflexiones un poc el que dius al teu comentari, et donaràs compte que és ben trist acceptar com inevitable que les subvencions, el treball temporal, els cursos, la oferta cultural, depenguen de que el señor Rus (o el senyor que siga) compre amb ells voluntats.
    Reconeixer que eixa realitat té un nom: clientelisme, i que té consequències nefastes sobre la qualitat de la democràcia, també resultarà inevitable.
    És això el que vullguem per al nostre poble?
    És així com vullguem que vixquen les nostres filles i els nostres fills?
    Crec que majoritàriament, no ho vullguem.
    Crec que majoritàriament, vullguem treballar per que la democràcia siga més real i no sols una cerimònia.

    ResponElimina
  35. AL comentari anterior de Maria Calatayud:
    ES de la misma manera que politicamente ha hecho el gobierno español gobernado por el PSOE, a la comunidad Valenciana. Por eso democraticamente en la Comunidad ha perdido los seis diputados, por hacer politica en contra de l@s valencian@s, que crees? que con politicas como las de ZP España va ha salir de agujero? de un partido que solo las siglas dejan mucho que desear, por cierto no os habeis preguntado el por que no le han hecho más guelgas generales? porque no es el PP el que gobierna en ESPAÑA, QUE SINO YA ESTARIAN EN LA CALLE COMO LOS DEL 15M. Pero claro como en politica todo vale, mientras los hunten (y no precisamente con nocilla), asi va este pais llamado España, lleno de Lazarillos de Tormes,picaros y vividores, eso es lo que son los politicos de hoy en dia, sean del partido que sean.
    Por otro lado lo de los votos a la comunidad, por que no salen como en las elecciones municipales? no interesa? claro.
    Y si son como refleja uno más arriva, no me cuadran los numeros no se puso que el PP tenia en las municipales 1168? ahora son dos menos? si que encogen los votos, y de los 88 que fueron en los dela comunidad al PP seguro que no son de algunos de AIPV? no me cuadra tampoco,
    y el Psoe solo pierde 10? ahora resultara que alguno se ha ido de esos votos al PP que raro NO? ahi lo dejo, de momento cuando tenga los datos fidedignos yo si os los colgare, Cambio que Cambio? jajajjajaaa ah se me habia olvidado, no sabia que AIPV se presentaba tambien a las autonomicas 4 votos más? que raro, uf que mal holor hace esto.

    ResponElimina
  36. Ahi va la verdadera lista a la comunidad Valeciana:

    Candidatura Sigles Vots %


    Partido Popular PARTIDO POPULAR 1.254 - 54,22%
    Partido Socialista Obrero Español PSOE
    794 - 34,33%
    Bloc-Iniciativa-Verds: Coalició Compromís COALICIÓ COMPROMÍS 106 - 4,58%
    Esquerra Unida País Valencià EUPV 71 - 3,07%
    Coalició Valenciana CVa 27- 1,17%
    Unión Progreso y Democracia UPyD 23 - 0,99%
    Verds i Ecopacifistes / Verdes y Ecopacifistas VERDS 18 - 0,78%
    Esquerra Republicana del País Valencià ERPV
    5 - 0,22%
    España 2000 ESPAÑA 2000 3 - 0,13%
    Democracia Nacional DN 2 - 0,09%
    Partido Comunista de los Pueblos de España PCPE 2 - 0,09%
    Falange Auténtica FA 2 - 0,09%
    Falange Española de las J.O.N.S FE de las JONS 1 - 0,04%
    La República LA REPÚBLICA 1 - 0,04%
    Partido Antitaurino Contra el Maltrato Animal PACMA 1 - 0,04%
    Units x València UxV 1 - 0,04%
    Ciudadanos en Blanco CenB 1 - 0,04%
    Centro Democrático Liberal C.D.L. 1 - 0,04%


    Osea que lo anterior una mentira más de lo que nos teneis acostumbrados, ahora resulta que los votos de Perales han volado? y que los 794 del Psoe son a la comunidad tiene tan solo 10 votos más, uf que mal me huele esto, ni sabeis mentir jajajajajajajaa.

    ResponElimina
  37. Eixa mateixa comparació la podem fer a nivell nacional i que ens trobem? Que el Sr.Zp (o el senyor que siga) com dius tu, no ha enviat ni la meitat dels diners que tenien que vindre cap a Valencia, o sea, que ZP és qui ha dit que els diners vajen a qui li dóne suport com per eixemple els catalans(es més o menys el que volia fer el Rus en Vallà). Crec que el que hi ha que canviar és als POLÍTICS, perquè cada vegada està més clar que farán el que faça falta per no soltar la "mamella".Açò que diuen "DEMOCRÀCIA" s'ha convertit en un "MERDER" (perdoneu l'expressió), ja que tots posseu raons en este blog per defendre un partit o un altre, però al final el resultat es sempre el mateix, a guanyar els "POLÍTICS".

    ResponElimina
  38. Que veritats dius Marina ,es molt trist el que pasa dins dels caps de molts...
    Esperem que aço es puga canviar gracies per les teues paraules

    ResponElimina
  39. sòc l'anònim d'aquest mati que ma contestat marina i he de dir que estic totalment d'acord amb els vostres comentaris. El que falla són els politics. I tant el xantatge del senyor F.G. Com sr.rus, i com zp, es deuria de canviar.fora privilegis,senat,cotxes oficials,asesors,etc... Sols vuic dir que tots els politics que tenim son uns, com diguem per ací, "sinvergüenses", siguen del color que siguen. Per lo dels vots, jo vaig votar a fernando per les raons que havia dit més comentaris amunt, i en la comunitat a upyd per votar a partits que canvien la llei electoral. Bona nit a tots.

    ResponElimina
  40. A la vista dels vots autonòmics i municipals cal deduir que en Vallada han votat, al PP autonòmic, 88 persones més que al PP de Vallada en les municipals. És a dir que 88 del PP han preferit que Fernando no repetira d’alcalde. Un altra cosa que podem deduir del resultat de les eleccions és que pràcticament han sigut eixos 88 els vots de dreta que han anat a la llista d’AIPV, que n’ha tret més de 400. És a dir, que la majoria dels vots de Perales no han sigut de gent de dretes. Per molt que es repetisca lo contrari.

    ResponElimina
  41. L´anonim del 1 de juny a les 200:00h es curtet?

    Ve a dir lo mateix que la persona que ha ficat els resultats i a la que ell/a li vol donar lliçons no se de qué diguent lo mateix.

    Està clar que dels 400 de perales sols 88 han anat al PP autonómic, es a dir, teóricament hi ha molta mes gent que vota a esquerres dins dels votans de Perales (cosa inexplicable per altra banda)que de dretes.

    ResponElimina
  42. Als 88 vots heu d'afegir els que es resten dels veïns de Vallada procedents d´altres països que van votar en les municipals al PP i en les autonòmiques no voten. A més, a Fernando sempre li han votat persones que en les autonòmiques no voten al PP, i al contrari.
    On han anat els 316 vots restants d'AIPV?. Part d'estos han d´haver passat a compensar els vots que perd el PSOE en les autonòmiques en favor de la Coalició Compromís, EUPV, els Verds, i altres forces progressistes; i altres vots han anat al PP,però segur que han sigut prou més dels que assenyaleu per a poder compensar el vot que perd el PP de les municipals a les autonòmiques en no poder comptar amb els votants procedents d´altres països i augmentar en 88 més.
    Crec que els vots d´AIPV es repartixen de manera prou igualada entre el PSOE i el PP.

    ResponElimina
  43. Al anonim del 2 de juny 19:10

    Curtet? tal vegada, però el que no antes eres tu eixe comentari del que parles avans, si son 88 votos de AIPV els que han anat a para al PP la resta y altres no son del PSOE.Ni son a favor de V.P a les autonomiques, qui es el curtet? tal vegada eu sigues tu.

    Per altre costat, els demane al amos de aquest bloc que fiqueu un apartat, per a demanar al nou ayuntament en cuant es proclame coses que es deguen arreglar(apanyar) al poble que ya vorem, si s'apanyen.

    ResponElimina
  44. al anonimo de el 2 de junio a las 19:10 horas.

    Hola soy el de las 20:00 que criticas, y encima me dices que soy cortito? tal vez tenga más estudios que tu y no viene a cuenta.Tan solo te dire que el comentario esta hecho porque ya esta bien de amañar en hastucia resultados que se os pueden ver el plumero, ya que si no lo sabes: en las locales saco el PP 1166 votos, Psoe 781 y no 794 como esta más arriva ya que los 794 fueron a la comunidad y no como lo ha puesto el anterior a mi, y AIPV solo los 404 votos de los cuales son 88 del PP a la comunidad y el resto de los votos de Perales estan dispersos en diferentes Partidos politicos en tre ellos de izquierdas y de ultra derechas, que es lo que puse del resultado verdadero a la comunidad en Vallada, a ver si te enteras de una listillo por no decirte otra cosa, que no te enteras y ya esta bien de seguir removiendo la M..... que aun hay gente que por respeto ni os insulta ni coloca palabrotas como algunos que piensan con tu mismas ideas politicas, que nos merecemos el mismo respeto que quereis que se os tenga.

    El respeto empieza donde termina el de tu oponente, y si quieres que te respeten empieza por respetar al que no piensa como tu ni a tratar de cortito al que no conoces so listo.

    ResponElimina
  45. a vore perles fines, algu s´ha adonat que hi ha 152 vots menys a les autonòmiques que a les locals?És a dir hi ha 152 persones que no són ni de dretes ni d´esquerres, no? o no estàn d´acord amb la política que porten els partits per els que simpatitzen a nivell autonòmic? En conclusió deixeu-se de gaites, tant uns com els altres, ara es tracta de que el poble ixca de la crisi quant abans millor, es creen llocs de treball per a joves i no tan joves i deixem de remenejar la merda de uns i d´altres que tots sabem que tots fan coses bones i males, ara es moment de remar tots junts i apretar les dents!!!!!AVANT VALLADA!!!!!
    "Un peperet" per cert.

    ResponElimina
  46. L'ànonim d'abans tindrà molts estudis però "hastucia" en castellà va sense "h".

    Sense mala llet, només per aprendre tots un poc.

    ResponElimina
  47. Al comentari anterior (Un peperet), com molt bé ha dit algú en un comentari anterior, a les eleccions locals poden votar persones extranjeres que no poden fer-ho a les autonòmiques i això obliga a afinar els anàlisis, però em semblen estupendos els que es fan des del respecte.
    Sobre els enllaços que vaig posar a resultats electorals, son els que publica Presidència de la Generalitat a la seua web. Crec que no es pot dubtar de la seua qualitat.
    A l'anònim de l'1 de juny a les 22,28,no compartixc la teus opinió de que tots els polítics son iguals, no era aixó el que jo volia dir, sinò que la ciutadania ha de ser exigent. Jo no defensaré mai que tots son iguals perque jo no vull que hi haja polítics aprofitats ni polítics manipuladors, ni polítics que menyspreuen la ciutadania.
    Jo vull millor democràcia, igualtat, que els drets siguen drets i no favors. I crec en la Política, en l'Estat de Dret, en la Democràcia (pobreta, com la tinguem de delicada a la Comunitat Valenciana). Son algunes persones les que fallen i cal que les posem en evidència, però mai embrutant-ho tot.
    Us torne a recomanar el llibre El secuestro de la democracia:
    http://www.akal.com/libros/El-secuestro-de-la-democracia/9788446034070
    I també Los cornetas del Apocalipsis:
    http://www.lahojadelmonte.es/catalogo/cornetas.htm

    ResponElimina
  48. Soc el peperet d nou, al que em referisc en el comentari anterior no
    es que les estadistiques siguen mes o menys acurades,sino tot el
    contrari,en estos moments amb la situacio que vixquem al poble i a la
    resta d'espanya crec que no es moment de profunditzar tant en si
    aquest a tret mes vots que l'altre o pacta o no pacta,els resultats
    son els que son i ens poden agradar mes o menys (a mi particularment
    no m'apanya massa el que ha passat pero soc el suficientment persona
    com per a acceptar-ho e intentar fer el possible per a que tot vaja el
    millor que puga)el que tenim que fer es tots forsa endavant per a
    canviar la situacio de la forma mes rapida i millor possible i
    deixarnos de si tu eres rojet o jo peperet, som tots fills del poble i
    vullguem el millor per al poble (jo per lo menos). I per a tots eixos
    tant duna part com de laltra que utilitzen tanta energia en
    descalificar i buscar i rebuscar en el femer dels demes,estic segur
    que si utilitzaren la meitat deixa energia en buscar solucions i
    postures proximes,en un tres i no res trauriem resultats molt positius
    per al poble.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.