dimecres, 18 de maig del 2011

Programes electorals del diversos partits polítics del poble

Demanem als partits polítics del poble que, per favor, ens envien via mail un resum dels seus programes electorals per a que tothom puga llegir-los, analitzar-los i contrastar-los.
Preferiblement en dos formats:  .doc i també en pdf
Gràcies!

L'equip de VALLADA City.

7 comentaris:

  1. Soc el anònim que va demanar la informació dels programes electorals, gràcies per demanar aquesta informació als quatre partits que es presenten a les eleccions. Des-de el meu punt de vista, crec que es el primer que haurien de haver fet, puguent aplegar així a molta més gent que no està al poble. Tant costa enviar una còpia al blog...encara queda molta feina per fer,...De totes formes demà es l'ultim día per al vot per correu, ja que s'ha ampliat un dia més. Moltes gràcies de Nou a l'equip.

    ResponElimina
  2. Els que vivim fora esperant estem i ja es dijous, molta baralla entre uns i altres pero ningu no te el valor de penjar el programa electoral, INCREIBLE!!

    ResponElimina
  3. Els que sou de Vallada i viviu fora, i no vos heu pres la molèstia d'empadronar-vos per poder votar al vostre poble (perquè este continua sent el vostre poble), ¿per a què voleu el programa si no heu de votar? Si almenys poguéreu votar i decidir tindria un sentit, però és més còmode no empadronar-se al poble i així no haver de prendre decisions ni afrontar el conflicte i la pressió injustificables que es viuen ací des de ja fa setmanes. És molt bonic opinar i parlar des de fora, els bous des de la barrera... Els programes no són quatre ratlles que caben en una quartilla, són documents bastants extensos que es publiquen en llibrets ben editats que, evidentment, no poden penjar-se ací com una entrada més. El poble està ple de programes de tots els partits: els que viviu fora podeu vindre i agarrar tots els que vulgeu. Mos ha fotut!

    ResponElimina
  4. Sarantanya, som molts els que inclús vegent la grandíssima oferta de treball al poble, cegats per la ignorància, preferim viure fora de casa entre setmana.
    Però molts estem empadronats i per suposat jo votaré.Tranquil, demà els veuré, si ja estan repartits, que entre que uns pensen: este és dels nostres, no li cal programa. I els altres: total no ens votarà, tampoc li fa falta.
    musseguello.

    ResponElimina
  5. M'he pres la molèstia de llegir els diferents programes electorals i analitzar una miqueta els discursos i les actituds que se'n desprenen. M'han cridat l'atenció especialmente dos aspectes del programa del PP que m'han sobtat i m'han disgustat bastant. He sentit indignació i ho vull compartir ací. Potser a vosaltres també vos farà pensar.

    La primera és que en la pàgina 5, en la introducció del programa popular, el PP es pregunta que, en el cas que governara Mª José a Vallada, amb quines ajudes comptaria en l'àmbit provincial, autonòmic i fins i tot nacional. I jo he respost de seguida: amb les mateixes que si governa el PP, ¿no? ¿Que els ajuntaments i els ciutadans no tenen dret a ajudes, subvencions i plans amb independència del color polític dels governants? Tot seguit, el PP té la poca vergonya de dir que "ni tan sols la residència podria sobreviure sense estes ajudes". ¿Què volen dir el PP i el senyor GIner? ¿Que si governa Mª José no rebrà Vallada les ajudes que li corresponen per a les infraestructures, equipaments i servicis del nostre poble? ¿Que si governa Mª José, F. Giner no defendrà com a regidor en l'oposició o com a Diputat en Les Corts les ajudes per a Vallada? ¿Que si no Governa el PP a Vallada haurem de tancar la residència i tots els servicis del poble? ¿Que si no governa el PP ja no treballaran pel poble i es deixaran la pell per eixa Vallada que tant volen i porten al cor? ¿O és que només la volen si manen ells i si no manen ja no els importa el poble? Esperem que si el PP guanya les eleccions autonòmiques i governa la Generalitat i la Diputació de València, continue donant a Vallada les ajudes i plans que ens corresponen, encara que tinguem d'alcaldessa a Mª José i el seu equip de govern.

    La segona cosa que m'ha disgustat és que, igual com va fer en el programa electoral del 2007, el PP ha tornat a excloure l'associació cultural Serra Grossa de les ajudes que concedirà l'Ajuntament governat pel PP en la pròxima legislatura, si guanya les eleccions. Per què? Serra Grossa és una associació cultural i mediambiental de persones de Vallada ben activa que realitza activitats diverses que recuperen i dinamitzen la cultura local tradicional i fomenten valors de conservació i respecte a la natura: grup de teate, festa de sant Joan, xarrades, cursos de valencià, edició de guies i llibres, excursions, etc. ¿Per què se l'exclou sistemàticament i se la margina? ¿Perquè no siga de la corda del PP i del senyor alcalde se l'ha de discriminar i deixar-la sense subvencions? No és just, l'ajuntament és de tots!

    En fi, dos motius més per a reflexionar i no quedar-se a casa diumenge. Jo no ho faré.

    ResponElimina
  6. No he tingut el plaer de rebe de mans d'el equip de govern el seu programa electoral per tant no el tinc per llegirlo, pero si vaix llegir un estracte de la politica de treball que pensaben portar publicada per El Levante. Jo no soc molt entes en esto pero en va pareixer la mateixa que han fet estos anys,segui donant feina irreal a costa del servef i de altres ajudes ministerials sense calfarse massa el cap per fer una politica real.

    ResponElimina
  7. Per a Sargantana amb molta estima... Dir-te que soc l'anònim que va demanar els programes electorals en arxiu pdf o doc (als partits polítics).

    Sent decepcionar-te, ja que visc fora, però estic empadronat al poble i SÍ VOTE AL MEU POBLE, així que la programació electoral m'importa molt més del que el penses. Es molt bonic parlar sense saber!!!pero dona igual, la pedrà ja l'has tirat.

    En primer lloc, dir-te que no estic demanant al blog que els puge sinó als partits polítics, si t'has sentit al·ludit es feina teua.

    En segon lloc, com tu dius "uns llibrets molt ben editats" amb moltes pàgines. Ara te pregunte jo a tu, D'on ixen els llibrets? Correcte!! d'un arxiu electrònic...que jo sàpiga no estan escrits a mà ni tenen illustracions del segle XII.

    La qüestió es que no costa res re-enviar al blog el mateix correu electrònic que li han enviat a la impremta. Pense que no es tan difícil...

    Per acabar, recordar-te que el Dret a la informació es la pedra angular del Estat de Dret, si a la gent li se nega el dret a la informació s'interpreta com una violació dels drets de les persones, segons la Constitució.

    Informat abans de parlar.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.