dimecres, 4 de maig del 2011

Correu obert a Natzaré

Estimat Natzaré al fer-te col·laborador del blog et vàrem enviar un correu on es pot llegir:

Com a col·laborador/a que eres, pots penjar el que et vinga en gana, sempre que siga interessant, cultural, informatiu, entretingut, etc... i si pot ser útil per al nostre poble, millor.

No obstant, per a dur un correcte flux de treball al bloc del que des d'avui ja formes part, cal respectar, a més, les següents "normes d'estil":

una d'elles:

- Sigues respectuós/a: Tot el que digues, que estiga raonat, i no perquè sí... per suposat, res de faltar al respecte o insultar a ningú...

L'entrada en qüestió no estava massa raonada i si que faltava al respecte de la persona que apareixia a la imatge. Tampoc aportava res positiu al bloc, ni al poble, ja que estava generant una onada de desqualificacions mútues.

Aixina que, davant les circumstàncies, l'hem suprimida.

Atentament.

1 comentari:

  1. Hola, perdoneu el retràs. Veig que he tingut "l'honor" de ser la primera entrada que s'elimina en aquest bloc...
    Teniu raó en quant que allò que vaig penjar no estava raonat, però res del que ficava a la meua imatge era novetat. Cacic és una adjectiu que se li ha dit mil vegades en aquest bloc i no s'ha censurat. A més, les imatges no cal raonar-les ni explicar-les, simplement estan ahí i hi ha que interpretar-les.
    Admet que soc prou directe i visceral a les meues entrades però en aquesta en concret, jo, com vaig escriure, feia referència a la ferramenta de la imatge (en aquest cas, un fotomuntatge) com un mètode més per a atacar allò amb el que no estem d'acord.
    Tal com vos deia, a tots els periòdics hi existeix l'apartat de vinyetes i dibuixos que critiquen la política existent, i el meu sols pretenia ser un d'ells. Tal com fa, per exemple contínuament "El Jueves" o tots els correus que circulen per la xarxa.
    Per altra banda el que més em molesta de que s'haja eliminat la meua entrada és que s'han perdut amb ella, tots els comentaris, i als comentaris hi podiem veure una cosa molt curiosa: Que inclús aquells que no estan gens d'acord amb el govern de Fernando, el defenien i condemnaven la meua entrada, i això diu molt d'aquesta gent, moltíssim, i tot açò s'ha eliminat.
    També ho lamente molt per Dani i Joan, però ja sabem com és la gent i Dani també ho ha deixat prou clar...
    Aixina i tot, accepte el càstig i promet controlar-me més per a les pròximes entrades.
    Salutacions.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.