dijous, 15 de març del 2012

Venim d'un silenci que ara romprem: diguem NO!



El dissabte 24 de març, a les 12 hores, davant de l'Ajuntament de Vallada, els valladins hem convocat espontàniament una concentració de protesta per la situació creada arran del trencament unilateral del pacte de govern per part del Grup Municipal Independent de Vicent Perales i Agustín López i el nou pacte subscrit amb el Partit Popular, amb els precedents i les circumstàncies i condicions que tot el poble coneix. La convocatòria de la protesta és popular, ciutadana i anònima, per a expressar un malestar i una indignació general i un clamor col·lectiu. És una convocatòria oberta, plural i de tots, sense sigles, logotips ni etiquetes. És una convocatòria que s'obri a les persones, entitats, associacions i partits polítics que hi vulguen donar suport i adherir-se. A partir d'este moment, els valladins i les valladines, individualment o com a entitats i organitzacions, poden donar el seu suport a la iniciativa i comunicar ací la seua assistència a la convocatòria, per tal de donar calor i força a l'acte. També es poden manifestar ací totes les qüestions que cregueu convenients: comentaris, propostes i suggeriments. Fem-ho entre tots i fem-ho bé!


Podeu consultar altres comentaris que s'han anat fent arran d'aquesta proposta picant ací damunt

Que les paraules de Raimon ens encoratgen i ens acompanyen: Al Vent i Diguem No! Dóna-li veu al teu reproductor i que vinga la primavera!



83 comentaris:

  1. Us recorde que la concentració s'ha de comunicar a Delegació del Govern, a la Unitat de Drets Ciutadans i Autoritzacions administratives, C/Colón, 60 - 7ªplanta. 46003 - VALENCIA
    Telèfon: 96 307 93 39 Fax: 96 392 00 66.
    I allí estaré!!

    Llei-Ferida

    ResponElimina
  2. qui va a encarregar-se de fer això??

    ResponElimina
  3. Això, feu-ho bé i demaneu permís no siga que acabem tots plens de blaures i a la presó, que no seria d'estranyar conforme està tot. Sí que ixiria en el diari, si, jajajaja

    ResponElimina
  4. Esperem que els que entenen ho demanen
    Y la gent es puga manifestar sense problemes...
    Anim!!! que es lúnica manera que tingem en demostrar el, nostre malestar per el acte del senyor PERALES.
    gracies

    ResponElimina
  5. ya se siente la primavera13 de març del 2012, a les 12:38

    A ver si lo comprendo. España ha sido víctima de un pésimo Gobierno durante casi 8 años y yo no he visto convocar tantas huelgas y protestas de parte de la oposición y ahora estoy viendo que los socialistas no perdéis el tiempo...no os gusta algo y a manifestarse o protestar. Así creo que se demuestra cada uno de q pasta esta hecho. Ahora hablo a nivel de nuestro pueblo, claro está, pero está pasando en España igualmente, os recuerdo que han tenido que adelantar las elecciones; ¿es debido a un excelente gobierno? o ¿debido a que ya no sabían ni por donde salir después de hundir el país?protestar, pero dudo que consigáis nada. Después si que se os llena la boca de criticar a quienes no opinan como vosotros.
    Alucino con la cantidad de protestas, a todos los niveles, que el socialismo o la izquierda está promoviendo. Esto no pasaba con la gente de derechas cuando ondeaba el color rojo en gran parte del país. ¿por que será? En mi opinión, porque no tenéis mejor cosa q hacer q quejaros y con todos mis respetos, dar por el saco cuando algo no os parece bien.

    ResponElimina
  6. Precissament són eixa falta de protestes i manifestacions (contra els que ens governen com el cul, en general) les que han fet que estem en el merder què estem (per no parlar del mesenfotisme valencià).
    Sempre he pensat que queixar-se front a les injustícies, siguen les que siguen i vinguen de qui vinguen, és admirable i que aquest inconformisme és la peça clau de tota evolució cap a un món millor.
    Ara vens tu i ens contes que noooo, que què pesaets que som, sempre queixant-mos i manifestant-nos...!!! Tu has vist alguna manifestació al nostre poble en 25 anys?!
    Des de que jo recorde, ací al poble, mai he vist cap, llevat de quan va guanyar el mundial Espanya.
    Crec que ja va sent hora de que eixa paraula, MANIFESTAR-SE, estiga en boca de tots, i dins de la normalitat diària. Tal vegada no per intentar canviar les coses, si no per expresar la nostra indignació públicament, per què queixar-se dins de casa o com a molt, al bar, això sí que no va a servir per a RES DE RES.
    Això sí, pacíficament, amb un somriure i amb la tranquilitat que suposa manifestar-se per una raó justa, raonada i defensable.

    I canviant de tema: Ja hi ha algú que es puga ocupar del tema "legal" de demanar permís per a manifestar-se?
    De totes formes, en el cas de que se'ns nege, sempre podem canviar la paraula manifestació, per la de concentració, no? Total, no anem a tallar ninguna avinguda ni res per l'estil, no?

    ResponElimina
  7. Para Capitán Pescanova:

    Me parece que no sabes la diferencia entre Manifestación y Concentración, y creo que la mayoria que interviene en el blog, está igual.

    Para tu conocimiento y a título informativo:
    No hace falta PEDIR PERMISO para hacer una concentración en la vía pública, sino COMUNICAR a la Autoridad Competente, el hecho de hacer en este caso, una CONCENTRACION, eso es para que las Autoridades, tomen las medidas pertinentes para proteger a los que se concentren o de las tropelías que pudieran hacer algunos de los que se concentren. La COMUNICACION, se tiene que hacer por una persona física, antes de los 10 días de la fecha de la concentración, y se tiene que reflejar el número de asistentes previstos, y el lugar donde se concentren. No obstante, si el número de asistentes se espera que no llegue a 20 personas, no se considera CONCENTRACION, siempre que no se interrumpa el tráfico. SALUDOS A TODOS.

    ResponElimina
  8. Dona gust veure en aquest blog alguna persona que discrepe amb el socialisme!! i mes gust dona q publiquen els seus comentaris.
    Primordials pensaments d l´esquerra: reclamar TOT el q els afecte, i si puc treballar menys i guanyar mes...millor (parle en propietat, casos a Vallada) un cas clar q tots sabem, aquell q estava de baixa (pobre) i anava fent isntal.lacions, cavant bancals... i quant el van pillar... q cabró es l´empresari!! no sera q tu eres un desvergonyit? be, igual te, ara protestareu, eixireu en el diari, donareu q parlar, però no canviareu res. El socialisme afona el PAÍS i está més q vist, només fan q plorar quant no están conformes i l unic q passa es q no tenen el q han de tenir per CURRAR, currar deveres i deixarse de tanta tontería, afonar tot el q s´ha afonat en aquest país i treballar com toca, q no!! q si fan una hora més també es queixen! i si no... pagamela el doble! va, per favor! gracies hem de donar tal i com están les coses de tenir feina. Deixeu tanta tontería i doneuse conte de q l´esquerra l unic q fa es OFEGARMOS!

    ResponElimina
  9. Tarín,

    L'esquerra el que ha fet, per exemple, és permitir que gent com tu puga saber escriure, tindre drets i la possibilitat d'opinar, haver rebut una educació pública (lo públic és invent de l'esquerra) o tindre dret a anar al metge.

    Gràcies a la teua estimada dreta hui estariem, estaries segurament tu també, cavant bancals que no serien nostres al mando de consevol filldesamare.

    Cuida el que dius i espai amb generalitzar, que els discursos fàcils, populistes i poc meditats porten a la misèria de molts tipos.

    Continua pensant que la teua estimada dreta pensa en tu, que és bona per a tots, i quan no tingues dret ni a anar al metge i el teu fill, potser, no puga anar ni a escola ja et queixaràs.

    I t'ho diu un d'esquerra que treballa més de 12 hores al dia.

    ResponElimina
  10. Molt bon discurs Manolo G.
    Com diria el Tio Maclet: Beim!

    ResponElimina
  11. A Ya se siente primavera, a tarín-marín i a tants altres que dirien les coses que ells diuen si els deixaren o saberen,

    He de confessar que el vostre discurs ranci, anacrònic i vacu, infestat de tòpics i llocs comuns inconsistents, abunda més en la decepció que provoquen les escasses intervencions que acostumeu a fer al bloc, que ratllen sovint en la indigència discursiva. Sincerament, la capacitat dialèctica i de raonament que demostreu és deplorable: senzillament fa pena. I és que evidencieu una cultura política escarransida i mesquina, impròpia d'una societat democràtica normal.

    Si s'analitzen els vostres discursos, redactats amb una pobresa conceptual i argumental que els desautoritza ja d'entrada, s'hi posen de manifest la immaduresa intel•lectual, la ignorància general i la manipulació informativa a què heu estat sotmesos permanentment, que aboquen a opinions tan precàries i banals. No és culpa vostra: el sistema i este poble vos han fet així, els ix més a compte.

    Vallada ha sigut i continua sent víctima de la ignorància induïda, de la manipulació ideològica i d'un sistema de contravalors transmesos des de la violència del poder i les xarxes clientelars que el retroalimenten. El que ocorre al nostre poble no passa en cap altre lloc. En ple segle XXI, mentre les societats s'obrin a sistemes polítics més democràtics, participatius, transparents, garantistes i plurals, a Vallada ens hem acostumat al caciquisme i el despotisme, a l'abús de poder, a la injustícia i la il•legalitat permanent, a la persecució de la llibertat d'expressió, a la repressió de la discrepància i a la represàlia de la dissidència. Hem consentit l'assetjament als pilars centrals de l'Estat de Dret democràtic, en una regressió política que ens allunya de la majoria i ens fa menys lliures i més immorals. I, tanmateix, quan contemplem eixe paisatge local repudiable, ja no ens provoca l'angúnia que mou a la reacció cívica necessària, ja no ens dol ni ens corprén. Anestesiats i enlluernats per una eròtica del poder i l'interés del benefici personal irresistibles, ens hem fet insensibles a l'inacceptable.

    Totes eixes generalitzacions absolutes sobre "l'esquerra" i "el socialisme" només palesen el desconeixement més palmari de la història social i política contemporània i la ignorància de realitat actual. Com tan bé ha assenyalat Manolo G., moltes coses serien distintes sense l'aportació història dels moviments obres, el socialisme polític i la socialdemocràcia. Caldrà que algú ensenye això a l'escola, caldrà que defensem la democràcia a les aules.

    Fa pocs dies escrivia al bloc un jove universitari que, indignat i amb la promesa de no tornar a escriure, es vantava de la gran preparació i formació que tenen hui els jóvens del poble, i que posava com a exemple de la cultura regnant actualment a Vallada. La veritat és que llegint el seu comentari ningú diria ni que és universitari ni que és producte d'un poble cult i avançat. Més aviat semblava la soflama d'una víctima de la de ignorància i la inconsciència fabricades, de l'acriticisme servil, de la impassibilitat irresponsable.

    El dia 24 ens concentrarem al carrer i ens manifestarem lliurement perquè el carrer és dels ciutadans i perquè la democràcia no és elegir els representats polítics cada quatre anys i abandonar temeràriament el compromís cívic i la responsabilitat col•lectiva a les seues mans. Perquè governar els assumptes públics és una obligació de tots. I també ho farem perquè ens dóna la gana i perquè ens abellix. I no estic d'acord que no canviarem ni aconseguirem res: aconseguirem fer manifests un malestar i una indignació, expressarem una crida a la vergonya i l'ètica, i canviarem la passivitat impàvida i atàvica d'este poble per un compromís col•lectiu de responsabilitat. Serà un bonic despertar. I, per uns moments, ni que siga per uns moments, tornarem a sentir la dignitat de poble perduda.

    ResponElimina
  12. Me parece hipocrita y de mal gusto,comentarios como el anterior,que llamais a los que no piensan como vosotros y cito textualmente:"Si s'analitzen els vostres discursos, redactats amb una pobresa conceptual i argumental que els desautoritza ja d'entrada, s'hi posen de manifest la immaduresa intel•lectual, la ignorància general i la manipulació informativa a què heu estat sotmesos permanentment, que aboquen a opinions tan precàries i banals. No és culpa vostra: el sistema i este poble vos han fet així, els ix més a compte". ¿acaso os creeis que lo sabeis todo solo vosotros? ¿que la educación y la cultura y los estudios los teneis solo vosotros gracias a ese socialismo? ya que qereis historia la seguridad social que existe actualmente en España la creo nada más y nada menos que Francisco Franco ( el caudillo dictador) que los jubilados cobren las pensiones, la misma persona. No querias historia lee, porque de socialismo nada de nada.
    Lo que ha creado el socialismo y esto es historia y ademas de hace 30 años hacia aqui: contratos basura (el Partido PSOE)con el famoso Felipe Gonzalez,trabajos temporales,contratos a media jornada,congelación de las pensiones ( el Famoso ZP (zapatero) disminución del 5% del sueldo a funcionarios a parte del que PP congelara los sueldos de estos.
    ¿Aun creeis que el partido socialista del obrero español ha defendido los intereses del trabajador? ahi lo dejo para que lo mediteis y que las grandes cosas por el bien del pueblo no las ha hecho el socialismo, las ha hecho el consenso politico en esta democracia monarquica que tenemos gobernando unos y otros,y no nombro partidos que todos sabemos quienes y que partidos han gobernado en España.
    Lo peor de todo es que mande quien mande "Mucho prometer hasta el meter, y una vez metidos nada de lo prometido y a fastidiar y apretar el cinturon siempre a los mismos a los trabajadores, y lanzo otra pregunta para inteligentes:¿donde estaban los sindicatos cuando empezamos a ser más de tres millones de parados? claro como recibian un paston por no manifestarse pues no se hacian guelgas generales. En el resto de Europa los sindicatos se mantiene gracias a sus afiliados, aqui gracias al estado y a sus afiliados,mira que bien tiene mucho más sueldo que algunos ministros los dos secretarios generales ¿por que sera? un saludo.

    ResponElimina
  13. Manolo G., Lletraferit, i a les altres persones que des del respecte i la raó heu intervingut al debat sobre la resposta ciutadana a la impresentable actuació del senyor alcalde, moltes gràcies per dignificar i incrementar la ciutadania del poble.
    Jo també hi aniré, no perquè pretenga canviar els resultats de les urnes, que tant de bo hi haja memòria i quan arribe el moment siguem responsables i lliures i votem en conseqüència, sinò perquè crec que a Vallada hem de fer tot el que estiga a les nostres mans per crear conciència ciutadana.
    Hi ha valors que no poden ser sistemàticament vulnerats sense que la nostra dignitat merme.
    I l'argument de que el millor per al poble s'obté pactant amb els que manen a València i a Madrid em sembla absolutament vergonyòs.
    És que no hi ha criteris objectius ni drets i sols podem aspirar a que el poderòs ens faça favors?
    Jo aspire a que totes les persones tinguen condicions per a ser lliures políticament i a que la societat promoga la igualtat d'oportunitats i la justícia.

    ResponElimina
  14. Jo opine que parlar de ideología (en este cas esquerres i dretes) no té res a veure en el poble. És clar que les persones del poble que governen o intervenixen políticament tenen una ideología, pero jo pense que en un poble com Vallada ja no parlem ni de esquerres ni de dretes, sinò de la classe de persones que son.
    Ací ens coneguem tots, sempre reusultem estar emparentats, que si fulanito es el meu cosí, que si menganito es el meu tio...en fi, que crec que les persones que estan o han estat en el poder, deberíen d'haver mirat per el interés del poble, del seu poble, d'aquell poble que veu cada matí, d'aquell poble on coneix i tracta a la majoría de gent... per això pense que la majoría de gent no deuría de pensar en els partits politics, sinò si la persona que està ahi, és la més adecuada tant com si es de dretes, d'esquerres o d'on siga...

    ResponElimina
  15. hola no me he atrevido nunca mandar un comentario pero me gusta leerlos, marina te sigo me gusta,como escrives y como lo dices un saludo,perdona q no escriva en valenciano,pues esque,no se,

    ResponElimina
  16. està molt bé poder parlar tots.
    Recordeu quan al poble hi havia una ràdio?
    ací va la cançoneta de Illa Carolina "No serveix de res fer-se el llit":
    http://www.myspace.com/illacarolina/music/songs/no-serveix-de-res-fer-se-el-llit-80473498


    NO TENIM CAVALLS,NO TENIM ESCUTS
    NO TENIM OPCIONS,NO TENIM RETORN

    I SEGUIREM D’EMPEUS
    AIXECAREM ELS PUNYS
    NO ENS VENGUEU MÉS FUM
    TOTS FEM VOLTES AL SOL

    NO SÓC AL LLOC QUE ESPERÀVEU
    RES ÉS COM M’HAVÍEU DIT
    NO SERVEIX DE RES CREUAR ELS DITS
    NI ANAR-ME’N D’HORA A DORMIR

    NO TENIM DISCURS
    NO TENIM FUTUR
    NO TENIM NINGÚ
    NO TENIM RES SEGUR

    MIREM DIRECTE ALS ULLS
    NO TENIM POR DE RES
    NO ENSENYAREM LES MANS
    NO ENS CAL EL VOSTRE AJUT
    NO SÓC AL LLOC QUE ESPERÀVEU
    RES ÉS COM M’HAVÍEU DIT
    NO SERVEIX DE RES CREUAR ELS DITS
    NI ANAR-ME’N D’HORA A DORMIR

    Salutacions i ànim per als manifestants i per als de la Falla també!!

    ResponElimina
  17. Cova Negra!! ole, ole y OLE!! aquí solo parecen saber los que tanto quieren al socialismo, haciendo parecer "paleto" a todo aquel que no opine igual.
    A parte de lo que aquí "mi compañero, políticamente hablando" dice: ¿Cuantas viviendas habeis conocido de VPO?? mis abuelos viven en una casa construida por LA FALANGE, aquí hay un montón de casas y fincas construidas por la falange y nadie lo reconoce, los "rojos" se han dedicado a que nadie lo sepa, quitando las placas que en cada casa reconocía quién la había hecho.
    Nos haceis incultos, vosotros??? a quien? a quienes dicen la verdad? a vosotros si que no os interesa que nadie hable.
    Libertad de expresión, libertad de actuación! Si, camarada, eres libre, pero por aquí..!!
    Cova, q razón tienes con el tama de los contratos; lo q pasa es q es muy facil "tirar la pedra i amagar la ma", ahora no les conviene acordarse de toda la m----- que el socialismo a creado en este país.
    Que alegría da ver en ésta página, aunque seamos minoría visto lo visto, y aun que digan que este blog es de todos (mentira) que queda gente con principios y que valora las cosas por su peso! que alegría da ver a gente que quiere a ESPAÑA tal y como debe ser. Q envidia tengo de los países que ondean sus banderas sin que les llamen fascistas. Me siento plenamente orgullosa de tener mis principios, mis ideales y mi forma de ver las cosas, orgullosa de inculcarle mis pensamientos a mis hijos y tremendamente apenada de tener que irme a otro país gracias a que aquí ya sobramos "europeos" por no llamarlo de otra manera por educación.
    Post Data: aunque escriba y diga lo q pienso, creo que se habla en las urnas, y en todo nuestro país se ha demostrado lo q la gnte quiere. a mi pesar la política es la misma manga de distinto color, ojala partidos más potentes nos representaran! Bona nit!

    ResponElimina
  18. Partiendo de la base de que estoy totalmente a favor de todas las concentraciones de tipo pacifico ,no deja de asómbrame alguna de las cosas que leo en esta entrada.
    Así que ahora que el Perales (ya veis que no lo trato ni de señor) pacta con el PP manifestaciones o concentraciones de repulsa.
    Buen talante democrático demostraran todos aquellos que acudan a la concentración y no montaron una concentración cuando el Perales pacto con el PSPV.
    Creo recordar que los votos de PP y AIPV son más que los del PSPV y AIPV por lo tanto representan las voluntades de más Valladinos y Valladinas. El pacto anterior no representaba a la mayoría de la población.
    ¿Alguien se manifestó?
    Nooooo entonces no entonces había que cargarse al Alcalde hasta el momento y nada mas no importaba nada más y los fachas del PP aguantaron las burlas, las amenazas de os vais a quedar sin trabajo, ahora todos fuera y muchas otras que prefiero no nombrar ni acordarme.
    ¿Acaso se manifestaron ,hicieron carteles , insultaron en las redes sociales, o amenazaron a los artífices de pacto?
    Pues nada ahora los demócratas tolerantes de izquierdas veremos donde acaban.
    ¿Quienes serán los FACHAS?
    ¿Quien no entiende el juego democrático?
    Los que callaron en su día o los que claman ahora.
    El pueblo en 24 años no se había equivocado y ahora tampoco PP+AIPV mas voluntades

    ResponElimina
  19. No és per res, però estem parlant del poble, d'un senyor que diu que farà una cosa i en fa una altra, no cumplix la paraula que va signar davant d'un notari. Ixa es la realitat de hui a Vallada. No cal que romancegeu tant que si Franco que si el Psoe que si el pp, ni dreta ni esquerra...
    Estem ben fartets de discursos i de que desapareguen els diners en soparots i dinarots, de gent que es pensa que té carta blanca per a entrar i ixir de la faena quan li rota, ni saluden ni expliquen, només cobren impostos i se'ls gasten, i com no en tenen prou, encara ens deixen un forat més gran que la capa d'ozò per ací al poble, a València, a Madrid, i un poquet més pacallà
    Pareu de marejar ja, home!
    Ha quedat clar??

    ResponElimina
  20. A LA ATENCION DE VALLADA CITY, O A QUIEN CORRESPONDA.
    A falta de 8 dias y 9 horas (según el marcador de la pera que figura en la parte derecha) para la Concentración aludida en esta entrada, quisiera si alguien, puede informar, si se ha comunicado a la Autoridad Competente, el hecho de la concentración, y la persona que lo ha comunicado, ya que en caso contrario, las personas que asistan, deben saber que se exponen a una multa si hay alguna alteración en la vía pública. TENIENDO EN CUENTA QUE YA ESTAMOS A DIA 15, SI NO SE HA COMUNICADO CON 10 DIAS DE ANTELACION A LA FECHA DE LA CONCENTRACION, EL ACTO NO SERIA LEGAL.

    ResponElimina
  21. Jo crec que els primers que haurien d'anar a la manifestació són els votants i els que anaven en la llista del Senyor Perales, els primers perquè si hagueren volgut que governara "bocacha" i "Frutos" hagueren votat PP directament i els segons perquè ha passat olimpicament d'ells i sobretot elles. Molt propi d'un militar i un fill de guadia civil.

    ResponElimina
  22. Orgullos fill de Guardia Civil15 de març del 2012, a les 21:00

    Per primera, a femeni plural, dir-te que está molt llex per la teua part dir aixó de "fill d´un guardia civil" Jo soc fill d´un guardia civil i potser siga millor persona q tu. Aixina q ja estás retirant el q has dit. Pero q t´has pensat? si sabera qui eres, per mal q em caigueres no diria que eres típica ni de t´ompare ni de t´amare.
    Contestarli també a valladina%, NO! NO ESTA CLAR!
    Potser no tots els funcionaris siguen igual, potser no ixquen de la feina quant es rota i siguen persones treballadores, a vore si medim un poquet el q diguem.

    ResponElimina
  23. Per a l'orgullós fill de guàrdia civil:
    em pense que no m'has entés, i mira que era facilet, q jo no sé fer discursos. Jo no parlava de funcionaris, els funcionaris no deuen res en el tema de la corrupció a tots els nivells que estem patint, desde luego que estic d'acord amb tu!!
    jo em referia als corruptes, que tampoc són tots els polítics sinó uns quants. Per això tampoc m'agrada la generalització entre dretes ni esquerres ni romanços, hi ha persones honrades que pensen en el poble i altres que fan de tot per continuar manant. Els honrats, funcionaris o no, benvinguts siguen, els que viuen a expenses dels demés, per mi, que vegen qè fan, perquè ja no queda ni un euro en el poble i tinguem un deute del copó. Això era la meua manera de pensar. Res més

    Per cert, no sé si aniré a la concentració. Em pareix molt lleig faltar a la paraula donada, però no sé què volen exactament els que aniran ni si tenen permís, d'ací allà ja vorem com queda tot.

    ResponElimina
  24. Ha Bartual decirle que no asuste a la población.se lo digo en castellano para ver si me entiende.

    Jo pense que tenim que anar molts quant més millor (com diu la cançó de Raimon), ara be, tenim que anar molt pacifics,calmats sense armar ardarull i si hi ha algú que vol armar-lo nosaltres mateix llamar-li l'atenció. També dir que la policia ja estarà avisada ( o com era militar igual tenim també la UME ).

    Sort i endavant.

    ResponElimina
  25. PARA PACO M. HA DIT:
    La verdad es que hasta el momento, nadie ha aclarado si la CONCENTRACION prevista será o no legal, y si la comunicación necesaria y obligatoria está hecha o no.
    No pretendo "asustar" ha nadie como tu dices, pero ya que desde este blog se está promoviendo el tema de la concentración, que incluso han puesto un marcador, lo correcto sería dar una lógica información a la ciudadanía, para saber quién es el convocante, qué es lo que se pedirá concretamente, lugar exacto de la concentración, etc., para que todo el mundo sepa a qué atenerse y si le conviene ir o no.
    Sobre, el tema de que me contestes en castellano, sin comentarios, pero te informo que no me considero un analfebeto ni en castellano ni en valenciano, ni en alguna otra lengua.
    Saludos a todos.

    ResponElimina
  26. Responent a la insistència de Bartual i potser a l'interés d'altra gent en la qüestió, he de dir que desconec si eixa comunicació de la concentració a l'autoritat competent s'ha realitzat o no a hores d'ara. És cert que convindria fer-ho perquè almenys ens estalviaríem problemes d'última hora o incidents innecessaris(el trànsit, etc.). També ho és que el sr. Perales no va tindre la mateixa consideració: la decisió de perpetrar la traïció la va fer saber al grup socialista el dia anterior, a alguns el mateix dia de la vergonya. Vull dir que si ens posem a filar prim...

    D'altra banda, esta és una concentració convocada anònimament, de manera espontània i per participació popular, ha sorgit de comentaris i propostes que han nascut ací i allà. No hi ha un organitzador oficial que en siga el responsable. Les concentracions populars del segle XXI són així: anònimes, espontànies i convocades en primera persona del plural.

    Però, tot i això, és cert que hi hauria d'haver una mínima organització logística de l'acte perquè hi ha almenys una cosa que s'ha de fer: cal preparar un manifest de condemna i s'ha de llegir públicament com a colofó de la concentració. Això ho ha de fer algú i s'ha de fer bé. ¿Qui ho farà? No he vist encara que els jóvens hagen dit res, i els esperàvem sobretot a ells. No he vist encara visos que algun col·lectiu o grup es faça avant i respire. Les associacions i entitats del poble, moltes de les quals tenen entre els seus objectius fundacionals els de contribuir a millorar i dinamitzar la participació ciutadana, la cultura, la justícia social i els valors de la democràcia, ¿on estan?, ¿què tenen a dir? ¿O només s'organitzen per a fer pastetes per al dia de la dona o fer una excursió al Pinaret de Màxim? ¿No és esta una causa justa que mereix el compromís i la participació de tots?

    A voltes, quasi tots els dies, enyore per a este poble de meninfotisme, indiferència i covardia aquell esperit cívic de la transició, quan les dones i els hòmens, valents i dignes, s'organitzaven i es comprometien políticament, socialment i sindicalment per reivindicar i lluitar per la democràcia, pels drets i les llibertats, per la vida digna dels treballadors, per la cultura i per la llengua d'este país dels valencians. Aquells anys en què la política i la vida social es vivien a peu de carrer, amb passió, amb esperança i amb utopies nobles. Aquells anys de mobilitzacions, de compromís, de risc, d'incertesa, d'il·lusions. Aquells anys en què els ciutadans créiem en tot això i ens sentíem lliures i responsables del nostre destí. Aquells anys que ens van fer com érem fa uns quants anys, abans d'esta involució democràtica que vivim a Vallada des de fa massa temps. Aquells anys que féiem front a una dictadura en l'agonia però encara temible i repressora, als grisos i les porres, a tribunals d'ordre públic, a un Estat que espantava perquè havia atemorit de veritat quasi 40 anys. I ara, en esta democràcia que vam alçar uns més que altres, en un Estat de Dret que ens ofereix espais de llibertat i ciutadania, tants anys després, ¿a què li té por este poble? ¿A aquells que no són amos de res -ni de vides ni d'hisendes- i són només administradors dels recursos públics sotmesos a l'imperi de la llei?

    Alguns ja ens hem mullat. Molts encara no han fet res. I este acte és de tots. Cal, si es vol, comunicar l'acte. I cal preparar el manifest i que algú es faça càrrec de llegir-lo, sense por, amb convicció democràtica, amb la fermesa de la raó. La pilota està ara a la teulada de molts que saben i poden fer estes coses, Vallada té molta gent vàlida i preparada per a fer-ho possible. ¿Tindrà este poble el civisme, la valentia i el coratge que este moment històric reclama? ¿Podrà desfer-se de la vella sentència, premonitòria i certa, que el tio Pepe "aigua" va dir de "Vallà? La mà!"?

    ResponElimina
  27. Com es que esta entrada sempre esta la primera?
    Aupa la imparcialitat

    ResponElimina
  28. Mira que estic d'acord amb la manifestació, però opine al igual que l'anterior comentari, no sé perquè sempre apareix la primera aquesta entrada. Amics de Vallada City, en la meua opinió, s'heu equivocat greument possicionat-vos. Salut.

    ResponElimina
  29. Em comuniquen que ja està resolt el tema del manifest i que tindrem un lector de luxe, un valladí amb una trajectòria cultural admirable, dels que, en silenci i sense estridències ni ínfules, fan que fora del poble ens coneguen per coses bones i no per altres coses. La cosa ja va funcionant...

    ResponElimina
  30. Bona vesprada;
    Lletraferit, sí, és cert que aquest moviment, al igual que els moviments socials de reivindicació d'aquesta última dècada, ha sorgit de l'anonimat i de l'acumulació de comentaris i propostes i sobre tot, de la indignació acumulada durant anys, però tu eres qui l'ha proposat i qui ha creat una entrada exclusiva per a tal.
    A partir d'aquesta convocatòria oficial feta per tu, nosaltres t'hem recolzat ficant els nostres mitjans a la teua disposició. Perquè ens agrada, i perquè creguem que és necessària.
    Ara be, pensem que t'equivoques, o al menys, et sobrepasses, quan parles amb tanta determinació alhora INCITAR a que es redacte i llegeixca un manifest. Dius que és necessari més implicació i que algú es mulle. Açò seria més que genial... per què no ho fas tu aleshores?
    3 són les persones que, per ara, han dit PÚBLICAMENT (amb noms i cognoms) que anirán a aquesta manifestació. Una altra persona ens va escriure fa dies per a dir-nos que estava disposada a anar al carrer Colón a fer el papeleo ofical però que no ho pensava fer sola. Aquestes tres persones ja les hem posat en contacte amb aquesta última i tot va avant.
    Ets tu alguna d'aquestes tres persones?
    Si no ho eres, podries escriure'ns per a donar les teues dades (com han fet ja ells/es) i ser un representant/organitzador de la manifestació, no?

    Talco de Ausonia, aquesta entrada té, per a nosaltres, molta importància i hem fet que estiga en primera plana per a que no siga sepultada per altres entrades. No et queixes tant xè... o es que eres de esquerres? :-)

    ResponElimina
  31. Per a orgullós fill de guàrdia civil. Tens tota la raó, no tots els fills de guàrdia civil són masclistes i autoritaris, però al que jo em referia si ho és. Jo he vist lo mal que ha tractat a Maria Jose i a Maria Amparo, simplement pel fet de ser dones. És més, pense que tant ell com Perales no han pogut aguantar el suport popular de Maria José, a la que la majoria del poble de Vallada vol com a alcaldessa i no a ell. I és que el que està a la vista no es pot amagar, i ...que vols que et diga, no hi ha color i això tots ho sabem.

    ResponElimina
  32. Tot és opinable però Valladacity s'ha posicionat sempre en contra de la mentida, el despotisme, la corrupció i la indignitat, i a favor de la democràcia, la veritat i la dignitat del poble i de les persones, per tant no pot romandre indiferent i neutral davant de la traïció, la mentida, la baixesa i indignitat de l'actual alcalde i el seu segon. La societat, i la justícia, exigeixen que les accions dolentes siguen penalitzades i, una acció execrable com la comesa, mereix el rebuig de la gent amb valors democràtics i de justícia. No prendre partit i jugar a l'equidistància significa la impunitat per al dèspota i el premi per a l'indigne.

    ResponElimina
  33. Vamos a ver, que parece que tengais más razon que nadie, aqui en el pueblo os han hecho lo mismo que le hicisteis vosotros a los que estaban antes y no nombro partido ya que no quereis que se nombren y que son personas los que nos han gobernado y nos gobiernan, que lo de los pactos han existido desde que comenzo la democracia monarquica que tenemos os guste o no y que de esos pactos han salido cosas buenas y cosas malas.
    Que os quereis manifestar, pues a manifestarse, que estais indignados, pues normal, que os pensabais ¿que el pacto de gobierno que habiais hecho era para los 4 años y ante notario? en politica por desgracia todo vale, tanto de unas ideologias como de otras lo habeis hecho y no ha pasado nada, mirar el tripartito en Cataluña ¿que paso? la gente en las nuevas elecciones NO los votaron, asi es la politica, en las proximas elecciones no les voteis, huy perdon, no les podeis votar, porque ya votais a quien han arrevatado ahora el ayuntamiento con el pacto ante notario ( ni que se tratara de una escritura de propiedad o quizas mejor dicho de multipropiedad, en que no eres dueño de nada).
    Ya dije al principio del pacto que no hiban a ir bien las cosas pactando unos supuestamente de derechas con unos de izquierdas, y perdonad que vuelba a poner ideologias pero es lo que hay, aqui en Vallada, por mucha familia que sea la mayoria del pueblo, unos con otros,pero al final son las ideas (ideologias) lo que os hacen salir a la calle indignados porque teniais un castillo en el aire y ese aire os lo ha tombado creo más en que reflexión y menos pactos, porque al final, las aguas vuelben a su cauce y el rio sigue su camino, un saludo.

    ResponElimina
  34. a vore si ara que l´equip de govern del ajuntament mes afí amb la delegada del govern a la c.v es posen en contacte i ens envien un furgó policial anti-disturbis.... xe no li doneu tantes voltes a la il.legalitat o legalitat del acte, jo crec que la gent que vaja tindrà el suficient civisme i sabrà comportar-se com cal, com no podria ser d´una altra forma.el mussol del bancalet(dixit)

    ResponElimina
  35. bla,bla bla bla bla i mes bla.

    ResponElimina
  36. Hola senyor Cova Negra, pareix que no sigua del poble, jo diria que es del poble del Rus, ho dic per lo de la Cova Negra. A mi hem diuen Salvador Garrido Castells, soc fill i net de Valladins tan per part de mare com de pare, i la majoría de la gent hem coneix per Txota. Jo sempre he criticat els anònims. Feta aquesta aclaració l'hi diré que estic ja fart de lleguir-hi sempre el mateix, no fa mes que comparar el que passa al poble, mijor dit el que creu vosté que passa al poble, amb política nacional o provincial. No te res a vore una cosa amb l'altra. Jo per exemple soc votant d'esquerra unida desde sempre, i crec que el PSOE necesita una revisió profunda del seu ideari, per a fer-ho coincidir amb els seus actes o viceversa. Jo parle de Mª José no del PSOE. Mª José es una persona que ho ha donat tot pel poble en aquestos nou messos i estava disposta a seguir donat-ho. D'això haberem eixit tots guanyant, però si per eixint guanyant algú pensa que tots van a tindre feina, que tots van ha poder afrontar el futur amb seguretat econòmica, que les seues vides van a cambiar de la nit al matí com si del Mag d'Oz es tractara, doncs no, ja et dic jo que no. Jo estic en el paro, tinc un fill meravellós amb un xicotet problema que poc a poc anem arreglant, no tinc un euro i el panorama laboral no hem du precissament a l'obtimisme. Vullc dir amb açò que jo no vaig a demanar res a l'Anjuntament, perque sempre he pensat en que puc fer jo per el poble, no el que el poble pot fer per mi. Tots units poguem eixir d'aquesta situació, som uns 4.000 habitants com una gran familia, encara que de uns anys cap ací mal avinguda.

    ResponElimina
  37. A,COOVA NEGRA,aqui la traicion no la ha hecho el pueblo,solo unos cuantos q todos conocemos,q los pactos han existido siempre,no te lo discuto,pero vergonzoso como este no conozco ninguno,y otra cosa suena mal la burla q gastas al escribir,no te favorece,,,,,

    ResponElimina
  38. 2ªPART: Mª Jose, Perales i Giner. Diferencies entre aquestos/es Valladins/es.
    Fernando Giner Giner, era mestre meu a l'escola, allí es caracteritzaba per no ensenyar res, impossarse als alumnes amb la por i no amb el respete. Jo he vist a mes d'un tindre-hi vertader pànic. Com a politic, l'han vist desfilant amb Fuerza Nueva, passar de la UCD, a Unió Valenciana i d'esta al PP, diuen alguns que inclós va arribar a oferirse al PSOE, jo aquest estrem hem costa de creure, pero aixo es diu. Be el cas es que com Alcalde a fet el mateix que feia com a mestre, por i mes por. I fugir, perque ell fa les dues coses por i fugir. Fugir perque quant l'hi han vengut mal donades a desaparegut, hara torna apareixer per a fer por. El cas es que es una persona amargada, resabuda i rencorosa com poques, a mes de ser un orador pèsim, sense ningún pòder de seducció, política clar. La oratoria no es lo seu, d'açó puc donar cumplida raó, perque he estat treballant a les Televisions comartcals, poguent compararlo amb molts dels seus que si saben parlar, encara que no molts la veritat, però qualsevol mijor que ell. Be tot açò es el senyor Giner, voleu com Alcalde una persona així, o per el contrari vos agrada mes el senyor Perales.
    Perales, teniente chusquero, famós al poble per colocar a molts valladins quant encara existia la "mili", no es un reproche. Ara també famós per faltar a la seua paraula, per ser un fals i una persona "fidel als seus principis", principis de deshonor i deslealtad a la paraula donada. La veritat es que d'aquest personatge tinc poc que dir, perque no el conec tant, però m'han contat com a tractat als seus companyers de pacte. Perales es un feixista, no perque siga militar, l'erjercit espanyol ja no es el que era afortunadament, pero ell representa el pitjor referent de la milicia nacilnal, l'ejercit de "La Victoria", l'ejercit que durant quarnta anys va diriguir el pais com un dels seus cuartels, estancanlo poc menys que l'edat mitgana. Tot açò es contradiría amb el que he dit de no traslladar la politiga general a la del poble, si no fora per que s'ha comportat com el esteriotip que acabe de descriure.

    Mª Jose, dona de Ruben, denostat per la dreta valladina, tant com a politic, que com a mestre. Com a mestre dista molt dels metodes impossats per Giner com a director de l'escola i com a politic també. El mateix passa amb Mª Jose, que te la dreta que dir d'ella?, si hasta ells mateixa saben que no tenen res a fer jugant al mateix joc, el democràtic. Saben de la seua capacitat de treball, de la seua entrega al be comú, dels seus principis inamovibles de tolerrancia, dialeg, i entendiment de la política com instrument per a aconseguir el benestar moral, principalment moral, perque sense eixe terme s'inpossibilita la consecució del benestar general.

    Jo no dic que Mª Jose i el seu equip vagen a trauremos d'aquesta situació, no la situació es greu, molt greu ací, a la comunitat i a el País en general, podrien anar mijorantla poc a poc, però ells no poden cambiar la crisis econòmica mundial. El que si se es que els que han fet que la crisi siga pitjor del que habera pogut ser, els que només pensen en el seu interés, els que s'han omplit be les butjaques (Frutos, Bocacha, Alandino, Perales, etc...), eixos no tenen res que oferir al poble, ni tan sols el vot captiu, perque no queden diners, ni treball per a comprar mes gent.
    Així que senyor "Cova Negra" (pareix una metafora de la seua cavitat craneal), vinga a aquest poble, peges una volta per ell, parle en tot tipus de gent i prenga mesura del que pasa al poble de Vallada, i després parle i diga el que l'hi done la gana, a mi en realitat m'importa tres pepinos el que puga escriure, però documentes.Damunt alavant el franquisme, voste s'ha retratat.

    ResponElimina
  39. Parece que tienes toda la razon que sabes más que nadie y que segun tu mis comentarios me retratan;le dire dos cosas parece que siendo usted como se retrata de izquierda unida,defienda a capa y espada al PSOE del pueblo que lo unico que ha hecho es quitar de alcalde a alguien que denmocraticamente habia ganado las elecciones y que por 6 votos no obtuvo la mayoria absoluta,esto es real, tan real como el pacto que hizo a quien tanto criticais ahora que ha cambieado de bando y antes tanto homenajeabais porque habia un "cambio" aqui en Vallada.
    Yo vivo aqui en Vallada, no hace falta que me acerque a ver, todos sabemos que ha hecho por el pueblo el que tanto critica usted a lo mejor por rencor, al tenerlo de profesor durate sus estudios en E.G.B.Si que existe odio, rencor etc.
    Lo de Cova Negra, no tiene a lo mejor nada que ver con lo que usted insinua que no soy de aqui, tambien se su rencor a todos aquellos que escribimos sin poner nombres ni apellidos, a lo mejor lo hacemos por el temor a esas represarias, que a lo mejor gente intolerante y de ideas radicales puedan hacer por querer tener más razon que nadie. Aqui escribimos o deberiamos de escribir todos de uno o de otro bando y no ir al radicalismo ideologico y mala leche que algunos tienen por no pensar como otros pensais, tal vez por prudencia y educación no digo las cosas de otra forma,pero perdonar, "pero hay veces que pareceis niños pataleando por que les han quitado algo que era suyo" y creeis que solo vosotros sois los que teneis solo la razon, la educación la sabiduria etc..Los sabios solo dicen: "solo se que no se nada" y con esa humildad aqui por lo visto no entrais,aqui solo dcriticais lo que creeis que es vuestra verdad, pero no veis que en el pueblo, no votaron al PP sino a Fernando Giner,No a Perales, ni a Mª Jose, ahora hay que demostrar en la oposición del pueblo, que se sigue trabajando para el pueblo, lo demas son historias para no dormir.Saludos y menos mala leche

    ResponElimina
  40. Al señor Salvador Garrido: Cuando la gente no piensa como usted, se limita a insultar y cito textualmente sus palabras:"Així que senyor "Cova Negra" (pareix una metafora de la seua cavitat craneal)". ¿Acaso piensa que con sus insultos de mal gusto, por cierto, va a tener más razón que nadie? el que no tiene más en su "calota" (cavidad craneal)y esta si es una palabra técnica de anatomía, es usted, negro lo tiene, pensando como piensa, afirmando palabras como” jo sempre he criticat els anònims" y "a mi en realitat m'importa tres pepinos el que puga escriure, però documentes"."Damunt alavant el franquisme, voste s'ha retratat".

    yo no alabo el franquismo, digo la realidad, la verdad etc. Que afirmáis solo tener cierta gente, que en los tiempos que corren y tan democráticos que sois, sois puro reflejo de un rencor dictatorial(llámese Franquismo o socialismo) al fin de cuentas igual a sido dictadura uno como lo otro, el tiempo de Lenin;Marxs;Franco y Hitler, etc., ya paso, entérese ya de una vez, Yo me limite en mi escrito anterior a decir que si querían historia ahí esta para cultos, ya que piensan que todo lo saben, solo hay que tirar de hemerotecas para descifrar que han hecho unos y otros después de la dictadura claro, o ¿acaso hay que tirar más atrás? porque siempre salimos con la misma, la derecha dictatorial. El que se a retratado es usted que siendo de Izquierda unida alaba a los candidat@s del PSOE.¿Acaso a renunciado usted a sus ideologías por dar el voto a quien creía usted que ganaría las elecciones? QUE POR CIERTO NO GANO, pero con un “pucherazo de pacto” con una supuesta derecha ( a lo mejor eran de centro) se impusieron en la alcaldía, ¿que la gente voto por un cambio? yo vivo aquí en Vallada y le digo a usted que no, que nos impusieron el "cambio". ¿Y sigue don r que r en que pregunte a la gente? ¿Quizás a los que piensan como usted? no venga dando lecciones de talante, ni de moral que aquí nos conocemos todos señor Salvador Garrido, Y menos dictaduras de opinión, por no aceptar sus ideas, ya que no las comparto.
    Y si en realidad mis opiniones le importan un pepino, ¿por que me mete en su indignación? yo no soy ni el señor Perales, Ni el señor Fernando, ni la señora Mª Jose, que a los tres como personas, los conozco, me conocen y me caen muy bien, pero políticamente hablando, han hecho más de lo mismo, así que piense o vaya pensando a quien votara en las próximas, que seguro que su ideología (izquierda unida) aquí en Vallada no gana.

    ResponElimina
  41. Segueix sense entendre res, jo no defense al PSOE, jo defenc a Mª José i el seu equip de govern. Persones que sense tindre la mitad de mitjos que el senyor Giner a tingut en tots aquestos anys, han fet tot el que han pogut o els han deixat fer (Perales). El pacte de govern que es va fer es totalment licit i democràtic, tan com el que ha fet Perales, la diferencia estaría en l'ètica de la acció de Perales.
    Si s'ha alavat al senyor Perales, que conste que jo no ho fet mai, era perque va demostrar valentía al enfrontarse a Giner, o alguns van creure inocentment que era valentía. La nit de les eleccions vaig parlar amb un membre del PSOE, l´hi vaig dir que no se fiaren ni un pel d'aquest personatge. El temps degraciadament hem va donar la raó, però açó no te ningún mèrit era una obvietat "La cabra tira al monte". Voste es dirigueix a mi tractacme de radical, per el simple fet de dir que soc votant de IU, se que el seu entendiment es molt limitat i no pot entendre moltes coses, no pot entendre que jo puga ser simplement d'esquerres i que puc criticar al PSOE i seguir creguent en ell. Vosté es el que dicta les normes, si soc IU no puc parlar del PSOE, i a mes soc un radical. Eixe discurs fa massa olor a naftalina.
    En quant a les represalies, tinga clar que jo tinc mes que pedre que voste donanme a coneixer, d'aixó pot estar completament segur. El que passa es que ha voste l'hi fa vergonya possicionarse com a tots es de dreta que a la cara te diuen que si, que tens rao, i després es claven una cavaina electoral a possar-hi el vot a la dreta.
    Podriem seguir debatint fins que sonaren les trompetes del judici final, però no arribariem a ningún lloc. A mes vosté sap qui soc jo, però jo no se qui es vosté, jugue amb desventatja. Així que si vol quedem en algún lloc i xarrem amigablement, ens coneguem i hem mostra eixe talant, que tantes ganes tinc de coneixer, i hem comta totes les meravilles que ha fet el senyor Giner per aquest poble.
    Com se pot defensar a Giner?, sap en quina situació a deixat al poble?, pucherazo electoral? voste sap algo del vot per correu?, no creu que gobernar mes de dos decades es pergudicial per a la democracia?, voste sap el patrimoni de molts dels que estan hara en l'Anjuntament?, voste sap de les amenaces que han rebut molta gent?, voste sap el que es el vot captiu?. Jo l'hi contestaré, clar que ho sap, ho sap tot perque voste es una persona inteliguent, però voste es un lacayo de la dreta aleccionat per a que continue el caciquisme, ho simplement trau benefici, ho es un potentat del poble, o vol que no cambie res perque enten que així funcionen be les coses, però saber, clar que sap del que parle. O realment creu el que diu, si es així deuría retirar lo de inteligent, pero no ho se perque no se qui es...

    ResponElimina
  42. Per cert senyor cova negra, jo no parle de guanyar o pedre uns o altres, el que jo vullc es que guanye el poble.

    ResponElimina
  43. En algo estem dácord en que guanye el poble,y le pregunto a usted:¿cree que el pueblo esta más bonito o más feo que estava? ¿quien ha hecho que el parage de las hermitas este como esta ahora?,¿quien ha conseguido el dinero en este pueblo, la cantidad de euros, para que la entrada a Vallada,el polideportivo, etc. este como esta ahora?¿quien ha intentado crear algo que funciona en toda Europa, y que de hacerse es un beneficio para el pueblo y sus habitantes? Claro que se que el pueblo esta endeudado, claro que se al igual que usted sabe, que el dinero que se debe se debe por el Valpark, ¿o acaso usted no sabe que los millones que se deben son de ahi? ¿que el ayuntamiento esta endeudado al igual que otros municipios, y con una cantidad de 478.000 euros y lo demas lo deben los propietarios del Valpark? claro que usted tambien lo sabe pero es mejor tirar los balones fuera.
    Yo no critico ni su ideologia (izquierda Unida) ni si simpatiza con el Psoe,ya que quiere hablar de personas, hablemos de personas, todos conocemos aqui en Vallada como es el señor Perales, MªJose,Ramon Vila, Frutos,etc. y tambien a el señor Fernando Giner, que menciona usted con tanto odio; sepa que lo que ha hecho esta persona por el pueblo de Vallada, siendo presidente de La diputación de Valencia, no lo ha hecho nadie, otros que tambien estubieron en diputación, no hicieron nada por nadie y no nombro a quien porque usted tambien lo conoce. ¿que tiene usted que criticar? ¿que no le han metido a usted en diputación? ¿como a otros? sepa que yo no he trabajado nunca para diputación, y estoy en el paro igual que usted y que tambien tengo un hijo, y que nadie nunca me ha enchufado, ni he pedido ningun favor, para deberselo a nadie como usted insinua; me tacha de derechas, bien, digamos que mi ideologia no va por donde usted se piensa, ni soy facha, ni fascista,ni de derechas más bien soy de un centro más tirado a lo social, humanitario, y a los que le gusta decir "al pan, pan y al vino, vino. Soy para que me entienda más bien una mosca cojonera para algunos,ya que no pienso como ellos y la verdad real vaya siempre por delante, no mi verdad por ideas, ni las suyas por lo mismo(no se si me entiende)y para otros soy como el abogado del diablo que "sabe más por viejo que por pellejo". Asi que no me vaya con milongas, si quiere que nos conozcamos en persona estoy a su entera disposición, a lo mejor tenemos más cosas en comun, de lo que usted se piensa,pero sepa que yo siempre estare del lado de la verdad real, no del despotismo ilustrado que algunos intentan inculcar, ni del radicalismo ideologico,no con esto intento tener la razon, ni la verdad,verdadera, pero siempre estare para criticar a quien piense tener la razon y la verdad cuando en realidad no la tienen, cuando hacen más de lo mismo de lo que han hecho otros y tanto han criticado, como decia alguien de este pueblo "Valla la má".

    ResponElimina
  44. AMUNT Cova Negra AMUNT.

    ResponElimina
  45. Mas bonito o mas feo?!!, sense comentaris, aci l'hi ha faltat nivell. Paraje de las ermitas?, les casetes de madera, per exemple, atentats o intents de atentats al midi ambient que la opsició aconseguí parar?, la sucursal de la virgen de Lourdes i el pegapostís del seu altar?, creutes per tot arreu del poble?, el abandono del polideportivo durant anys?, que per cert era un proyecte del PSOE.
    VALPARK? buuuff.. VALPARK es el resultad de la orgía de poder a la que va arribar el senyor Giner, emborratxat dels proyectes faraònics dels seus companys de PP al govern de la comunitat. Jo soc de idees mes simples, per exemple haber aceptat a algunes de les propostes de empreses que volien ubicarse en Vallada. Però com vosté sabrá i no diu, aquestes empreses van ser rebutjades per interesos de Gabars i Sardines, que no volien que el vallaí de a peu tinguera altres opcions on treballar, així el senyor Giner podría colocar gent en Diputació, amb la concecuencia final de obtindre el vot captiu. Continuem, ja l'hi adverteixc que estic un poc cansat de tot açò. Que jo sàpia apart de Giner no hagut altre valladí de president de la Dipu, per favor corregisca'm si m'equivoque. Així que estará en mi en que no es el mateix estar a la Dipu que ser el president. En quant a lo de enxufarme en la Dipu crec que voste ni llig tot el que escric, o l'hi s'ha passat per alt el parragraf en el que dic que jo no pense en el que el poble pot fer per mi, pense en que puc fer jo per ell.
    De "centro social i humanitario", no está mal, es bastant original. Be, l'hi pareix social i humanitari "enxufar" a gent per a comprar-hi el seu vot?, perque açò també es "verdad real", se dona trevall previ promesa de vot, arrabassant-li la llibertat de poder triar als seus representants. Vosté es creu en poseció de la veritat, jo també, pero veritat no hi ha mes que una, per supost hi han molts matisos, i tot es sempre mes complicat que el que pareix, però crec que puc rebatir, qualsevol dels seus arguments, fins hara a segut molt previsible, açò sol passar quant s'intenta defendre l'ho indefendible.
    Jo no odie al senyor Giner, fa temps que no odie a ningú, m'agradaria que només foren errors l'actuació del senyor Giner en aquestos 24 anys. Pero estic convençut de que es tracta de una mala persona, perque en això si que crec, que hi han males persones en el mon, però no les odie, simplement hem donen llàstima.
    En fi senyor Cova Negra,crec que açò no ens du a cap de part que no siga entretindre al personal, perque pareix que ens hem quedat sols ací. La questió es que el dissabte tinguem una manifestació necesaría per dignificar aquest poble, i si som quatre gats, pues quatre gats son mes que tres, per cert no vaig a dur la càmara, vaig a manifestarme, açò no va per vosté.

    ResponElimina
  46. ¿quiere que hablemos de las casitas de madera? ya que las menciona, más impacto ambiental hace ahora que las han quitado que cuando estaban que por cierto cuando estaban no creaban impacto ambiental,más bien hubieran hecho un impacto economico al pueblo y de rebote, un impacto economico a alguna familia que se hubiera hecho cargo de su limpieza y mantenimiento.
    Por otro lado solo aqui ahi más paro, tiene usted razon cuando afirma que por culpa de otros empresarios no se ha hecho más idustria en Vallada,no los nombro como usted, bien los nombra, si no hubiesemos llegado a la famosa crisis que usted tambien nombra, por cierto, el ValPark que tanto se critica,hubiese creado miles de puestos de trabajo, y entonces al señor Giner le tubiesemos de crear un monumento por todo lo que ha hecho por el pueblo y por el bien del pueblo.
    Lo critica porque luego de dar puestos de trabajo en Diputación, ¿se ha aprovechado de esos votantes? por desgracia es asi la politica, nadie da duros a cambio de pesetas, no faltaria más que encima de que supuestamente te da de comer la derecha que usted nombra,y le des tu voto a la izquierda que no ha hecho nada por ti, ni lo va ha hacer.¿que eso son replesarias? tal vez, pero el sentido comun es que si tu me das trabajo yo te vote o ¿NO? ya se hacia en tiempos de los romanos y en el resto de historia,dar de comer a cambio de mi voto. Le pregunto,¿si usted esta en el paro como dice que lo esta, viene uno y le ofrece trabajo, y le dijese que se presenta a diputado, usted no lo votaria? porque si su contestación es NOOOOO,usted se equivoca plenamente, porque como estamos actualmente yo seguro que siiiii le votaba a cambio de que mi familia no pasara hambre como hay muchas familias que lo estan pasando muy mal, por muy de izquierdas o de derechas que fuera, me comia mi orgullo mi ideologia y todo lo demas, un saludo, he ire a la manifestación para ver como se comportan en la manifestación, en contra de quien van a la manifestacuiión, la cantidad de gente que acude a la manifestación a ver y a manifestarse, para poder seguir haciendo de abogado del diablo, cuando se digan cosas que no son la realidad, por cierto yo si ire a filmarla por si las moscas y tampoco va por usted.

    ResponElimina
  47. Mi abuelo con una pistola en la cabeza no renunció a sus ideas, ¿lo voy ha hacer jo por un plato de arroz?. Sus principios están muy claros. Doy por concluida esta disputa, no tiene nada nuevo que ofrecerme, "nada nuevo bajo el sol". No voy a contestarle mas. Saludos i que tenga suerte en la vida sinceramente.

    ResponElimina
  48. A mi tampoco tiene nada nuevo que contarme usted,siempre a la palestra la dictadura franquista y hablando de abuelos, yo tambien los tube y tambien fueron amenazados con una pistola, pero con la realidad que fueron los del otro bando quien le dio el tiro de gracia y luego lo tiraron a una cuneta por no pensar como piensa usted. No vale la pena recordar la memoria historica porque se hicieron atrocidades tanto de un bando como de otro, y a los muertos hay que dejarlos en paz, y le deseo lo mismo que tenga suerte en la vida, que encuentre trabajo pronto, y que no tenga que marchar de este bello pueblo por culpa del trabajo a otro lugar, como muchos vamos a tener que marchar y buscarnos las castañas en otro lugar, un saludo.

    ResponElimina
  49. Evidentment, ens queda molt per a tindre una societat on totes les persones tinguen garantits els seus drets ciutadans.
    Si no, no s'enten que hi haja gent que creu que son els governants els que ens "donen" treball i pa (com si els recursos foren d'ells i no estigueren obligats a res amb nosaltres) i no tinguen clar que els que ens governen han d'estar al nostre servei, que els paguem amb els nostres impostos i que tinguem el poder de votar-los o no.
    La primera constitució espanyola acaba de cumplir 200 anys, però la democràcia no ha tingut continuitat al nostre país, encara no és part del nostre codi genètic i històric.
    Encara hi ha qui preferix tindre amos que governants.
    Però espere que cada vegada més gent del meu poble no renuncie a les seues idees, siguen les que siguen, i que ningú es senta legitimat per exigir vots a canvi treball o de favors personals.
    La dignitat és tan necessària com el pa. Gràcies Salva per recordar-nos-ho.

    ResponElimina
  50. Davant la insistent referència al tema de la Memòria històrica al nostre poble, crec que convindria aclarir que durant el període de pre-guerra i durant la guerra, al nostre poble no hi ha constància de cap assassinat, per part de cap dels dos bàndols. Als anys 40, a l'arxiu de la "Causa General" figuren noms i cognoms de valladins que van morir en presons o enviats a casa, perquè pogueren morir en el seu llit. Per tant, no havent cap mort valladí a les cunetes, em pregunte si Cova Negra no estarà referint-se a algun altre poble. De tota manera, ara mateix no és el tema que proposa l'entrada.
    Si algú té interés en consultar els documents de l'època, deixe l'enllaç de l'arxiu:
    http://pares.mcu.es/ParesBusquedas/servlets/Control_servlet?accion=0

    ResponElimina
  51. si es aixi,el pare Ramon Marti per exemple sél van portar de asi,igual que altres i els van pegar un tir al cap i vaen ser avandonats en una cuneta, clar que no eren Valladins, no importa, el asunt es que es vaen pegar el tir per no pensar com pensaen els altres, que no tornem a pasar per ahi,per ixe odi,per ixe rencor tan cruel. Salut. La Historia es la historia, "y a lo hecho pecho", pues no senyors aixo no es aixina, la dignitat de la persona ante tot, siga del bandol que siga.

    ResponElimina
  52. Sr. Cova Negra, seria ser molt cínic el afermar, que si jo pogués ajudar a un familiar o a un amic donant-li feina, no ho faria. El problema és que el Sr. Giner, ha donat feina de responsabilitat i amb uns sous astronòmics a gent INUTIL TOTAL per desenvolupar eixa feina. Si jo necessite un enginyer, i conec un enginyer, li donaré feina, el que no faré mai és donar-li una feina d'enginyer a un panader i al contrari. Tot açò, a banda dels llocs de treball inventats que s'han produït a les administracions per tal de col·locar a amics, votants i familiars, llocs de treball que em costen un ull de la cara tots els mesos, perque els pague jo amb els impostos que em trauen de la nòmina.

    Per altra banda, el problema de València, es que s'ha furtat i s'ha despilfarrat tot el que s'ha pogut i més,i a Vallada, a més d'açò, ara ens trobem amb un govern incoherent tant per part del "Sr." Perales com per part del Partit Popular. Pense que si la gent del poble té un miqueta de llums, a les pròximes eleccions deurien caure significativament, desapareguent el partit del "Sr." Perales i perdent alguns concejals el PP.

    ResponElimina
  53. Tambe li recorde señor Tomeu:
    Que no estan en los archivos del Ministerio,ni los que se llevaro de noche,los fusilaron y luego hecharon a las cunetas, tanto de un bando como de otros, ni siquiera el lugar exacto de las fosas comunes abiertas a tal menester, de hecho, el señor Garzon mando exsumar cadaveres que presuntamente estaban enterrados en fosas que algunos hijos de esas victimas sabian que los habian enterrado ahi, por parientes,hijos etc. Que los vieron enterrar, y dicho esto, afirmar, que no esta escrita toda la Memoria historica, que usted nombra, ya que se sabria donde estan enterrados los que se asesinaron tanto de un bando como de otro, y el lugar exacto, que por cierto no se sabe, y me limito a los hechos. un saludo.

    ResponElimina
  54. Señor Victor: estoy de acuerdo con usted, en la mayoria de su comentario,pero no en algunas cosas: que hay y ha habido corrupción es cierto, si,pero que todos son corruptos no se lo consiento,la corrupción en este pais empezo si no recuerdo mal, bajo el mandato gobernacional del señor Felipe Gonzalez, solo hay que tirar de hemerotecas para saber que esto es cierto o ¿no?, que siempre hay enchufismo y amigachismo, no se lo discuto porque es cierto, que ha habido corrupción aqui en la comunidad Valenciana, claro que la ha habido, pero no meta en el mismo saco a todos,Le recuerdo que en andalucia, en castilla la Mancha que eran feudos del PSOE tambien estan ahora en candelera, ¿porque sera? quizas por el excesivo tiempo de mandato, tal vez se tubiera que hacer una ley que dijese que ningun partido politico pudiese gobernar ni una comunidad ni un gobierno más de dos legislaturas, tal vez asi otro gallo nos cantara, pero la realidad es otra, y para finalizar tampoco estoy de acuerdo en su comentario y cito textualmente: "Per altra banda, el problema de València, es que s'ha furtat i s'ha despilfarrat tot el que s'ha pogut i més,i a Vallada, a més d'açò, ara ens trobem amb un govern incoherent tant per part del "Sr." Perales com per part del Partit Popular". "Pense que si la gent del poble té un miqueta de llums", a les pròximes eleccions deurien caure significativament, desapareguent el partit del "Sr." Perales i perdent alguns concejals el PP." Ese "pense que si la gent del poble te una miqueta de llums" ¿que acaso con ese comentario piensa usted que la gente del pueblo por no votar a los suyos no tenemos luces
    (cabezas pensantes)? ya no me gusta esa forma de escribir porque con ese comentario ya dice usted o mejor dicho impone que la gente no piensa, por no votar a quien usted vota, no estoy de acuerdo, mire usted, yo voto a quien a mi me da la gana, tengo igual de "LLums" o a lo mejor más que usted, pero cuando una persona ya va inculcando sus ideas y diciendo lo que todos deberiamos de hacer, conmigo choca, ya que las dictaduras no me gustan y menos la de la libertad de expresión, hay que pensar un poquito y no afirmar cosas como desaparecer el partido del señor Perales y menos concejales el PP, ¿acaso no sabe usted que en las generales aqui en Vallada gano el PP con una mayoria aplastante? ¿quizas los votos del señor Perales? ahi lo dejo un saludo.

    ResponElimina
  55. Cova Negra, ja se qui eres !!!. Callat, per favor, callat, no parlem del que has segut, ens donaria vergonya a tot o quasi tot el poble.
    Josep

    ResponElimina
  56. Hola!
    NO sé què està passant en el blog, ara resulta que parlem de la memòria, però això és difícil, perquè com bé diu covanegra ni estan todos los que son ni seran todos los que están en el Registro. Lamentablement!
    Veig que alguns preferiu parlar del passat en lloc del present. Per què? Anem a vore si ho entenc fent preguntes

    PASSAT:
    -qui va començar la guerra perquè no acceptava el resultat de les eleccions?
    -qui va matar durant la guerra? tots!!!
    -qui va continuar "fent la vida impossible" als que no pensaven igual després, molt després d'acabat el conflicte?
    -qui va callar?

    PRESENT:
    -qui continua tornant a traure el tema?
    -qui es nega a obrir les fosses i fer un registre per a que cadaú enterre i plore els seus morts en pau?
    -a qui li interessa continuar mirant arrere i no avant com fan en altres paísos europeus?

    FUTUR:
    -Quina alegria, que dilluns que ve el govern serà del mateix partit en tot el país. Per fi unitat!!!! i com són tan bons i volen la felicitat dels espanyols per fi es decidiran a aclarir-ho tot, els diners i els fets!! faran l'inventari dels deutes, dels morts dels dos bàndols, digitalitzaran el registre i acabarem de perdre el temps parlant del passat per millorar España, per construir un futur ple de treball, de riquesa, de llibertat i de meravelles!!!


    ... i en aquell moment, va sonar el despertador i vaig tornar a la realitat del poble. Què faig demà? vaig a la concentració que no sé qui ha convocat ni quin manifest llegirà? em quede a casa amb remordiments per continuar indiferent als conflictes del meu poble? Quin dilema!
    Tot preguntes sense respostes!
    Ala, ahí ho tingueu, valladacity, no vols caldo?
    Pos, això, feu una secció i que continuen retrent-se coses uns als altres en lloc de fer coses positives.
    Sort que està este blog, perquè en el carrer a vore qui parla, i això que intentem fer-ho de manera correcta, saludant al personal i demansnt disculpes si en algun moment he molestat a alguna persona, no era la meua intenció, simplement mostrar el meu cabreig en general. Com diu ixe de canal 9, bona nit senyores i senyors,demà més!!

    ResponElimina
  57. Señor Cova Negra,

    Yo era de las que pensaban como usted, pero hoy, tras haber recibido como pago a mi fidelidad al PP de Vallada dos malas caras y tres frases que me callo, he cambiado de opinión.

    Creo que mucha gente de este pueblo hemos hecho muy mal dejándonos comprar por un trabajo prometido o por otras cosas que me callo. La gente no debería venderse por nada, porque eso crea poderes que no son democráticos ni justos. El trabajo que repartía, y por tanto el dinero, el señor Giner era dinero de todos, de todos, y a todos debía llegar en las mismas condiciones.

    Usted sabe tan bien como yo que Giner no daba a quien no le devolvía. Pero lo que daba no era suyo, y en cambio quería que fuera suyo lo que daba y lo que le devolvían.

    Eso es muy malo.

    Con todos mis respetos, prefiero a una mujer como la que durante estos meses me ha demostrado que quería trabajar para el pueblo y que no tenía otro interés extraño.

    ¿Se cree usted que los que han entrado ahora no lo tienen? ¿De verdad se cree que los actuales concejales, a quienes todos conocemos, entran con ansia de servir a su pueblo y nada más?

    YO NO ME LO CREO. Y LA MAYORÍA TAMPOCO. Otra cosa es que callemos porque tenemos MIEDO, MIEDO y MIEDO.

    Con todos mis respetos a los que mañana van a a manifestación, les digo que yo iría, que seré de las muchas que pasarán con la excusa de ver quién hay, pero que querría quedarse y gritar lo impresentable que ha sido el Sr Perales engañando a todos, también a los del PP.

    ResponElimina
  58. Per a tots els que demà pensen assistir a la concentració de protesta: l'Ajuntament de Vallada ja ha col·locat senyals de prohibició d'estacionament en la Plaça Major amb cartells que indiquen el motiu de la prohibició i que fan referència a l'acte de concentració de demà. Això significa, per tant, que l'ajuntament és sabedor de l'acte i que l'autoritza, alhora que pren les mesures d'organització i seguretat necessàries. D'eixa manera, la concentració és absolutament legal i reconeguda per l'autoritat municipal, de manera que les persones interessades a assistir a l'acte poden acudir completament tranquil·les que la concentració no serà prohibida ni reprimida. D'altra banda, és evident que el govern municipal no podia fer una altra cosa i que, tal com estan les coses, era la millor opció al seu abast. El poble té el dret de manifestar-se lliurement en la via pública i més encara en una situació com l'actual d'indignació i cabreig generals. Ànim a tots i ens veiem demà!

    ResponElimina
  59. al señor josep: ja me dira qui soc, perque crec que no en te ni p..... idea de qui soc, ademes segur, no se ni qui es voste,aixi que mire a vore qui te que callar, que segur que es voste.

    ResponElimina
  60. Dona Valladina, l'últim paràgraf que vosté ha escrit, és de les coses més tristes que s'han escrit en aquest bloc.
    Espere que poca gent faça com vosté i lamente profundament que pense d'aquesta forma.
    Aixina i tot, l'anime a canviar de paréixer, a asomar-se i quedar-se. Serà ben rebuda i, si pensa com diu que pensa, es sentirà com a casa.
    El diumenge veurà que tot segueix igual i que el seu cadàver no ha amanegut en cap cuneta del poble.

    ResponElimina
  61. Al señor josep: com el meu anterior comentari no sa posat, espere que este li arrive, diu textualment: "Cova Negra, ja se qui eres !!!. Callat, per favor, callat, no parlem del que has segut, ens donaria vergonya a tot o quasi tot el poble." per alussions li conteste encara que el meu valencia no es molt bo en escritura, voste sap qui soc? digam qui soc que a lo millor voste s'equivoca de ple, que tinc que callar, ni en amsomits de voste, i que jo donaria vergonya a tot el poble? pero voste qui sa pensat qui es? el inquisidor de la edad mitja.? voste no te vergonya ni la coneix,i ya m'agradaria saber qui es voste i dirme a la cara si te el que te que tindre de que me tinc de amagar jo del poble, eixa forma de amenazar que te voste es la que demostra la meua teoria de alguns que cride radicals, bon dia i a manifestarse que tan sols falta meins de un hora.

    ResponElimina
  62. A totes les dones valladines i als homes que han participat a la concentració: quin plaer fer efectiu el dret democràtic de reunió i de manifestaciò! Sou persones valentes, me n'he recordat dels versos d'Estellés: Tant si vostè ho permet o com si no, aquest és el meu lloc, aquest és el meu lloc i el lloc dels meus.

    ResponElimina
  63. Més de 100 persones vist el panorama actual i la por existent, és tot un èxit. I això que no hi donàven entrepans, paella ni truita gegant! I que damunt hi havia un desentit fent-li fotos a tots... (gran anècdota la del indignat de les fotografies... d'això ja parlaré, ja...).

    Jo també m'he alegrat molt Marina de veure la resposta de la gent, de veure joventut entre la gent i sobre tot, al escoltar llegir el manifest a Ricard.
    Ha sigut molt emotiu... la veritat.
    És el que pense, "tant si vosté m'ho permet, com si no" :-)

    ResponElimina
  64. 100 persones a Vallada, un poble on es coneixen tots, és molt més que un èxit. I és una mostra de que la gent comença a perdre la por.

    I que ningú s'oblide: esta manifestació no era contra el PP, sino contra les mentides, poca vergonya i poc d'honor del Sr Perales que ha enganyat a tot el poble, i també al PP (ademés d'haver-lo insultat durant anys)

    ResponElimina
  65. Menudo éxito. No han acudido ni los propios socialistas, presuntamente perjudicados por la ruptura del pacto.

    ResponElimina
  66. En anteriores entradas de Cova Negra se hace referencia a que la ideología de los votantes de la candidatura del Sr. Perales, es de derechas y es lógico que pacten con el PP. Con el intento de justificar esa gran mayoría de derechas hace una afirmación que no es correcta, cuando dice que en las generales aquí en vallada ganó el PP con una mayoría aplastante, y añade ¿quizás los votos del Sr. Perales?, queriendo decir que la mayoría aplastante la obtuvo el PP porque los votantes de Perales al no estar representados en ninguna lista de la generales, y siendo de derechas votaron al PP.
    Hay que tener mucho cuidado al hablar, y más cuando los datos se pueden comprobar y me remito a los resultados de las elecciones locales de mayo de 2011:

    PP………….1.166; PSOE………….781; AIPV………………..404.

    En las elecciones generales de 2011 que no está AIPV :

    PP…………1.140; PSOE………….682; Otros partidos de izquierdas…… 315

    ¿Dónde han ido a parar los 404 votos del Sr. Perales? Pocos al PP.

    Si los votantes de Perales hubiesen querido que continuara gobernando el PP en Vallada, su voto habría sido para el PP y no para Perales.

    También dice que el Ayuntamiento solo debe 478.000 € y que el resto lo deben los propietarios de Valpark. También incurre en error, pues la deuda de funcionamiento del Ayuntamiento era de 4.355.068 €, y el resto lo debe el Ayuntamiento, que es quien contrató las obras, a la empresa constructora de Valpark. De todo ello se dio cumplida información y con todo detalle en el BIM publicado en Vallada City el 7 de febrero de 2012.

    ResponElimina
  67. Amb el periódin, pareixia S.Fermín24 de març del 2012, a les 22:28

    Sincerament..heu fet el rídicul

    ResponElimina
  68. Tinc que dir que la manifestacio a segut correcta vos felicite, pero como abogado del diablo deciros que como exito de manifestación deja mucho que desear tan solo habeis sido un 0,34% de la población (de los 3400 votantes,100 personas manifestandose)bueno 100 personas no esta mal, como minimo teniais que haber sido los 900 y pico del PSOE(votantes)y los 400 menos 2 del AIPV en tonces si hubiese sido un exito, junto con algun indignado del PP.
    Seguir por el buen camino que habeis iniciado, con el que la gente "te por,etc..." .
    Aqui la gente,lo que voto no era lo que quereis algunos, y no me voy a repetir, asi que hacer buena oposición señores del grupo PSOE y simpatizantes, que a lo mejor en las proximas conseguis más votos y gobernais la alcaldia de Vallada, sin pactos con nadie como en un principio hibais a hacer.

    ResponElimina
  69. Juan Ferrandiz De La Grda Euteleria25 de març del 2012, a les 13:25

    En Vallada no votan 35000, has contado hasta los bebés Cova Negra.

    ResponElimina
  70. A tots aquells que diuen que la concentracio ha sigut un fracas vos dic que ha estat de P... mare per un poble que ha estat 24 anys enfonsat en una especie de "dictadura" (encara que no siga aixo exactament, com si fora, perque fernandín & company no han fet altra cosa que fer por i amenaçar ter tal de obtindre el poder al preu que siga)

    ResponElimina
  71. Ah, una altra cosa: l'única persona que ha fet el ridícul d'una forma espectacular ha sigut Paquillo, es o no?¿ Si quasi li se trenca el coll de tant d'estirarlo! Mare, i quin personatge...

    ResponElimina
  72. no sabia yo que hubieran tantos habitantes,35000? se ve que seguro es una errata de teclado, perdon por decir 3400 votantes, quise decir habitantes,hay por hay que incluso dice que somos 4000,si descontamos los niños, pues eso, aun me lo pintas más bonito de cerca los 2800 votantes, no llega a el 2,8% de votantes los que fueron a la manifestación tan exitosa.¿por que sera? seguro que por miedo NO, un saludo

    ResponElimina
  73. Cova Negra, què tal si dedicares tot el teu potencial a coses més importants?
    Es veu que crear conflicte és lo teu... primer a la Falla Blasco Ibáñez i ara ací...
    Fem poble, val?
    Salutacions.

    ResponElimina
  74. Buenas..

    Dir-li al jove de vallada, que al xic que dius que no val la pena ni fer-li propaganda, estarà anant al fisio per que tindrà el coll fet una merda...

    Hi ha veus i quin personatge, ja li fan endevinalles i tot al blog.

    fins l'altra entrada .

    ResponElimina
  75. Era por miedo Cova Negra, por miedo. Y si, era un error de tecleo, no ortográfico. De esos hay otros que los cometen con frecuencia, ¿verdad?

    ResponElimina
  76. Bueno por lo visto, todos vais en contra mia, bien como a mi me gusta que las cosas esten claras, por alusiones a ciertas personas que escriben aqui diciendo que tiene más razon que nadie vamos por partes: primero al señor de los datos electorales"aclarando" aclarat y dis es dats oficials aÇi tes deixe per a que te aclarisquesResumen del escrutinio de Vallada Escrutado: 100 %
    Votos contabilizados: 2403 92.25 %
    Abstenciones: 202 7.75 %
    Votos nulos: 63 2.62 %
    Votos en blanco: 27 1.12 %
    Votos por partidos en Vallada Partido Votos
    PARTIDO POPULAR 1254 52.18 %
    PSOE 794 33.04 %
    C. COMPROMÍS 106 4.41 %
    EUPV 71 2.95 %
    CVa 27 1.12 %
    UPyD 23 0.96 %
    VERDS 18 0.75 %
    ERPV 5 0.21 %
    ESPAÑA 2000 3 0.12 %
    PCPE 2 0.08 %
    FA 2 0.08 %
    DN 2 0.08 %
    UxV 1 0.04 %
    CenB 1 0.04 %
    PACMA 1 0.04 %
    LA REPÚBLICA 1 0.04 %
    FE de las JONS 1 0.04 %
    C.D.L. 1 0.04
    eixos son es de la comunitat, i son veridics no es que voste apunta. Si vol tambe li puc amollar els de les eleccions locals.
    Al señor Capitan Pescanova: voste en coniex amb eixa afirmacio de la que fa voste?
    i cite textualment: "Cova Negra, què tal si dedicares tot el teu potencial a coses més importants?
    Es veu que crear conflicte és lo teu... primer a la Falla Blasco Ibáñez i ara ací...
    perque firme amb Cova negra, no vol dir que siga el señor Carlos Vallin(el artiste faller que fea la falla Blasco Ibañez, el conec i se la veritat de la Falla Blasco Ibañez i que aquesta persona no ha tengut ningun problema amb la falla com voste afirma,per cert eixes paraules voste no tindra, lo que hia que tindre de dirliles a ell en persona perque a lo millor li diu a voste el perque se em va anar i segur que no es per lo que voste afirma "Es veu que crear conflicte és lo teu..." un saludo cordial a tots axo es lo que mes m´agrada que cuant uno no pensa com vosaltres el ataqueu aixina, creem poble, si pero de un altra manera, que ja a sortit els motius del perque a pactat el señor Perales amb el PP i encara no el poseu vixca la imparcialitat de aquesta pagina.

    ResponElimina
  77. aqui tambien dejo las municipales que son las que el señor Aclarando ha
    puesto: VALLADA - Resultados Elecciones Municipales 2011 del 22 de mayo de 2011

    Escrutado 100%
    Concejales a elegir en 2011: 11
    Concejales elegidos en 2007: 11
    2011
    Total votantes 2.469 90,77%
    Abstención 251 9,23%
    Votos nulos 52 2,11%
    Votos en blanco 21 0,87%
    Distribución de concejales
    Concejales a elegir: 11
    Candidaturas Votos Concejales
    P.P. 1.166 48,24% 5
    P.S.O.E. 781 32,31% 4
    AIPV 404 16,71% 2
    CVa 45 1,86%

    Estas tambien son reales, como las anteriores, asi que sume PSOE y AIPV , suma de votos en total 1185. PP y AIPV suman 1570.Más de la mitad de votantes, ¿miedo?¿porque? o ¿a que?

    ResponElimina
  78. Miedo por supuesto Cova Negra.

    Y ese ejemplo que pones es como si mañana pactan el PP y IU en Andalucía. Claro que son mayoría, pero nadie entendería que pactaran cuando IU ha hecho campaña contra el PP, como hizo Perales, y se postulaba como ALTERNATIVA, y como CAMBIO. Además de otras perlas que decía de su ex partido y de su ex jefe Giner. O sea que si Perales se postulaba como ALTERNATIVA y como CAMBIO y dijo PÚBLICAMENTE EN REITERADAS OCASIONES que pactaría con el PSOE, lo que ha hecho ahora ha sido ENGAÑAR a sus votantes y a todo el PUEBLO.

    Por otra parte considero que ya que ha faltado a su palabra y a sus promesas lo que debería de hacer es dimitir y dejar gobernar al PP que es quien ganó las elecciones. No entiendo porque el PP le permite gobernar con todo lo que dijo sobre ellos, no entiendo nada, no quiero pensar qué intereses puede haber.

    Lo normal sería que el PP lo desaloje con una moción de censura junto con el PSOE y que gobierne el PP en minoría con pactos, porque el PP ganó las elecciones. Eso sería lo lógico.

    El alcalde que tenemos ahora es el peor candidato, el menos votado, y ahora ha demostrado que además es mentiroso y que ni siquiera sabe escribir.

    VETE YA.

    MOCIÓN PP PSOE YA Y A GOBERNAR EL PP con pactos.
    Deshaceros políticamente de ese personaje ya hombre.

    ResponElimina
  79. A Cova sumideros:
    Estoy totalmente de acuerdo con usted,pero pregunto ¿porque no se hizo como usted cita textualmente: "y que gobierne el PP en minoría con pactos, porque el PP ganó las elecciones. Eso sería lo lógico". y se hizo de otra manera, cuando afirmaba el PSOE que no hiba a pactar con nadie? por lo demas de acuerdo total con usted, un saludo.

    ResponElimina
  80. Pues no se hizo, amigo o amiga Cova Negra, por lo mismo que no se hará en Asturias (en donde ha ganado el PSOE)o en Andalucía (en donde lo ha hecho el PP). Si el PSOE pactó con AIPV imagino que sería porque AIPV hacía campaña en favor del cambio, y decía que su intención era constituir un nuevo gobierno sin el PP, o sea con el PSOE.

    Ahora creo, por supuesto, que debería gobernar el PP. No tiene sentido que le haya dado la alcaldía a quien abogaba por un cambio, a quien ha demostrado ser un mentiroso (y otras cosas), y además a quien les insultó reiteradamente viniendo como venía de sus propias filas.

    Si yo fuese del PP pediría explicaciones a mi partido. ¿Por qué deja gobernar a Perales? Ellos podrían hacerlo en minoría, e PSOE no podía. Aquí, Cova Negra, ocurre algo raro.

    Desde luego a mi no me gusta nada.

    Un saludo.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.