dilluns, 5 de març del 2012

EL PARTIT ALTERNATIVA D´INDEPENDENTS PER VALLADA INFORMA

   El dia de la presa de possessió com a Alcalde de Vallada, ja vaig manifestar que era fidel als meus principis des del dia que vaig nàixer i que estava disposat a fer tot el que estiguera al meu abast pel bé de Vallada.
  
   Vam formar un pacte el Partit Socialista i el Partit Independent, amb l´únic fi de treballar en conjunt per Vallada.

   Després de vora nou mesos que portem com a Equip de Govern, ens trobem amb una certa inseguretat per a continuar el pacte, a causa de certs vaivens del Partit Socialista, ja que uns dies es presenten sol.licitant la baixa, després retiren la petició, tot això unit a una discrepància de criteris que tenim ambdós partits a l´hora de governar i que entenem que d´esta manera es perjudica a Vallada.

   Per tot l´exposat i pel bé de Vallada, hem decidit trencar el pacte amb el Partit Socialista i passar a formar un nou Equip de Govern amb el Partit Popular, amb l´únic fi d´intentar tirar endavant la nostra població de la greu situació en què ens trobem i poder mantindre la governalitat del nostre Ajuntament, per a poder continuar afrontant els problemes del mateix.

   Ens veiem obligats a pendre esta decisió, després de valorar els avantatges i inconvenients que açò suposa, sense menysprear a ningú, però la governalitat de l´Ajuntament està per damunt de tot, ja que no podem estar pendents de certes decisions i actuacions que perjudiquen la unió de l´Equip de Govern.

   En el seu dia vam pactar amb el Partit Socialista a pesar de la immillorable oferta oferida pel Partit Popular, però després d´un cert temps de govern amb el Partit Socialista, entenem que el poble s´està perjudicant i pels motius exposats hem decidit trencar el pacte i integrar-nos i formar Equip de Govern amb el Partit Popular que és el que governa actualment a Espanya i en la nostra Comunitat Valenciana, podent arribar a aconseguir unes metes que amb el Partit Socialista no aconseguim.

   Esta decisió política no afecta en res a l´Alcaldia, ja que continuarà com està, però amb distintes persones en l´Equip de Govern.

   Demanem disculpes a certes persones per esta decisió que no ha sigut gens fàcil per a nosaltres, després d´haver sigut meditada i consensuada, però entenem que pot ser la més encertada en benefici de Vallada.

   EL PARTIT INDEPENDENT

66 comentaris:

  1. Si ya te lo decia yooooooooooooooo.

    ResponElimina
  2. Ara ja tinguem clar on estem. Espere que el poble valore tota la tasca i la paciència que María José Tortosa ha desplegat en uns mesos pel poble i amb el poble.
    Ànim María José, María Amparo, Jesús i Servilio, ara podreu dir i fer el que penseu, sense la camisa de força de Perales i les seues veritats a mitges. Fins el darrer dia del pacte heu demostrat una cosa de la que ells saben ben poc: lealtat al poble i que sou persones de paraula.

    Volverán las oscuras golondrinas (o eran cuervos?)

    ResponElimina
  3. A S P E C T A C U L A R ! ! ! !

    ResponElimina
  4. Ai Fernandin que mal que vas fer d'abandonar el poble que tan te volia! Estava clar que asó no duraria masa i ara tornaries a ser Alcalde.

    ResponElimina
  5. Ací lo únic que està clar és que hi ha un individuo al que no tornarà a votar ni sa mare i que ningú podrà mirar pel carrer.

    De tota manera l'equip que ve és fantàstic. Atentos a l'alineació de gala:

    ALCALDE: Perales
    1 Teniente de Alcalde: Ramón Vila
    2 Teniente de Alcalde: Frutos Biosca

    Mare De Déu troba'ns confessats. Menut trio. Com a mínim la Sra MªJosé havia demostrat ganes de treballar, era innteligent i no el mirava per damunt del muscle. Ara tindrem tres anys més de fieres en l'alcaldia.

    ResponElimina
  6. menut fàstig de poble mal abans,després,ara i en el futur....
    Molt bé Perales integra´t amb els que ens governen a Espanya i València que ells estan fen-t´ho igual de bé o millor que tú(ironia per a qui no se n´adone). Tantes ganes que els tenies i mira que promte t´has abraçat altra vegada a ells... si es que d´un militar no es podia esperar res bo, simplement... VERGONYÓS!!

    ResponElimina
  7. aço ho sabia jo des de que es van fer les eleccions. No es q Perales siga Sant de la meua devoció, pero era imposible juntar extrema dreta en esquerra.
    Que siga el q tinga que ser, pero que siga bo per al poble, q al final, es el que mes importància deu tindre per a tots.
    Espere q aço ara no siga una lluita "estúpida" entre lectors del bloc amb diferència de opinió, que som tots de Vallà i qui si i tamé som cosins com aquell que diu!!

    ResponElimina
  8. Aixo si a continuar manant el que menys vots te.

    MANDA GÚEVOS que diria Trillo.

    ResponElimina
  9. benviguts el canvit ja esta açi

    ResponElimina
  10. benvinguts el canvit ja esta açi

    ResponElimina
  11. Vicent Perales, acabes de signar la teua mort política, a banda de demostrar la clase de "persona" que eres. Disfruta el que et queda com Alcalde, que no ho seràs més.

    ResponElimina
  12. Molt de aním per a tots els que han fet lo imposible per el poble .
    Aço es molt injut !!

    ResponElimina
  13. Lástima que Perales pacte con el partido que ha dejado al pueblo ( y a la Comunidad) en la ruina.

    ResponElimina
  14. S'acaba el món xiquetes i xiquets!

    ResponElimina
  15. On està la dignitat??? Aquesta és la primera pregunta que m'he fet quan m'he assabentat de la fastigosa notícia. La segona pregunta que em faig és: Sr Perales, vosté pensa que eixa és la voluntat del poble?? O és que la vena feixista no el deixava dormir per les nits, sabent que estava treballant en gent que lluita pel bé de poble?? Vergonya cavallers vergonya. Ara, tot arribarà, tard, però arribarà...

    ResponElimina
  16. Me siento engañada y decepcionada. Sr. Perales, donde esta su dignidad y su amor propio? Cree que merece la pena esta traición por alcanzar el poder? Personalmente, ha perdido toda la credibilidad, nunca esperaba que fuera capaz de engañar así al pueblo que tanto dice que quiere.

    ResponElimina
  17. Si les víctimes de Perales, el PSOE, (han de repetir fins la sacietat que ho son, perquè ho son) son una miqueta inteligents s'aprofitaran d'açò.

    Anem a vore, la gent no és tonta, i ací han passat varies coses que cal pensar:

    -A Perales el van votar pocs, molt pocs. I en les pròximes no el votarà ningú perquè cada dia el pot vore menys gent. I ara a més ha demostrat ser incapaç de cumplir la seua paraula. No en té, de paraula (bueno si, en tenia moltes per insultar als del PP cada dia durant anys)

    - A Mª José, pel contrari, la gent l'hem vista treballar, ha demostrat voluntat i capacitat de treball. I diàleg. I qui no vulga vorer que no mire. Ella hauria de mirar de fer millor equip encara però l'esquerra a Vallada ha trobat una molt bona lider per a futures eleccions i ha tingut la oportunitat de demostrar-ho.

    - A Vallada els votants que van votar PP no ho van fer pensant que l'alcalde seria Perales, desde luego, però tampoc que el representant del seu partit seria el Sr Vila Onrubia o el Sr. Frutos. Ells saben que no els hagueren votat molts dels que van votar a Fernando. Perquè només cal sentir què pensa la majoria de gent de Ramón Vila o de Frutos.

    O siga que en les pròximes eleccions es vorà un duel interessant entre una esquerra amb una bona líder (Mª José) i un PP... amb qui? Fernando? Ha abandonat el barco a les primeres, i això no ho fa un bon capità. A més, ha perdut poder, quasi tot, a València i al partit. És del vell equip i Fabra no està al seu costat.

    A qui presentaran? A Ramon Vila? A Frutos?? Que escolten el que diu la gent pel carrer.

    Ojalà el PP faça una renovació de les seues pròpies llistes i incorporen a gent vàlida o posen a la més vàlida que tenen en llocs d'eixida (segurament s'hauran arrepentit, i molt, d'haver baixat a Emilio en les llistes de les anteriors eleccions. La gent el veu com a persona vàlida, i jo crec que ho és. Podria ser un bon lider)

    A mi em sembla que el govern que anem a vore estos anys és de falla (el que teniem també ho era en part, però almenys coincidien en que al poble calia renovació), una falla composada per vells dinosaurios que el poble no vol, un alcalde i un Tinent als que no va votar gent per al seu càrrec (a Perales pocs i a l'altre, a Ramón Vila o Frutos ningú s'ho esperava).

    -La oposició d'esquerra ho te de lujo per començar a fer-se sentir i esperar el seu moment per oferir una bona alternativa, que ara la té, i arrapar vots d'AIPV i del PP. Han demostrat ser vàlids i tenen una persona extraordinària al capdavant. La vella guàrdia no s'ha fet vorer massa i això els convé. S'ha vist treballar a Mª José, a la gent com Jesús que ha aportat experiència, Mª Amparo treball i voluntat... Potser els ha sobrat algú que ha anat una mica perdut i que no ha estat a l'altura, però han demostrat ser alternativa real i tindre lideratge i capacitat.

    - EL pp té una oportunitat inmillorable per renovar-se, per a fer-ho de veritat (com ho ha fet a la Comunitat), pel seu bé i el del poble. Però ho té malament si, com es diu, els que ara entraran a formar part del gover son els que la majoria imaginem: Ramón Vila o Frutos, i continuen.

    -A AIPV crec que només li espera (i es mereix) la desaparició política. Pitjor impossible. Sembla que l'alcalde odie al poble al qui governa.

    ResponElimina
  18. Si el PSOE hubiera pedido opinión a sus votantes el pacto tenia que haber sido totalmente diferente, tal como se comentó el dia de las elecciones: 3 años el PSOE y 1 año el Sr. Perales. Si hubiera sido así, las cosas habrían salido mucho antes y no nos habríamos sentido todos votantes de izquierdas tan subestimados.
    Me siento engañada desde el primer dia y muy decepcionada por un hombre que creía que tenía algo de dignidad.

    ResponElimina
  19. A Jaume Aixutto dir-li que està mossegant la ma que li ha donat i li donarà el seu futur. Que no et segue la frustració i no t'equivoques. El temps lleva i posa raons.
    Ixos comportaments son lo que et desqualifica.

    ResponElimina
  20. La gent que fa ixes passades sol gastar-se els beneficis de la traició en medicines

    ResponElimina
  21. Jaume Aixutto és una dona o home lliure que no menja de la mà de ningú com les palomes de ciutat, i menys de la mà de cap polític. Faltaria més...

    Que prompte comencem amb les amenaçes vetlades... Ni un dia, xe... Que ràpids que sou.

    Menos mal que se vos ha acabat la cantimplora que permitia l'amenaça, la coacció, el chantaje... i ara haureu de guanyar-se a la gent com consevol polític de poble.

    Mal que vos sàpia, la gent ha de parlar del que pensa dels polítics, és molt sà, mentres no es claven en coses personals, però això no ho voràs al meu comentari.

    Que mal i remal dixes al teu partit amenaçant, que mal...

    ResponElimina
  22. Direu lo que voldreu, pero en realitat, si mires el número de vots del poble, la llista més votada era ixa.
    Segurament el pacte hauria de ser diferent pero al final de la correguda, el pp haurà d'apetxugar els deutes i les responsabilitats.
    Una cosa bona del PSOE: la reunió informativa!!!
    No es desanimeu i feu una oposició de veritat, informeu a la gent de tot lo que s'entereu, denuncieu injusticies i aneu escampant la veritat pel poble!
    La veritat només te un camí i ixirà, algun dia!
    Ala, Perales, agarra la vara i a la provessó, el Cristo ja et coneix, i els valladins també, no cregues que som bobos.

    ResponElimina
  23. El que no es pot negar és que, per molt que ens fota, el PP li van mancar 6 vots per a la majoria absoluta, i ara junt a AIPV tenen vora els dos terços dels vots.

    ResponElimina
  24. xe, quina alegria!!!
    per fi tinguem temes en el valladacity, que últimament li faltava sal, no?
    gràcies, perales, les tertúlies del dissabte tornaran a ser com déu mana, no faltaran temes de conversa

    ResponElimina
  25. Un pacte és per a complir-lo. Quan una persona o un partit assumix una decissió deu de sometres a les limitacions que comporta. Si no pot continuar, el que cal és dimitir, i l´altre firmant que continue. El trellat és per a fer ús d´ell, i allò que no està bé no està bé, ens van ensenyar sempre els nostres avantpassats.

    ResponElimina
  26. Pense que ara ens anirà molt millor, per que Fernando desde València encara pot fer molt pel poble. Una llàstima que no puga tornar a ser ell l'alcalde, però com a diputat pot fer molt encara i no ens defraudarà.

    ResponElimina
  27. Assumeixes Maria V., no se si conscientment o inconscient (però es pot deduir fàcilment de les teues paraules), que tot i que Fernando Giner té encara poder a València serà ara, que mana el seu partit amb coalició en Perales, quan comence a menejar els fils que porten a Vallada pel bon camí? És a dir que quan manava el Partit Socialista amb coalició en Perales s'ha quedat impassible sense fer res pel poble que tant estima?

    OLÉ per a ell, doncs.

    Ah, i benvinguts a la República Bananera de Vallada. #RepublicaBananeradeVallada #PrimaveraValladinaJA #VicentPerales"yomellamoralph"

    ResponElimina
  28. I ara la meua pregunta és: Què passarà amb les festes?? MªJosé & MªAmparo havien posat totes les seues ganes i tots els seus esforços en conseguir unes bones festes per a tots/es els valladins i valladines. Què passarà amb aquest esforç? Per a què hem estat treballant? Poca vergonya és lo que ni ha!

    ResponElimina
  29. ke be despues de 4 cuatre anys de super gobern de zetaparo en el govern central nomes mos faltava al poble com be diu perales no mos averen donat ni aigua,i si tan democrates sou i sempre feu la apologia ala democracia i la llibertat,socialistes,,, la gent de valla la gran majoria es de dretes com am demostrat en les urnes i seran ki manaran

    ResponElimina
  30. k be lenin jjjjj! mol ben parlat

    ResponElimina
  31. k socialistes sou dixeu lo k vos combe

    ResponElimina
  32. f,franco? que hironia, no? baixet,militar,groset...

    per cert, ja aneu arreglaets en esta peça.

    ResponElimina
  33. JA LA CONEGUEM( LA PEÇA), VOSALTRES PER LO VIST NO ¡¡

    ResponElimina
  34. no hi ha que oblidar que Perales sempre ha sigut del PP, despres va renyir amb Fernandin i per aixo va pactar amb el PSOE per poder tirarlo al carrer i ho va conseguir i siguent alcalde!!ara el segon objectiu era ser alcalde 4 anys i no 2 entonces pacta amb el PP i ja esta. hi ha que dir que ha sigut INTELIGENT i a conseguit tirar a Fernandin i governar 4 anys.

    ResponElimina
  35. ara es hora de ixir a manifestarse a Vallada no en valencia on no mos coneixen,asi,asi en vallada,unes bones pancartes on diguen lo que es PERALES Y AGUSTI y les famoses camisetes taronja que vaen fer penxaes de un pal que recorreguen tota Vallada y despres li les tornarem a PERALES Y AGUSTI per si a les proximes eleccions les necessiten....je,je,je!!!!QUE BO!!!


    !!!!!!TOTS AL CARRER VALLADINS!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  36. Per a "tots ja sabiem" no està clar que el pacte AIPV/PP vaja a durar tant, si els concejals foren Álan, Mª Carmen, Emilio, Montoro, no et dic que no, però estant Frutos i Ramón, ja parlarem ja.

    ResponElimina
  37. ja ho va dir M.N.K " militares, subnormales ,parásitos sociales,....."
    Encara que es una afirmació un poc sobresaltada i que es deuria de fer amb més coneixement, talent, educació... No se´n va molt del que realment és.
    per desgracia al PSPV valladí li ha passat el que passa si negocies amb un partit conservador i de dretes,que ben promte com agafem el poder et dónen pel cul.
    Espere que hi haja rebombori al nostre poble i que la gent d´esquerres(tota) no es quede parada mirant com ens enfonsa la dreta encara més.
    Salut.

    ResponElimina
  38. De dretes no? son ignorants enganyats per vosaltres prometent-vos un enxufe i ja està, la majoria som d'esquerres...
    ja se vos vorà el plumero
    al final la vida li dona a cadascú lo que es mereix. No tardareu en resbre lo que es meresqueu pel mal que esteu fent a Vallà

    ResponElimina
  39. Hola.

    Sóc un de tan que vaig formar part de la llista de Vicent Perales. No mes vull dir-li que en trobar-lo per el carrer li diré alló que sempre he pensat d'ell.

    Sort al PSPV que he vist que no han enganyat al poble.

    ResponElimina
  40. Che valladí i si tenies un mal concepte de Perales, per qué vas anar en la seua llista.
    Açò no te sentit, a no ser que l'autor real, el tal valladí és algú que simpatitza mes be en el PSOE i nos vol colar una burra.
    O de cas era un infiltrat ?
    Crec que és molt més fàcil.

    ResponElimina
  41. Si las descalificacionese e insultos vertidos con carácter genérico a militares, personas de derechas etc, que con con tan mala leche como escasa o nula educación se vierten y publica Vallada City, se hubiesen proferido de las izquierdas estoy convencido que con la doble moral que os caracteriza no se hubiesen publicado porque en ese caso os hubieseis considerado ofensivos, irrespetuosos,...
    Habeís sido y seguireís siendo un instrumento de una izquierda manipuladora y poco democrática, una voz descaradamente sectaria, un medio con tics autoritarios y convencidos de ostentar la verdad absoluta.
    Por eso la gente acaba dando la espalda a un medio controlado y manejado por un grupo netamente de izquierdas y como tal sirve a sus intereses.

    ResponElimina
  42. Anim Mª José, no estas sola!! Tens el privilegi de tindre a molta gent al teu costat.

    ResponElimina
  43. Un oprimido entristecido6 de març del 2012, a les 21:36

    Algún día haréis arrodillada y compungida penitencia. A ello os llevará el oprobio causado a tan insigne servidor de la Patria cual es vuestro alcalde elegido democráticamente (o semidemocráticamente que para el caso es lo mismo).
    El del Monte Calvari oclavado en la cruz os ve, mira y observa desde su atrio, y no entiende el canalla y rojo odio hacia el noble espíritu, hacia la asociación lógica entre el azul y el negro, entre la religiosa y natural confluencia de espíritus llenos de gozo y amor por la patria valladina.
    Deberíamos escuchar nuestro himno local cada tres minutos y dar las gracias repetidamente a nuestrs servidores de los partidos nobles ahora asociados, con golpes de látigo y el cilicio.
    Espero que algúna vez podáis ver la luz y apoyéis sin fisuras a los que tan magnánimamente quieren ser vuestros servidores públicos.

    El Redentor a todos os ve.

    Viva el alcalde y sus acólitos del Popular Partido noble humilde y cristiano!!! Viva!!! Viva!!!

    El ayuntamiento ha muerto! Viva el ayuntamiento!

    ResponElimina
  44. molt be.
    a guanyat lendevinalla observador de la pla¢a.

    ResponElimina
  45. Bona nit, ja feia molt de temps que no escribia ací, pero a la vista del que ha ocorregut al poble, no puc aguantar-me.
    Primer que rés, dir-li libertad y verdad que ací no veig que s'haja insultat a ningú, simplement s'ha dit el que es pensa, ara n'hi haura que pensar qui té més mala educació, ací parlen tots tant els de dretes com els de esquerres, el que passa es que els d'esquerres parlem més ací perquè es dels pocs llocs on s'ens escolta, on vols que ho fem? a CANAL NUEVE (que la paguem entre tots pero no serveix a tots per igual, i manipula la informació), o a INTERECONOMIA, eixos si que són educats de dretes i sense mala llet. Crec que el que li molesta a LIBERTAD Y VERDAD es que es parle del que a ells es molesta, eixa si que es una lliçò d'educació y democrácia.
    UN ALTRA COSA, VULL FER UNES PREGUNTES A VEURE QUI ME LES RESPON,
    -QUE TÈ L'AJUNTAMENT DE VALLADA PER A QUE QUI ENS HA DEIXAT EN LA TOTAL RUÏNA VULLGUEN TORNAR AMB EIXE "ANSIA", I EL QUE EM PAREIX MES LAMENTABLE, AMB LA CARA ALTA COM SI PENSAREN QUE HO HAN FET TOT MOLT BÈ, I QUE AMB ELLS NO VA AIXÒ DE DEIXAR UN POBLE EN L'ESTAT LAMENTABLE QUE S'ENCONTRA?
    -QUE AMAGUEN AQUESTES PERSONES?
    -ES QUE VOLEN AFONAR-LO MÉS?
    NO HI HA CAP RESPONSABILITAT O ACÌ "TODO VALE CON TAL DE TENER EL PODER"?

    ResponElimina
  46. peraless yo te nombro alcalde para siempre en del padre dil fili dispiritu santi amen,recuerde mariscos recio el mar al mejor precio

    ResponElimina
  47. Eixim al carrer vallains6 de març del 2012, a les 22:36

    No es moment de callar ni de fingir que no pasa res perque el Sr. Perales no tinga vergonya. Es moment de manifestar-se , de demanar-li explicacions tota la gent que l´ha votat però no sols a ell sino també a la gent que ha format part de la seua llista , gent que també ha sigut enganyada.Que donen la cara,que vagen a demanar-li explicacions i també a Agusti! A saber que els han donat per a ser tant miserables! Vallains al carrer !!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  48. Xè, estàs dos dies sense mirar el blog i passa açò! mira per a on, resulta que tots fan comunicats i el pp està en silenci. Interessant!
    Feu el favor de controlar-vos el mig any fester ixe que pareix que acabem tots bufats i ara, mira, ja no me'n recorde a qui li vaig votar!
    qui era? el psoe? el pp? el perales?
    pal cas, igual tenia, no??
    I diu que mos hem de manifestar en el poble? pàl cas que fan en valència imagina't en vallà!
    ara a vore si escrius en el programa de festes, jajaja, ah, i en castellano mejor, mira la web del ayuntamiento valladino

    jo no soc de cap dels partits pero veig que els del psoe han anat de bona gent, això es mereix un agraïment, que no paren, per favor!

    el tal perales no té nom, i els del pp no donen la cara però tenen bon panzell, això sí

    Mireu esta película, igual és útil:
    http://www.youtube.com/watch?v=jVpFN9FzgQw&feature=related

    i a l'altra, a votar, res de votar nul o en blanc, que ja vegeu com funciona
    bona nit i bones festes!

    ResponElimina
  49. Alguns que s'omplin la boca de democràcia no saben acceptar el funcionament democràtic.
    Cal acceptar les regles democràtiques.
    El P.P. ho va acceptar.
    ¿ Per qué ara hi ha qui no passa per ahí?
    Prescripció facultativa :
    Molta tila, alguna truita de valium o la seua versió valenciana : ajo y agua.

    ResponElimina
  50. La majoría dels valladins nos alegrem del canvi que ja està açi.
    Nos alegrem perque respon a la majoria de la voluntat del nostre poble.
    Vos recorde que el PP es va quedar a sis vots de la majoría absoluta. Algo més de legitimitat te per a governar que el PSOE.

    ResponElimina
  51. Visto los comentarios expuestos en el blog, que en su mayoría son partidarios del PSOE, se demuestra lo demócratas que son, que llaman a manifestarse contra el nuevo Ayuntamiento que se formará próximamente, en vez de aceptar las reglas de la democracia. La izquierda, siempre quiere ganar en la Calle, lo que no consigue ganar en las urnas, y con poco mas del 30% del electorado de izquierdas en el pueblo, que quiere la izquierda????

    ResponElimina
  52. Per a Saturino.

    El carrer és la forma de manifestar-se més legítima que existeix.
    Per a mí la democràcia és més que tirar una papereta a una caixa cada quatre anys i que altres tinguen tot el poder per a decidir el meu futur.
    Un abraç.

    ResponElimina
  53. Saturnino,por que no han aceptado los del PP el pacto de AIPV con PSOE?????? ellos si que no han sido ni lo seran democratas,ahora lo estamos viendo en toda España,lo hemos vivido en Vallada durante 24 años, lo democratas que sois los del PP y ahora lo estamos sufriendo en toda España lo democratas que sois los del PP.Vosotros eso de democracia ni lo entendeis.

    ResponElimina
  54. agustina pero no s visto los sondeos de españa que os an fulminano,y ahora estos del pesoe se acuchillavan unos a otros para poder mandar,que si rubalcaba que si chacon estais perdidos menuda gestion de pais,democracia que es para vosotros? prohibir los toros? denunciar por ir sin camisa paseando por la playa? ahora se puede fumar, ahora no,queriais prohibir intereconomia,que la sexta que??no os la deis de democratas que solo aceis que prohibir

    ResponElimina
  55. siempre haceis igual que no me interesa a la calle que no quiero pues ala calle,igual que esta gente de democracia real pero bueno esto que es?? yo os lo digo son todos chavales que lo an tenido todo en esta vida con sus padres asta las trancas de trabajar dia y noche,aciendo horas como cosacos y ellos los hijos e hijas de mientras coxazo,play,dinero el fin de semana, de vacaciones ,de pascua, piso a estrenar que sa currado mis padres, que pada que esto sacavo i ahora vomo ni los padres trabajan ni ai dinero pa gastar y ai que doblar la espalda, pues indinados con la crisis que ai i ellos tirados enfrente de un reloj pidiendo trabajo señores menuda cuadrilla de vagos,KE FALTA BARA!!!

    ResponElimina
  56. f.franco estas muy equivocado ala izquierda no es q,nos guste salir a la calle para reclamar justicia es q,no podemos hacer valer nuestros derechos de otra forma,y otra cosa de chavalas q, lo han tenido todo en la vida lo dudo, piensa un poco los padres de esos chavales como dices sufrieron,claro,q,de eso no se dice nada.

    ResponElimina
  57. En vallà tota la cansalà, encara que siga de jabugo, es fa rancia.

    ResponElimina
  58. Si l'esquerra té que ixir al carrer per que vosaltres la dreta, té altres recursos com manipular les votacions en vallada. O dir falàcies en época d'eleccions i després apretar als de sempre mentres els rics s'enixen "de rosetes"

    ResponElimina
  59. Cova negra diu: parece mentira que en un pais que llamais democratico este tanto rencor,aqui en Vallada gano las elecciones el PP, y con un pacto arrevatasteis el ayuntamiento a quien democraticamente habia votado el pueblo, ahora que se tuerce el pacto al bando contrario, no lo aceptais y quereis manifestaros en la calle.
    Tendria que recordaros que en las elecciones nacionales gano el PP aqui en el pueblo por mayoria mayor que en las locales, y aun os quejais los del psoe que no hay derecho a que se os arrevata la alcaldia?. No hay color ya lo adverti al dia siguiente de las elecciones, que no podia funcionar un partido supuestamente de ideas de derrechas con otro de ideas de izquierdas, y habia ganado el pueblo con el cambio,¿ a caso el cambio era hechar a Fernando de la alcaldia costara lo que costara? lo conseguisteis, ahora hay otro pacto, tendreis que apechugar con las consecuencias de este pacto y hacer la oposición lo mejor que podais, y en las proximas elecciones veremos que votos podeis conseguir, seguro que los mismos que en las ultimas elecciones los 800 y pico, hasta los 1400 del PP os faltan un monton, trabajar con esmero para conseguirlos y ya veremos que pasa

    ResponElimina
  60. Al igual que molta gent que pensa que açò ha sigut un "pucherazo", jo i un amic estem INDIGNATS amb el que ha ocorregut al nostre estimat poble. La sra. Maria José, junt amb seu equip, ha treballat i s'ha esforçat molt per intentar canviar les coses en aquest poble. El que ocorre es que al nostre poble, al igual que a Espanya i a la resta del món, s'estima per davant de tot els diners i el poder, abans que el benestar de tots.

    ResponElimina
  61. QUE NIHA QUE RECORDAR LO QUE VOLIA EL POBLE????QUE ENCARA NO SABEU EL RESULTATS?????QUE PA KE UNO MANE EL TENEN QUE VOTAR¡¡¡¡ AON NIHA QUE MANIFESTARSE ES EN LES URNES¡¡¡ Ó ES QUE SI NO ME INTERESA LO DE LES URNES MEN VAIG AL CARRER A PROTESTAR. HOME PER FAVOR CORDURA¡¡

    ResponElimina
  62. Coïncidint amb el final del termini perquè els ajuntaments informen dels deutes pendents que tenen amb els proveïdors davant del Ministeri d'Hisenda, els principals consistoris han fet públiques les seves xifres.
    La meua pregunta és:
    i el nou "equip de govern" ja ha informat el Ministeri?
    Quina és la xifra oficial del deute de VALLADA???
    Com pensem aconseguir els diners que necessitem per a sanejar i pagar els proveïdors? Quines mesures prendrà el nou ajuntament? quan? a qui afectarà? com???

    ResponElimina
  63. Al anterior comentari, Que tu a cas saps el deute o la xifra oficial? a cas el anterior gobern a dit les xifres exactes? lo que no esta claro es que mande quien mande ni lo han dicho, ni han dicho lo que haran, o hubieran hecho, eso si solo globos sonda que si la venta del pozo de agua a aguas de Valencia por tanto dinero... bueno ya veremos como dicen los ciegos,dejar gobernar y ya se vera, el anterior gobierno en 9 meses nada de nada y los que entraban a trabajar para el ayuntamiento a dedo como el anterior gobierno y actual y ya sabemos todos aqui en Vallada de que pasta esta hecho cada uno no te digo más, un saludo.

    ResponElimina
  64. Cova Negra, jo no sé res, per això pregunte. I tu?
    No vols saber? Crec que ja portem massa anys sense saber per a on va el tall, per això pregunte a vore si algú, qui siga, es decidix a dir-ho al personal.
    En la reunió informativa del psoe van dir xifres, però faltava vore com anaven els pleits dels acreedors, i no sé si ja se sap el total del deute. però era raro que l'alcalde no diguera res, i ara tampoc ho diu a la gent, però:

    Si Hacienda lo sabe, que nos lo diga a tod@s, ¿no te parece que sería justo y de sentido común?

    A vore si entre tots ho averiuem i anem aclarint, això era. Bones Falles!

    ResponElimina
  65. Val comvalacosa? a vore si sabem les dos versions que mai es sap. Solo sabemos la parte que nos interesa y la realidad No. Por eso tambien pregunto al igual que tu, pero quiero saber la verdad verdadera que en 9 meses que ha gobernado el antiguo pacto no la hemos sabido, y ahora ya veremos como dicen los ciegos, un saludo.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.