dilluns, 12 de març del 2012

UNA CATERVA D'HISTÒRIES

L'anècdota de l'Andressarora iniciada per"Brollaors" fa temps en aquesta publicació, ens va recordar  que a les nostres cases hi han decenes d'històries guardades a la memòria dels nostres pares i dels nostres iaios.

Són eixe tipus d'històries i d'anècdotes que tant els agrada contar una i altra vegada i que mai ens cansem d'escoltar. Aventures de les que mai s'obliden. Moments divertits. Esdeveniments sorprenents que passen dels iaios als pares, i dels pares als fills... i que de vegades semblen increïbles, emotius, graciosos... Històries que comencen per "Quan jo era jove..." o per: "Ma uelo solia contar-nos..."

La majoria d'històries, com ja hem dit, passen de pares a fills, però altres acaben perdent-se en l'oblit... En VALLADA City hem pensat que crear un banc d'històries de gent del poble seria una bona idea i una activitat molt entretinguda. I que amb el pas del temps, seria fantàstic poder llegir-les totes juntes per passar una bona estona.

És per això que hem creat la secció "Una catervad'històries". Un apartat, com sempre, de col·laboració, perquè vosaltres sou els vertaders protagonistes d'aquest bloc.

En aquest apartat, podreu relatar-nos, de forma breu, històries i anècdotes d'eixes que no poden quedar-se relegades en l'oblit. De manera anònima o no, quedaran escrites i guardades en forma de comentaris per que tothom les gaudisca.
Quí serà el primer en contar-nos la seua?

Animeu-se!

3 comentaris:

  1. El tio Rossendo i les pràctiques esperitistes de la Casa la Solana

    ResponElimina
  2. Els estudiants de la bodega de Gabino

    ResponElimina
  3. Però conta-les, no et quedes amb el títol no més!

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.