divendres, 9 de març del 2012

L'hora de protestar: eixim als carrers de Vallada!

Bé, bonagent, a vore quants som els que pensem que ací hem de fer alguna cosa per manifestar el nostre rebuig i la nostra indignació pel trencament unilateraldel pacte de govern entre el Grup Municipal Socialista i el Grup Independent a l'Ajuntament de Vallada per part de l'Agrupació d'Independents de Vicent Perales i la tornada del PP al govern de l'Ajuntament.


No podem queixar-nos només ací, al bar, en converses amb els amics o en comentaris pels cantons del poble. Cal fer alguna cosa més. No penseu que hem d'eixir al carrer a protestar i fer sentir la nostra veu? No tenim el dret i el deure d'expressar el nostre cabreig per la gran estafa i el monumental engany del senyor Perales & company?

D'entre les opcions que tenim a l'abast, podríem començar convocant una concentració de protesta a la plaça, davant de l'ajuntament, un dissabte de matí o de vesprada, per poder reunir el màxim nombre de persones possible (pensant en els estudiants que estan fora o en la gent que ve al poble el cap de setmana). Com ho té l'assemblea de jóvens per a mobilitzar la gent jove del poble?

Què en penseu? Qui se sumaria a la convocatòria? Quines altres mesures podem prendre?

Vinga, valladins i valladines, ara o mai! Eixim al carrer i que arribe la primavera!


33 comentaris:

  1. teniu tota la raó amb el que dieu, cal sortir al carrer i mostrar la nostrs insatisfacció i malestar cap el que ha ocorregut al nostre poble.
    Jo assistiria encantat i pense que prou jovens també i que l´assemblea de joves estaria encantada en ajudar a conseguir suport i movilitzar als joves.
    salut i vinga #primaveraValladina

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estimat/ada Blasco ...
      Crec que no has estat acertat al cridar una associació oci - cultural amb una protesta política.

      Elimina
  2. Si eixim hi ha que fer-ho prompte, perquè d'ací uns dies, la barbaritat aquesta estarà més que assumida i acceptada per la majoría, com sol passar...
    Jo vaig, propose el dissabte que ve, el 17, a migdia.

    ResponElimina
  3. Compteu amb mi també.
    Si som quatre gats, sempre podré dir que m'han contractat per a fer fotos.
    ;-)
    #primaveravalladina

    ResponElimina
  4. teniu tota la rao yo tambe estic amb vosaltres ma punte

    ResponElimina
  5. Ací en som quatre que anirem.

    ResponElimina
  6. Jo també hi aniré. Crec que hem de plantar cara. I crec que en serem molts, o siga que Kike tindrà faena fent fotos... Estic amb el Capitán Pescanova: enguany, a Vallada, la primavera no comença el dia 21; arriba el dissabte que ve, dia 17, a les 12.

    #primaveravalladina

    ResponElimina
  7. jo he dit que pense que estaría encantada en ajudar-nos, encara que no siga en nom de l´assemblea, això és cosa d´ells. Però bé, así estem per parlar de la #primaveravalladina no de les errates o equivocacions que haja pogut tindre jo al mencionar a certes persones, al igual m´equivocat i si és el cas rectifíque, però recalque que así no estem per parlar d´axiò però tu a la teua Aprendiz.

    ResponElimina
  8. Anirem amb coneixement i sense violencia, com es el nostre estil.

    ResponElimina
  9. Jo no estaré, però teniu tot el meu recolzament!

    ResponElimina
  10. jo també hi aniré! serà una ocasió inèdita a vallada la situació ho mereix!

    ResponElimina
  11. Simó, crec que el dia 17 es mal dia, que son falles i al poble faltarà gent... encara que jo si que hi aniré!!! Hi ha que fer força, que es donen conter que a la gent de vallà no els agrà que els prenguen el pel d'eixa forma!!

    ResponElimina
  12. el que ocórre és que al dissabte que ve són falles i molta gent no hi estarà al poble, sería més adequat fer-ho abans o després. Eixe día no hi haurà quasi gent que puga anar-hi.

    ResponElimina
  13. Teniu raó, són Falles i faltaria molta gent que estarà a València. Per mi no hi ha cap problema a posposar-ho, si es fa que es faça bé. Anem opinant i a vore què decidix la majoria. Què diuen els jóvens? Dissabte 24?

    ResponElimina
  14. Vinga doncs, dissabte 24 ens mobilitzem!!

    ResponElimina
  15. Dissabte 24 crec que seria millor

    ResponElimina
  16. A tots aquells que diuen lo dels vots de l'esquerra i dreta voldria fer-los un comentari:

    Dels 1.166 vots del PP hi ha que fer un "destrio":

    - Uns 700 seran vots normals, sense compromís.
    - Uns 300 seran vots comprats. Feu un càlcul fàcil: sumeu els membres de les families que treballen o han treballat dirèctament per a la dipu o l'ajuntament. Ix ben claret.
    - Els altres son vots alquilats, o siga que o bé ha votat gent que no vivia al poble, o s'han comprat voluntats a canvi de favors de diversa índole per part del nostre senyor del poble al que se li ha acabat el podrer.

    Podeu comprovar que el PSOE, de les passades (2007) a estes va pujar més de 120 vots, això a pesar que hi havia uns altres partits. Clar, l'explicació és clara: A algú se li acaba el poder i ja no pot comprar a tanta gent (de la que es deixa comprar, clar)

    Així i tot és evident que el partit guanyador de les eleccions va ser el PP (guanyador amb mil peros, però guanyador). Però veient estes coses, el que ha de fer la oposició (la de veritat, no la falla de Perales) és guanyar els 200 vots que pot guanyar fins les altres.

    Si la gent vol eixir al carrer ha de ser contra Perales, no contra el nou pacte, que és tan lícit com l'enterior. Ha d'eixir contra Perales per haver enganyat al poble, al PSOE, al seu electorat, al Notari i a la garrofera de l'esglèsia i hasta al banc del Pare Presentat. Per haver engayat, tots al carrer. Això si. Però no contra el PP o contra el nou ajuntament.

    Al PP se li ha de guanyar en les urnes, i ara que a Vallada comença a no haver tanta por, ni tanta compra (perquè no poden)més encara.

    I ja vorem com acaben estos, per cert. Perquè després d'haver estat insultant-se tants anys, odiant-se, clavant-se punyalades... ara han de governar. I al que s'asenta en el silló d'alcalde ja el coneguem. Vorem com acaba açò, que pot ser divertit.

    Crec que el pròxim acte organitzat pel nou ajuntament, en sustitució de la setmana cultural, és la solemne apertura del local antic dels jubilats per part dels dos alcaldes, perdó, dels dos partits del govern, PP i AIPV. Primer es farà una romeria al tribunal per parar el litigi i después faran una gran paella en la plaça i trauran les varies claus del postí de la porta per fundires en una i obrir la porta del jubilat. GRAN ACTE.

    Això si, olvideu-se de consevol forma mig educada en la manera de governar. Lo que entra és canela fina: Frutos Ramón i Perales. D'aupa.

    ResponElimina
  17. Per mi el 24 perfecte!!

    ResponElimina
  18. El 24 millor, no faltarem ...
    A passar la veu !!!

    ResponElimina
  19. Jo estic amb la raó de Eustaquio Ponsoda , encara que allò de manifestarse és molt loable, però no crec que als sinvergüences aquestos els faja molt de mal," visto lo visto".Crec que el PSOE haurà de lluitar des de l'oposició i esperar a veure el càstig que fa el poble de Vallada, a aquesta jugada. Total, no podran comprar molts vots ni prometre molts llocs de feina ja que , estâ tot socarrat.

    ResponElimina
  20. Per mi també el dissabte 24 a les 12h. I per que no millor a la porta d'on viu el senyor Perales?

    Ja que la barbaritat la feta ell!!!!!

    Que vos sembla?

    ResponElimina
  21. ES CONVOCA A TOT AQUELL QUE DESITJE MANIFESTAR-SE CONTRA EL NOU AJUNTAMENT DE VALLADA,CONTRA EL SENYOR PERALES(bocacha,frutos,agustí,i altres...),CONTRA EL QUE HA SUCCÉS AL NOSTRE POBLE I PER RECRIMINAR LA SITUACIÓ TAN DESASTROSA EN QUE ES TROBA EL NOSTRES POBLE.... EL DISSABTE 24 DE MARÇ A LA PLAÇA MAJOR O DAVANT LA PORTA DE L´AJUNTAMENT!

    SALUTACIONS A TOTS.
    S´ESPERA LA VOSTRA ASSISTÈNCIA. VALLADA ET NECESSITA!

    ResponElimina
  22. Yo tambè estare amb vosaltres ,per aquestes coses lo que fasa falta.mos vexem el 24 a les 12h.

    ResponElimina
  23. Justament pense igual que Eustaquio.
    Jo si vaig, és per manifestar la meua indignació pel que ha fet Perales, pel seu comportament, però no mescleu al PP o a altres persones.
    També tinc present que no anem a aconseguir cap canvi (no és el que pretenc)però les conseqüències i l'impacte moral d'aquesta manifestació, deixarà una bona emprenta en la història recent de Vallada.
    I això no té preu.

    ResponElimina
  24. Aixo aixo mateix. No mescleu al PP aci, que tots sabem ya de sobra tot lo que a supongut el PP en el poble: caciquisme, servilisme, cultura morta, amiguisme, castellanisme, ineptes al mando... a!! y un deute de 25 millons de euros!!!

    ResponElimina
  25. La gran diferència que hi ha entre els votants d'esquerres i els votants de dretes, es que els d'esquerres mai están conformes!!!! damunt,sempre teniu que armar el numeret!!!! I ja está bé d pasarsen en els del PP, que jo no dic q estem endeutats, com tots els ajuntaments, però no prediqueu tant, en quant sou els primers que aneu a gaudir de totes les instalacions i obres q s'han fet al poble, a pasejar per la via park, a nadar a la saraella, o a TORRAR-SE LES XULLES a les zones d l'ermita....!!!!!
    No digueu q es un poble mort??? pues tanqueuse en casa als q no vos agrade, perquè esteu contradiguense!!

    I aixó d cultura morta?? jajaja jo q sàpia hui en dia la joventut té més estudis q abans!!! Quasi tots els d la meua edat açí al poble tenim carrera!!!! a vore on está la cultura morta. Aixó es lo q vosaltres vullgueu. Que no hi haja cultura i q la gent jove s'en vaja del poble, pa que tots vegen q es un poble mort!!( que trist pensar i voler que els joves al poble no tinguen cultura) Però d'aixó res!! els joves sabem ben bé el que tenim!!! Es q maxo no pareu amb el temeta, i és una mentira que no se la cregueu ni vosaltres.( Aixó si q és infàmia) Ahh!! i lo d castellanisme, eixa un altra, jo defenc el valencià i per a mí es la meua llengua, però estem en ESPAÑA, a vore si s'entereu! on la llengua es el castellá!! I S'HA DE RESPETAR!!! Tant q demaneu respete, per a ser respetats, primer heu d respetar vosaltres, I AHÍ ES ON FALLEU!!! SI ES QUE NO HI HAN MÉS RADICALS QUE VOSALTRES! Cada ú parla com li dona la gana, a vore açí qui són els dictadors, que s'ha d parlar hasta com ells volen. Per favor, analitazeu tot el que digueu, perque és d pronòstic greu. Hasta un xiquet d'infantil entendria el q es respetar! que cada ú parle com vullga, ahí comença la LLIBERTAT! LA PAU! I L'ARMONIA!!!

    Mai havia publicat res a aquest blog,i serà la primera i ultima vegada q ho faça. Però ja estava cansat d llegir les barbaritats que digueu.

    I per a finalitzar, diré, q está molt lleig que hi haja un blog del poble, on la gent l'unic que sap fer es traure VENENO per la boca i criticar tant a uns com a altres!!!

    PAZ, AMOR, Y RESPETOOOOOO!!!!!

    ResponElimina
  26. Tonet,

    Sabentme molt mal t'he de dir que después de llegir el teu escrit m'he quedat com si m'haguera begut un got d'aigua sense aigua. O siga igual. No has dit absolutament res, llevat de criticar que els que escrivim ací "no tenim respecte".

    Em pareix una barbaritat que digues que volem que la gent se'n vaja del poble, en tot cas això ho han volgut els que han portat el poble a la ruína.

    I lo de la cultura és de jutjat de guàrdia. Què tindrà que vorer que tingem carrera en que al poble hi haja una aposta per la cultura. De fet lo que passa és que com tenim estudis fugim d'un poble que vol pareixer dels anys 40.

    I t'has d'enterar que en la Comunitat Valenciana el valencià és també LLENGUA OFICIAL, i per si no t'has donat conter, en Vallada és la LLENGUA NATURAL i la més parlada.

    Ara vindran els del nou ajuntament, els tres de cabeza, a portar-mos pau armonía i respete. Segur. Ells no tenen veneno veritat? Més que un àspid!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  27. Jo estic d'acord amb el que diu Kike, es tracta d'eixir i trobar-nos per a manifestar el desacord i la decepció pel que ha fet el senyor Perales, no cal pegar-li tantes voltes, Tonet.
    Si tens coses que dir, publica comentaris i no t'esperes tant que si et reprimixes d'escriure mira lo que passa, massa coses juntes!
    Intenta vore la part bona: el blog ha publicat el teu comentari, igual que altres, i això que algunes paraules no són gens boniques, no?
    Pos això, parla, que ací em pense que no són ni de dretes ni d'esquerres, som tots del poble i mos coneguem massa per a intentar insultar sense saber en el fons com ha estat eixe ball.
    Em pregunte quina serà l'oferta "immillorable" que ha rebut Perales: una pastilleta d'eterna joventut, de coniximent de premi nobel, la força d'Hèrcules, de la bellesa de brad pitt???? No sé, igual sí que val la pena renunciar a la respetabilitat i ser el deu de l'Olimp Valladí.
    Si el PP volguera explicar-ho, segur que ho publicarien, igual ens agradaria i tot!! A vore si s'animen a escriure comunicats també, falta la versió del "nou ajuntament", estem esperant, o faran bando?
    Si puc aniré a la plaça el 24, encara que siga a xarrar un rato
    BONA NIT, MICROCOSMOS VALLADÍ !!!!

    ResponElimina
  28. Per a Tonet.

    Jo quan vaig a Madrid parle en castellà perquè són castellano-parlants. Vull que al meu poble i al meu país s'escriga i es parle en valencià perquè soom valencians. Per cert, si l'Ajuntament realitza algun escrit en valencià tampoc passa rés.

    Això és el respete!!!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  29. Faltaría més que després de deixar al poble en la completa riïna, no puguera gaudir de les instal.lacions, les quals han fet en els diners de cadascú de nosaltres i a més en els quals s'han quedat, perqué ja me direu on estan...
    En quant a la llengua, jo parle Valencià desde naixement, pero no tinc cap problema en parlar Castellà, a la fi el idioma no és més que una manera de comunicar-se i estic orgullosa de poder fer-ho de les dues maneres, i no tinc cap problema, és més, m'agradaría saber tot tipus d'idiomes pero comunicar-me amb tot tipus de gent, senzillament.

    I un altra cosa, es suposa que m'he de callar si no estic d'acord en algo per tal de no "montar el numeret"?? i es suposa que me de contentar en qué l'ajuntament tinga deutes i s'haja quedat en els meus diners perque altres ajuntaments també ho fan?? bueno, doncs si entren a robar a ma casa (per dir un exemple) em callaré perque altres també ho fan.
    Enfi...no cal ni dir rés mes...

    X cert jo també és la primera vegada que escric i em pareix que no serà l'última.

    ResponElimina
  30. deixarem que cremen les falles i aquest acte marcarà el començament de la primvera valladina que tindrà el seu punt culminant el 24 de març de 2012 dissabte

    ResponElimina
  31. estava jo albirant des de la meua talaia del bancalet en l´ombria el meu poble de vallada i pensava" ahora que se dan las condiciones inmejorables":es a dir,al pais valencià governa el pp, al regne d ´españa governa governa el pp i nostre poble també ocorre el mateix,com no se´ls haurà ocorregut al triunvirat governant en l´ajuntament(perales,bocatxa i frutos)dirigits pel senyor feudal, com que la fórmula 1 aquest any no es celebrarà al cap i casal,podrien fer les gestions i dur-se-la cap als terrenys de valpark condicionant-los per a circuit,seria una bona injecció econòmica per a rebaixar el deute produit pels antics "gestors". el mussol del bancalet vos saluda. ens trobem el 24-03-2012

    ResponElimina
  32. M'acabe d'assabentar d'aquesta moguda, conteu amb mi.
    Proposse una cacerolada davant la casa de Perales i no esta´r malament un altra en la placeta de l'esglesia.
    A qui tinga por o dubtes només l'hi diria que a l'anjuntamen de Vallada hi havien unes persones que estaben deixanse la pell pel poble, que és que estan hara és deixarán la pell pel seu interés, roseguant el que queda de la coca, les molles, que si és quedeu a casa aquestos últims guanyaràn, seguiran creguent que som un poble dòcil, servil, aconformat. No puguem continuar amagant el cap baix terra, perque és el que ells volen, que tot quede com si ací no aguera passat res. No et quedes a casa, esta vegada no, vine a la plaça el dia 24, és ho deguem als que tant han peleat per mijorar la vida de tots nosaltres.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.