dijous, 1 de març del 2012

Dona i jove, un exemple


4 comentaris:

  1. Pa que diguen que els joves no mos enterem de res

    ResponElimina
  2. molt ben explicat, i això que la presentadora ho fa molt bé això de buscar declaracions guiades, però té taó undetants, els joves s'enteren i molt quan en un centre escolar augmenten els alumnes per classe, quan miren les notícies i resulta que els mateixos polítics que demanen que mos apretem el cinturó continuen cobrant igual o més cada dia.
    Xè, jo intereconomia no solc mirar-la, pero ara, igual resulta que no són tan roïns, si diuen que "ha quedado claro", això serà, a vore si paren d'insultar i xillar, que ja seria algun avanç!
    Per cert, això de dretes i esquerres, no està passat de moda? jo diferenciaria entre gent decent i espavilats, entre persones que tenen clar que els diners que paguem dels impostos són per a tots i gent que passa la vida mirant a vore com enganya a "l'estat" sense donar-se compte que l'estat són tota la gent, ells també!
    En alguns països veïns els que paguen impostos denuncien als que defrauden, a vore si anem conscienciant-nos, la corrupció encara no ha parat, els corruptes lladres i aprofitosos han de tornar els diners i anar a la presó o treballar, sí, tre-ba-llar!!!
    Quan veja que els retalls siguen en tots els jornals de tots els españols, comencem a parlar, de moment, no me creo nà, com la xiqueta del vídeo, que no ens maregen, molt ben dit, mante!

    ResponElimina
  3. Oléééé com ha torejat la xicona al bou de intereconomia....

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.