dimarts, 6 de març del 2012

AL POBLE NO L'ENGANYARAN: EL CANVI ÉS IMPARABLE

Els regidors del Grup Municipal Socialista hem format part de l'Equip de Govern de l'Ajuntament de Vallada per mitjà d'un pacte de govern que vam firmar el passat mes de juny davant de notari amb els regidors del Partit Independent del sr. Vicent Perales i gràcies al qual va ser possible un canvi de govern al poble, necessari i urgent, després de 24 anys de govern del PP.

En entrar a l'Ajuntament vam poder comprovar la situació real d'endeutament producte de la nefasta gestió política de l'anterior govern del PP: Vallada devia prop de 25 milions d'euros (4.160 milions de pessetes) i era un poble enfonsat econòmicament, sense treball, sense cultura, sense futur.

Amb la més bona fe i la millor de les intencions, el grup socialista, amb 4 regidors, vam cedir els primers dos anys d'alcaldia al grup independent, que només en tenia 2 i era el grup menys votat. I, immediatament, els regidors socialistes vam fer front a la situació tan desastrosa, ens vam arromangar i ens vam posar a treballar sense descans de manera desinteressada, conscient que esta (i és) la política que necessita Vallada: persones al servici del poble sense interessos personals.

De sobte i de manera incomprensible, el sr. Perales ha trencat unilateralment el pacte de govern per ajuntar-se amb el PP, precisament el mateix partit i les mateixes persones que ens han conduït a la situació actual del poble i que tant l'han agredit i criticat. El partit i les persones que al mes de setembre passat apel·laven a la responsabilitat del Partit Socialista i se'ns oferien per posar fi a l'alcaldia del sr. Perales, fent un pacte PP-PSOE que nosaltres no vam acceptar.

Queda clar, per tant, que l'únic que pretenien uns i altres era manar, al preu que siga, per continuar amagant i manipulant.

El poble de Vallada no es mereix una persona sense paraula ni dignitat. Si el sr. Perales ha sigut capaç de pactar amb aquells que ell mateix ha reconegut que han arruïnat el poble, ¿què podem esperar d'ell?, ¿quina és eixa "oferta inmejorable" que li ha fet el PP i que té la santa poca vergonya de manifestar en el seu escrit al poble? Com que ací ens coneixem tots, prompte ho sabrem.

Lamentem profundament este engany tan vil que els senyors Vicent Perales i Agustín López han infligit als seus votants en particular i, en general, a totes aquelles persones que van confiar en ells per tal que es produïra el canvi tan necessari i desitjat al nostre poble. ¿Els podran mirar ara a la cara i i que no els caiga la seua de vergonya?

Per als regidors socialistes ha sigut una gran satisfacció estar al servici dels valladins, treballar per este poble, escoltar i atendre les persones i lluitar per millorar la vida i el futur de Vallada. I hem trobat calor i moltes ganes en moltíssimes persones i col·lectius del poble que han participat de les propostes i iniciatives que hem plantejat. El poble volia i vol eixe canvi i s'ha confirmat que Vallada és un gran poble necessitat de normalitat en tots els àmbits, des de la humiltat i l'honradesa.

Nosaltres continuarem treballant per Vallada amb la convicció que hi ha un gran canvi en marxa i que, a pesar de tot, és imparable.
Vallada, març del 2012

GRUP MUNICIPAL SOCIALISTA
AJUNTAMENT DE VALLADA

4 comentaris:

  1. La meua gratitud a tots els regidors del PSOE per la labor realitzada i en especial a Maria José, per a mi eres i seràs la nostra futura alcaldessa, i ademés la millor en la història de Vallada.
    Gràcies i avant

    ResponElimina
  2. Em sume al comentari de Vicent.
    Heu demostrat apenes en huit mesos lo molt capaços que sou de treballar d'un altra manera i amb unes altres maneres.
    El teixit social del poble esta molt dèbil, son molts anys de menyspreu i desesperança, però jo confie en el que heu demostrat, és una llavor que s'ha plantat i que creixerà.
    Ningú pot criticar la tasca de María José com primera tinent d'alcalde, ningú pot dir que no ha estat per tots i per a tots. I ha demostrat que te capacitat, és inteligent, treballadora i, per damunt de tot, una persona bona, leal i decent. Crec que el meu poble es mereix això.

    ResponElimina
  3. Pues si Marina. Y conste que yo no les tenia totes, perqué ya no me fie de ningun politic, pero esta dona mos ha demostrat que tenia ganes de treballar y que pareix honesta.

    Yo desde luego preferisc una dona que te una faena coneguda y fija y el home tame y els fills criats o casi y que no te ninguna falta de dedicarse a la politica que atres que entren a lajuntament a saber perque.

    No la vach votar pero la votare perque anda que els que an entrat... ¿no en tenien millors els de Fernandin que estos que posen ara?

    ResponElimina
  4. Al igual que molta gent que pensa que açò ha sigut un "pucherazo", jo i un amic estem INDIGNATS amb el que ha ocorregut al nostre estimat poble. La sra. Maria José, junt amb seu equip, ha treballat i s'ha esforçat molt per intentar canviar les coses en aquest poble. El que ocorre es que al nostre poble, al igual que a Espanya i a la resta del món, s'estima per davant de tot els diners i el poder, abans que el benestar de tots.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.