divendres, 30 de març del 2012

Estem d'aniversari, complim 3 anyets! (Acceptem felicitacions)

El passat 25 de febrer, el bloc de VALLADA City va complir 3 anys.


Les circumstàncies existents durant aquelles dates i els esdeveniments ocorreguts després ens van obligar a deixar aquesta celebració de banda fins que les coses es calmaren un poc.


Així doncs, aprofitem aquest cap de setmana més calmat per a expressar-vos primer, la nostra alegria i satisfacció (com diria el "nostre" Rei) i segon tot allò que hem anat assolint al llarg de l'any.


Comencem?




Encara que el gràfic està molt comprimit, podem veure, al igual que l'any anterior, un augment que, a final d'any tendeix a estabilitzar-se, tenint com a punt culminant, maig de 2011... Què va passar en maig de 2011? Evidentment, les eleccions municipals. La entrada més visitada del bloc, amb un total de 294 comentaris! Podeu re-visitar-la picant ací damunt.


Les dades exactes de l'evolució del bloc són les següents:



Coses a destacar durant aquest últim any? Moltes. Sobre tot l'augment de la participació ciutadana i la feina dels col·laboradors oficials, amb la implicació de col·lectius, associacions i empreses que han pogut comunicar al poble moltíssima informació, així com opinions què d'altra manera hagués estat difícil de transmetre.

Destacar també les noves seccions: Tradicions, Dubtes Valladins, Valladins pel món i, per suposat, Patrulla Valladina i el B.I.M.

Aquest és el gràfic de visites a les seccions més visitades:


Ens agradaria animar al poble a participar més en les seccions, moltes d'elles oblidades o menyspreades. Algunes d'elles poden semblar poca cosa, però són seccions que, amb el pas del temps, poden tindre molt de valor... Feu la prova!

Destacar concretament la participació de nous col·lectius com Camallarga, Menuda Natura, Verde Oscuro, Bar Sáez, Efemèrides, la UPM, Isidoro i SONALISON, els quals s'han volcat molt amb el nostre bloc i han fet ús del seu potencial per transmitir lliurement. I sobre tot, la participació (per fi!) de les principals formacions políques que ens representen a l'Ajuntament: AIPV, PP i PSOE, així com de l'Ajuntament. Moltes gràcies!

L'any que ve desitjaríem que col·lectius com Les ames de casa, l'AMPA, la regidora de Moros i Cristians o l'Assemblea de Joves entraren a formar part del nostre projecte com a nous col·laboradors. Animeu-se!

La situació d'anònims també ha millorat notablement, i vos donem les gràcies (encara que sabem que ha sigut a la força, però és que no hi havia forma de fer-vos-ho entendre!). Abans era molt difícil seguir el fil dels comentaris, ara, al menys, amb els pseudònims, podem seguir el que digueu i fer-nos una idea de com pensa cadascú... Moltes gràcies, i felicitats a tots aquells que també us heu registrat en blogger i utilitzeu el vostre compte per a comentar. Recordeu que aquest mètode és el més segur per a evitar suplantacions d'identitat!.

Altra novetat a destacar és la migració a la nova xarxa social, el Google+, on ja som més de 115 usuaris. Molts d'ells ja estan gaudint d'ella i de les publicacions exclusives que no més hi fem allí. Aneu a perdre-vos-les? Accediu picant ací, activeu-vos un compte, i visiteu els links on expliquem com funciona aquesta potent eina social de Google.




I això és tot. Nosaltres, per la nostra part, prometem seguir servint al poble de Vallada i participar del seu creixement en tots els àmbits, afavorint tots aquells aspectes que ens fan "fer poble" i especial atenció a la defensa de la nostra identitat cultural i lingüística. No cal dir que TOTS sigueu benvinguts i que, com diu aquell dit: "Si veniu per mal, no passeu del portal".

Vos deixem amb algunes xifres i gràfics de l'evolució d'aquest any així com quines han sigut les entrades més visitades i comentades.

Una vegada més, gràcies per confiar en nosaltres, a tots, sense excepció. 





VALLADA City recomana l'ús 
del navegador Chrome
Instal·la-te'l picant ací.







14 comentaris:

  1. Moltes felicitats per aquests 3 anyets. Passo per aqui de tant en tant, i tinc que dir que vos trobe amens, instructius i informatius, amb uns col.laboradors que ja goig llegir-los, i unes seccions de fauna i natura locals més que dignes. Moltes gràcies, i encara que deuria de donar els noms u per u,dels qui ens doneu el plaer de la lectura i la informació, no ho farè per manca de memòria. No sobra res, faltar?, tot és perfeccionable. Enhorabona. Moltes felicitats

    ResponElimina
  2. Felicitats i gràcies a Valladacity, ja que és una fantàstica eina que tenim tots els valladins i valladines per expressar les nostres inquietuds, per compartir les nostres aficions, per debatre les nostres idees, per difondre les nostres activitats, per dinamitzar el poble i millorar-lo entre tots... Cada dia la gent visita més el bloc, llig més i participa més, i que el poble estiga actiu és una gran notícia!

    ResponElimina
  3. Felicitats per tota la faena que esteu fent i gràcies per informar-nos als que estem fora de Vallada del que passa pel poble.

    ResponElimina
  4. Enhorabona per a tots en general ,colaboraors etc...a per un l'altre any!!!

    ResponElimina
  5. Yo vengo solo los fines de semana,enpeze tarde ha leer los comemtarios,sois fantasticos enhora buena,saludos.

    ResponElimina
  6. Para VALLADA CITY:
    Enhorabuena por las mas de 360.000 visitas que habeis tenido.
    Me gustaría saber, cuantas de las visitas se han realizado a través del BLOG oficial del Ayuntamiento de Vallada, o sea, el blog de Vallada City.
    Digo que es el blog oficial del Ayuntamiento, porque en el enlace LINK, pone "BLOG" en singular.
    Saludos a todos.

    ResponElimina
  7. Tres anyets fa ? Enhorabona a vosaltres que feu possible el blog i als lectors que cada dia som més, estem més informats i anem ensenyant-nos a utilitzar la xarxa virtual per a connectar més en el món real del poble i millorar.
    Moltes gràcies per compartir-ho tot!

    ResponElimina
  8. Enhorabona valladacity!!
    Crec que sense vosaltres no podríem opinar d'esta manera tan crítica i sana, per molts anys més!

    A la Mosca: Xè, home, això no ho hauries de preguntar a l'ajuntament? veges a vore si troben un ratet per a arreglar-te el tema dels blogs si tanta importància pensea que té. Així podrem estar tots tranquils i seguir opinant, no?
    Bones pasqües a tota la gent que escriu, els lectors i els que fem comentaris, tots!!

    ResponElimina
  9. Enhorabona i moltes gràcies per obrir un espai d'informació i comunicació entre veïns.
    Felicitats i per molts anys!!!

    ResponElimina
  10. Hi ha que veure el joc que dona aquest blog per expressar-se, per debatre i per informar amb llibertat i sense por. L'anonimat dels pseudònims dona seguretat i facilita la lliure expressió del que realment pensa qui escriu ací, a pesar dels trolls que s'empenyen en distorsionar els debats i insultar sense trellat.
    Enhorabona a qui va tindre la idea del blog pels tres anys d'aire fresc que ha aportat i a tots els col·laboradors que li donen vida i contingut cada dia.

    ResponElimina
  11. Moltes felicitats i per molts anys!!! Gràcies a vosaltres estic al dia del que passa al poble des de Barcelona :)

    ResponElimina
  12. Gràcies per donar-me la possibilitat d'asomarme a la finestra del meu poble des de la distància.
    Quand participe de les opinions em pareix que estic a la plaça un dia de mercat, a la tenda de la Caxorra o al Sáez xarrucant amb tots vosaltres.

    Gràcies a tots.

    ResponElimina
  13. Com ja us he escrit en alguna altra ocasió, em dona molta alegria que estigueu i treballeu tan bé, amb tanta convicció i qualitat, i amb tantes ganes de contribuir a que el nostre poble siga cada dia més obert, democràtic, transparent i lliure.
    Per molts anys!!!!

    ResponElimina
  14. la llibertat d`expresió al màxim exponent.felicitats

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.