dissabte, 3 de març del 2012

BUTLLETÍ D'INFORMACIÓ MUNICIPAL de Vallada. Febrer.

Aquestos són els temes que s'han tractat a l'Ajuntament de Vallada i amb els que l'equip directiu ha estat treballant durant el mes de Febrer.
  • ¿?
  • ¿?
  • ¿?
  • ¿?
  • ¿?
  • ¿?
  • ¿?
  • ¿?
  • ¿?
  • ¿?
  • ¿?
  • ¿?
Si no sabeu de què va açò, feu una ullada picant ací damunt.

PD: Encara que fóra genial, no estem demanant un BIM com aquest (piqueu ací damunt), però sí un breu resum del que es fa al nostre Ajuntament, perquè, com el nom indica, és nostre.
Nou o deu enunciats redactats al llarg d'un mes (30 dies). Tampoc demanem la Lluna... o sí?

Ens vegem a finals de març.

4 comentaris:

  1. Xe, conste que no sóc de l'ajuntament, però em pareix que vos esteu posant en un lloc que no vos toca i que teniu el ego massa pujadet. Les informacions que demaneu les heu de penjar o vosaltres o qui vulga ací. L'ajuntament ja te la seua pròpia web, d'on podeu repenjar les notícies. No dic jo que l'ajuntament no puga publicar ací, o que no dega, però em sembla lamentable que li ho exigiu. És com si els periodistes de El Pais es molestaren perquè no se'ls envien les actes de les sessions del congrés dels diputats.
    La grandesa del Blog Valladacity és que està fet per gent independent, i així hauria de ser si vol mantenir-se com una ferramenta crítica per als valladins. L'ajuntament i els seus regidors han de dedicar-se al seu treball, i penjar notícies a un blog virtual independent no es troba entre les seues obligacions. Els blocs públics son hereus del periodisme, i el periodisme ha de ser independent i fet per periodistes.

    ResponElimina
  2. Segurament tens raó quan dius que els regidors tenen prou feina i no poden estar pendents d'un blog independent, Manolo Pere, però no estic d'acord en altres coses que exposes. Ja fa anys que estem demanant que les actes dels plens les pengen “a la web de l'Ajuntament” per a que tinga més difusió el treball dels polítics i puguem saber que passa a la Casa de la Vila. Suposem que les actes es redacten en l'ordinador i, una vegada feta la feina, costa més penjar-ho al tauló d'anuncis que fer-ho a la web.
    Per altra banda no crec que siga tindre l'ego pujat demanar que s'informe als ciutadans dels temes que es tracten i com es solucionen, perquè a tots ens interessa i els poders públics tenen l'obligació d'informar, no sols quan s'acosten eleccions, sinó de tot el que tracten, especialment si, com és el cas, ens exigeixen sacrificis.
    La tasca de resumir un acta i fer-la intel·ligible la podria fer-ho Valladacity, però per això cal tindre notícies del que es fa i documents públics per fer-ho. Tu saps de que han tractat els últims plens? Saps quines gestions s'han fet i quin ha sigut el resultat per a que paguen el que es deu a la Residència de la Tercera Edat?

    ResponElimina
  3. Ara ja no té sentit aquesta discussió, Iron Maiden, perquè em sembla que a partir d'ara no tindrà sentit ni tan sols demanar-li a l'ajuntament que faça públic res. Ni en les actes. Perales, Frutos i Ramón Vila, a vore a quin dels tres li demanes que publique en ValladaCity.

    Com a mínim Fernando tenia estudis i saludava pel carrer, Com Maria José, pero estos tres...

    Mare meua.

    ResponElimina
  4. vosaltres demanant transparència i ells conspirant, jajaja
    en la web de l'ajuntament encara no diu res i en valladacity per fi escriuen alguna cosa, tant de temps sense obrir la boca i ara mira si han escrit, ah, i en valencià i tot, xà, nyas coca!

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.