diumenge, 11 de març del 2012

La Trista Realitat

Així és el poble de Vallada, un any més ens plantem en Falles i es veu reflexada la trista realitat del nostre poble: falta de sentit comú, intolerència, i perquè no dir-ho mala llet.

No hi ha any que no intenten sabotejar la nostra festa fallera, festa que tots estem d'acord no importa ni agrada per igual a tot el poble, però no per això s'ha d'intentar acabar amb ella de la forma que siga. Molts altres actes del nostre poble no agraden per igual a tots, i no per això s'intenta prendre foc a la festa.

Hem de lamentar que la pasada matinada de dissabte dia 10 de març, algun o alguns desalmats, perque no es pot catalogar d'altra manera, intentaren i aconseguiren prendre-li foc al nostre Casal Faller, amb tota la intencionalitat del món perque ben bé sabien on estava la llenya al local i quina finestra trencar per poder botar-li foc. Afortunadament, els danys materials van ser mínims per tot el que haguera pogut passar: finestres, sostre i part del mobiliari cremat. Això sí, la Falla Intacta i hui diumenge dia 11 de març estarà al carrer!!

Gràcies a l'avís d'uns veïns i a la ràpida intervenció dels bombers del poble, només ha quedat en un esglai i en una demostració més de fins on pot arribar la gent del nostre poble per no poder tolerar la ilusió d'alguns per celebrar les falles.

Ja sabeu, si us molesta o no us agrada la orquestra de festes o de moros, els bous al carrer, la festa fallera, les festes patronals, la nit de l'aurora, el soroll d'algun pub, sempre podeu anar i botar-li foc, així és com s'ajuda i s'intenta tindre un poble amb diversitat de gustos i festes per a tots i totes.

S'ha fet menció del fet també a algun periòdic:

http://www.levante-emv.com/comarcas/2012/03/11/queman-casal-vallada/888652.html

1 comentari:

  1. Quanta raó que tens cosineta. Molts hauríen d'aprendre d'un poble com Vallada que gaudeix dia a dia dels seus i intenta disfrutar de la vida amb alegria, tolerància i felicitat.
    Cada dia hauria de ser una festa per gaudir amb els teus del simple fet d'estar viu.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.