dilluns, 12 de març del 2012

ASPENCAT SORPREN AMB UN NOU DISC


ASPENCAT que ha posat, fotuïtament, música i nom a la primavera dels estudiants amb el seu treball NAIXEN PRIMAVERES (2011), ens sorpren editant una revisió de totes les cançons d'aquest disc amb un munt de col·laboracions de músics del panorama músical valencià actual entre ells Feliu Ventura, Xavi Sarrià i Borja Penalba.

El disc, que porta com a títol INÈDIT, conté les cançons de l'anterior modificades i alguns remixos a més de dues cançons noves. La descàrrega és completament gratuïta tant de NAIXEN PRIMAVERES com d' INÈDIT. Uns discs realment recomanables.

La resenya del grup vos la deixe ací: Aspencat torna a la càrrega onze mesos després de la publicació del darrer treball Naixen primaveres, havent superat les 10.000 descàrregues del mateix des de la seua pàgina web www.aspencat.org el passat desembre. El nou treball anomenat Inèdit inclou dues cançons noves i un recull d’algunes de les cançons del Naixen primaveres interpretades i remesclades per un ventall de músics de reconeguda trajectòria.
Inèdit, representa un altre pas endavant de la banda de la Marina Alta. Les dues cançons noves que conté pretenen ser un mostrari dels nous horitzons sonors del grup, refermant-se en la senda d’estil reggae fusió ja explorada amb el Naixen primaveres. En aquesta aventura sonora creix el pes dels sintetitzadors i dels sons greus, elevant-se a la màxima potència l’energia i la força de bateries, teclats, guitarres i veus, així com també de les reminiscències mediterrànies que aporta el llaüt.
Si parlem del missatge, a l’Inèdit, Aspencat pretén continuar tan incisiu com en l’anterior treball, mossegant allà on toca, denunciant els abusos de poder de “l’establishment” econòmic i financer, la manca de democràcia i el retall sistemàtic dels drets de la ciutadania en favor del capital. Posant de relleu la lluita i la superació personal de tota una generació de joves que no baixa els braços davant d’un futur que es presenta molt complicat.

Els podeu descarregar ací http://www.aspencat.org/ , la pàgina oficial del grup. Compartiu-lo, escolteu-lo, gaudiu-lo. No vos en penedireu!

Marc Mollà Peris

1 comentari:

  1. Escola Valenciana organitza un concert a Burjassot el dia 17, endevina qui anirà a presentar el seu disc?

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZhZ7BJOnP98

    Concert de Falles de la Gira 2012 és el dissabte 17 de març a les 21h. Amb aquest concert comença la VII edició del Festival Itinerant de Música en Valencià!

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.