dilluns, 5 de març del 2012

La cabra tira al monte


Hom deia que si no la feia a l'entrà la faria a l'eixida, i així ha sigut. Ningú no confiava que respectara el pacte que havia signat amb els socialistes. Però no per esperat deixa de ser una acció denigrant per aquell que demanava el vot “amb independència de les ideologies”, disfressant-se de demòcrata, posant a caure d'un burro a l'equip de govern anterior format pels mateixos amb els que ha pactat ara. 

Ja sabem que la cabra tira al monte, i el monte del cap del Partit Independent és l'exèrcit franquista i l'experiència política de la mà d'un militant de dretes i ex militant de l'extrema dreta acostumat a manar de forma caciquil. Tot un currículum que haurien d'haver tingut en compte tots aquells que van creure en la seua transformació miraculosa a la democràcia, tot incloent-hi a qui, com jo mateix, pensava que actuaria respectant el presumpte codi d'honor dels militars, i no faltaria a la paraula donada.

Justifica la indignitat al·ludint a que el pacte no funcionava per culpa, faltaria més, del PSOE, amb el que té discrepàncies a l'hora de governar. Tan de bo que els socialistes no han secundat l'autoritarisme de l'alcalde, la imposició perquè sí, l'arbitrarietat i el nepotisme. Els socialistes poden exercir l'oposició amb el cap ben alt i mirar a la cara a qualsevol. L'alcalde ara podrà fer tot el que vullga sense que ningú el contradiga, doncs els regidors del PP de Vallada estan acostumats a la submissió a canvi de la civada del pessebre. 

Altre argument que dona és que formar govern amb el PP, que governa a la Comunitat Valenciana i a Espanya, podran arribar a aconseguir unes metes que amb el PSOE no aconseguirien. No se a quines metes es refereix doncs a Vallada amb el PP a l'Ajuntament ja s'havien aconseguit metes impensables d'endeutament. En deute públic estem per damunt de la mitjana en la Comunitat més endeutada d'Espanya, governada pel PP, amb més corrupció que tota Espanya sencera amb Gürtel, Emarsa, Brugal, Torrevieja, Fabra, Terra Mítica, Ivex, Aguas de Calpe, o el més recent de les ONG de Blasco, per citar-ne els que més sonen. Un PP que després de governar 17 anys a la Comunitat en ha deixat en la ruïna més absoluta mentre lleva imposts als rics. Veurem per quant ens ix la festa. 

Diu, com no, que ho fa pel be del poble, però a aquestes altures ja coneguem el significat d'aquesta expressió en boca dels que confonen públic i privat, bo per al poble amb bo per a mi. També recorda que el dia que va prendre possessió de l'alcaldia va dir que “era fidel als meus principis des del dia que vaig nàixer”. A molts no se'ns ha oblidat aquesta frase que pensàvem, com així ha sigut, premonitòria. Però que la recorde ell és més greu si cap doncs, si el que ha fet no va contra els seus principis, vol dir que governar despòticament, trair als seus votants, incomplir les condicions signades davant d'un notari, incomplir la seua paraula i la indignitat que tot això suposa formen part dels seus principis. I no ens enganyem, aquests són els principis tradicionals de la dreta espanyola, i ja sabem... la cabra tira al monte. 

Iron Maiden

10 comentaris:

  1. Molt bé, Iron.

    Ara ja sabem que ni governabilitat, ni mitges tintes, ni tonteries.
    Si volem un ajuntament d'esquerra, haurem de votar esquerra. Tampoc és tan difícil, no?

    ResponElimina
  2. Quina primavera ens ha tocat: el mateix dia parla Zaplana, jutgen un polític islandés i ara Perales i el PP, quina creu!
    ja ho diuen els de la ràdio en CARNE CRUDA
    http://blog.rtve.es/carnecruda/2012/03/penitencia.html

    és un calvari, ple de patiments, a vorem qui acaba crucificat, igual hi ha justícia i tot, qüestió de paciència i constància

    ResponElimina
  3. Clar es lúnica manera, esperar, fer oposiciò i les proximes eleccions no votarlos i així si....

    ResponElimina
  4. La pitonissa Lola i la seua bola6 de març del 2012, a les 10:26

    Iron, a la bola entre boires veig rellamps i trons i encara en puguem veure de grosses.
    Tire les cartes, apareixen la carta de la roda de la fortuna junt a la del enamorat cap per avall, diuen, que tot el que puja també baixa i una mala elecció de parella, el triangle Perales-Frutos-Ramón, que estan "mata'm o et mataré" no durarà i hi haurà un pacte PP/PSOE o bé aparega un trànsfuga (de qualsevol dels dos partits cap al contrari) per pegar-li la patà al cul a Perales.

    ResponElimina
  5. Perales no m'has desebut, has segut fidel als teus principis de deslleialtat, indignitat, deshonorabiltat, covardia, egoisme...
    Representes tots els valors de l'ejercit franquista, el pitjor ejercit de la molt honorable història de l'ejercit espanyol, a vegades no tan honorable.

    ResponElimina
  6. pactando voy, pactando vengo6 de març del 2012, a les 12:53

    De veres que no s´ho esperaveu?? si el q m´estranya es q aquest pacte no es fera efectiu el día 10 de juny.
    L´unic proposit de Perales era derrocar a Fernando. De veres penseu que es pot mesclar l´aigua i l´oli?? pense que la gent no es tan ignorant com per a pensar aixó.
    Entenc l´indignació de la gent, cosa que es totalment comprensible, però era d´esperar.

    ResponElimina
  7. Tots coincidiu en el mateix,pero l unica pararaula que en ve al cap que espuga dir es
    Decepció!!!
    pero no del equip de gover que teniem si no del senyor ALCALDE PERALES que per desgracia tindrem tres anys més.

    ResponElimina
  8. Volia estar equivocant des de el principi, pero despres de tota la viva, ja un poc llarga, uno ja sap moltes vegades per on tira la "cabra" i sempre al "monte", era molt "raro" que sols la bona fe i el treball duraren fins els 4 anys. companys ja saveu lo que ha passat en altres pobles del nostre voltant, sempre que volen el nostre ajut apel·len a la responsabilitat, ¿on esta la de ells?. de tota manera lo que teniu clar es que es pot fer política ben feta i d'un altra forma, ells no heu faran mai. Salut a

    ResponElimina
  9. Ara no diuen res els peperos ?
    sobre los perros i los collares ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  10. Pero que tenen que dir? Jo crec que les urnes eu van dir tot,no?. Ademes si niha algo ilegal, es denuncia i ja esta. Asi nihan unes regles, i crec que cadascu les juga asumint les seues consecuencies.asina que se apexuga en lo que es vota.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.