dimarts, 6 de març del 2012

Testimoni de la vergonya: el pacte de govern que el sr. Perales ha incomplit

L'acta de manifestacions que acompanyem a esta entrada com a imatges (escanejades del document original, cada imatge és una pàgina de l'acta) constitueix l'acta o escriptura del pacte de govern del Grup Municipal Socialista amb el Grup Independent dels senyors Vicent Perales i Agustín López que vam firmar davant del notari de Moixent el dia 10 de juny de l'any passat, i que ara ha vulnerat i deixat sense efecte l'actual alcalde Vicent Perales, que ha format un nou Equip de Govern amb els regidors del PP. Este document és el testimoni de la vergonya, la prova de l'incompliment de la paraula donada i firmada en document públic de qui governarà l'Ajuntament de Vallada. Si el sr. Vicent Perales ha tingut la desvergonya de no complir la paraula donada i ni tan sols allò que ha firmat davant d'un fedatari públic, ¿què es pot esperar d'ell?

(Nota: per a vore el document en la mida original, piqueu damunt de cada imatge. Per a veure totes les imatges, piqueu baix on posa "més informació")






GRUP MUNICIPAL SOCIALISTA
AJUNTAMENT DE VALLADA

3 comentaris:

  1. Que esperabais de Agustin????????yo ya en un comunicado aqui en Valladacity ya lo dije en su dia,es una persona muy falsa,muy de derechas y un perro faldero,yo lo conozco muy bien y nadie,nadie...ni el me lo tiene que negar,tan en contra que estaba de los del PP de Vallada x que a su cuñado "XOU" lo tenian crucificado en lo de la famosa depuradora de pinedo,que hasta depresion cogio," el pobre" y ahora todos a comer en la misma mesa con " DIOS" a mi todo esto no me cae de nuevo,son fachas y como tal tiene que actuar,lo del dicho de Iron Maiden,LA CABRA TIRA AL MONTE.

    ResponElimina
  2. si Agustina tens rao, sols busquen estar en l'alcaldia al preu que siga, però acabaran mossegant-se un altra vegada, perquè són "perros rabiosos"

    ResponElimina
  3. Ànim Mª José, Servilio, Jesus, Amparo, pugueu estar orgullosos de la faena que heu fet deixant clar quin és el deute real de l'ajuntament. Ara ja poden dir lo que vullguen perquè sabem la veritat del malbarat i la gestió ruinosa de l'anterior alcalde.
    Ara cal fer oposició informant puntualment al poble que està amb vosaltres

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.