divendres, 29 d’abril del 2011

El manierismo onírico ataca als jubilats de Vallada

Fa mesos, quan l'expulsió (injusta i violenta) dels jubilats de la seua pròpia llar, corria el rumor de que es pretenia convertir aquest edifici, en un Museu dedicat a un amic-artista-escultor aparegut del no res. Ara segons ens conta Paco M., els jubilats han sigut colpejats de nou per un altre amic-artista-pintor..

Què tenen els amics-artistes (i els amics d'aquestos artistes) contra el nostres vells?

Està clar que ací s'agafa la famosa dita, del revés: Més val mal desconegut que un bon conegut.


Paco M. ens ho contava així a un comentari:


"Els pobres vells que no tenen local per què se'ls han llevat, doncs varen demanar la casa de la cultura per mig d'una instancia i es concedeixen, el lloc i hora que demanaven per ha cobrar les quotes de l'any.

Una vegada fent la feina que tenien que fer els arriva una parella de policia local deguent-los que abandonen la casa de cultura, el motiu que els donen era que hi ha una exposició de pintura i perillaven alguns cuadres, " que els podien trencar".

Una vegada senva la policia arriva una telefonada de un regidor fent-los el mateix raonament. Després en vore que no fan cas ni a la telefonada ni als policies, es presenta el regidor en persona per dir-los que no estiguen allí per por a que trencaren els quadres. No se si al final se'n ananat o han segut valens i han aguantat.

Que vos sembla aquesta nova maniobra?"

14 comentaris:

  1. Moltes gracies Natzaré, enviar este video tan explicatiu ...
    Es indignant !!!el que estan fent en els nostres vells deixanlos sense lloc ni per a pagar la cuota
    anual ,perque la expocsiciò de Jose Antonio Espinar es molt important i molestaven.
    Donarli faena i bombo a ell es mes important
    que vergonya de ayuntament...!!

    ResponElimina
  2. Jo no crec que la culpa siga d'aquest artiste (que segurament no sap RES del que està passant al poble el pobre...)
    Quasi segur que el que ha passat és un problema de...diguem, "organització". Done fe de que sol·licitar una instància, que te la accepten i que et peguen una palmadeta a l'esquena del roll "el que tu vullgues!", és, de vegades, com escriure un paper, fer un avionet i tirar-lo des de el Penyó.

    ResponElimina
  3. Després de tot el que s'ha fet contra l'associació no crec que siga un assumpte d'organització. Sembla, més be, la continuació de la persecució contra els que no s'han sotmés a la voluntat de qui creu que pot fer el que li vinga en gana al poble

    ResponElimina
  4. Que pena observar la trista manipulació dels qui aprofiten la mentira per a insultar i desacreditar a l'Ajuntament i a l'equip de govern del P.P.
    La primera que es absolutament fals que el Sr. Perales demanara permís ni per al passat dia 27, ni per al 28 per tal d'ocupar la planta baixa de la Casa La Por. Ben al contrari, la va ocupar provocativament, buscant l'enfrontament perque sabia que estava montant-se una expossició.
    Davant d'eixe fet i a pesar de tot sel's va deixar fer la seua tasca. Li se va advertir que demanara un local i li s'habilitaria i continuant en la seua provocació, va fer cas omís i li se va seguir deixant ocupar la planta baixa fins a que donara temps de reorganisar-la i preparar l'expossició previament programada.
    Eixa és la veritat contrastable i qui diga lo contrari sap que falseja la realitat, pero ¿ no serà això lo que es preten?

    ResponElimina
  5. Pa el anònim del 30d'abril a les 15:34 pero com es nota que eres pilota de Fernando Giner. Tu has vist l'instància tu la tens en les teues mans la fotocopia del registre. NO tingueu ni idea i eres un gran pilota del Senyor Fernando. A soles fan mal i no pudran en l'associació ni en res.

    ResponElimina
  6. Es molt difícil creurer que el Ajuntament facilita algo a ells vells de Vallada, ja que els ha deixat en el carrer...
    y gracies a Natzré per el seu article.

    ResponElimina
  7. A l'anònim que pregunta si he vist la instància o si he vist el registre d'entrada... Home fa falta estar un poc desonrientat per a fer eixe comentari perque lo que he afirmat en coneixement de causa és que no s'havia presentat cap instància , ni petició, ni per al dia 27, ni per al dia 28. Si no s'ha presentat cap instància , ¿ cóm vols que la mostre ?
    ¿Ho captes o és massa per a tu ?
    ¿ Creus que m'insultes per dir-me pilota de Fernando?. Vegent lo que diu gent com tu crec que Fernando i les persones que el recolzen tenen tots els números per a seguir governant en Vallada. Desperta les neurones que les tens un poquet adormilades.

    ResponElimina
  8. Alguns els cega l'odi i la irracionalitat.
    Sense educació, sense parlar en trellat i coneguent les coses , ¿ on voleu anar ?

    ResponElimina
  9. VOLen anar altra volta aa l'oposicio, per mentirosos i provocadors

    ResponElimina
  10. Si recorreguem la trajectòria del artista, l'obra que culmina i afiança la seva carrera, dedicada a la restauració i puntura, de temàtica religiosa, es precisament el mural de l'església del nostre poble. Des-de el meu punt de vista, el estil del mural, hem semba que te una tendència clarament atemporal, ja que ara mateix no ens feia ninguna falta. Fora de partides polítiques, hem sap molt greu el que ha ocorregut al poble, ja que personalment ho considere un atac contra la llibertat i dignitat de les persones (jubilades) del poble. Per un altra banda i sincerament, a cas te algo que veure el manierismo onírico en les persones jubilades??Un, dos, tres, responda otra vez...

    ResponElimina
  11. Despres de l'anonim del 30 d'abril a les 15.34 en el que afirmaba que " no tenien instancia de peticio de casa de la cultura per a fer les seues tasques els jubilats " jo he estat averiguant i efectivament NO tenien instancia presentada per aquesta tasca. Si que la tenen presentada per a la junta General. Jo demane disculpes PUBLICAMENT i demane als administradors del blog que eliminen aquestes entrades que han surgit d'un error.

    PD.

    Sembla que rectificar es de bones persones.


    Gràcies i torne a demanar disculpes.

    ResponElimina
  12. Molt be,, Paco M. rectificar es de savis....

    ResponElimina
  13. Me parece muy bien Paco por rectificar un error,te felicito por tu nobleza saludos.

    ResponElimina
  14. M'alegra llegir i observar com gràcies a la publicació al bloc, d'un fet que haurà creat molta polèmica, s'ha portat, mitjançant proves i (més o menys) bones paraules, a la veritat i a desmentir certes acusacions, deixant en evidència, aquesta vegada, al Sr. Perales...
    Així doncs, aquesta entrada queda tancada i el problema, solucionat.
    Gràcies a tots els que heu col·laborat amb els vostres comentaris.

    ResponElimina