dimarts, 5 d’abril del 2011

Futura nova alternativa política de centre, a Vallada

 Ens han enviat aquest escrit per a la seua publicació. (Disculpeu-nos pel retràs):

Agraïr l’oportunitat que s’ens brinda desde este Bloc, per donar a conéixer una alternativa política de centre, valencianista, convergent i integradora.
Si estàs cansat de velles disputes, entre uns i altres, si et sens còmode al centre polític tricolor amb la senyera valenciana, que accepta i utiltza la normativa de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua,  si et sents valencià per damunt de tot i no acceptes ingerències de ningú, este es el teu lloc i la teua opció.
Visitans a la pàgina web: http://www.unitspervalencia.org/  i estarem encantats d’atendre-vos.
Per desgràcia, estes eleccions no podrem presentar-se al poble de Vallada, en un futur no molt llunyà esperem siga posible, ja que la nostra opció continua en un augment d’afiliacion i adhesions imparables, de gent cansada de sempre les mateixes lluites i de tenir als valencians mal atesos, com a ciutadans de segona.
On si es podreu votar serà a les eleccions a la Generalitat Valenciana, amb el nostre candidat Carles Cholvi, històric valencianiste de consens, que mai s’ha volgut vendre a grans partits que realment no defenen als valencians.
Desde estes líneas volem aprofitar l’ocasió per donar a conéixer també un grup de gent amb ganes de superar les batalles esterils i  intentar recuperar la consciéncia de ser valencians. http://www.faustibarbera.com/, on Units x Valencia , te una participació destacada.
Estem a la vostra disposició.

3 comentaris:

  1. De categoría, els valencians necessitem un partit d'estes característiques, ja que els dos grans partits estàn marcats per la corrupció, i els altres dos partits "nacionalistes" que tenim aci no saben ben clar quins interessos defendre, uns pel nort i els altres pel ponent....

    ResponElimina
  2. si no tens clars els interessos sols tens que afiliar-te o militar en algun d'ells...res millor que la realitat per poder opinar...però això costa temps i sempre és millor dir que allò que no conec de segur es roin i no m'interessa.En fi, cadascú té uns interessos, a uns els agrada opinar des de casa i d'altres opinar des de el carrer.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.