dimecres, 13 d’abril del 2011

Pa del dia/ REMEI CONTRA VAMPIRS

Som al món dels vampirs i açò s’estén com la pólvora, la situació que estem vivint ja passa de taca d’oli.Hi ha mossegades de vampirs al nostre coll, al DNI, al compte bancari, als recursos naturals. Hi ha pobres vampirs que no saben fer altra cosa més que xuplar la sang als més febles que ells; n’hi ha d’altres que veuen el món com un ou i voldrien beure-se’l d’un sol xuplit.
Mireu i comproveu que en tots els ordres de la realitat hi ha qui s’alimenta de la sang, la suor i el treballs d’altres. Des del nivell econòmic fins el nivell emocional. Però és el vampirisme sobre el nostre ser més íntim el que possibilita el pas als altres. Sense que ens facen oblidar la nostra llibertat no és possible que ningú entreguem mansament l’elixir de vida que ens corre per les venes.
Molts són els graus de
submissió al Gran Vampir. Així trobem des d’aquell que veient la dimensió del poder, es deixa sucar ressignadament. També hi ha qui més que ressignació manifesta decissió, i accepta el mos sempre que alhora ell puga pegar dentada a un altre.
I estan els que planten alls, conscients de l’amenaça i sabedors que cal posar-hi remei.

És així que contra Monsanto, multinacional de la màfia agrícola que ja ha començat a controlar fèrriament les llavors, les modificacions genètiques i les patents, cal que plantem cadaú el nostre solc d’alls, o de tomaques o de ràvens, encara que siga. Això sí, controlant que les llavors no hàgen estat vampiritzades prèviament.
Contra el pensament global de Monsanto de privar els pobles de la seua independència alimentària (l’aliment està en la base de la vida!), l’acció local/individual de mantenir vives les llavors autòctones.


Congrés sobre el minifundi a Muro: + informació ací

Associació sobre sobirania alimentària i llavors autòctones:
www.llavorsdaci.org/

1 comentari:

  1. "Poderós cavaller és don diner". Monsanto "untarà a qui faça falta perquè diga que les seues llavors transgèniques són bones i saludables.
    Com poden ser més barates les llavors dels USA a Mèxic que les llavors dels mexicans?
    Què passaria si 4 multinacionals controlaren la producció de llavors arreu del món? Pagariem ben pagades eixes llavors carregades de "terminator".

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.