dissabte, 2 d’abril del 2011

Mª José Tortosa és proclamada candidata pel PSPV-PSOE a l'alcaldia de Vallada


L'Agrupació Local Socialista de Vallada va proclamar divendres Mª José Tortosa com a candidata a l'alcaldia de Vallada per a les pròximes eleccions locals del 22 de maig. La proclamació va tindre lloc en el transcurs del sopar-acte de preparació de la campanya electoral per a les eleccions municipals del pròxim 22 de maig i de presentació de la candidata socialista a l'alcaldia. Mª José Tortosa, de 50 anys i regidora del Grup Municipal Socialista en l'actual legislatura 2007-2011, és infermera a l'hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva i mare de quatre fills. Mª José ha comptat amb el suport unànime de tota l'agrupació i va obtindre l'ovació i el reconeixement emocionat de tot el públic que va secundar la convocatòria i va omplir de gom a gom el local de la seu del partit. Mª José ha estat elegida pel seu perfil renovador, compromés, treballador, lluitador, pròxim i ètic, alhora que és la primera vegada que una dona opta a l'alcaldia de Vallada. Així, l'agrupació socialista aposta per una persona nova que encarna el canvi en tots els aspectes i que representa l'aspiració socialista de regeneració de la vida política municipal.


L'acte va comptar també amb la participació de l'actual portaveu del Grup Municipal Socialista Servilio Alonso i del regidor i Secretari General de l'agrupació local Jesús García. En la seua intervenció, Mª José va fer un diagnòstic de l'actual situació del poble i va esbossar els principals eixos d'acció política del programa socialista. Entre d'altres, Mª José es va referir a la necessitat de crear al poble treball per a tots en igualtat de condicions i sense discriminació mitjançant el replantejament i la viabilització del parc industrial; el rescat econòmic de l'Ajuntament, l'afrontament del deute existent i el control del gasto; l'aposta per la figura d'una alcaldessa pròxima que ocupe el seu lloc, estiga al servici del poble i atenga els ciutadans; i la revitalització de la vida social i cultural del poble per mitjà de la creació d'òrgans de participació popular i associativa.

Enhorabona, Mª José! El canvi ja està ací Benvinguts al canvi.

93 comentaris:

  1. En aquest bloc es demanava un candidat seriós, formal, preparat, honrat i amb capacitat i experiència. Mª José reuneix totes aquestes coses i amés és dona. Que més puguem demanar?
    Enhorabona Vallada

    ResponElimina
  2. Conec poc a Mª José, per no dir res, aixina que no puc parlar de la seua formació, preparació, honradesa o experiència tal i com ho fa l'anònim d'ací dalt...
    Alguna vegada m'ha parat pel carrer i hem intercanviat algunes paraules... ha mostrat interés pel que faig, hem parlat sobre aquest bloc... conversacions breus i sense cap mala intenció... simple curiositat.
    Sempre somriu, i això m'agrada... de vegades la veig carregada amb bosses de compra per la placeta els columpios i saluda amb un somriure sincer.
    Són coses insignificants però que per a diuen molt d'una persona.
    Dels altres membres què nomeneu, encara en se menys... i sense saber igualment res, hi han uns quants que no m'inspiren gens de confiança. És estrany com funciona això de la intuïció humana...
    El que vull dir amb tot açò és que sí, que Vallada està clar que necessita un canvi, socialista? popular? centrista?, doncs em dona exactament igual, però reconec que al llegir aquesta notícia, un somriure ha aparegut a la meua cara... M'agradaria tindre una alcaldessa que anara a comprar amb bosses de tela i carret, que treballara curant als demés, que pertanyera a Serra Grossa (defensora de la natura, la etnologia valladina i la cultura), que tinguera un fill què toca a un grup de la terra, un cuñat què escriu llibres en valencià i un home que després de treballar a l'escola, se'n va a cremar remulla.

    Enhorabona Vallada??? Jo crec que eixa és una frase pretensiosa que s'adelanta als esdeveniments possibles.
    Millor dir enhorabona Mª José per endinsar-te en aquest món de llops. Si estiguera empadronat al poble, segurament et votaria a tu.

    ResponElimina
  3. Ehhorabona!!! Mª Jose m´alegra molt la teua descissió esperem que Vallada es done conte i es produixca el canvi molts esperem...
    molt anim i a treballar per aconsegir-ho!!!

    ResponElimina
  4. Anims,espere que el poble li done una oportunitat a Maria Jose de acabar amb el cortijo

    ResponElimina
  5. Lo que avans parecia impossible e improbable ara cada vegada mes no sols es torna possible i probable, possible que el canvi a arribat com una ona al ajuntament, al partit, al poble i encara mes lo mes probable es avant de eixe tsunami que pol rebolicar i remoure del seu lloc al Alcalde de Vallada, aquets no es presentí al mes de maig, val la pena anarsen a casa sense conèixer la derrota, que tindre que dimitir al dia vint i tres de maig, i es que tot es possible en botiga.

    ResponElimina
  6. M'alegre tant, em pareix la millor persona que podia triar el partit com a candidata. Supose que li haurà suposat una decisió important i costosa, però esperem que el poble li ho agraisca. Gràcies Mª José!

    ResponElimina
  7. La veritat es que si que es una bona candidata, falta saber qui mes va en la llista i esperar que algunes pomes podrides no hi vajen,pero de ahi a tsunami jajajaaj, el tsunami se'l endurà el PSOE en el País Valenciá, i aixó que el seu contrincant es un presumpte corrupte,que no deuria de presentar-se, i aixina i tot, Com es posible que el Alarte no siga capaç de convencer ni als seu familiars???

    ResponElimina
  8. Jo creo que estamos en lo mismo, pueden cambiar los nombres, pero en el fondo en un pueblo tan pequeño como Vallada todos nos conocemos. De sobra conocemos al señor Giner, ningún comentario, de sobra conocemos al señor Perales, ningun comentario, y de sobra conocemos al psoe en vallada, ningun comentario. Me gustaria pensar que Mª Jose es el cambio, pero con personas como Simó Colomer y como el propio marido de Mª Jose en el partido creo que la proxima legislatura va ha continuar exactamente igual. Vallada necesita una regeneracion de todos sus politicos, y en el psoe, mientras esten ciertas personas, muchos valladinos optaremos antes por la abstencion que por votar socialista. Mª Jose, espero que no te conviertas en la cabeza de turco de este partido.

    ResponElimina
  9. Desitge que hi haja un canvi en Vallada, perquè d'eixida, no és saludable que un partit estiga tants anys en el poder. Com he dit, espere un canvi, i què les persones que passen a governar, siguen responsables, i potencien la feina i la cultura en el poble, doncs pense que és la carència més gran que tenim. Molta sort a Mª José.

    ResponElimina
  10. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  11. Eres molt valentaaaaaaaaa. Enhorabona MªJose

    ResponElimina
  12. Respecte a la candidata:

    Del poquet que conec a Mª José hi ha algunes coses que m'agraden

    M'agrada que treballe en treball conegut, sabem que té un sou clar i que no necessita "tirar mà" d'altres llocs. El seu marit també treballa.

    M'agrada vore-la pel poble, comprar, xarrar amb la gent, participar en una associació, que apunte als fills a la música i tot això. Al candidat del Partit Popular només el veig en festes. Només ella i Perales pareixen candidats del poble, perquè el caminen, el coneixen, el respiren i pareix que l'estimen.

    És una dona que d'eixida sembla preparada, amb energia i ganes veritables de recondüir la política local. Crec que hi ha diversos tipus de polítics als pobles: 1: Els que busquen l'interés personal (siga el de medrar en política -lícit- o siga el d'enriquir-se -il·lícit- o tots dos); 2: Els que estan per convicció i encara creuen que es pot fer política amb ideals en un poble, que son poc polítics; 3: Els que, pel que siga, necessiten estar al peu del canyó de la gestió local, també treballadors.

    Crec que MªJosé pertany al segon grup, i crec que en estos anys haurà assolit la necessària visió del que és un ajuntament, i si ha donat el pas deu haver sigut des de la convicció raonada de que pot fer alguna cosa pel seu poble.

    Crec, i ara filaré potser massa prim, que Perales pertany al tercer grup. I crec que la unió del segon grup amb el tercer poden fer alguna cosa interessant. Crec que els ajuntaments necessiten també tios com Perales, currantes i que saben com va tot això. I si du ahi tant de temps és bona senyal.

    He dit un poc del que em venia al cap. Sort Mª José i sort Vallada, que no és bo que governen sempre els mateixos en cap lloc. Tam`poc a Vallada.

    ResponElimina
  13. Tu creus que el PSOE i el partit de Perales ho farien be junts?? si aixó es com l'oli i l'aigua, l'esquerra i la dreta pura!!! si pareix ser que a Servilio l'han convidat a no presentar-se per pareixer que ell i Perales eren del mateix partit, cosa que a molts socialistes els xirriava vore-los com un matrimoni sentats en els banquets del Pare Presentat.

    ResponElimina
  14. No conec a MªJosé, segur que és molt bona dona i està preparada. Però lamentablement no tindrà el meu vot (que a día de huí votaria en blanc), perque tot i que hagen possat una cara nova al psoe, segueixen manant per darrere els mateixos, i no m'inspira gens de confiança. Com ha dit algú abans, mentre no facen una llista realment nova no tindran el meu vot. Gent com el seu marit, Servilio, Simó, etc. deuen adonar-se'n que el seu temps ja ha passat i que el poble de Vallada mai els ha volgut governant. Lamentablement, han posat a MªJosé davant, però tots sabem qui estan darrere, i per a mí, mentre no canvie això, serà tot com una cortina de fum.

    ResponElimina
  15. I darrere inclús de les llistes, un advocat valladí....

    ResponElimina
  16. Jo crec que M. jose es una dona preparada i molt valenta per presentar-se, però du un lastre (com son el seu marit, el fill major, Simó... són massa radicals).
    D'altra banda, jo crec que es donarà una coalicio entre els de Perales i Psoe.
    Ara sembla que estàn molt benavinguts, però es mesclar la dreta extrema amb l'esquerra extrema.
    Temps al temps però si governen, aço acabarà com el ball de torrent.

    ResponElimina
  17. No entenc això de radicals. voldries definir-ho? Jo els únics radicals que veig al poble són aquells que no deixen parlar l'oposició a l'Ajuntament, els que subvencionen activitats d'una part dels valladins i deixen fora de les subvencions a la meitat del poble, aquells que assalten per les braves el local dels pensionistes...

    ResponElimina
  18. Em sembla que tota la gent que s'excusa de no votar a Mª José fixant-se en altres factors com els familiars, per exemple, està molt agust amb l'actual govern o si més no s'adhereixen a l'expressió "más vale malo conocido que bueno por conocer", una gran mostra del pasotisme de Vallada que ens ha empés a 24 anys de Fernando Giner.

    Jo personalment vull vore alguna altra cosa que no siga sempre el mateix, total si fora com alguns diuen que un nou govern no seria profitós estariem a la mateixa situació que si torna a guanyar el PP.

    Ho hem d'intentar, si no després amb quin dret ens queixarem? Jo vaig a intentar-ho, no se vosaltres...

    ResponElimina
  19. Yo si que voy a votar a Mª Jose por que es una trabajadora " de las buenas " y conmigo voy hacer votar a toda mi familia.
    Ah! no hablemos de radicalismos!!! por que lo que ha hecho y esta haciendo Fernando Giner, eso si que es una persona radical con sus pensamientos.

    Yo hablo con gente y todos me dicen los mismo !!! ahora si que va ser posible el cambio!!

    Se estan poniendo velas a Lourdes " en la ermita " para que no gane el PSOE.

    Suerte MªJose

    ResponElimina
  20. Per l'amor de Deu, entonses què fem, depurem tots els partits? Llevem a tota la gent i fem joc fora? Però açò que vol dir? No vos doneu conter que açò és el que volen ells? Que hi haja divisió!

    MªJosé va la primera en la llista i, per tant, ella seria l'alcaldesa. Tota la retafila de despropòsits que poseu per ací partixen del desconeixement i la mala llet. Què tindrà que vore el seu fill major? Algú pensa que els del PP no votaran a Fernando pel gendre, tan cristià ell? Estem tots tontos o què?

    Jo reconec que he votat en Vallada al PSOE, a UV i al PP. I vos dic que la ideologia en un poble importa animalades, barbaritats, moltíssim, tant com en una partida de truc el quatre d'oros o el color del pel de l'àrbrit en un partit de futbol. Ací importen les persones, recollons, perquè resulta que les coneixem personalment i intuim de veritat què poden fer, i ací està la vertadera ideologia. Algú em pot dir en que afectaria la "ideologia" de Perales a un hipotètic govern de coalició? De veritat penseu que Perales es negaria a fer coses en valencià, per exemple? Penseu que faria canviar d'opinió a Mª José que, pel que la conec, els te ben posats?

    Ací importa el canvi i que als sillons del saló de plens hi haja una majoria de gent preparada que treballe i vulga treballar pel seu poble.

    Jo votaré a Mª José, no al PSOE ni al PP, votaré pel canvi que el meu poble necessita. I el necessita més que alenar.

    ResponElimina
  21. Estic segura que el canvi i l'alegria arribarà a Vallada el pròxim 22 de maig amb Mª José. Ella és sens dubte la millor opció, ella i les seues circumstàncies, que segur han contribuït a que siga tal com és: intel·ligent, treballadora, solidària, accessible, simpàtica, bona filla, bona mare, millor persona...

    Donem-nos l'oportunitat de comprovar que una altra forma de governar és possible

    ResponElimina
  22. I dic jo una cosa... com pot preferir la gent del meu poble a un alcalde autista, que s'atrinxera en la seua mansió i no sent ni patix les misèries o alegries que vivim la majoria de la gent.

    ResponElimina
  23. Estimat Angel, per ixe motiu que tú mateix has dit és el per què crec que Mª José no és bona candidata. Perque pense que als pobles no importa el partit o la ideoligía i sí les persones. No tinc res en contra de Mª José, però com bé dius, coneguem a les persones que la envolten, i no tinc cap confiança. No em val que hem digues que ella serà l´alcaldessa, perque tots sabem que no serà l´única que prenga les decisions. Això ho sé jo, i ho saps tú.

    ResponElimina
  24. Mª José és la millor candidata per a alcaldessa i el partit a què representa també.
    L'anònim tan preocupat pels persones que la rodegen no li preocupen mes els que rodegen l'actual alcalde?

    ResponElimina
  25. Estimat anònim,

    L'únic que està clar és qui pren ARA les decisions: el Sr. Fernando Giner. No se si saps lo difícil que pot arribar a ser fer una llista, i no se si imagimes lo difícil que pot arribar a ser convèncer a MªJosé. Igual que va passar en Zapatero, que quan va entrar estava la vella guardia i va fer el que pensava, o amb Rajoy o Camps, que s'han passat les velles guardies per el forro també. Al final les decisions es prenen a l'ajuntament, i no crec que Pepín li diga a ella que és el que ha de fer o no ha de fer, i si li ho diu estic convençut que li farà el mateix cas que al burro Vitòria.

    Per això, i perquè estic fart del mateix govern i vull que canvie de veritat la votaré.

    ResponElimina
  26. Para Angel y para anonimo,por si acaso no lo sabeis el ayuntamiento se compone de once concejales,y entre todos se debe de gobernar no mandar como ocurre aqui que solo ha mandado el alcalde incluso la mayoria de veces su concejales no se han enterado de nada,anonimo eso para ti es gobernar o mandar un ayuntamiento

    ResponElimina
  27. Per fi un candidat a l'alcaldia de vallada serio, honrat i amb ganes de treballar . Pero tinc que dir que asi en vallà eu tens un poc dificil maria jose.Tant de bò que guanyes , perque el meu vot el tens. I respecte al tsunami del PSOE al Pais Valencià tinc dir que quan en l'esquerrahi ha corrupcio si que afecta pero en la dreta no afecta pa res

    ResponElimina
  28. Estic molt contenta de que María José haja acceptat el repte de liderar la candidatura del PSPV en Vallada per moltes raons: perque és una dona compromesa, seriosa, amb criteri, propera, intel·ligent... (la llista de les seues qualitats és interminable per a mi); perque crec que serà l'alcaldesa de totes i tots i el nostre poble necessita que la seua màxima autoritat siga eqüànime i no sectària; perque té professió i professionalitat i això li permet una independència que en política és una condició importantíssima; perque és una dona i crec que la mirada de les dones ha de estar cada vegada més present en la política...
    Per concloure, molts ànims i tota la meua complicitat i afecte!

    ResponElimina
  29. I una cançó:
    La meua terra, Paco Muñoz:
    http://www.youtube.com/watch?v=FnPwTH4vtnQ&lc=5dYFRIcdRSznAbgTP7Vd373JGrLb6VJsiDYHsMx3Dsw

    ResponElimina
  30. He estado ocho años llendo a vallada a diario, la he visto evolucionar, crecer, mejorar, prosperar, he visto una persona que anteponia todo por su pueblo y que sacaba pecho por vallada donde ibamos, que cuando salia cualquier plan, cualquier fondo, cualquier subención, sus palabras eran siempre para vallada. He visto como desfilabais muchos vecinos por su domicilio particular sin que en ningún momento hubiese una mala cara por parte de el o de su familia, fuese la hora o el dia que fuese y atendiendo y ayundando a todos sin importar la ideologia. Yo creo que os equivocais, no volvereis nunca a tener ningun alcalde como fernando giner, sino tiempo al tiempo. Por cierto, ahora, si las encuestas no se equivocan, es un buen momento para que vallada tenga un gobierno psoe, vaya tela como estais.

    Un saludo a todos Roberto Soler

    ResponElimina
  31. En primer lloc obelixcop hem pareix molt bé que la boca se t'onpliga quan parles de l'alcalde al que tanta estima li tens,i segons tú fa les coses tan ben fetes, si portes vuit anys vinguent al poble, cosa que dubte, haurás pogut observar com la majoría de joves ja no viuen al poble, la majoría d'empreses han tancat, i tant com la economía com la calitat de vida han menguat al poble, precisament en aquestos 8 anys dels que tu parles, si per a tu aixó es creixer i prosperar te convide a que reflexiones... per una altra part demane que tingues un mínim respecte per la gent que opina al blog, sense tindre que despreciar la visió de cadascú,i sobre tot quan te refereixes en plural (l'última frase) vaya tela como estáis...hem pareix penós!!!!!!!!!

    ResponElimina
  32. Ah espera que no he acabat...perque el que ha escrit aquest senyor no te desperdici...''He visto como desfilabais muchos vecinos por su domicilio particular sin que en ningún momento hubiese una mala cara por parte de el o de su familia, fuese la hora o el dia que fuese y atendiendo y ayundando a todos sin importar la ideologia'' per favor açó es lamentable...aixó com a mínim es el que deuría de fer un alcalde amb els seus habitants...que barbaritat!!

    ResponElimina
  33. Vos informem que els comentaris malsonants d'aquesta entrada no s'estan el·liminant perquè una persona afectada en aquest fil de conversa vol ficar una denúncia i necessita que quede constància del que ací es diu i, a més, que les autoritats puguen restrejar l'origen del missatge anònim en concret.
    A més, recordem als lectors que els administradors d'aquest bloc no poden estar pendents a tota hora del que es comenta o es deixa de comentar. Intentem, doncs, comportar-nos cívicament, sense ferir a cap persona amb comentaris inoportuns i malintencionats.
    Moltes gràcies.

    ResponElimina
  34. DEMANE DISCULPES per la meua entrada del 4 D'ABRIL 11:28, per si algú s'ha sentit ferit. No era la meua intenció.
    Molta sort M. jose¡¡¡

    ResponElimina
  35. Be, i després de tantes lloances cap a Mª José, i després de tanta desqualificació cap a l'alcalde, , eixe que segons vasaltres no ha fet res pel poble ( un poquet més podría haver fet), eixe que es un cacique, un dictador i mil perreries mes...
    Quines propostes presenta l'oposició?? en te alguna? o sols criticar als q manen ara??
    Esperem ansiosos

    ResponElimina
  36. Totalment d'acord. Jo també espere un projecte i propostes per part de MªJosé i el seu partit. Serà molt capacitada com dieu, però amb això no és prou per a guanyar, fan falta idees.

    ResponElimina
  37. En primer lloc, volem desmarcar-nos de les desqualificacions personals cap a la figura de l'alcalde a què es referix l'anònim de les 14:01. Nosaltres no hem proferit ni proferirem eixe tipus d'insults i atacs personals, ni cap a l'alcalde ni cap a ningú. Criticar l'acció de govern i la gestió que fan uns governants, i denunciar les irregularitats i il·legalitats ue s'hi detecten, és una cosa ben distinta de l'assetjament personal. En tot cas, ens hem referit en determinades ocasions a la ineficàcia, la incompetència o la ineptitud de l'Equip de Govern, considerat com a òrgan col·legiat, col·lectiu, i respecte de la seua labor de govern conjunta. Respecte escrupolosament, per tant, l'àmbit personal. Respecte de les alternatives que plantegem al poble, agraïm a l'anònim loportunitat d'anunciar que les anirem presentant i explicant al llarg de la precampanya i la campanya electoral, alhora que estaran recollides i desenvolupades en el nostre programa electoral. La prioritat serà rescatar el poble de la dramàtica situació econòmica, de desocupació, de deute i de gasto superflu que ofega les arques municipals i afecta tots els valladins, alhora que crear la infraestructura industrial bàsica per tal de crear treball suficient i en condicions d'igualtat per a tots. Tenim idees, projecte i il·lusió, i un equip de persones preparades que acompanyen la candidata per dur-ho a terme. Salutacions.

    ResponElimina
  38. A Obelix:
    És molt bonico convidar en els diners d'un altre, sense que a tu et coste un duro, més bé al contrari, arreplegant vots a força de clientelisme i caciquisme. Clar que als fanàtics ja els té guanyats i els favors més buscats són els que es fan als contraris, la compra és segura i per asegurar-la doncs a votar per correu, que les estadístiques canten i Vallada s'emporta la palma. A més hi ha una pràctica que s'estén: no amagar l'amiguisme, sinó mostrar-lo ostensiblement per a que tots prenguem nota de qui reparteix el treball i els diners de tots. Misèria.

    ResponElimina
  39. Estic mirant i remirant i, de moment, no trobe cap comentari dins d'esta entrada que siga ofensiu i puga ser denunciat. N'he vist alguns en altres entrades, però cap en aquesta. Quins son?

    Potser algú vol fer-nos por i no vol que la gent escriga lliurement?

    Espere que l'administració del Bloc no entre en eixa bruta partida, espere que elimine els comentaris malsonants com sempre ha fet (que els guarde per si algú vol "rastrejar") però que no jugue al joc gestapista de l'amenaça velada.

    Repetisc que ací no he vist cap comentari ofensiu, que en el més ofensiu se li diu "autista" a l'alcalde i això no és un insult. I que, per tant, crec que està fora de lloc el comentari "no hem llevat comentaris perque van a rastrejar" posat pels administradors.

    De tota manera repetides gràcies per fer possible este bloc.

    Sauroson

    ResponElimina
  40. Digueu que es pot parlar lliurement, sense que ningu malinterprete un comentari .
    Jo escric per eixe motiu des de l'anonimat.

    L'administrador del bloc deu eliminar el que siga ofensiu o insultant,(jo en aquesta entrada no en veig cap)

    Sembla que es per fer por i que la gent no opine.

    ResponElimina
  41. Hablando del voto por correo os habeis fijado que "la pecera"ya está abierta para todo aquel que quiera trabajo que vaya vote por correo y le prometerán trabajo,luego ya veremos si se lo dán.Hasta donde llega la dignidad de las personas?

    ResponElimina
  42. Desde Moixet desitjar molta sort a MªJose. Entre qui entre a les próximes elecciones tindra que possarse les piles, perque Valpark pot ser una llosa que arrastre durant molt de temps el poble de Valla. Anim MªJose!.

    ResponElimina
  43. no voy a escribir más!!!

    ResponElimina
  44. A l'anònim del 5 d'abril de 2011 17:48, i per extensió a tots els interessats.
    Concretament, el comentari que ens han demanat no esborrar és, efectivament, el que tu dius.
    El tema dels anònims i de la moderació de comentaris, és un tema que ha sigut molt debatut a aquest bloc durant molt de temps. El que "hi ha ara" ha sigut, com sabeu, elegit de forma democràtica mitjançant votacions i enquestes.
    Moderar comentaris és una feina que no ens agrada res i que ens ha vingut sense voler-la, simplement perquè hi ha gent sense miraments alhora de comentar les entrades, si no, no hi hauria que fer "de pares".
    Per últim dir als altres anònims que no, que no pretenem fer por i que ací defenem la llibertat d'expressió com el que més (si no, llevaríem l'opció de comentaris anònims, no creus?). Però com ja hem dit, i no ho tornarem a repetir, es pot parlar amb respecte, dir i transmetre el mateix, sense utilitzar cap insult, simplement raonant les coses.
    Salutacions i gràcies per la vostra comprenssió.

    ResponElimina
  45. Repetisc que refersir-se a l'alcalde com "autista" no em pareix cap insult. I que, per tant, el vostre comentari "no llevarem comentaris" porta a confussió i el que fa és donar por a la gent que vol parlar lliurement. Crec que heu entrat, potser sense voler, en el joc que vos ha "proposat" el denunciant. Si volen eixe joc que juguen, però no cal que vosaltres digueu res, perquè sabeu tan bé com qualsevol que el fet de dir-li "autista" a l'alcalde de Vallà no podria mai de la vida ser motiu justificat de denuncia.

    Potser dirli-ho a Franco en el 1941 si, però a l'alcalde de Vallà en 2011 no.

    Autista: (afectat d'autisme): Polarització de tot el psiquisme de l'individu cap al seu interior, amb pèrdua de contacte amb el món circumdant.

    No entreu en el joc brut dels polítics entrenats i amb mala voluntat.

    Salutacions,

    Sauroson (tan anònim com "Valladacity"), i amb molta honra.

    Salut.

    ResponElimina
  46. I a l'anònim que li ha dit "autista" a l'alcalde vull dir-li que estiga tranquil, que Sauroson és entés en lleis (i alguna cosa més) i que està segur que ningú haurà denunicat el teu comentari. I si ho ha fet, en cas que la denúncia arribe on ha d'arribar, el que la reba es pixarà de risa.

    Zapatero autista! Rajoy autista! Camps autista! (Ai mare, crec que van a tancar-me en la presó!!!)

    No et preocupes anònim. Al congrés dels diputats sentim insults molt més greus cada dia, a Les Corts també, i en boca del que tu anomenes "autista" també n'hem sentit uns quants. I de fet coses pitjors, com finançar als violents del GAV.

    Tranquil anònim, que els únics que podrien denunciar-te serien els propis autistes, per haver-los faltat al respecte posant-los en llocs on no toca. Però no crec que ho facen.

    D'altra banda vull dir que igual de malament em sembla fer cas d'estes insinuacions de possibles denunicants que volen fer por a la gent que escriu (dominen això de la por), com fer cas de subnormals que fan acusacions gratuïtes i sense fonament sobre gent del poble. Com el tarambana que va posar allò de la filla de l'alcalde i l'escola. De tarugos en tenim en la dreta, en l'esquerra, en el mig i cap a dins. Està clar.

    Una abraçada a tots i , per favor, deixem-nos de tonteries i de fer-li cas als que dominen la por, als que dominen l'insult, als que controlen la insidia i la merda i a tots els desinformats. Raonem i intentem veure la realitat fora d'autismes.

    Salut

    L'anònim Sauroson que no té cap por que el denuncíe ningú, perquè si ho fan ell denunciarà a l'ajuntament per haver posat el seu malnom baix la seua foto en el programa de festes.

    ResponElimina
  47. Estic amb tu Sauroson, s'ha notat un baixó considerable dels comentaris i crec que és per això. En este fil no hi ha cap comentari que puga ser injuriant ni tan sols per a eliminar. Així que sobra eixe comentari dels administradors.
    Este bloc és el únic lloc per a dir coses en un poble amb por i als que manen els vindria molt be que la gent no s'atrevira a parlar ni per ací

    ResponElimina
  48. Clar que si anònim, entenc que els administradors deuen estar una mica cansats de gestionat un bloc que ha agafat tanta força, però no han de caure en el error de fer cas a ningú, i han de mantenir el seu esperit lliure i permetre que este siga un espai lliure. El comentari que van fer porta a confusió i fa por.

    Propose al blog que anime a la gent a participar, i, a més propose a tota la gent que com a resposta faça açò que vaig a fer jo ara (encara que no ho pense), perìo crec que és necessari per a llevar-se tonteries del cap:

    ALCALDE AUTISTA!!!!!!!!

    Au, que passe com ha passat amb tots aquells que volien fer por i els ha eixit el tir per la culata (Mubarak, Gadafi, Ben Alí...)

    ALCALDE AUTISTA!!!!!!

    (no oblideu que "autista" també vol dir "conductor" en espanyol, així que no insultem a ningú).

    Sr. Sauroson

    ResponElimina
  49. No ho pense perquè els autistes em mereixen molt de respecte, però:

    Alcalde: autista!

    Gràcies

    ResponElimina
  50. Alcalde autista de la meua part i de quatre més que estan ací

    ResponElimina
  51. Alcalde autista i cacique

    Cacique:

    1. m. y f. Señor de vasallos en alguna provincia o pueblo de indios. (este no pega, encara que algun "indio" hi ha pel poble)

    2. m. y f. Persona que en una colectividad o grupo ejerce un poder abusivo.

    3. m. y f. coloq. Persona que en un pueblo o comarca ejerce excesiva influencia en asuntos políticos.

    El 2 i 3, com anell al dit.

    ResponElimina
  52. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  53. Estic d'acord en l'essencial de la línia argumental de Sauroson i he de dir que m'alegre de la seua energia, resolució, fermesa i seguretat. I també es nota el domini de la situació que tractem i de la qüestió jurídica que hipotèticament s'hi podria vincular. En fan falta molts com ell al poble. En l'Estat democràtic de Dret en què afortunament vivim podem opinar lliurement i sentir-nos còmodes, segurs i tranquils fent-ho perquè ens empara la legalitat i la legitimitat democràtica. Per tant, que no decaiga mai la vida del bloc, que no parem mai d'expressar i compartir les opinions, les reflexions, les crítiques, les denúncies, les queixes, les convocatòries, etc.

    Compartisc també la qüestió dels malnoms amb què tots els anys s'anomenen moltes de les persones que ixen en les fotos de la secció de "Vallada en el record" del llibre de festes patronals del poble. Crec que eixe tracte que se'ls dóna, que no és triat voluntàriament pels interessats perquè no se'ls ha preguntat, pot resultar molest i ofensiu i, en tot cas, ni que siga en un to col·loquial i informal, no és respectuós. També a mon pare el van anomenar un any, que apareixia en una foto antiga dels festers de la quinta en el balcó de l'antic ajuntament, amb un malnom malsonant, que damunt no és el seu malnom familiar i històric -del qual n'estem orgullosos i amb molta honra-, sinó un malnom que li van posar al seu germà i que, per tant, no és ni tan sols d'ell. I encara que haguera sigur el d'ell, mon pare té nom i cognoms. Vaig estar ben a punt d'anar a l'ajuntament i llegir-li el diari al senyor ponent de festes i a l'alcalde, però mira, com que eren festes i tot es fa de bona fe i amb alegria...

    Crec que no caldrà que recordem aci que totes les persones som iguals en drets i en dignitat, i això afecta tots els àmbits i situacions de la vida. I si volem fer un llibre de festes informal, familiar i popular i usar-hi els malnoms, hi estic d'acord, però usem-los per a tots. No només per a alguns. No pot ser que uns siguen excel·lentíssims i il·lustres senyors, o senyors dons, i altres no tinguen ni nom: només un malnom. No passa res -i de fet, resulta un tema realment curiós i d'interés lingüístic i etnocultural- si una volta a l'any recordem i posem sobre el paper els malnoms del poble, molts d'ells bells i carregats d'història. Però posem-los tots, també els del senyor alcalde, els dels tinents d'alcalde i els dels senyors regidors de l'ajuntament. També els dels que manen. Perquè si no, si només tenim malnoms els de baix, ens podem enfadar i en fi..

    ResponElimina
  54. Estic d'acord amb Simón, jo també em vaig sentir agredida quan en una fotografia de grup a totes es nomenaven pel seu nom menys al meu. No se quina era la intenció però la lectura que li vaig donar no m'agrada. Estic molt satisfeta del meu malnom o sobrenom…és molt meu dels meus però segons qui ho nomene i de la forma que ho faci pot resultar molt normal i proper o en cas contrari ofensiu.
    D'altra banda i centrant-nos en el que estem també li vaig a donar el meu vot a Mª Jose.

    ResponElimina
  55. PODRIEM!!! anar contanlos els vots que ia li han donat a Mª jose estic molt contenta seguim donan-li anims .que podem guanyar !!!estic convençuda
    GRACIES a tots.

    ResponElimina
  56. Sauroson, t'he llegit i he pensat el mateix que Simó, amb qui comparteix el que diu quan es refereix a tú. Molt bé.
    De totes maneres, eixes dos amenaces de denuncia, tan en aquest fil, com en l'altre que ha parlat inclós la suposada denunciant, han fet que disminuira considerablement el nombre de comentaris, sense disminuir -sino tot el contrari- les visites.
    Jo no entenc de assumptes legals, i menys en qüestions com aquesta. Segons dius a aquest fil no hi ha motiu, a l'altre tu ho sabras millor que jo segur, però t'agraïsc com t'ho has pres i com has intentat que la gent no tinga por.

    ResponElimina
  57. Anonim: Que vallada necesita un cambio, esta muy claro, solo se necesita mirar como esta el pueblo y su gente. Nunca he votado el PSPV-PSOE, ni creo lo haga, pero para propiciar el cambio que tanto necesitamos votare a Maria José, es la que lo puede hacer posible. Además no estaría muy bien tener a una mujer de Alcaldesa. Apoyemos a Maria José propiciemos el cambio.

    ResponElimina
  58. Rectificación, en el comentario de 7 de abril de las 19:15, se ha colado un "no" en la frase del segundo punto y seguido, lo que se quiere decir es:
    ESTARIA MUY BIEN TENER UNA MUJER DE ALCALDESA.

    ResponElimina
  59. També crec que el bloc és un espai de llibertat on he recuperat la il·lusió perque hi haja tantes persones al meu poble amb ganes d'opinar, d'argumentar; que s'estimen el nostre patrimoni natural, etnològic, cultural; que no volem ser sols consumidores i aspirem a ser ciutadanes.
    Amb tot el meu respecte a les persones autistes, ALCALDE AUTISTA!!

    ResponElimina
  60. Un altra cosa que em ve al cap quan algunes persones posen en qüestió Maria José per la suposada radicalitat del seu fill o del seu home és que mai es fa el mateix quan el candidat és un home: Ningú veu que la seua dona, el seu fill o la seua filla puguen ser-li una rèmora. En canvi les dones encara arrosseguem eixa "tara" de no ser considerades per nosaltres mateixes. L'home té caràcter i personalitat pròpia, la dona la té per delegació.
    La dona i la família del candidat és un plus, l'home i la família de la candidata un defecte. El mateix els passa a les nostres filles, i ens ha passat a moltes, quan van a entrevistes de treball: un home casat es suposa que té més estabilitat, una dona casada es pensa que sempre donarà problemes per les carregues familiars...
    Cal que ho reflexionem un poc, no us sembla?

    ResponElimina
  61. Hola a todas y enhorabuena maria jose . en cuanto algunos comentarios q he leido acerca de maria jose os puedo decir q yo si la conozco es una persona trabajadora inteligente emprendedora y con propia decision no se deja manipular x nadie tiene sus ideas muy claras asi q podeis estar tranquilos x q es una persona q tiene mucho q aportar y muy buenas ideas para el pueblo valladino y para toda su gente sin excepcion alguna. Escucha todas las propuestas escucha a toda la gente es amable cariñosa educada y no le hacia falta presentarse a una lista pero lo hizo x el bien del pueblo x q ve como esta este pueblo hundido sin futuro y sobretodo sin trabajo empeñado hasta el fondo gracias al señor giner el alcalde d algunos valladinos x q eso es lo q es , si lo votas tienes trabajo y si no, compran los votos ,extorsionan a la gente he incluso llegan hasta amenazarla este es el alcalde q vallada quiere?. yo apollo a maria jose y la felicito x eso tendra mi voto y el d todos los mios apoyemosla y delemos la oportunidad q cambie el pueblo en cuando a su lista no os precupeis pues es gente honesta sincera y gente con mucho valor x q sabiendo la gran presion q hay en este pueblo dan la cara x un cambio un cambio q con maria jose en cabezando la lista del psoe es posible asi q os animo a todos para q la apoyeis y x el cambio q ahora es posible,
    ENHORABUENA MARIA JOSE

    ResponElimina
  62. La cosa més interessant d'este blog és que ací la majoria intentem ser respectuosos amb tots, i posem a caldo al que s'ha atrevit a injuriar a Carolina, al que va dir barbaritats sobre altres candidats del pp, i a tot aquell que s'atrevisca a fer mal gratuïtament a gent del poble.

    El que passa és que res té a veure tot això amb el que ha passat en esta entrada, en que un anònim va manifestar que l'alcalde li semblava un autista perquè no veia els problemes del poble. I algú ha contactat amb els admisistradors del blog, els ha dit que va a denunciar el comentari, i ells han fet públic que algú vol denunciar el comentari.

    El resultat de tot això ha sigut una significativa baixada dels comentaris, perquè a molta gent li ha agafat por. I el que jo dic és que ningú s'ha de tirar arrere, que tots escriguen amb coneiximent, respecte, bones intencions i sense faltar al respecte, però que escriguen. Que açò feia falta a Vallada des de fa temps.

    Jo ja no visc al poble, visc a una altre poble a prop, però els meus pares encara estan a Vallada i m'entere del que passa, i una cosa com esta del blog´és fantàstica.

    No se perquè desapareixen els meus comentaris, du haver algun error perquè és la tercera volta que escric i desapareix el meu comentari.

    ResponElimina
  63. Per cert, l'anònim anterior sol signar com a Sauroson, però no ho he posat per si desapareixia de nou el comentari.

    ResponElimina
  64. Ah, per a l'anònim que tenia dubtes sobre la diferència entre esta entrada i l'altra i les denuncies:

    A l'entrada sobre les "Trobades" algú ha llançat acusacions sobre Carolina que en el codi penal tenen un nom: Injúria. I si, això és un delicte.

    Segurament el que ho ha posat no haurà estudiat ni la meitat d'un quart del que ha estuduiat la filla de l'alcalde, que per algo té la plaça.

    Però res té a veure això amb el que ha passat ací, en que s'ha amenaçat de denuncia a un anònim per haver dit que l'alcalde li pareix "autista". El president de la Generalitat, Francisco Camps, ha dit esta setmana que Zapatero és una "mala persona", i em sembla molt més greu eixe insult. L'altre president, el de la diputació, va dir que els "professors que dien aleshores" eren uns "gilipolles" i que hi havia que "rematarlos". Els professors van denunciar a Rus, i Rus ha quedat absolt, ha guanyat.

    Salutacions a tots.

    Sauroson

    ResponElimina
  65. Estimat Sauroson;
    Lamentem que els teus comentaris, com tu dius, desapareguen. No te cap sentit que ho fagen sols si firmes com a Sauroson.
    No deixes de fer-ho, segur que és una errada informàtica del teu pc, bloqueig, etc...
    Salutacions.
    PS: Estariem encantats de que fores col·laborador del bloc. Si ens facilites un compte de gmail, podem donar-te els permisos pertinents per poder crear tu les teus pròpies entrades.
    Gràcies.

    ResponElimina
  66. No, es veu que quan fique el nom i "L'URL" no s'envia bé, en canvi s'envia bé el que escric com a Anònim.

    Vaig a enviar-vos un mail des d'un compte de Gmail.

    I vos envie de nou les meues gràcies per haver creat el major espai de llibertat de què ha disposat Vallada en anys.

    Salutacions

    Sauroson

    ResponElimina
  67. Les llistes ja són públiques. Algú podria posar-les al bloc per saber quantes llistes i quines persones van?

    ResponElimina
  68. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  69. Sr/a de les 01:38, crec que no cal resposta perquè el teu comentaria t'ha retratat perfectament. Atacar els familiars quan no tens arguments per atacar la candidata; desqualificar i insultar els socialistes sense cap argument i alabar a l'actual alcalde dient que ha fet coses que ningú farà mai (déu t'escolte), et situa entre els valladins dels quals molts (i dic mots) ens avergonyim.

    ResponElimina
  70. Raro era que no es borrara el comentari! però be, dona igual, no alabe ningú, sols dic la veritat, i arguments hi han i de sobra!!
    En quant a la vergonya...ací cada un pot avergonyr-se del que ell crega, i ja que aci tots som del mateix poble jo i molts (dic molts) tamé ens avergonyim de certes coses que persones com algúns de per ací dieu i feu!!
    Gràcies per la contestació, i un altra cosa, pense q aci tots (i dic tots) deuriem de retratar-nos abans de parlar!!! que aci al meu poble es diu q qui no corre...vola!!
    Bona vesprada a tots!

    ResponElimina
  71. Ací el que passa, anònim, és que la gent feia molt de temps que estava cansada de no poder obrir la boca. I clar, ara que tenen un lloc on fer-ho, no paren...

    El que passa és que hi ha gent amb trellat (la majoria) i gent amb poca vergonya (la minoria), els que no tenen vergonya s'atreveixen a malparlar de la vida privada de persones, de familiars de candidats, de fer injúries sobre certes coses, i d'eixos poca vergonya en tenim en l'esquerra, dreta, centre i darrere dels pantalons. No he vist el teu comentari, però si t'has atrevit a criticar familiars d'una candidata no em mereixes cap respecte. Ni tu ni els que son com tu, que s'atreveixen a malparlar de familiars de l'alcalde, de la candidata o de qui siga.

    Tots tenen molt que callar, segurament tu també, i jo, però ací estem parlant de política. Així que hem de parlar dels candidats, de la seua valua, no dels seus familiars ni del color de la camisa que gasten, ni d'on els menjar, o altres coses que no venen al cas.

    Salut guapos.

    ResponElimina
  72. no et lleve la raó!! al meu comentari posava el q pense, ni mes ni menys, criticant el que crec que dec criticar, el que els meus principis em demanen que diga, i crec q no soc ni el primer ni el unic que ho he fet, he criticat coses que hem pareixen incoherents, i si, estic molt en contra de la "super candidata" i així ho he fet saber, criticant, si, pero criticant algo que tot el poble va vore unes festes!
    Pero be, per la part que em toca em discuple si he ferit algú, pero pense el mateix.
    Si, jo també tinc molt q callar, com be dius tu com tots, i en quant al respecte que et mereixc o no...es cosa de cadascú, potser a mi tampoc em mereixca cap respete més d´un dels que circulen per aci!!
    encara mai no havía donat les gràcies a la gent que fa que aquest bloc vaja tan be!
    Gràcies i continueu així!!

    ResponElimina
  73. Perdó, deuria d'haver dit que el teu comentari no em mereixia cap respecte, no tu.

    No se encara al que et referixes, però de tota manera pense que no s'ha de criticar als candidats pels familiars, se'ls ha de jutjar pel que fan, i sobre tot per la seua acció política.

    D'altra banda vull dir que estic totalment d'acord amb Marina Calatayud. Segurament si el candidat fora un home no parlariem de possibles persones que el poden infuenciar, familiars, altres candidats o qui siga. Però clar, com és dona, a pensar que no prendrà les seues pròpies decisions. A estes altures... no les pren Merkel? Algú parla del marit?

    Salutacions,

    Sra Sauroson

    ResponElimina
  74. Anònim crític, és clar què pots pensar i dir el que cregues, però dir-ho ací al bloc i des de l'anonimat és doblement cruel.

    Per tirar la pedra i amagar la mà.

    I perquè, de retruc, la pedra acaba caiguent sobre el bloc, que es pot veure perjudicat.
    I a Vallada no estem per a perdre espais on poder dialogar i raonar les coses.

    ResponElimina
  75. en primer lloc, una persona que es pública dona peu a que tu pugues opinar el que cregues, i aci som lliures de expresarnos!
    Ja esta,aci s´ha criticat el que heu vullgut tant a figures publiques com a persones, o ja no recordeu el mal que alguns de vosaltres vareu causar a Sole??
    Ipocresia es tot el que hi ha!!

    ResponElimina
  76. Per cert,

    ací estan les dades de les anteriors eleccions autonòmiques a Vallada:

    http://www.elecciones.mir.es/MIR/jsp/resultados/index.htm

    Podeu fer càlculs.

    Resulta curiós saber que més d'un 20% de valladins van votar per correu, en total més gent que en Xàtiva o en Gandia. I enguany pareix que passe el mateix.

    Passa alguna cosa rara en este poble que no passa en els altres.

    ResponElimina
  77. Eleccions locals, volia dir.

    ResponElimina
  78. A SOLE? SI NO MES ERA UN RUMOR , NO? IMATGINEUSE SI HABERA SEGUT DE VERES. I ARA AMENAÇANT KE SI EXPRESE LA MEUA OPINIO SOBRE ESTA DONA" KE NO ES RUMOR" EN DENUNÇIARAN, VAJA LLIBERTAT DE EXPRESIO KE NIHA¡. NO DIRE MES PER NO FALTAR I NO DONAR JOC.

    ResponElimina
  79. Una persona que es pública dona peu a que parlen d'ella, per suposat, de la seua valua com a governant, de les seues condicions, dels seus mèrits, de la seua formació, del seu programa...

    Però mai de la seua familia, de la seua manera de vestir o dels seus amics. Els que critiquen o parlen amb estos arguments és o perquè no en tenen altres, o per que tenen molta mala llet.

    Al que va criticar a Sole el vam posar a caldo ací, per supost. Perquè la seua crñitica era infundada, inútil i asquerosa.

    No mos poses a tots en el mateix basurerom que la major part de la gent que escriu ací és molt digna, té bones intencions, i no es dedica a criticar a familiars de ningú, que això res té a veure amb la política.

    Això només ho fan gentola com el que va criticar a Sole, com el que ha criticat a l'escola, el que ha malparlat de Carolina i com tu, anònim.

    ResponElimina
  80. mira amic, gentola seras tu, jo em considera una persona de lo mes normal, TREBALLADOR per damunt de tot i amb ek mateix dret de posar a calo a qui em parega com tu, i mes si es exposada davant del poble. si no vols pols no vages a la era, de mi segur que ningu parla, no em done a coneicer en eixe aspecte, pero...es tireu com a llops ara i despres m´agradaria saber com reaccionarieu si la persona publica siguera un altra.
    Aci esta clar la gent de quina part esta, i per sort o desgracia en aquest poble tots sabem de quin peu anem fluixos, estaria encantat de donar la cara si tots ho ferem, pero...aci no pots dir res si saben qui ets, et taxen de moltes coses i deveres...quina llastima!
    Bona nit a tots!!

    ResponElimina
  81. A Paco Fenoll, i a tu q mes et dona si la gent vota per correu o per telepatia?? De veres, quina mala llet. que ganes de clavarte on no t´importa, pensa en families q posiblement ho hagen tingut que fer per necessitat.et desitge que no et vegen en la necessitat, perque t´asegure que si et veus t´hauras de tragar les teues paraules, i no sols pasa en el pp, em jugue l´orella i no la perc que si aço canvia, (Deu no vullga) les coses aniran igual politicament.

    ResponElimina
  82. Anònim del 12 abril 1:21 Hores:

    Es nota que t'ha sabut mal que et posara en el mateix sac que els que van criticar a Sole o a Carolina. M'alegre, però no t'he posat jo, t'has posat tu mateix, és el sac de les persones que en lloc de fer crítica política critiquen a familiars, robes o coses que res tenen a vore amb la política. Mal sac.

    Al segon anònim del 12 d'abril 1:27: Paco Fenos s'ha posat "on no li importa"??? Segur que no li importa????? A mi m'importa molt, i crec que a molts valladins! (Gràcies Paco). Supose que "la necessitat" de les families a les que et referixes no és la de votar per correu per estar impedit o fora de Vallada (raons per les que s'ha de votar per correu), sino altres. El teu comentari és per a enmarcarlo anònim, perquè és un exemple del que passa en este poble, del caciquisme pur i dur, de la obligació del vot controlat, de la misèria no democràtica.

    No et culpe a tu, ni tan sols et critique, però crec que el teu comentari és la confirmació del que passa en Vallada. I ens hauria de fer pensar.

    I per més que voldrien alguns, hem de saber que no passa en altres llocs, que en els altres llocs no s'atreveixen a tant! Que vota més gent per correu en Vallada que en Xàtiva! (i allí també governa el PP) o que en Moixent, Montesa, La Font, Canals i Alcudia junts!!

    I ara pregunte jo: Per què un partit (el que siga) ha de gastar eixos mètodes per guanyar unes eleccions? Què passa si les perd? Si en teoria ningú cobra de ser polític a l'ajuntament! Què passa??????????

    La Constitució Espanyola diu que el VOTO DEBE SER SECRETO E INDIVIDUAL.

    ResponElimina
  83. SEGUR KE LA CONSTITUÇIÒ DIU.......FAS TOT LO KE DIU LA CONSTITUÇIO? . PERDONA SI EU DUDE

    ResponElimina
  84. Mire vosté,

    Constityción española:

    ART. 140:

    La Constitución garantiza la autonomía de los municipios. Estos gozarán de personalidad jurídica plena. Su gobierno y administración corresponde a sus respectivos Ayuntamientos, integrados por los Alcaldes y los Concejales. Los Concejales SERÁN ELEGIDOS POR LOS VECINOS DEL MUNICIPIO MEDIANTE SUFRAGIO UNIVERSAL, IGUAL, LIBRE, DIRECTO Y SECRETO, en la forma establecida por la Ley. Los Alcaldes serán elegidos por los Concejales o por los vecinos. La Ley regulará las condiciones en las que proceda el régimen del concejo abierto.


    També està este articul 18, interessant:

    ART. 18:

    3. Se garantiza el secreto de las comunicaciones y, en especial, de las postales, telegráficas y telefónicas, salvo resolución judicial.

    Vaig a fer-me estos dies algun cafenet per la plaça amb una càmara de fotos, per si algú se li ocurrix (que no crec) posar-li a algú algo en un sobre i acompanyar-lo a correus.

    ResponElimina
  85. KE ERES UNO DELS 5 MILIONS DE PARATS? O JUBILAT? . IGUAL SI ERES PARAT LI DONES LES GRAÇIES A ZAPATERO, I SI ERES JUBILAT, JA TA FOTUT PER LES CONGELAÇIONS O NO?

    ResponElimina
  86. ARA ES TEMPS DE PROMESES, DE RECABAR VOTS,I CADA Ù ES DIGNE DE CREURES LO KE VUIGA. JO M`ENTERAT KE " SI EN DONES EL TEU VOT, EL RECALIFIKE EIXE TERRENET KE TENS A URBÀ." CLAR ESTA SENSE TINDRE LA ALCALDIA I SI FURGA UN POKET MES JA ESTA FET.FA CUATRE ANYS ES PROMETIA FEINA ALS DE LA LLISTA DE PERALES, SI REPASES LA LLISTA PODRAS ARRIBAR A UNA CONCLUSIÒ.EN ESTES ELECÇIONS , UN ALTRA VEGADA IGUAL.PERO LA GENT NO SEN RECORDA, ES UN LLASTIMA KE TINGUEM TAN POKETA CAPAÇITAT DE LA MEMORIA PER A PODER RECTIFICAR ESTE ANY.

    ResponElimina
  87. Algú pot penjar al bloc les llistes dels partits que es presenten a les municipals? Ja són públiques no?

    ResponElimina
  88. No,

    No sóc un parat, ni un jubilat, però no passa res. Només volia recordar-te que les competències en Treball i els recursos per fomentar el treball estan transferits a les autonomies, i que València, governada pel PP, és una de les tres en que més ha creixcut el paro.

    Aixina mos tenen que governar? Camps és el exemple? Anem arreglats...

    Jo no sóc de cap partit, i igual de mal em pareixeria que fera lo del vot per correu el PSOE, però resulta que està fent-ho el pp i em pareix miserable, i ho escric. I això és lo bo que tinguem els que no som de cap partit (la majoria) que podem criticar lo que fan els uns i els altres. Mal Zapatero, per supost, i mal Camps en Valencia, damunt corrupte, i mal Fernando en Vallà. Que no ha complit la majoria de les promeses que mos va fer als vallains fa anys.

    I no se quin interés duen tindre en mantindres en el poder recollons. No diuen que no cobren? Entonses quin interés hi ha?

    No es bo que governen els mateixos, o el mateix, tant de temps en un puesto. Ni en Andalusia, ni en Valencia ni en Vallà.

    Un abraç a tots els meus veins del poble. I espere que estos dies mos façen discutir lo justetet i en acabar mos fem una cervessa en festes junts i en pau.

    ResponElimina
  89. DESDE LUEGO ESTIC PROU D`ACORD EN TÙ( EN ALGUNES COSSES) PERO SABRIA DIRME ALGÙ ELS VOTS PER CORREU DELS ALTRES PARTITS? JA KE ELS DEL PP JA ES SABEM,IGUAL LA DIFERENÇIA NO ES TANT DIC JO.

    ResponElimina
  90. pues clar que no es tanta. tots demanen vots, i tots ho sabem, el que pasa es que aci tots critiquen als mateixos pq aci els unics que pareix que tinguen rao son els de esquerres.
    ANIM FERNANDO!! HAS SIGUT I SERAS PER SMPRE EL MILLOR ALCALDE DE VALLADA!!!!!!

    ResponElimina
  91. si solo con ver la foto tenemos bastante

    ResponElimina
  92. x cert kike no he entes be aixo de que tu votes obligat?? m´ho pots explicar?? esq m´extranya

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.