dimecres, 13 d’abril del 2011

CURTMETRATGE "BINTA Y LA GRAN IDEA"

Ací vos deixe una delícia de curtmetratge dirigit per Javier Fesser.
Mig hora per a gaudir de un joc meravellós on sens dubte la màgia de la infància és qui mana. Una infància que comença a educar-se en valors d'igualtat davant d'un dret humà: L'EDUCACIÓ.
Les xifres conten com a dia de hui són molts els xiquets que encara no poden exercir el seu dret.... i són moltes més les xiquetes que, per raons de tradició són apartades de l'Ensenyança.
Binta, des dels seus 7 anys, vol donar una lliçó a tots els adults del seu poble se Senegal...i a tot el món.
Espere vos deixe el mateix sabor dolç que a mi em va deixar a la boca i que el difongueu...les coses bones, sobretot, les tenim que compartir!
Bon dia!


4 comentaris:

  1. Gràcies Marietta per aquest curmetratge.
    La secció que dugueu tu i Hipatia es molt benvinguda quan tot el que hi apareix al bloc aquestos dies sembla ser política i més política.
    Visca la cultura, Lliure!

    ResponElimina
  2. Gràcies Kike perque just eixa era la meua intenció....sé que vivim a un món polititzat...sé que és més que important la política...i sé també que hi han tantes i tantes coses importantíssimes al nostre voltant que sens dubte ens farien millorar la nostra manera de vore, sentir i viure...
    Visca la cultura, COMPARTIDA I LLIURE!

    ResponElimina
  3. Marietta, moltes gràcies per aquest documental. Ja el coneixia i l'he passat i comentat amb els meus alumnes dins d'un projecte de valors. Aprofite per dir-te que, potser ho sàpigues, aquest documental forma part d'un gup de cinc històries que es titolen "EL MUNDO A CADA RATO" i cadascuna d'elles tracten temes molt interssants que van al voltant de la desigualdat i la injustícia . Els altres són "El secreto mejor guardado", "La vida efímera", "Las siete alcantarillas" i "Hijas de Belén". Els he vist tots però no els puc baixar. Et recomane que si no els has vis ho faces i aprofite per demanar-te que, si pots, ens els mostres ací.
    Gàcies.

    ResponElimina
  4. Gràcies Pepa... Si coneixia el trebal, havia llegit sobre ell, però no he tingut la oportunitat de veure la resta de curts. Així que gràcies per els títols, els buscaré i en pròximes entregues a vore si els fiquem a la mediateca per compartir-ho amb Vallada...
    Gràcies!

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.