divendres, 1 d’abril del 2011

Si voleu saber les activitats que es faran punxeu ací: programa d'actes Trobada de Moixent

23 comentaris:

  1. Tan de dir dels moixentins, pero encara tenen un col.legi dispost a fer una TROBADA en defensa de la nostra llengua.
    Asi res ....no volen!!!!
    gacies per informar a tota la gent

    ResponElimina
  2. Recolze totalment els comentaris del primer anònim. Ací fa anys i anys que no tenim una trobada, quant s'animarà l'escola?

    ResponElimina
  3. ESTÀ DIFICIL, L'EQUIP DIRECTIU FORMA PART DEL "CORTIJO"

    ResponElimina
  4. L'altre dia vaig passar a veure com van les obres de la plaça la pau i l'ajuntament...
    He vist que a la planta baixa, que dona a la plaça la pau, van a fer un "CENTRO JUVENIL CULTURAL".
    De veres... tant els costa canviar una "O" per una "E"???
    Què els constaria posar CENTR"E" JUVENIL CULTURAL??

    ResponElimina
  5. Si? Hasta l'escola arriva el braç del excelentísim?
    Tal vegada això explica que certa persona estiga donant clases ja al poble. Merits propis? Tinc entés que fins que consegueixes la plaça de mestra al teu poble has de pegar prou bacs abans, i que no és gens senzill.

    ResponElimina
  6. El braç arriba a l'escola perque la senyoreta de l'alcalde és la cap d'estudis...
    Això ja ho diu tot

    ResponElimina
  7. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. Les Trobades jo crec que ja no tenen sentit. Les xiquets ho passen molt bé, però estan polititzades, a més jo com a mestra no vull l'obligacio de participar ni molt menys organitzar.

    ResponElimina
  9. Si, es coneix que quan arribeu al funcionariat vos desapareixen les ganes de fer coses pel bé dels alumnes i de la llengua que parlen i, parleu?

    A més sembla una frase molt típica d'Alis o Yolanda, no tenen prou en manar al poble que tambe els agrada fer i desfer en l'escola.

    Sembla que fins que no canvien les coses la tirania que exerceixen anirà amotllant els nostres fills al seu sistema i a la seua forma de pensar.

    ResponElimina
  10. Ultimo anonimo, por que no te haces tu funcionario a ver si tambien se te van las ganas?

    ResponElimina
  11. Vull dir-li al pare preocupat que siga valent, que no s'amague en l'anonimat i diga ací mateix els noms i els cognoms dels mestres funcionaris d'aquesta escola als qui ens han desaparegut les ganes de fer coses pel bé dels alumnes i de la llengua que parlem (no vull demanar disculpes per ser funcionària de l'estat i tindre un trebal segur que, per desgràcia, ara abunda poc).
    L'escola s’implica en moltes coses i... a més de treballar els valors, fer el festival de Nadal, el dia de l'arbre, mercats solidaris ,carnestoltes, tallers de cuina, projectes amb Colombia, tallers d'escriptura, lectura, falles, excursions, viatges de fi ce curs...Fer una trobada? Per què no? Però ... la trobada és cosa de tots.
    També vull aclarar-li que no mostre als mestres com uns "peleles" manipulats per una tirania (tirania elegida democràticament -xocant, no?-).
    El Claustre i, per damunt d'ell, el Consell Escolar (format a més a més per pares i alumnes) són òrgans democràtics en els quals es debaten idees i es prenen decisions, després es voten i de vegades ens agrada el resultat , de vegades no, perquè entre els mestres, natural i afortunadament, hi ha diferències però, sobre tot, RESPECTE, encara que sols siga per donar exemple als nostres alumnes.
    Per últim, el meu agraïment a Simó Colomer per la seua defensa raonada i per la seua comprensió davant la injustícia amb que hem estat tractats els mestres de l’escola de Vallada. Moltes gràcies Simó.

    ResponElimina
  12. Vos informem que els comentaris malsonants d'aquesta entrada no s'estan el·liminant perquè una persona afectada en aquest fil de conversa vol ficar una denúncia i necessita que quede constància del que ací es diu i, a més, que les autoritats puguen restrejar l'origen del missatge anònim en concret.
    Gràcies.

    ResponElimina
  13. Em sorprèn com alguns individus aprofiten qualsevol oportunitat que tenen, per mínima que siga, per parlar de temes que res tenen a veure amb les entrades proposades, i a més, de fer-ho d'aquesta forma tan rastrera i covard. Això és jugar brut.
    Esteu en precampanya, val, però això no vos dona cap dret per atacar (i ferir) a persones que no han triat ser fills/es de qui són.
    Espere que els lectors d'aquest bloc siguen el suficientment intel·ligents com per saber cribar els comentaris raonats d'aquells més estúpids.
    Parlar públicament d'algú, i des de l'anonimat, quan s'està acusant sense cap prova ni fundamentació, és caure molt baix.
    Espere que la persona afectada, denuncie aquest fet, i les autoritats puguen rastrejar aquest missatge anònim i trobar el seu autor/a. Com a part de l'equip d'aquest bloc, aquesta persona té tot el meu suport.
    Com molt be diu Simó: "El respecte a les persones deu de ser un dels límits de la llibertat d'expressió".

    ResponElimina
  14. Agraïsc molt el teu agraïment explícit, Pepa, vaig intervindre perquè crec que calia fer-ho, perquè ho mereixíeu i perquè Vallada és molt més que eixos comentaris lamentables. Una abraçada.

    ResponElimina
  15. Sóc Carolina Giner:

    Tan sols vull dir que s’han “retratat” les persones que, baix l’anonimat, han proferit falsetats, calumnies, difamacions, mentires sobre la meua persona i la dels meus pares.

    No vaig a pedre ni un segón més en rebatir les barbaritats vertides. Ho he fet on cal, presentant l’oportuna denúncia.

    A Simó Colomer i a Quique la meua sincera gratitut pel seu possicionament que els honra.

    ResponElimina
  16. Pel que sembla em començant parlant de la trobada, que NO es fa a Vallada i encara no tinc clar el per què i com a mare em sería molt mes comode que es fera al ploble en conter de anar fora alhora de que pense que pel poble son diners ja que la gent compra encara que siga un entrepa i una beguda per tant si hi ha algú aci que ho sàpiga s'hagrairía l'informacio.

    I em acabat parlat de politica............ es que

    ResponElimina
  17. ...qui perd els origens perd identitat...

    ResponElimina
  18. Com suposem què si s'han mamprès accions legals i a hores d'ara ja deuen tindre tota la informació, procedim a suprimir el comentari més polèmic d'aquesta entrada.
    No és la nostra intenció conservar comentaris difamatoris cap a ningú i menys si venen des de l'amagatall covard de l'anonimat.

    ResponElimina
  19. Que barbaritat! Vergonya em donaria a mi ser d´aquest poble i intentar "esclafar" a ningú, ja siga la filla de l´alcalde, la dona o la tia, pero de que aneu?? Carol, molt be per denunciar aquestes barbatitats.
    I q voleu q vos diga?? molta enveja es el que tenim, pero molta.
    Segura estic de que tots,i dic TOTS estariem encantats d´haver acabaat d´estudiar i tindre feina, i si algú ens pot tirar una maneta, qui diria que no??
    No sigueu ipòcrites i envejosos!
    A Pepa dirli que com alumna d´ella que he sigut estic orgullosa de la seua posició en aquesta entrada!!!!

    ResponElimina
  20. Aixo de que tenim enveja ho diras per tu !!.
    A cadascu li agraden unes coses u altres...
    Pero no poses a tots en el mateix pot.
    gracies a Vallada City per deixar expresarmos lliurement.

    ResponElimina
  21. En cap moment he dit el q t´ha d´agradar a tu ni a ningú, pero esta clar q aci la qüestió es criticar, i si pot ser criticar politicament o a algu relacionat millor, no??
    i si, q vols q et diga, pense que el unic q hi ha es enveja, enveja de no poder fer el mateix en eixe sentit, vaig a explicar-me be, en el sentit de poder treballar en el que a tu t´agrada i t´has currat fent una carrera!!
    Vinga, q paseu tots una bona vesprada!!!

    ResponElimina
  22. Jo crec que res del que ací ha passat te a vore amb l'enveja. Té a vore amb la ignorància d'alguns i la mala llet d'uns altres.

    S'ha criticat a l'escola de Vallada sense raons, cosa que em pareix lamentable, perquè és una escola que ja voldrien molts pobles, jo per exemple la voldria en el que ara visc. I tot gràcies a professionals com Pepa, com Álvaro,com Rubén, com Yolanda, com Alis i supose que ara també gràcies a Carolina, que no sé com treballa però si ha tret la plaça és per mèrits propis, i no li haurà fet falta cap maneta (senyors, que estem parlant d'un lloc de funcionari, no d'una brigada forestal recollons, i és molt diferent!)

    Així que d'enveja res, en tot cas admiració i respecte.

    El més trist és que qui ha parlat de l'escola ho ha fet des de la ignorància, perquè no sap ni com s'organitza una trobada ni quina quantitat de treball es fa en una escola.

    Però la cosa pitjor han sigut les crítiques personals, les insinuacions, les insidies i, el pitjor, les injúries. Perque senyores i senyors, les injúries son un delicte.

    Aprofite per donar el meu suport a l'escola, a Carolina i a tots els professionals que allí treballen, perquè voldria que els meus fills estudiaren en una escola com eixa. I no poden.

    I a vore si aprenem a diferenciar política de polítics, polítics de familiars, i crítica d'insult i d'injúria. Això també m'ho van ensenyar en eixa escola.

    Salutacions.

    ResponElimina
  23. Totalment d'acord amb Llumdecresol. Jo anava a escriure exactament el mateix.

    El meu suport a Carolina i a l'escola.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.