dimarts, 5 d’abril del 2011

L'abril a migdia calor, per la vesprada fred



PREVISIBLE EVOLUCIÓ I EFECTES D'UN POSSIBLE "early final warming".
Segons sembla a nivells de l'estratosfera els distints models americans i europeus estan observant UN ESCALFAMENT I UN DESPLAÇAMENT DEL SEU VORTICE A LA ZONA EURO-SIBERIANA. Send ràpid per a avaluar en com ens pot afectar, la qual cosa si evidencia una situació interessant i previsible-ment de situació retrògrada a mig termini. Podria ser tan interessant com que, el temps passaria a ser EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA SANTA.
Encara que a tan a llarg termini la seua fiabilitat és bastant baixa i aquesta pot patir variacions en els diferents models a llarg termini(+240h). En la seua evolució indica que l'escalfament en el Pol-N és bastant previsible, perquè ja es estan donant dades del seu fiançament i consolidació.
En què mesura i com pot repercutir en la nostra zona, seria la conseqüència de la forma en què es produïsca la seua situació o divisió des-de la zona polar.
Si es produïra el vortice amb el desplaçament indicat, comportaria per a la nostra zona bastant Inestabilitat amb temperatures per sota de la mitjana de l'època i precipitacions generalitzades sent aquests els elements mes freqüents de la setmana santa.
Així que, serà necessari seguir l'evolució per a veure finalment com a resulta l'última part del mes d'abril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.