dimarts, 26 d’abril del 2011

CANSAT

Ens envien aquest correu per a que el publiquem.
Gràcies per la vostra participació:

"Aquest any sembla que no va ha ser diferent als altres.
Em refereixc a les properes eleccions.
Està clar que aci, al meu poble, Vallada, les eleccions no van a ser netes,  cosa que ja és costum.
El vot per correu és alguna cosa que en aquest poble fa mala olor, doncs no es dóna a este sistema de votació la finalitat per la qual es va crear, malaltia, *ausentismo, etc.
Aci es moneda de curs "legal", amb la qual es compren voluntats.
I és en aquest punt on jo em pregunte:
perquè necessites assegurar-te vots d'aquesta manera?
si el teu treball al capdavant de l'ajuntament és correcte  tots et votaran, no?
tens alguna cosa que amagar?

No entenc res. No entenc aquest patètic espectacle que realitzen Paquillo i Ramon Vila a la plaça, en la seu del seu partit, coneguda ara com a peixera.
Perquè és patetic i esperpentic veure com es comporten, com si foren mercaders turcs convidant al turista de torn a comprar en la seua part del basar.

Jo passava per la porta un dia i em van convidar a entrar i a prendre alguna cosa.
Em vaig extranyar, després vaig saber que es el que volien y vaig pensar: Que cara mes dura!!

Aquest any semblava que tot estava mes tranquil, amb menys moviment, però no!!
Quina va ser  la meua sorpresa quan un amic de Moixent m'informa (amb burla inclosa) que aquest any s'estaven realitzant votacions per correu per a l'ajuntament de Vallada a Moixent!!!
Es a dir, que estan enviant-les a l'oficina de correus de Moixent, per ser mes discrets.

La meua opinió és que quan es té tan poca vergonya, la discreció és el de menys.
Per favor, poseu-se a treballar com cal i no necesitareu montar este circ cada quatre anys, perque es patètic.

Salutacions"

16 comentaris:

  1. Ho fan molt be i els volen molt, per això si no ho fan aixina saben que perdran. Jugadors de ventaja

    ResponElimina
  2. I jo em pregunte, quí es pitxor, el que intenta comprar voluntats a qualsevol preu, o el que es deixa comprar? De veritat algu es creu a hores d'ara que li donaran el "maná" si els vota? Qué mès em de vorer en aquest poble per a exigir que s'en vagen a casa i ens deixen triar el nostre futur tan hipotecat ja a hores d'ara? on està la dignitat d'eixes persones que deuen de saber que no es fien massa d'ells ni de quina seria la seua voluntat de vot quan els "obliguen" a votar per correu? massa preguntes sense resposta, algú la deu de tindre

    ResponElimina
  3. patètic!! es que pareix de xiste i la pena és que serà de vera

    ResponElimina
  4. Aunque vayan a pedir el voto por correo a Mogente los sobres se los mandarán a su casa en vallada por lo tanto tendrán que ir de todas formas a la pecera para que se lo arregle el S. paquillo y asi demostrar que han votado al PP, aquin vallada cuando giner te dá tres meses de trabajo junto con el va una HIPOTECA del voto para toda la vida aunque si no fuera asi no sacaria tantos votos pero esta vez Mª José sacara mas

    ResponElimina
  5. Peró que dieu si vosaltres esteu fent igual o pitjor. Tireu la pedra i amagueu el braç cosa que els del PP no. Visites de 2 i 3 vegades ala mateixa casa i damunt aneu en comició. QUe tots vivim al meteix poble.

    ResponElimina
  6. penses que es el mateix??
    estas bonico!!!

    ResponElimina
  7. El PP no tira la pedra, tira el peño sanser

    ResponElimina
  8. tendreis queja del alcade con lo que a mejorado el pueblo veremos el que entra si hace algo y no quiteis los comentarios que no os interese,parece que este bloc valla contra el pp.

    ResponElimina
  9. Cierto que el alcalde ha mejorado el pueblo, pero hace 4 años que lo está dejando hecho una ruina y esta situación no se puede prolongar más en el tiempo.

    PD: Entiendo que el poder gusta y engancha mucho, pero no entiendo como el sr Giner sigue empezinado en presentarse a otras elecciones, si no hubiese presentado hace 4 años sería recordado por ser el mejor alcalde de vallada en la democracia, por querer alargar su mandato se le recordará como el alcalde que llevo a Vallada a la ruina y que hizó un solar a la entrada del pueblo, y el tio sigo empeñado en seguir presentándose y esta hora esperemos por el bien de todos que sea para perder.

    ResponElimina
  10. Anònim de les 2:27h.
    Si al comentari apareixen paraules malsonants, eliminem el comentari. En aquest cas "merda" y "polla". És així de simple (i fàcil de respectar).
    Aixina que, a parlar ben parlat.
    Gràcies.

    ResponElimina
  11. a sigut el millor alcalde .errores tenen totes les persones , si això del solar isquera ben vallada no tindria desocupació no se si això seguix en marxa jo sóc de vallada però ja no viu allí i cada vegada que vaig veig millores veurem el que entre que fara enrriquezer al poble o s'omplira les butxaques,"

    ResponElimina
  12. El millor alcalde dels últims vint anys, especialment per a qui no viu ací i no te que patir-lo

    ResponElimina
  13. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.