dilluns, 18 d’abril del 2011

Endevina, endevinalla...

Bona vesprada;
Avui dilluns, dos endevinalles visuals per començar aquesta setmana pasqüera.
La novetat d'aquesta setmana és que em teniu que contestar amb dos "malnoms" (apodos) exactament, tant en la primera fotografia com en la segon.

Els guanyadors de la setmana passada han sigut Joan, per a la segon fotografia i l'infatigable obervador, Aleix, per a la primera.

Be, dits els guanyadors, comença el concurs: U, dos, tres, ja!


5 comentaris:

  1. L'antic Vallmoto al carrer S. Ramon

    ResponElimina
  2. La primera foto es en el carrer verge del carmen la tia PALETA en la porta de casa

    ResponElimina
  3. L'antic Vallmoto en el carrer San Ramon!

    ResponElimina
  4. Hem resulta curiosa la primera fotografia, per el fet de trobar moltes cases al poble, que comparteixen aquesta característica. Quan s'acosta l'estiu, part de les entrades i finestres que donen als carrers o al corral, es pinten de cals, tenyida de blau, o simplement s'emblanquinen...Recorde un dels viatges al Marroc, a la població de Chefchaouen, població de muntanya propera al Rift, que és característica per aquestos colors. Tota la població inclús carrers sencers es pinten precisament del mateix color...passetjant per el centre li vaig preguntar a un avi, i el bon home hem digué que es feia per higiene, ja que la composició de la cals i el colorant, d'alguna forma, evitaven que els insectes entraren dins de les cases...pot ser ací al poble tinguem aquesta herència morisca, així com moltes altres que gaudim al dia-dia.

    ResponElimina
  5. la segona es l´antiga vallmoto al carre sant ramon al costat del carrer santa teresa

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.