divendres, 22 d’abril del 2011

Què trist...

Aquest migdia, quan he passat per la renovada Plaça de la Pau, m'he trobat amb aquesta trista imatge. Hi pot haver alguna cosa més trista?

Prohibir els gossos, està més que clar, és necessari i quasi que ni feia falta dir-ho, però jugar a pilota (o jugar simplement), prohibir anar amb bicicleta o patinar (de fet patinar per una zona lllisa era un dels atractius d'aquesta renovada plaça)???
Puc aplegar a entendre una senyalètica així en un lloc on es moleste als veïns (no és el cas, ja que no hi han cases al voltant) o on es moleste les possibles terraces públiques de bars i restaurants (tampoc él cas). Però a la Plaça de la Pau, on molts hem jugat, on molts hem aprés a anar en bicicleta (al ser un recinte tancat i ample).
Demane al responsable d'aquesta decissió què ens donde una explicació convincent.
El seu silenci demostrarà l'errada de la seua actuació.

Gràcies.

PS: Aprofite també per felicitar a l'Ajuntament per gastar senyalètiques en valencià (no tot van a ser queixes...).

6 comentaris:

  1. Començarem jugant a carrers i acabarem jugant tancats en gàvies i pagant per fer-ho.
    O millor, tots a jugar a la play!

    ResponElimina
  2. Ja es paga per jugar tancat a les gàvies... Conegueu Camelot? On els pares es prenen un café i els xiquets juguen tancats?

    ResponElimina
  3. La plaça de la PAU està per a fer bonic?
    És un lloc per a jugar. Si tots forem respetuosos no tenen perquè fer eixes prohibicions, no ho entenc.

    ResponElimina
  4. Estava pensant per a què poden utilitzar la Plaça de la Pau els xiquets i les xiquetes:
    Per a jugar a la corda, a pillar (els més majors), al sambori no, que hi a que ratllar el terra... Bè, tambè poden esperar a utilitzar-la quan tinguen 17 o 18 anys (si volen ser festers).
    Comprenc que s'ha de tindre cura dels llocs públics i que potser eixes prohibicions s'han fet per que hi ha persones que no fan un bon ús però és més efectiui educar que prohibir.

    ResponElimina
  5. Mare meua em pareix una barbaritat. Jugar tancats ja ho fem, sabeu que jugar al pabelló, fins fa poc era l'unica alternativa perque no hi havia porteries al poliesportiu, i cistelles encara no hi ha. A més val 15 Euros, que es fan molts més perquè sempre acaben cobrant de més...

    ResponElimina
  6. Lamentable....l'altre dia vaig passar i hi havien xiquets amb skate, el seu us no està prohibit...feta la llei feta la trampa. Torne a repetir hem pareix lamentable.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.