dijous, 31 de març del 2011

PARLANT DE SENTÈNCIES: 23 SENTÈNCIES CONTRA L'AJUNTAMENT I GUANYADES PER L'OPOSICIÓ

En resposta al full repartit per l'Ajuntament sobre la sentència del Compte general del 2008, només volem aclarir que entenem que esta no s'ajusta de cap manera a Dret i per això serà recorreguda en apel·lació.

Pareix que a l'Equip de Govern del PP se li ha oblidat informar sobre la sentència dictada el 7 de febrer, per la qual es condemna l'Ajuntament a pagar la certificació d'obres núm. 10 de VALPARK, per 46.049,58 €, a la constructora GUEROLA- FERROVIAL, que l'Ajuntament no volia pagar.

Recordem que el 10 de gener del 2011 es va dictar sentència per la qual l'Ajuntament ha de pagar a la constructora GUEROLA- FERROVIAL 9 milions d'euros (1.500 milions de ptes.), que l'Equip de Govern li estava descomptant de les certificacions d'obra. Açò sí que és perjudicial per als interessos dels valladins, i nosaltres esperem i desitgem que es guanye el recurs d'apel·lació de l'Ajuntament, pel compte que ens porta a tots.

Per a la seua informació hem de dir-los que
l'oposició compta amb 23 sentències favorables i contràries a l'Equip de Govern del PP, per il·legalitats comeses per este últim de tot tipus: adjudicació d'obres sense expedient ni preus, cobrament il·legal de l'impost de construccions, contribucions especials, connexions d'aigua potable, impost de circulació de vehicles, es comença l'obra sense obrir les pliques de la subhasta, denegació als regidors del dret d'informació, anul·lació de pressupostos, contractacions verbals de l'Alcalde (quan la competència era del Ple), augment il·legal d'impostos, etc.

No obstant, per respecte als professionals del dret, nosaltres no revelarem el nom dels lletrats que defenien i el dels que defenen actualment l'Ajuntament, com ells sí que han fet amb mala fe.

A més, hi ha una gran diferència en tot açò: els advocats i procuradors que han de defendre l'Ajuntament per les seues contínues il·legalitats i mala gestió es paguen amb els diners de tots, així com els repartiments dels fulls de l'Ayuntamiento Informa i el llibre de propaganda política Donem comptes, encara que siga per a fer campanya electoral institucional, falsejar la realitat i atacar els regidors de l'oposició; al contrari, a l'oposició, defendre els interessos generals i la legalitat ens ix de la nostra butxaca.

Per a il·lustrar els veïns, ressenyem les últimes sentències fermes que li lleven repetidament la raó a l'Equip de Govern del PP:

  • Sentència de 5/12/2007. S'anul·la el contracte pel qual es va adjudicar a Residència Camp Túria S.L. la concessió per a la construcció i explotació de cases de fusta en terrenys municipals en l'Ermita.
  • Sentència de 16/06/2008. S'anul·len els augments de l'aigua potable per al 2005.
  • Sentència de 16/06/2008. S'anul·len els augments de la Contribució Urbana per al 2005.
  • Sentència de 30/06/2008. S'anul·len els augments de taxa de fem, guals permanents i de l'impost de vehicles per al 2007.
  • Sentència de 30/12/2008. S'anul·la la urbanització per a la construcció d'albergs en l'Ermita.
  • Sentència de 30/03/2009. S'anul·len els augments per al 2008 del fem i els nínxols (2008 i 2009), tornats recentment.
  • Sentència de 21/07/2009. S'anul·la la llicència concedida de la construcció de 6 bungalous en la zona de l'Ermita.
  • Sentència de 20/01/2010. La sentència anul·la l'acord de l'Ajuntament perquè continuara explotant els terrenys de l'Ermita Camp Túria S.L.
  • INTERLOCUTÒRIA de 12/01/2011. S'obliga a l'Equip de Govern a entregar als regidors de l'oposició els expedients del Taller d'Ocupació, que el PP els negava, perquè els puguen examinar.
Com hauran pogut comprovar, l'obra dels albergs i les cases de fusta de les Ermites han sigut desmuntades, per la prepotència de l'Equip de Govern al no fer cas a les repetides advertències de la seua il·legalitat.

També volem recordar que el Sr. Acalde està imputat per un delicte de coaccions (d'un delicte, de moment, en podrien ser més) per l'assumpte dels locals dels jubilats, i que es jutjarà en el Tribunal Superior de Justícia.

Esta és la nefasta gestió i el lamentable balanç dels governants de l'Ajuntament, conseqüència dels seus despropòsits, prepotència i abús de poder. I, sobretot, amb el consegüent balafiament de diners públics i perjuí per a tots els contribuents.


PSPV-PSOE Vallada

3 comentaris:

  1. Veus, aixina, parlant tots ens enterem de les coses. Graciaes a Valladacity per facilitar-ho

    ResponElimina
  2. Pués si !! veo muy fuerte lo que se publica. Si es cierto, puede ser nefasto para las proximas elecciones para el P.P aunque el candidato prometiera El Metro para Vallada. Dichas sentencias van ha ser un duro golpe para el equipo de gobierno.

    Grácias Valladacity por dejarme expresar.

    ResponElimina
  3. Cal dir en honor a la veritat que cadascú es llaura la seva fama, a les hores es deu de reconèixer la vàlua que tenen eixos personatges que naden entre dos aigües, eixa per tots reconeguda no cap dubta, que el capacita com els millors ajudants o aprenents dels Rasputin de la política, be de dretes, be d'esquerres que en dependència de les circumstancies, canvien com canvia el alcalde de Vallada, ara son d'esquerres ara no son, ara son valencianistes ara no son, ara son de centro ara no son, el resultat mai podrem saber si son o no son.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.